Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ya és tök fasza a farmod 😊)) teccik szép rendezett mondjuk igazából is vezetek kombánjt de azért a játékba is élvezetes lesz mondjuk még csak most töltöm de már videokból nagyon teccik 😄 már ugy várom az estét hogy letöltse és remélem hogy jó lesz 😄 ha nem lenne jó segítenétek majd.... elõre is köszönöm nagy GAZDÁSZoK 😄

Sarki5 tényleg jó helyen van 😄 még a trakid is 2 kereken megy 😄

jóvan de akkor mér nem segítetek?????
Kicsit szar helyre került a pót😄DD

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

DJKonya
hagyd már abba bmeg minek kell 6szor leírni?

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Légysziiiiiiiii valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én most egy idõre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
Szóval azt szeretném egy rendes embertõl kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
Elõre is köszönöm.

Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.😄

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
hello.ugy látom sok profi van itt!!!valaki csinálhatna a k-700-hoz nagy tárcsát.szétnyithatósat.aki ért hozzá nem feladat neki.elõre is köszi
spawnmadrid
Szevasztok. Most amit írok az egy kicsit bonyolultnak tûnhet elsõre, megpróbálom minél érthetõbben leírni. Na szóval arról lenne szó hogy:

Beraktam a játékba rengeteg olyan bálát, amin csatlakozó lett kialakítva, majd learattam az összes földet. Ezután kihordtam a bálákat a földekre, úgy mintha bálázva lett volna a földeken aratás után. Majd ezt elmentettem és kiléptem a játékból. Megnyitottam a C:\Document and settings\felhasználó név\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1 -et és az ezen belül találhatõ vehicles.xml fájl-t társítottam a jegyzettömbhöz, majd kimásoltam az összes stroh ( azaz az összes bálának ) a mentését majd ezt beillesztettem egy új szöveges dokumentumba. Aztán elindítottam a játékot és a bálákat a földekról behordtam ( ami nem kevés idõbe telt ), majd ezt is elmentettem. Majd megint kiléptem a játékból és megint társítottam a fent említett xml fájlt és kitöröltem az összes stroh mentést, majd az elõzõleg új dokumentumba illesztett mentést visszaraktam és újra elindítottama játékot. A bálák megint kint voltak a földeken. Így most minden aratás után felülírom a bálák mentési pozícióját és kint lesznek a földeken. Csak megszerettem volna veletek osztani ezt az ötletem. De legalább mûködik és olyan mintha lehetne bálázni.

Bocsi igy akartam😄

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

Kicsit nagyon nehezen de sikerült a graasland és az összes gép ami a K-farmban van😄DDDKicsit összevissza vannak de majd kicsit rendbe teszem öket😄DDD
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep6.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep5.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep4.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep3.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep2.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep.JPG

neked lehet, de mivel a gép elõt én nagyon kevesett vagyok, és ha játszok az lassítja a gépet és még a feltõltés is megy akkor már lassan szagatna a játék

Miértne lehetne?
Nekem 60 a feltöltés,de bõven elég.
Pótkocsi Valaki rakjon rá hátsó vonószemet légyszi!

A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"

nemaz de szerinted, ha 1szer írod le akkor nemlehet megérteni? ha van aki feltegye az jelezni fogja vagy a linket megadja. pl én az 50 kb feltõltésemel nemfogok semmit sehova felteni

Hello! Aki csinált már vonoszemet pótkocsira azt kérem segitsen kicsit!!!

A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"

hát ez elég szomoru😄DDD

sziasztok
az új módót honna lehet letölteni vagy egyáltalán kész van és a másik hogy lehet füvet vetni a nyomjelzõs vetõgéppel? mert én azzal próbáltam és búza lett belõle vagy N betüvel lehet váltani hogy mit vessen a választ elõre is köszi

Mégegyszer leírom:

Én most egy idõre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
Szóval azt szeretném egy rendes embertõl kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
Elõre is köszönöm.

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
lippet
Valaki vágott már saját maga által vetett füvet?😄 Hányszor lehet kaszálni? Vagy mindig újra kell vetni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Mi van akkor ha lepermetezem a rétemet?😊
mivel az alap mapra tesznek mindent, õket az nem érdekli hogy ki milyen farmot alakít ki

Ezt a graaslandot mé nem ugy csinálták meg mint pl a K-farmot?

Sziasztok.
Elõre is köszönöm.

Összecsukható szórókeretes permetezõ. töltéstek le akinek kell
http://www.ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm

Jahahh rájöttem végre hogy lehet szélesebbre csinálni a vágó asztalt ugy hogy ugyan akkora szélességbe vágjon 😊 lett vagy 25 m ... De a hátsó vonoszemet még mindig nem tudom felrakni, valaki segitsen légyszi!!! A fórum elején volt egy mega40t nevû nagy piros 5 fix tengelyes pótkocsi arra szeretnék vono szemet rakni, ugy csináltam mindent ahogy az le van irva de sehogy sem akar menni. A vonószem berakás uttso részében van egy olyan irva hogy számoljam meg az editorban hogy az általam készitett atackjointback hanyadik sorban van és azt a számot kell beileszteni a pótkocsi xml file-jába de nekem nem megy sõt ott nem is csak sima számként van beirva hanem pl :0|5 de ha én is ezen modon irom be a saját atackjoinback-em sorszámát akkor elsem akar indulni a game..... Jah és hiába olvasom a fórumot.

Találtam a Grassland-hoz mûködõ kétpót modot, amivel betehetõ a játékba a forgózsámolyos pót BÉTA verzió (a búza mennyiségéhez hülyeséget ír ki), Ugyanazzal a módszerrel kell betenni a játékba, ahogy eddig is.

LETÖLTÉS

New Holland vágóasztal:

LETÖLTÉS

New Holland CR980 fehér felnivel (nem kell külön a felnivel sz*rakodni):

LETÖLTÉS

Sanxi007
A claas vágóasztalát linkeld már be.

Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:

Kösz a magyarosítást!!! Esetleg azt megtudnád mondani hogy ami neked van az a nagyon széles vágóasztal azt honnan lehet letölteni, vagy fel tudnád valahova rakni? Köszi!

kenyboy
oké megnézem<#buck> köszi!!!

wazul
találtam egy weboldalt:http://farmernh.mindenkilapja.hu/

Inkább ne mondd, a fendtVarioWheel_diffuse3.dds fájlt a FENDT mappába kell másolni.

Mondd el lépésrõl-lépésre, hogy tetted be amit küldtem.

A Landerwirtschafts Simulator magyarítása kész magyar a menüpont akkor magyarok a küldetések letöltése itt: http://juszaka.fw.hu/ menj a letöltésekhez utánna a pc játék fordításokhoz kattints rá és ott van a farm simulator magyarosítása jó szórakozást hozzá 😄

Daneszka
készítettem egy "magyarositast" ami a játékon belül változtatja meg a német nyelvet magyarra! még nem teljes,de nemsok hiányzik! A menü az kimaradt belõle+a missziók leirásai,de azt hagyom másnak😊
képek:

letöltés

A lucerna texturábol kihagytam a readme-t,de annyi az egész hogy belépsz a Landwirtschafts-Simulator 2008\data\maps\textures\foliage mappába és bemásolod a fájl-t,majd felülirod azt...

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Lack Át tudnád küldeni valahogy a New Holland Kombájnodat úgy ahogy van,mert én rátettem a fehér felnit és az egész kerék fehér lett:S ja és a vágóasztalt is,elõre is köszi!!
de az a baj nem seedeli senki 😞 ez így nem jó

KÖSZÖNÖM SZÉPEN nagYon RENDES VAgy!!!!!!!!

www.bitreactor.to_Landwirtschafts.Simulator.2008.German-ASRG
vagy nem tudnátok adni valami torrentet ahonnan ti szedtétek le és müködik vagy valamit lécci találjatok ki mert nagyon érdekelne a játék 😞((( és nem birok vele játszani jó nektek 😞 kérlek szépen benneteket segítsetek köszönöm 😞

Hello sziasztok VAn 1 nagy bajom amikor elakarnám indítani a játékot nem engedi hanem amikor a Landwirtschafts-Simulator 2008.exet elakarom indítani akkor a következõt írja ki: PhysX Error. RE-installing the application may fix this problem...... ez az egyik a másik amikor rámegyek a game.exeére akkor meg ezt írja ki: GIGANTS Engine 0.3.9 Usage: -script startup script(madatory) -name application name -base base file relocation path -key file archive key pLZZ segítsetek!!!!! köszönöm 😊

pickány
de nekem a lexion duplakerekes kombán fájlát ha átrakom felülirom a régit akkor az egész kombány eltunik asztallal egyutt😞😞😞😞

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Daneszka
kösz! Használd egésséggel😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Tetszik, nagyon jó lett.<#eljen>

Daneszka
Picit módosítottam a lucerna texturáján:

Letöltés

Egy claas lexion van duplakerékkel

Peugeot08
Nem tudna valaki IGAZI duplakereket rakni valamelyik kombájnra.

sziasztok egysegitséget kérhetek?
Martinez01
Krisz267 még sajnos nincs kész

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hello! Giants editorban mentés helyett ezt a hiba üzit irja: Error while saving i3d file. Hátsó vonószemet szerettem volna pótkocsira rakni, a leirást betartottam. Mi lehet a baj?

há az eredeti careerVehicles fileban a .../fendt/fendtcutters7700.xml-t nh.xml-re. A 8350-es kombájnt pedig a CR sorára és úgy próbáld meg

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB