Virtuális látogatás Pompejben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint okoskodsz, ugye?

Kara kánként folytatom tanításom.

Õsközösség és nem kommunizmus ahogy tévesen írják.

Kara kánként folytatom tanításom.

ultragazdag hedonista sznoboknak <#hawaii>

Ki nem szarja le a Visztát?

akyyy
nézzétek me youtubon a videókat, tök érdekes😄 tszta sar trek holofedélzet😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Úgy tudom, hogy Aquincumban tényleg adnak olyan szemüveget, amely a romokra vetíti a virtuális tartalmat. Vagy lehet, hogy még csak terv.
az alvás a halál szimulációja, illetve az átmenet élet-halál közti sáv
aki nem ért egyet az írjon, én sem értem amugy...
És a halált is (csak) szimulálják?

Chocho
Ahhoz már csak egy fizikális érzékelõrendszer kéne, és átélhetnéd, milyen nehéz lélegezni a forró hamuban égve. [#eplus2

Gaming is believing.

WinT
Én a vulkánkitörés közben szeretnék a település utcáin mászkálni! <#idiota>
schrank
most már jó lenne ha kidobnának a piacra valami épkézláb videjószemüveget amit az fps playerek is tudnának használni anélkül hogy epilepsziát kapnának ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Szögletes gömb kell és akkor a lépcsö is szimulálható 😄D

lépcsõ? <#ravasz1>

julius666
viszont az nem adja át az érzést, mintha járnál.
Akkor már egy gömb jobb lenne, amiben belöl járnánk. Ott viszont tényleg bármerre lehetne menni.

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

Lazarus
apró golyócskákkal lehetne megoldani a járkálást szvsz legjobban, olcsó és kis helyen elfér, persze irdatlan nagyot lehet vele esni, de valamiféle testre erõsített tartó szerkezet mégis olcsóbb mint a képen látható szörnyeteg
emberi léptékû tapipad 😊

fejlesszük tovább.. legyen kissebb a járófelület az alany legyen beszíjjazva egy 3 irányba elforduló és motorikusan gyorsító/lassító készülékbe és mehet az rpg.. ha jó az ugrásod könnyebb a szaltó mert rádsegít.. ha nem akkor nehezebb..😄
Az a gömb megoldás jobb volt!
Szerintem az lenne az igazi durranás, ha Pompei bejáratánál adnának fejenként egy-egy ilyen szemüveget, és ezekkel a romokra rávetítenék a szimulációt. Így barangolni lehetne az "eredeti" városban.

Narxis
Kipróbálom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bárhogy számolok ez nem fér be a szobámba
Tinman
Nekem ez nagyon tetszik <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.