57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#15569 Az eredetiek is? Mert akkor telepítsd újra a játékot. Max 10 perc és utána biztos jó lesz. -
Monyi #15568 nem tudom h mit csinálok rosszul de már vagy 10 szer telepítettem ujra -
Monyi #15567 akármelyik vontatmány eke, borona bármi ami csak van a traktor mögé nem megy -
Monyi #15565 de bemásoltam a vichletypes ba is és ELOLVASTAM előtte a txt file-t is és amikor bemásolom, elinditom csak hajókürt megy -
#15564 nah ezt magyarosan ird le pls mert ebböl szentem senki nem ért semmmit :S -
#15563 há mi há hogy hassanB házigazda? mé akkor tehetnál pár újítást a kinézeten:D minő meglepetés fogadjunk má tegnap óta. -
#15562 neeeeeeeeeeeeeeee bogesz te be reggeltél ide??? xD
http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de
xD:D -
#15560 Ezt a miért töröltem miért hagytam meget be lehet fejezni. Szerencsére még nem vagyok annyira szenilis, hogy elfelejtsem mit töröltem és mindre jó okom volt, nem szoktam csak úgy törölni dolgokat!
Amire válaszoltam és utána töröltem, ott a válasz a törölt hsz írójának szól, valószínűleg ő tudja mit írt. -
#15559 A 0.3.0 nálam tökéletesen működik, nem tudom nálad mi lehet. -
farmergyuluss #15558 találtam az egyik német oldalon egy ikerkerekes MTZ-t,és egy fehér Fendt 312 Vario takeszt ikerkerekes MTZ
ikerkerekes MTZ 2.
fehér Fendt 312 Vario -
#15557 azért mert 4.0-ás verziód van..gondolom én..nekem is hasonló volt a 0.3.0 meg a 0.3.1 az a fórumkeresőbe beírva megtalálható de ha mentek vele akkor nekem hibát ír ki...csak nem tud senkisem segíteni tehát beszoptam... -
badrobee #15555 Sziasztok,egy kis segítségre volna szükségem,betettem a kaszállókat a játékba ,de ahogy felvenné a gép ,lefagy és csak a gépből átszállni tudok másikba.Szerintetek mi a gond? -
#15554 ja azt tudom én is annyira azért ne nézz hülyének!!! én csakazért irtam mert türelmetlenek!!! majd meglessz idővel és ha meg megvan akkor ugy is felteszik ide!!! vagy vhova és akkor meg lehet rohamozni!!! Nincs igazam? -
valaki9191 #15551 te aztán értesz ehez.
"ha van szalma csak egy balázót beteszel és kész" :D:D:D:D
mondjuk ilyen hogy scripet nemis kell hozzá azt magától tudja hogy mikor dobja ki a bálát meg hasonló -
#15546 na ja minden királyos lenne nekem is ha lenne alkarész a gépembe h túl éljem a mini áram ingadozásokat mert tönkre kú....rta a gépem...meginnt.... -
#15544 itt minden királyos lenne a kukorica mó is meg a szalmás mód is meg a bálázós is!!! De ha szalmás van akkor nem kell bálázós csak egy bálázó amit be kell rakni -
#15542 Strohmod:Modstatus: 75% utánanéztam külföldi oldalon! -
#15541 Fortschritt E 517 vagy vmilyen Fortschritt kombájn elérhető vagy fejlesztés alatt van még? -
#15540 nem tom régebben is látam ezt a vidit nem tom lehet majd lesz bálázó mód :D ami királyos lenne:D -
#15539 Jó csak kérdeztem hogy addig elérhető-e ez a mod? -
TIBÓÓÓ #15538 csáá..pontosabban melyik pótot tetted be?? -
#15537 igen de kéne kezdenni is vele valamit ugyhogy szentem valaki tuti dolgozik 1 bálázón! nyugi!!
-
#15536 de szentem te nem másolod be a koordinátátak a helyére és ezér nem jóvagy a potkocsi vehicleTypes ét nem másolod be -
#15535 Strohmod-ról vki tud vmit?
Szalmát hagy az aratás után -
#15534 fent pirosan ki van irva h Mielőtt Bármit kérdezel olvass F.A.Q.-t! -
TIBÓÓÓ #15533 nem arról regéltem hohy hogy tudnám kiszedni hanem hogy hol lehet ehez hasonló gépeket leszedni...olvass vissz..és ne kóstolgass..keserű vagyok -
Monyi #15532 Hali
Én uj vagyok itt és azt szeretném kérdezni hogy amikor berakom a pótkocsit vagy ekét vagy bármi ezköszt a traktorhoz miért nem jeleníti meg és miért van hajókürt?
Visszaolvastam a fórumon elég sokat láttam volt már ilyen probléma de ezek alapján sem tudtam megcsinálni.
Légyszi segítsetek!!!!! -
valaki9191 #15531 igazad van
Tibóóó arról letehel hogy azt használni fogod, mivel a scripet nemtudod akkor se kiszedni.
és ha próbáltad akkor minek írsz hogy hogy kell? -
#15530 Nem de ezt igen. -
valaki9191 #15529 megfogogd és megnézed de mivel az nem értelmetlen dolog
szerinted? -
#15528 ez már tök régi -
Vanyola #15526 http://www.youtube.com/watch?v=tELT01HzxEM&feature=related -
TIBÓÓÓ #15524 egyépként azért nem használom a grassmódot mert a sok sutyok lelassítja a gépem,kicseréltem a fendt-eket 2 jd 7820 és 1 belarus-ra és amit kivettem a 3as kaszát vetőgépet pótkocsikat a kissebik rendfelszedőkocsit a zummhammer-t meg a gruberes trágyáskocsit össz vissz ennyi gépem volt benn de beszaggat...
ezért kérdeztem hogy vannak-e olyan gépek amivel az alapjátékba be tom rakni és vígan tok velük játszani
-
quados19 #15523 Én egy valamit nem értek még ez a program sem rakja be a redretevőt de nem is nagyon lehet azokat az eszközöket leszedni ami ere a progira van kiirva nem nyitja meg őket ez mitől lehet -
#15522 Szerintem az is grasmod. Nem hinném hogy 2x megcsinálták a füves dolgot. -
#15521 lehet a grass nélkül si mert amit letöltetek hogy működjön a vetőgép kinyitás meg ami cuccot szét lehet nyitni abba benn vana fű is legalábbis nálam benn van vagy az is a grass mód csak én nem tudom? Viszin ott alapból egy kaszát egy hamsztert 2 pótot meg egy kombinátort 2 kombájnt meg 3 traktort -
#15520 Igen a grasmod-hoz lehet van. Am ezeket mondom, ne nagyon keresd, mert a grasmodhoz készítették őket és szerintem nincsenek külön. -
#15519 figyuz nekem is pont rendsodró kéne de azt ha nem a grassmodot használod me, is lessz!!! legalább nekem ezt mondták és én is igy tudom -
TIBÓÓÓ #15518 pl:játszani....
asszem van olyan vető amivel lehet füvet vetni tehát innen már következtethető a dolog.. -
#15517 De nem érted? Mit akarsz csinálni vele gras nélkül?