57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Ez lemaradt: Fendt 936
  • 6milan6
    Xerion
    Kaweco
    NH T7040
    MF 8480
  • nandorb
    linket hozza
  • Mániás
    5 tengelyes fliegl
    Keresőt használni nem szégyen :)
  • 6milan6
    New Xerion + Kaweco hígtrágya kijuttató.:)

és egy vegyes érzelmeket kiváltó 936-os
  • sztalin123
    hali all! valaki nem tud egy rendsodrót a régebbi féle grass mod-hoz? ami a német oldalon van Krone Wender az nemjó se nekem se egyik haveromnak.. bárhogyan próbáljuk betenni mindig hajókürtöt kap.
  • Bogesz89
    kössz hassan b
  • passat14
    én is ezt használom nagyon tuti
  • Hassan B
    Amint ígértem: Fendt Cutter 7700 Size 6x BETA .
    Ugyan nem lett kész, de használható( az a része, ami eredetileg nincs rajta átmegy a falon, a modell pedig csak felülírja a régit, annak a helyére kell másolni ).
  • Hassan B
    Grass mod és Grassland van. Mindkettőt megtalálod visszamenőleg.
  • Hassan B
    Olvass vissza, valahol bent van, így nem tudom hol.
  • bbLexion600
    légyszi valaki linkelje be azt a fasza kukorica adaptert nagyon hálás lennék érte köszi?
  • DJKonya
    hihetetlenek vagytok bazdmeg......mégha kibírnád nyögni azan a retkes szádon légyszi valaki linkelje be azt a fasza .....áhhh de tőletek ilyet elvárni....pfff
  • bbLexion600
    Nem tudná valaki belinkelni azt a f.sza sárga kukorica adaptert?
  • nandorb
    olyan nem is letezik
  • Roli97
    csá
    honnan tudom leszedni a gras lan modot?
    léci irjatok
  • thomme
    segítsetek lécci kéne ez a k..va jó kocsi
  • nandorb
    ebben a hsz. ben vannak a linkek a K-farmhoz tele van geppekel csak lekell tolteni es felulirni a meglevot
  • atika223
    bogasz evgyél fel msn-re pls
    msn:[email protected]
  • Bogesz89
    töltsd le a grassmodot
  • atika223
    pista89 te honnan szedted le a 8550-es john deert ha tod adj már linket pls leszedtem a lemken vetőt de semmeik traktorom nem birja kinyitni elöre is kössz
  • Bogesz89
    akinek nem tetszik hogy kérdezem az ne válaszoljon!!! Nekem mind1 mijen csak az a lényeg széles legyen a vágóasztala!!!!
  • robi11
    nandorb msn en elmagyarázhatnád a mod berakását me nem rakja be még hajókürt hang sincs
    de ha berakta a gépet akk hova rakja?
  • robi11
    de vannak küldetések is ahol aranyé ke levágni v kiszántani 1 földet
  • lippet
    Azt rakod be amelyiket akarod? Esetleg helyettes ne játszunk?
  • lippet
    Ez nem GTA, hogy csinálsz egy küldetést és jön a következő! Azt csinálsz amit akarsz!!!!
  • thomme
    kösz ezt megoldom v.hogy de ezt a pótot honnan lehet leszedni??
  • robi11
    am elsőnek a küldetéseket teljesíteni ke és utánna miot ke csinálni,,jók lesznek a mod ok?
  • passat14
    mod pack v6 vagypedig grassmod
  • thomme
    Sziasztok!
    V.ki nem tud olyant hogy össze vannak gyűjtve a gépek és csak le kell cserélni a vechilesbe mindent lécci egy linket vagy bármit!
    Köszönöm
  • 6milan6
    A "jó kombájn" elég tág fogalom.
  • Bogesz89
    Vki nem tud vmi jó kombájnt ajánlani? meg nem tudná nekem megcsináli a forshrit e 524est?
  • quados19
    ok értem de nekem igy nem akar indulni ahogy azt már az előbb is irtam
  • quados19
    te hülye vagy bazd meg hiába rakom oda ha egyszer nem indul el te agyon iskolázott modoráljad magad én szépen kérdeztem űgyhogy elvárom hogy normális választ kapjak ennyi
  • Hassan B
    Miért kéne egymás mellett lenniük? Ezt a hülyeséget honnan vetted?
    Ott kell lenniük ahova eredetileg tervezték őket! Ha eredetileg nem egymás mellett voltak és te úgy rakod, nem is lesz jó.
  • lippet
    de értelmetlen hülye gyerek vagy! ha azt írják, hogy oda tedd akkor tedd oda!
  • quados19
    az ok de a i3d egyhelyen kellene lenni a többivel nem miért van a lua mellett de egyébként a readmeba nem irják részletesen csak tools mind2
  • 6milan6
    Readme-t megnézed, látod minek hol kell lenni. Nem kell hozzá semmiféle nyelvtudás.

Krone mappa és zip a data\vehicles\tools-ba
    careervehicles-be a pozíció, a script sora pedig a vehiclestypes-ba az implements-ekhez.
  • quados19
    köszi a válszt de volna még itt még valami amit most vettem észre
    krone mappa tartalma xml i3d png nek kéne lenni de nekem csak az első kettő van ugy a z i3d a zip mappába van szerintem emiatt nem rakja be vagyis én nem tudok másra gondolni vagy ez mindenkinek igy van
  • azazapa
    betettem és ha megnyomom a bét hogy vágja a füvet egyszerüen lefagy . miért?