57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Az "<implements>" és az "</implements>" közé.
  • quados19
    mert egyikkel sem sikerült
  • azazapa
    ahova a kordinálta van írva
  • quados19
    minden meg van de nem rakja be ha már itt tartunk akkor még azt az egyet áruld el hogy hova kell másolni implement alá vagy fölé
  • 6milan6
    Engem lehetőleg felejtsél el. Tipikusan az az eset vagy, akinek semmit nem lehet elmagyarázni, mert a kérdésre is kérdéssel válaszol.
  • 6milan6
    A Vehiclestypes-ba meg majd én másolom be helyetted a sort...
  • passat14
    a zürück az vissza spiel speichern pedig a mentés
  • quados19
    Sziasztok

Van egy kis probléma az egyik ezközzel és a segitségeteket vagy valami javaslatot szeretnék kérni arról volna szó hogy a krone wender nevü ezköz már lett van egy ideje de nem tudom berakni a játékba mert mindig a kürt szól van
    Ugye van a krone mappa azt kell másolni a tools mappába és van egy krone zip azt szintén a tools mappába minden így van de csak kürt és nem a játék indul .A választ előre is köszönöm
  • passat14
    nekem ez nem jön be
  • allock #15268

letöltés
  • ximix #15267
    Üdv
    Elnézést mindenkitől kipróbálom működik e a kis képre rákattintós linkelés az SG-n.
  • Bogesz89
    nem tudtok vmi jó kombájnt nekem ajánlani?
  • ximix #15265
    Üdv
    Megpróbáltam hátha működik ez a párosítás de sajna nem :(
  • 6milan6
    Amit tudtam és akartam segíteni, bent van a F.A.Q.-ban, részemről ennyi, talán sok is. Itt meg csak akkor segítek, ha valami oknál fogva olyan kedvem van. Segítenék szívesen, de a topik színvonala siralmas, így értelmét sem látom.
  • robi11
    milan nem tudnál nekem segíteni ebben a játékban me sehogy se akar összejönni a mod berakás,a mentés,aszt se tom h ke berakni a magyarosítást meg nem tom h ebbe a játékba pájákat ke reljesíteni v mi ?
    ha tucc segíteni az jól jönne köszi hi!
  • 6milan6
    Azért tisztában kellene lenni azzal is, hogy miről volt szó értelmes körülmények közt eddig a topikban és nem mindenre azt írni "Olvass vissza!". Neked már a múltkor is mondtam, hogy addig ne lámázz le senkit, amíg te sem tudsz értelmesen megnyilvánulni.
  • robi11
    ijen szarokat nem tartalmazhat ha rá mek h másolás nem engedi beileszteni me nincs beilesztési barancs
  • robi11
    de sehogy se engedi h belerakjam a mondatot me kiírja aszt h /*: stb nem tartalmazhat
  • Hesston
    olvassá F.A.Q-t
  • Hesston
    huzzál inenn komolyan mondom ekora láma (már bocsánat) nem lehet senki
  • robi11
    a carrervheicles.xml be h ke belerakni a 218 as megának a mondatát??:data/vehicles/steerable/Mega-218/Mega218.xml" xPosition="176" yOffset="0.5" zPosition="212" yRotation="180
  • Hesston
    nincs kukorica mod de rá is kereshetnél nem kéne könyörögni
  • DJKonya
    írj a jézuskának hogy karácsonyra azt kéred...
  • Martinez01
    csátok honann lehet letölteni a kukorica modod? és kitöl kaphatok kukorica vágoasztalt?
  • Hesston
    de komolyanlack nak is igaza van meg Bogesz89 mert most már tényleg elege van az ujj reges lámák ból akik azért köbnyörögnekhogy linkeld be ezt linkled be azt hát áljatko már le b....meg tanuljatko már meg irni a gépeknek rendes neve van nem pedig kröüger uristen ekora parasztot ég sosem látam -.- jo lenne már komolyan fel nöni a dolgokhoz...
  • Hesston
    Lack ezt nyugottan ki tehetnéd F.A.Q mellé ha már a többit le törölted: nem olvasol vissza? nem keresel rá? akkor ne is kérdez mert mi sem válaszolunk!!!
    és ennyi!
  • robi11
    nandorb de mi van akk ha az német leírás??
  • Lack
    kezd jó lenni? aha meg beírod, hogy kezdődik a forma1, csak azt már töröltem, meg vagy 2 oldal baromságot, tényleg egyre jobb lesz a topik. egyébként is korábban kezdtél te már itt oldalakon át tartó anyázást ha jól emlékszem. azt a két büntipontot sem véletlenül kaptad
  • Hassan B
    FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
    QQQQQQQQQQQQQQQQQ.
  • Bogesz89
    tudom és nem is chatelek! de most megint miert kell belmkötni? én csak azt kérdeztem hogy tud e vki csinálni egy forshrit 524est? meg ha nem vennéd észre kezd jó lenni az oldalés nincs tegnap ota kötekedés hanem sgítség van mindenkinek!!te vagy a házigazda észre kéne venni ilyen dolgokat
  • Hassan B
    Lehet nem teccik a képem a modiknak, mert nem akarják átadni...(illetve tegnap óta semmi...). :)
  • Lack
    Ez nem chat, jó lenne, ha felfognád.
  • Bogesz89
    vki nem tudna csinálni egy 524es forshritet?
  • azazapa
    valaki ad egy linket a 3 tengelyes köügeről?
  • Hesston
    mert el cseszel valamit még a fostos mtz is ki nyommmja csak valamit el cseszel
  • Hesston
    válasz erre gomb baloldalon sokat segit a topik jobb oldalán és értelmetlen ?? jeleket pls hanyagoljatokkmár
  • lippet
    Valakinek nincs véletlenül egy Solitair 9es skin ehhez a vetőgéphez?
    ehhez
    kép a vetőgépről
  • caseih9400
    grass mod fent van ? anélkül nem működnek.
  • david13
    Szevasztok ,kellene nekem egy pici segitség ,tettem be kb 10-12 traktort 4 kombájnt meg egy pár pótot ezek mind jók és müködnek a scriptjeik .De a tárcsák pl Rába IH tárcsa az nem fel lehet venni de nem lehet szétnyitni se emelni ez van a vetőgéppel is és az ekékkel is pedig a Vehicletypes-be bemásoltam a sort és a new_script mappába bemásolta a LUA fálját de nem jó.Mkkor csatlakoztatom a traktorhoz a sebességmérőnél a kalász mellett megjeleni egy negatív szám aminek a vége 64 .Akárhogy próbálom nem jó.Légyszives valaki segitsen.!
  • Hassan B
    Rossz a bent lévő pótkocsi, vagy aminél kilép.