Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán meg benyomja az ultiját, és aláz. aztán meg mivel ezzel felfeedelte magát a végén nem rossz agisnak se.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
válassz ezek közül, ezekhez aztán tényleg se ügyesség se tapasztalat nem kell
pudge + veno/mirana/omni/akárki
lion + ursa
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A stunner doki és a dupla disables rhasta elõl nehezen lehet elmenni, pont annyi ideig állnak egyhelyben ami bõven elég arra hogy kivégezze õket a DoT, csak ugye ha spell resistes az ellen vagy hoodot tesznek akkor vége.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A 2 troll elég durván le tud fogni mindenkit akinek nincs bkb-je, és az elején doki elég jól tud fogni, rhasta viszont rosszul farmol. Viszont ha ketten vannak akkor piszok könnyen ki tudják nyírni az elején a szembenlevõket.
van pár dArab a fejemben (elméletileg sok az a pár) de szivesen fogadnám ötleteiteket. tegyünk EGYÜTT hogy egy sg-s kupa gyöztest is a fórumnak tudhassunk 😄.. kösztybuhbye
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Frankón.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
jah, azt nem lehet lewarezolni? what a shame 😞
köszi az infót. amúgy van skirmish vagy valami ilyesmi?
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ha ki akarsz lépkedni a játékokból el se kezd. egyrészt mert elküldenek a jó kurva anyádba, teljesen jogosan, kettõ mert van banlist, ami ugyan szart se ér, de azért van...
megtanulni nem vészes alapszinten, az elején sokként fog érni, hogy mennyi opció van, de nem vészes. egy játék amúgy 30-60 perc között van általában. ha vannak leaverek (khm) akkor rövidebb
a DotA-ról annyit tok kábé h van róla egy teknõ szám, meg valami RTS-wow szerûség.
2 alapvetõ kérdésem lenne:
1. melyik szerveren játszak? kanihut néztem ki magamnak.
2. mivel nem vagyok annyira beosztott idejû, én emgszoktam h pl csében egy kör max 2-3 perc, mennyire néznek le ha új vagyok, és a 2 órás meccset nem játszom végig? úgy halottam a leavereket nagyon nem szereteik.
szal valami alapvetõ infó kéne az alapvetõ dolgokról.
köszönöm elõre is!
majd szolj, ha kibirod 11 percig 😄DDDDDdd
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
shaker: 13-5
itembuild: pt, arcane, dagger, refresher, bloodstone, nulltalisman
végére 6,4k gold amit nem használtam el xd
+266XP
replay
tessék csak megnézni, nemrossz 😊
van egy kapitány minden oldalon, és õ választ hõsöket. elõször bannolsz 5 hõst, akit nem lehet választani (az igazi retardáltakat, riki axe luna troll és társai), aztán 5-t választasz, és azt osztja szét a csapat. sokkal skillesebb mint amikor tele van a játék ezekkel a noob hõsökkel
Majd legközelebb "-disablecheat" módban toljuk és én fogok gyõzni.
baszki nem voltal rossz! 9 percig kibirtad! aze ez nem semmi! pedig csak felkezzel jatszottam (de tenyleg... nagy TV elott fetrengve 😄) 😄
Elpakoltam. Egész jók az archon-siege tank és a zealot-medic koNbók, kb. 380 kajányi egység ellen beírta a gg-t :-) (Azaz: akarta, de közben szétaláztam)
--- mas tobbieknek ---
btw azert latszik, hogy akiknek nincs skillje sc-ben az DOTAba menekul <#bee1>#bee1>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Terensz írta:
Egyelõre hamacsin kéne netelni, és szkájpon beszélgetni.
Hamacsin csináltam hálót. Network name: "sg.hu_dotanetwork". Jelszó: "satanicForTechies"
Aki jön, az jön.
Plz olyan néven gyertek fel, mint az sg.hu-s felhasználónevetek, hogy tudjuk, ki kicsoda.
És hamacsin van is cset, úgyhogy gyertek, meg minden4.
kb ennyi, -ap ban mennek a játékok, em után hozzá kell szokni, de sokkal skillesebb mint az em.
maginának meg elég ultiznia 😊
köszi
porki fagyok fállalon
Valaki jöjjön má sc-zni4