57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#15619 tök8 ott a link is :D -
#15618 És ehhez minek a kép? -.- -
#15617 köszi szépen isten vagy mostmár modot is tok berakni meg tele van géppel a játék:D -
#15616 Háttérnek ez sztem jó nem kell ide traktor a háttérnek mer akkor túllenne csicsázva :D
-
#15615 Te már csak ismered a hátterét a dolognak nem? Mutasd már az egyik honlapodat, légyszíves. Egy webes szerkesztőfelülettel rendelkező honlap elkészítése nem annyiból áll, hogy megcsinálom hozzá a képeket azt kész.
Képzeld, épp most is annak a kódját írom, de ezt már rengetegszer le is írtam. -
#15613 Hát ha annyira ráérsz és megcsinálod én szívesen beteszem, nekem most arra nem nagyon van időm. -
Zsolti015 #15612 Valaki nem tudna 1 nagy vetögépet?10m körülit ! -
#15610 am legyenmár a háttér vmi szín meg vmi új banci :D mer ez már unalmas szvsz. -
adambatyam #15609 De felfog hogy ott van a kép alatt piros betűkkel hogy F.A.Q. és arra kéne rákkattintani? Ott le van írva a gépek berakása. -
#15608 hát jah! nem a f.a.q alati szöveget kéne be festeni zöldre szentem hanem foglalkozni az ls2008community oldalal !!!! és anyiszo montam csinál már nagyobra mert nem jó igy mert pici tökre alig lehet el olvasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15606 Kezdek mérges lenni rád, úgyhogy jobb ha befejezed és az írás mellett az olvasást is gyakorlod. -
titya007 #15605 hogyan kell a gépeket betenni a játékba?
-
#15604 Grasmod és Patch hozzá. -
#15603 és betudnád linkelni? -
#15602 köszi
-
#15601 Grasmod-ot ha felteszed, az elmenti a gépek helyzetét és az időt is lelassítja. -
#15600 mivel lehet az időt beálítani?
és mit kell ahoz csinálni h a gépeket ne rakja ugyan úgy vissza mint ahogy beraktam? -
#15599 há nem is rossz a zetor én is szeretem:D -
#15598 de mindent beirtam és mindent beraktam akkor mi a gond? -
#15596 minden traktor szét tudja nyitni -.- még a gagyi fű nyiró traki is csak már montam h valamit el csesztél azért nem tudod szét nyitni meg ki irja melyik gomb mire való ! -
#15595 caseih9400 neked benne van a gambe a lemken soltair 12k vontatot vetőgép nekem benne de nincs trakim amivel szét birom nyitni ha neked benne van és valamióeik trakival szét tod nyitna irj vissza pls -
#15593 hello mindenkinek tudna valaki linket ad a JD 8550-hez tök mind1 hogy szimpla vagy duplakerekes mert csak avval tudnám szétnyitni a lemkem vetőt előre is kössz annak aki tud linket adni -
#15592 szerencséd van mert zetor függö vagyok ;) -
#15589 fiúk sikerált berakni a 108 as maxit! -
#15587 engem zavarna, azért se rakom be :D
ígyis épphogy elfutosgat a játék -
#15585 Engem különösebben nem zavar. A Xerioné is 30 Mb körül van. A játékon belül semmiféle negatív hatása nincs, csak a töltési idő nő drasztikusan egy-egy ilyen mod berakása után.:D -
#15584 mert túlságosan ki van dolgozva :D
aza sok hülye kábel v cső foglal sokat -
#15583 "Csak" 36 Mb a modell.:D -
Kaweco Tridem Güllefass -
Mániás #15580 De igy sokkal rosszabb lett. A korláton keresztül lépve lehet csak lejönni a gépről:) -
mifku #15579 Kicsit átalakítottam a lexiont -
#15578 Helló! Leszedtem egy lengyel oldalról egy Ursus 1204-et és az lenne a bajom vele hogy 1-esben 13-al, 2-es 3-as-ban pedig maximum 16-al megy... Az rpm-et hiában állítom az xml-ben..ha beállítom más gépekére akkor sem megy többel..sőt sehogy sem...aki ért az ilyen sebességállításhoz pls írjon. Köszi -
Monyi #15577 talán ha felraknád a te vichle types file-od ról egy képet akkor lehet hogy sikerülne -
Monyi #15576 a vychles types mappán belül a helyére másoltam ugyan úgy hajókürt
közvetlenül a </trailers> ELŐTT legyen:
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
fölé másoltam ugyan ugy mintahogy az eredeti van -
#15575 miert kérded? tán baj? -
#15574 Tehát te rontottál el valamit. Fontos hogy a járműveket oda másold a vehicles mappán belül, ahol a leírásban szerepel vagy ahogy a csomagolt fájlban van. És ehhez passzolni kell a careerVehicles-ben lévő eléréseknek is. -
Monyi #15573 Az eredeti gépek működnek!
Amikor a vichle types mappába bármit bemásolok és elindítom a játékot csak hajókürt megy!
ha kitörlöm a koordináltákat a vichle types ből akkor megy! -
#15572 Rájöttem..én ki szoktam venni az összes hangot a játékból..mert közben ventrillón beszélgetek és ez rontotta el végülis..emiatt nem birt menteni -
#15571 Megnézed az eredetit, ott is vannak benne dolgok. Mindegyik olyan. És kérdeztem, ha segítséget vársz, ne csak azt mond, hogy mi kéne. Szóval az eredetiek se működnek? -
Monyi #15570 talán akkor sikerülne ha valaki felrakná a saját vichle tipes file ját txt ben
hátha látnám h másnak hova mi van rakva