1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#1159 Curset azért írtam direkt, mert ott van mellette aki leszívja a manáját különben jóhogy nem éri meg.
A glaives + stat / lastword az ősidők óta a klasszikus build silencernek, de voltak mindig kivételek, pl. a régi naix akinek 1 db spellje se volt. -
#1158 A cruse-ot ha okosan skill után tolod el akkor kb no mana és fél hp a legelején,csak okosan kell vele tolni.A glavies-re én az elején 1-et teszek hogy lasthittel azzal öljem a +-1 int miatt,am meg változó hogy stat,vagy last word.Ezek enemy hero függők,de szvsz 8-9 körül érdemes a glaviesre rakni, mert azt a +4,5 dmg annyi manárért nagyon nem éri meg. -
#1157 curse-ot sose tolom ki szerintem fölösleges, 1.: az elején lehet csak vele ölni de a legtöbb hős viszonylag olcsón megoldja a varázslást, egykét hős miatt meg nemgyúrok rá. 2.:ha folyamatosan curseolok nemmarad mana sem globalra, sem glaviesezni (lvl 9en szoktam kitolni) inkább rágyúrok a glaviesre és a last wordre, így 9esen már van egy kb 130-140et ütő, kombofogó hősöm. -
#1156 faszság neki a hyper... egy intes ptvel meg egy hand of midassal (örök pro item) lesz annyi as -e hogy normálisan üssön hasson szal hypert hanyagoljuk inkább intre gyurj mert az a pénz amit hyperre költenél inkább tegyél még hozzá és staffot rakd amivel annyira megnyomod az inted hogy hyperrel lehet kettöt ütsz de staffal csak egyet és ugyanakkora (nemszószerint) sebzés... -
#1155 Silencert nagyon legyengítették az idők során, a hyper megéri neki de szerintem ne az elején tegyed hanem ha már kicsit elhúzodott a játék.
Egyik vicces dolog amire jó viszont, hogy a fajtársával, invokerrel pároztatod, invoker leszívja a manáját az ellenfélnek, ez a legelejétől egész sokáig megy, és a 0 manásra ráadja silencer a curset. -
#1154 najo, kapcsolódjuk kicsit a topic témájához is.
Nekem uj nagy kedvenc Nortrom THE SILENCER!! wáá, legjobb owner szerintem, glavies of wisdom legjobb skill a gémben, node legyen kérdés is, aki játszik nortrommal, azt most kérdezném, megéri e hypert rakni az itembuildbe vagy inkább több hp-ra gyúrjak??
Ték! -
Nuki #1153 viszont neked és mindenkinek! -
#1152 na akkor most ujra, sikeres hookokban, axétlan meccsekben és lasthitekben gazdag, boldog új évet kivánok mindenkinek ;*-C -
#1151 LOOOOOL!
btw remelem jol telt a SzenteZSte mindenkinek... mert en ittam a bezabalas utan egy kis pohar azaz 2 deci 'bélízt es olyan szinten rosszul lettem(kis szedules meg miegymas) hogy gyorsan le is fekudtem eZSte 9 kor(!!)... najo hozzatartozik az is, hogy napok ota 5 orakat alszom :C most kialudtam magam :D
szerintem Szilveszterkor nem fogok inni, ennyire nem birom a temat :C -
#1150 ja igen, egy epic beszólás egy tavaly dec. 31. éjfélkor lezajlott dotából:
x: boldog újévet!
y: MA van szilveszter? -
#1149 addig még vagy 20 dota lemegy -
#1148 és sikeres hookokban gazdag új évet ;>
;*-C -
#1147 Boldog, bekes es zoNbiag mentes karacsonyt mindenkinek4!!4!
-
#1146 ne vedd sértésnek de jól tetted, éjszakai bagoly lévén, sokszor ülünk autóba hajnalban, csak úgy, és amikor előttünk egy szaros széttuningolt suzuki, vagy olcsó opel, vagy vmi leszakadt márnemsuzukideazértautonaknemmondanám keménykedik, hát akkor bizony eltörik bennem valami... -
#1145 en sajnos nagyon ossze tudok torni lelkileg ha latok, tapasztalok PRO dolgokat... haddnemondjam, hogy hetvegenkent ejszaka van egy olyan barati korom akikkel talalkozgatni szoktunk es ilyen kihalt reszeken csapatjuk a mokat(rwd autok drift stb)... hat multkor lattam egy iszonyat pro driftet eloben es nem videon, tovabba ultem anyosban durcasabb drifter autokban(rosszullet kornyeke rulz) es azota meg a kihalt reszeken is max betartva a sebi korlatokat idealis iven kanyarodva kozlekedek :DDDDD... egyszeruen elmegy a kedve az eNbernek, komolyan :CCC -
#1144 ezek a dolgok csak régebben vették el a kedvem, ha ő erre áldozza az idejét, akkor jó hogy így játszik, én nem. nincs itt semmi szerintem amitől egy picit is megvillanhatna, hogy rosszul érezzem magam, amiért ő jobban játszik... -
#1143 Most megneztem egy SK vs MYM meccset (talan 2 legismertebb es legjobb 2 klan!) hato" -> ilyenkor elmegy az eNbernek a kedve :C olyan szinten precizen last hitelnek meg 'dinájolnak' hogy beszaras... az osszedolgozasrol meg ne is beszeljunk... mint egy svejci ora :]
nemtudom ilyenkor osszemegyek 5 centibe es siman kijelentem, hogy fogggggggalmam sincs a DOTArol, hogy eszik-é vagy isszak a temat... :D
-
Alfa Of NS #1142 Na, felléptem az Eurobattle-ra és ott nyomom egy kicsit. Kanival azóta se próbálkoztam. Ez az EB viszont sokszor a soknemzetiség miatt gáz, rakat játék "nemzeti". Ráadásul tele van románokkal, csehekkel meg szlovákokkal, aztán igazán közös game jóval kevesebb na emiatt. A soknemzetiség önamgában egyáltalán nem számít, csak ha a game nemzeti. Az sem érdekel ha más nyelven karatyolnak, csak beléphessek :) Ráadásul ugyanez is tel vna leaver-ekkel. Tököm televan, hogy az elindított játékok 50-75%-ban van leaver, 30-40%-a meg megszakad emiatt.
Ami az egymást utaló magyarokat illeti szerintem is van benne valami. CS koromban én kerültem a magyar szervereket, szivesebben játszottam külföldieken. Tele volt a tököm azzal, hogy magyar szerveren ha lelősz valakit akkor mákos állat b*zi vagy, ha meg ő lő le téged akkor lelúzeroz, csicskának tekint. Német, svéd stb szervereken ez azért nem volt zavaró mértékű. Kanin is sokkal agreszívabbajk a játékosok, mint EB-on.
Amúgy ha érdekel valakit ez azért van mert a többi nemzettel ellnetáétben a magyarok erősen individualisták, ezért nem tudunk együttműködni, viszont emiatt vagyunk talpraesetebbek, kreatívabbak. Valamit valamiért -
#1141 ezek az eszméim már elkeserítően sokszor igazolódtak be, de igazad van, egyáltalán nem kapcsolódik a dotához, maradjunk témánál -
#1140 Csak a DOTArol sracok, okes? -
#1139 "a magyar nemzeti öntudatban van benne a másik alapból való lenyomása"
hat te nem vagy 100as az is tuti, sorry ne haragudj de ez mar gaz :D ezek az ures altalanosito kommenteid most csak nekem nyitjak ki a bicskat a zsebemben vagy masnak is? :D
Nuke: "de ez a nemzeti öntudat dolog faszság ahogy van"
ezt most fejezd be de gyorsan... nem kellenek ide a kis antimagyarkodo "libi" eszmeid... htx (naugye TereMsz, pont ERROL beszeltem tegnap444! ENNYI!)
jajjjne gyerekek
torolni fogok mert ez itt erosen off es rombolja a topikkepet ugyhogy szlódán es hagyjuk abba az antimagyarkodast meg politizalast meg ugy altalaban az egeszet! ;) -
Nuki #1138 nem kötekedni akarok, de ez a nemzeti öntudat dolog faszság ahogy van, és ezt te is jól tudod.
másrészt apuci nem unja meg, apuci-anyuci a belét is kidolgozza hogy a pici fiának mindent megadhasson, ezért nincsenek otthon szinte egész nap. a következményeket már te is le tudod vonni. -
#1137 én inkább a magyaron belül egy kis "osztály"nak nevezném őket. -
#1136 az a korosztály egyrészt hamar megunta, hogy lassú a fejlődés, másrészt egy idő után apuci unta meg, hogy nem tanul a fattya, úgyhogy nem mondanám, hogy a korosztály miatt, a magyar nemzeti öntudatban van benne a másik alapból való lenyomása, ha én bukom te is buksz, a másik tuti egy rohadék, ez neten is kijön...
ugyanúgy ahogy a németeknek is megvannak a típushibáik pl, de ebbe ne menjünk bele, én kerülöm őket általában, és bejött a bnetes dolog, akikkel játszom bneten magyarok, nagyrészt normálisak -
#1135 10-14. -
#1134 egy wow szerver, amit kihirdettek, mint magyar szerver, odáig fajult a dolog, hogy a végén csak magyarok voltak rajta, mivel leugatták az összes külföldit, hogy csak magyarul lehet beszélni, a közös csatornán csakazért is magyarul beszéltek, a nevek a "szarfaszújóskától" a "pigmenthibásmenstruáció"-ig terjedtek, és a legalja emberek voltak ott. -
#1133 bloodscalp? -
#1132 Nem ez egyfajta általánosítás,mert attól hogy 1-2 paraszttal gameltél nem jelentin azt hogy az összes parszt.Kaninn Garénán,Bneten mindenhol vannak parasztok meg rendes emberek,csak az ember hajlamos a parasztokat jobban megjegyezni.
/When you're right, no one remembers. When you're wrong, no one forgets/ -
#1131 akkor rosszul emlékszem, de akkoris spike van lc-vel : |
magyarokról meg annyit, hogy a bloodscalp hírét olyan messzire vitte a szél, hogy nem egyszer akartak kirúgni partyból, mert magyar vagyok. nyílván vannak jóarcok, de aki még arra is sajnálja azt a pár ezer Ft-ot, hogy eredetin játszon, az nagy valószínűséggel a bloodscalp színvonal. Kani az első pár hónapban volt jó. Ez egy féle szelekció. -
Nuki #1130 Pedig én amíg a kevés 3 hónapig wowoztam, csak jó arcozatú magyarokkal találkoztam. -
#1129 bnet udp ;)
altalanositas meg azert ott van... :C
fujjkocsog magyarok vagyunk, ne is 'jaccc' velunk ;) -
#1128 hamachi ugyanúgy lant hoz létre, ott nincsenek spikek? LC-vel ha én hostolok mindig vannak lagspikek (nekik), és nem tudok rájönni miért. UDP-n megy a lan, míg a bnet TCP-n ha jól emlékszem. Néha másnál is előfordul, LC-s hostnál is szokott lenni néha lag.
bnet lassú, de megőrülnék ha magyarokkal kellene játszanom, wow óta kerülöm a magyar játékosokat mint a tüzet. -
#1127 jaja, kanival nekem is mindeg ez van :-) bnet meg lassú, így marad a hamachi sg.hu_dotanetwork -
Alfa Of NS #1126 Forumokon láttam már ugyanezt a hibát jelezve, de válasz sehol. Most nézem az Eurobattle.net-t. Talán oda fel lehet csatlakozni, bár régen Kaniztam. -
#1125 ki az a tobbiek? -
Alfa Of NS #1124 Üdv, kani loaderrel gondok vannak, láttam többeknek is. Sikerült már megoldani a problmákat?
nálam ez a hiba:
"Failed to download file from Web. (#50, Line 6)"
még a telepítés elején.
Tudna valaki segíteni? -
#1123 Nightstalker, nagy kedvenc. Velem egy a végén 0-11-es statsal rendelkező destroyer, egy 1-8-as Lina, meg egy 4-9-es Void. Ellenem Doom guinsooval, Tiny Shivaval, es Luna. Nem mondanam hogy sok eselyem volt a vegen, azonnal kiszedtek : | -
#1122 Profiterror nagyon gyenge örlibe.
Amúgy a 4! nagykedvenc: Mangix, lancer, Lion, pitLOLd -
Nuki #1121 És mi lett a fészlesz voiddal? -
#1120 Nekem rikimaru!!!4!4
Ja nem! A brewmaster :-D