57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ls2008 Dani
    Hali!Kérdés!szóval tegnap kitöröltem az összes gépet a játékbol és beraktam egy JD takit meg egy pótot kombájnt stb. és amikor a traktorra ráakasztom a pótot vagy a kombájnra a vágóasztalt akiírja h a "game.exe hibát észlelet ezért a játék leáll..az adatok amelly ön dolgozik vlószínáleg elvesztek..szóval mindíg kilép ez a lényeg...help!
  • Bogesz89
    http://landwirtschaftssimulator-mods.de
  • caseih9400
    Elég randa szvsz :)
  • Nickel77
    Na azt meg kukolnám!!!!
  • Peugeot08
    a kombájnt linkeld már be mégegyszer mert sérült a fájl és én se tudom kitömöríteni.köszi
  • Hassan B
    Ja, a #15192 tényleg hibás.
  • nandorb
    minek az ha nincs meg kukorica?
  • 6milan6
    JD asztal
  • bugar
    A kukorica adaptert honnan lehet letölteni?
  • nandorb

Download
    tessek
  • 6milan6
    Egyáltalán miért ezt a kombájnt akarod betenni? Ez egy Lexion JD skinnel. Szerintem ritka ronda. Akkor inkább ott a WTS, ha annyira John Deere kell.
  • Bogesz89
    már nekem az furcsa volt hogy csak 4 fájlból áll az egész!!! az lehetséges? az a baj nem tudom hogy rakjam ide fel hogy megnézd nekem hogy minden jó e?
  • Bogesz89
    sztem inkább a kombájnba nem jó vmi mert mindent ugy csinálok ahogy kell nem az első gép amit berakok
  • Hassan B
    Hát ha úgy csináltad ahogy mondtam akkor magába a kombájnba nincs jól beállítva valami, de szerintem inkább csak te írtad el.
  • Bogesz89
    a johndeere mappát megamnak kell csinálni és utána van 4 fájl amit bele kell másolni és ez a jonny1550.xlm is benn van!!! ilyenkor most mivan?
  • Hassan B
    data/vehicles/steerable/johndeere/jonny1550.xml

Ez az elérés létezik? Van ilyen mappa és van benne ilyen fájl?
  • Bogesz89
    vágom de ha csinálom a johndeere mappát akkor hajókürt az mitől van?
  • Hassan B
  • Bogesz89
    de nem tom hova másoljam azt a 4 fájlt mert mikor beteszem simán a strabble mappába akkor nincs a játékba ha meg csinálok egy johndeere mappát és abba teszem a fájlokat akkor meg hajókürt
  • 6milan6
    A careervehiclesbe bemásolandó sor tartalmazza az elérési útvonalat, ahol a fájloknak lenni kell. Ilyen egyszerű.
  • Hassan B
    Ezen mit kell segíteni? Bemásolod a fájlokat, a careerVehicles-be meg azt a sort ami ott van.

Én azt mondtam, hogy MAJD felteszem. De ma feltöltöm.
  • Bogesz89
    Anleitung zur Installation des neuen Dreschers:

in die carreerVehicles.xml folgenden Eintrag vornehmen:

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/johndeere/jonny1550.xml" xPosition="151" yOffset="0.5" zPosition="161" yRotation="90"/>

Achtet aber darauf, dass die Koordinaten zu eurem Hof passen !!! Sie passen auf jeden Fall zu meinem Hof, den ihr hier finden könnt unter Punkt "Maps & Packs": http://coolio0815.co.funpic.de/

Damit die Übersicht gewahrt werden kann, ist der John Deere so angelegt, dass ihr dafür ein separates Verzeichnis anlegen könnt/müsst.
    unter /data/vehicles/steerable einen neuen Ordner namens johndeere anlegen
    Dann die Dateien alle da hinein: jonny1550.i3d
    jonny1550.xml
    jonny1550_diffuse.png
    jonnyWheel_diffuse2.dds

Jetzt viel Spass mit Eurem neuen Jonny.

Coolio0815
  • Bogesz89
    ja értem csak azt mondtad hogy felteszed tegnap!!! vki segítesen hogyan kell belerakni a jd kombájnt
  • Hassan B
    Én még azért nem tettem fel mert nincs teljesen kész.
  • Bogesz89
    vkinek nincs nagyon széles asztala?
  • Bogesz89
    hassan b ha vagy jelentkezz mert kellene a széles asztal mert le tudtam tölteni a jd kombájnt
  • krisz267
    én már tolom
  • Trakis
    http://www.ls2008-mods.de.tt/ innen lebirod tölteni a kukorica modot
  • Trakis
    8:Downloads: erre rámész
    a JD kombájn neve:John Deer Mähdrescher
  • Trakis
    1:Registrieren regisztráció
    2:Akzeptiert elfogad
    3:Benutzername:...........oda írd be a neved ékezetek nélkül
    4:Passwort:.............jelszó és alá is még egyszer
    5:E-Mail-Adresse:.............email címed és alá még egyszer
    6:Senden azzal küldödel a regisztációdat
    7:és csak bekell jelentkezned
  • stefy16
    tud vki vmit a kukorica modról?
  • azazapa
    köszi szépen
  • Trakis
    általában minden forgó zsámolyoson van
  • kla3
    a háromtengelyes Fliegl giganton van (amit technoboy húz a ladával) a faq ba le lehet tölteni
  • azazapa
    valaki meg tudja mondani hogy mejek azok a pótok amelyeken alapról van hátsó vonószem?
  • Technoboy28
  • adambatyam
    A grassmodra visszapakolt eredeti map.
  • Bogesz89
    de a jd kombájn nekem azért kéne!!! nem tudom tölteni mert nem értem a nyelvet és nem tudok regelni
  • Bogesz89
    már megoldottam csak nem tudtam merre billent
  • Bogesz89
    vki segítsen 2 tengelyes pótot raktam be és 4et kapcsoltam össze!!! és egyszerüen nem tudom szétkacsolni őket meg nem lehet kiüríteni se!!! Mitől van ez? meg vki be tudná linkelni a jd kombájnt mert nem tudom letölteni!