57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • nandorb
    nem figyelsz a dolgokra ugylatom :
    "#utoirat EZ MINDENKIRE vonatkozik

Ne irjatok privat uzenetet mert utalom azt aki ugyanazta hulye kerdest felteszi nekem uziben is es gondolom nem csak nekem kuldik el......
    "
  • TIBÓÓÓ
    nándor azt az írást töllem honan szedted?mert én ilyenre nem emlékszem.
    valaki9191:nos ha a cougrt ki tudod szedni vagyis tudod azt a kódot amivel ki lehet szedni a s.. valamilyen zip fáljt akkor add meg a kódot,már bocsi de avval keztem hogy megpróbáltam kiszedni..úgyhogy megelőztelek..
    erre mit lépsz? jah lécci ne töröld ez legalább 30 percig házigazda..utána azt csinálsz vele amit akarsz..
  • Hassan B
    Nem tudja kivenni( de nem is érdemes ), mert a scriptjeik ugyan úgy kódolva vannak mint az alapban.
  • Hassan B
    Megjegyzem továbbá, a grasmod nélkül egyiket sem tudod használni, szal gratulálok...
  • valaki9191
    felteszed a grasmodod és kiszede ami kel uttána letörlöd és felteszed az alpot és már rögtön megvan minden
    és erre probléma megoldásra kellet 2 perc
  • nandorb
    Gyerekek mert csinaljatok ezt,vagy direct csinaljatok? nemtom de en ebben a topikban ellege sok olyat lattam aki direct kerdez 10x ugyanazt a marhasagot,amit par honapnak ezelott kerdeztek

# bbLexion600
    Lejjebb van linkelve a Data.hu -ra is fellett toltve asszem Sanya toltotte fel

# TIBÓÓÓ
    Ha jol emlekszem ma voltak linkelgetve,vagy tegnap csak utana kene nezni mielott kerdeznetek valamit

#utoirat EZ MINDENKIRE vonatkozik

Ne irjatok privat uzenetet mert utalom azt aki ugyanazta hulye kerdest felteszi nekem uziben is es gondolom nem csak nekem kuldik el......

Ennyi tolem.

• valaki9191
    szerinted van aki belel lát a gépedbe? mert szerintem nem.
    majdnem "minden" géphez eszközhöz van utasítás hogy kell beraknni
    ha nem megy valmi nemkell erőltettni van vagy 40 kombány és neked pont az kell akkor így jártál
  • TIBÓÓÓ
    milyen 4 nap...amúgy bocsika de a grassmód nélkül akarom használni ezeket a gépeket..vili..
  • valaki9191
    ezt minden megtalálod a grasmodban és ezzel levan tudva a kérdés.
    ha más kell ottvan a F.A.Q pár honlap és onna le lehet tölteni talán egy rendfelszedőt és ennyi

és ezzen vagy annyira kiakadva hogy nem válaszolnak és törölva van a kérdés
    már vagy 4 napja ugyan azt hajtogatod szerinted már nincs mindenki nek elge belőled? vagyis a kérdésből?
  • bbLexion600
    nem kérek mást cak azt a fasza grasslandot ahol jo a lekaszált fű
  • TIBÓÓÓ
    jo jo belátom türelmetlen vagyok,de látva hogy mindenki átsiklik rajta,hát elég ciki.tudom hibás vagyok de szerintem valahol igazam van..
    hos ha megvan a linkjét el tod küldeni?remélem olyan oldalon van ahol simán(regizés nelkül)lehet majd leszedni
  • Hassan B
    Nem csak azt szoktam törölni, de a sok sz*r között előfordul hogy megmarad valami.
  • Hassan B
    Most írtad 4x-re, csodálod hogy töröltem? Az első megvan...
  • nandorb
    nem kell mindent 6x leirni,de Hassan B-nek semm kell mindent torolni nem ul mindenki a gep elott es figyeli a topikot ki mit irt meg minden es erre amikor haza jon az ember mit lat egy rakas valaszt kerdes nelkul? hat neharagudjon a villag de akkor a valaszt se hagyjatok ott........a Hazigazdanak az a dolga hogy ha valaki rendetlenkedik akkor tegyen rendet nem csak azt amit kedve szerint akar azt torol
  • TIBÓÓÓ
    azért kedves házigazda épp töllem kérdezték mit is akarok te meg fogtad magad és kitörölted..nos nem akarok nyalizni de LACK legalább nem csináli ilyet..nem tudom mi lessz veled de nem jósolok neked sok időt.....

tehát Bogesz. válaszolok még 1szer:
    -rendsodró
    -"cougar"
    -trágyaszóró
    -jumbo
  • stefy16
    nálam is ez van csa ka cr980 v1.1-el.HELP!
  • thomme
    Császtok
    bocs hogy most is írok de már 15.-re nemtom berakni a Cat Lexiont a játékba mindent úgy csinálok ahogy kell és mégis hajókürt nemtom mi a hiba pedig az új grassot használom vagy abba nem lehet berakni egydül eddig a fliegl 5 tengelyes pótot sikerült beraknom a többit nem
  • tomi9000
    nekm is van nagy vágoasztalom és nagyo jó!! és ha felrakom v berakom a grassmdot akkor a régi gépek meglesznek?HELP!
  • sztalin123
    Helló All! Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Giants Editor 0.3.0 és 0.3.1 ami a fórumban van linkelve miért fagy ki mentés közben? A 4.0-át próbáltam az teljesen nemjó. És googléban meg nem is találok 3.x-es verziót semmilyet...Csak itt a fórumon találtam meg a Giants oldalon a 4.0-át de egyik sem jó...Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
  • Bogesz89
    csá miert mi kellene?
  • bbLexion600
    a duplapotmodot most használom előszőr összekapcsolni összetudom de szét nem. hogyan lehet szétkapcsolni?
  • TIBÓÓÓ
    az lehet,de szerintem ti jártasabbak vagytok az ilyenbe,és tudjátok hogy hol lehet leszedni(olyan oldarlól ami engedi is),de ha nem vagytok segítőkészek,akkor lenylem ezt a békát....
    tudod...
    BOZALOM 4 EVER
    félreértés ne essék:nem azért csaholok itt mint 1 korcs hogy kihúzzam a gyufát és veszekedjek,csak gondoltam hátha valaki tud segíteni..
  • Hassan B
    Ahányszor beírod, szerintem már megtaláltad volna, de nekem mind1.
  • thomme
    Sziasztok!
    Láttam a fórumon egy képet a CAT lexion vágóasztal hordójáról azt v.ki nem linkelné be előre is köszi!
  • TIBÓÓÓ
    bocs házigazda de kénytelen vagyok még 1szer,vagyis szerintem jópárszor ugyanazt a szövegete elküldeni,hátha így sikerrel járok...tehát ezt is szivesen megengedem hogy kitöröld,de jelzzem nem nagyon érsz el vele semmit se..nah csö csumi csáá..
  • Lack
    Szerintem, Te meg tanulj meg helyesen írni. A FAQ-ban a gépeket még én frissítem. Különben sem tudom minek vered magad, mikor az új cuccokat mindenki azonnal letölti. Az ls2008.extra.hu egyfajta gyűjtőoldal, eddig sem volt soha naprakész (időhiány miatt) és szerintem ezután sem lesz az. Előbb-utóbb minden (normálisabb) gép felkerül rá. Ahogy eddig is.
  • quados19
    SZIASZTOK IDŐKÖZBEN A GÉPEIM ELTÜNTEK ÉS LESZEDTEM
    A MOD ULTILITY NEVÜ programot csak nem tudom miért nem találja a módokat ahova beraktam őket és innét rakom a játékba tegnap irták hogy van egy progi szerintem ez lehet az amivel nem kell orákat szórakozni köszi a választ
  • Sanya595
    Én szivesen megnéztem volna Lippet képeit,hogy mirröl is lett volna szó.
    De mivel most értem haza a melóból,igy ESÉLYEM SEM VOLT RÁ!
  • Hassan B
    Jó nekem mind1, a szabályokat nem én szabom meg, csak gondoltam jobb úgy.
  • Hassan B
    A mostani FAQ-t én nem tudom frissíteni, ha kész lesz a community, akkor majd azt fogom.
  • Hassan B
    Egyáltalán grasmod-ot használsz? Mert ha nem, akkor az a változat lényegtelen.
    Amúgy a mentési fájl, ahova a játék elmenti a koordinátákat. De ha új játékot kezdesz a gép berakása után akkor ez is lényegtelen.
  • Hesston
    lol szerinntem meg inkáb meny vegyél nyugtatót és Frissitsd a F.A.Q-t gépekel mert van pár gép amit már be kéne tenni pl.NewXerion stb......ugyhogy szentem halyrá
  • Hassan B
    A grasmod-ban benn van, az miért nem jó? Másikat én sem tudok.
  • TIBÓÓÓ
    mondasz valamit..
  • Hassan B
    6 kép volt és igen. Mert ha nem vennétek észre ezért kérdezget mindenki olyat ami öt perce le lett írva.
    De ha ennyit nem tudtok megtenni a topik érdekében, akkor csak árasszátok a sok cuccot, csak aztán ne panaszkodjatok ha nem győzöm törölni a sok szemetet.
  • DJKonya
    pffff
  • Technoboy28
    7069.számú hsz-ben megtalálod 4 változatát is!
    Írd be a lap alján található keresőbe,hogy 7069,és kidobja a találatot!
  • robi11
    v vaki be linkeli ekem a k farmot amit le lehet tölteni me nandorbjé szar volt:P
  • robi11
    nem tudnál válaszolni?
    v csináld meg a faq úgy h m inden benne legyen.
  • TIBÓÓÓ
    szisztok.
    valaki nem tud nekem olyan linket adni,ahol pár:általam kedvelt gépet le tudom szedni?
    gépek a következeöek:
    -rendsodró
    -"cougar"
    -trágyaszóró
    -jumbo
    Légyszives ha valaki tud ilyen oldalakat azt kérem szoljon és adjon pár linket,ne legyen fukar.
    köszönöm előre is...sziasztok
    köszönöm előre is