21
-
Epikurosz #21 Már megint okoskodsz, ugye? -
babajaga #20 Ősközösség és nem kommunizmus ahogy tévesen írják. -
Epikurosz #19 Marx álma: működő ősközösségi rendszer -
arrakistor #18 ultragazdag hedonista sznoboknak -
#17 nézzétek me youtubon a videókat, tök érdekes:D tszta sar trek holofedélzet:D -
MrWaczak #16 Úgy tudom, hogy Aquincumban tényleg adnak olyan szemüveget, amely a romokra vetíti a virtuális tartalmat. Vagy lehet, hogy még csak terv. -
szedRick #15 az alvás a halál szimulációja, illetve az átmenet élet-halál közti sáv
aki nem ért egyet az írjon, én sem értem amugy...
-
Ludi94 #14 És a halált is (csak) szimulálják? -
#13 Ahhoz már csak egy fizikális érzékelőrendszer kéne, és átélhetnéd, milyen nehéz lélegezni a forró hamuban égve. [#eplus2 -
#12 Én a vulkánkitörés közben szeretnék a település utcáin mászkálni! -
#11 most már jó lenne ha kidobnának a piacra valami épkézláb videjószemüveget amit az fps playerek is tudnának használni anélkül hogy epilepsziát kapnának ... -
Wharyoo #10 Szögletes gömb kell és akkor a lépcsö is szimulálható :DD -
LPG #9 lépcső? -
#8 viszont az nem adja át az érzést, mintha járnál.
Akkor már egy gömb jobb lenne, amiben belöl járnánk. Ott viszont tényleg bármerre lehetne menni. -
#7 apró golyócskákkal lehetne megoldani a járkálást szvsz legjobban, olcsó és kis helyen elfér, persze irdatlan nagyot lehet vele esni, de valamiféle testre erősített tartó szerkezet mégis olcsóbb mint a képen látható szörnyeteg -
Szefmester #6 emberi léptékű tapipad :)
fejlesszük tovább.. legyen kissebb a járófelület az alany legyen beszíjjazva egy 3 irányba elforduló és motorikusan gyorsító/lassító készülékbe és mehet az rpg.. ha jó az ugrásod könnyebb a szaltó mert rádsegít.. ha nem akkor nehezebb..:D -
tunyo902 #5 Az a gömb megoldás jobb volt! -
teddybear #4 Szerintem az lenne az igazi durranás, ha Pompei bejáratánál adnának fejenként egy-egy ilyen szemüveget, és ezekkel a romokra rávetítenék a szimulációt. Így barangolni lehetne az "eredeti" városban. -
#3 Kipróbálom. -
dzsagon #2 bárhogy számolok ez nem fér be a szobámba -
#1 Nekem ez nagyon tetszik