57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • quados19
    http://ls2008mods.ls.funpic.de/
    ezt az oldalt miért nem nyitja meg tapasztalt valaki ilyet vagy csak nálam van ez
  • Nickel77
    Itt van.
    http://uploaded.to/?id=5h2tjs
  • Linkerboy
    Lenne egy kérdésem mi van akkor ha a Cat-nál leakarom tenni a vágóasztalt hogy arassak és ki dobja a játékot game.exe hibát ír ez mitől van? de mindél ez van ha megnyomom a G-t
  • Nickel77
    Hát ha kel igen. Egypilanat és fel teszem.
  • lippet
    na így már szebb:D
    esetleg megosztod?
  • Nickel77
    igy gondoltad..
  • lippet
    ha csak hátul van dupla kerék akkor szerintem szebb a gép!:D
  • Nickel77
    Egy kicsit unatkoztam!!!
  • stefy16
    semmiéyen mod sem kell.csak jól kel beletenni.(ajánlom hozzá a rábát)
  • azazapa
    valaki meg tudja mondani mijen mód kell az ih tárcsához és be is tudná linkelni?
  • Hesston
    ez a xerion honnan van? mert a kipufogó kicsit magas :S
  • rambo12
    köszi szépen
  • stefy16
    tess
  • rambo12
    nem linkelnéd be innen a john deere wts-t kérlek
  • stefy16
    innen próbáld meg cat
  • thomme
    kössz jó lett !
    márcsak a CAT Lexionra kéne valami orvoslás
  • stefy16
    de lehet csaka map.i3d file-t szövegszerkeztővel megnyitod és minden sor végén van "mözve h true v false az összes legyen true és jó lesz.
  • patyesz18 #15646
    Ez a fehét biz-basz nekem is van és nekem azt mondták, h nem lehet vele semmit csinálni!
  • Bandy77
    Köszi a segitséget!
  • Bandy77
  • valaki9191
    nem az de, mg annó Lack idején 5 ször nagyobbal volt kitéve és akkor se olsták nagyrészük
  • Hesston
    am meg azé irtam h kicsi mert szentem az uj regges kérdezösködők meg se nézik nincs benne SEMMI FIGYELEM FELKELTÖ DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • thomme
    nem nem raktam vele együtt semmit de most beraktam a fliegleket és azok jók de a cat nem ja és ez miért van???:
  • TIBÓÓÓ
    csőő én is ilyen gondal szenvedek..jah és a grassmód előtt is lehetett már használni a vetőgépet és a permetesőt is szal az nem lehet gond..ha nem hiszed nézzd meg a galériáimat..
  • stefy16
    az abaj nálam is volt csak a cr980 nál.Nálam aaz volt a gond h a hátsó vonószem ütközött a géppel leszedtem máshonnan jobb verziót(v rosszabbal is jó lehet sztem)és müxöt
  • Hassan B
    Szerintem azok grasmodhoz vannak, de nem 100%
  • atika223
    hello
    segitene nekem valaki?mit rontotam el a lemken soltair 12k vetőgépnél mindent beirtam és beraktam ahova kell benne is van de nem tom szétnyitni akkor mi a gond ugyen ez van a lemkem albatros 60-as permetezővel ez is benne van de nem nyilik szét
    mi a gond?
  • quados19
    sziasztok
    Az volna a kérdésem miért nincs hang amikor ráakasztok az eszközökre , mert a mod ultilytivel raktam be a modokat ettől lehet köszi a választ
  • rambo12
    Lehete nem megfelelelő elnevezésű mappában van a cat xml.je de az is lhete hogy nem a cattel van gond hanem más eszközzel
    tettél be valamit a cat előtt vagy a cattel együtt?
  • spawnmadrid
    szevasztok! valaki aki a milán map-ét hasznlja, az mondja már meg nekem lécci, hogy a füvet hova kell üríteni. Nem találom a betonnal szegélyezett fűkupacot sehol. Lehet nem is úgy néz ki ezen a map-on? előre is THX!!!
  • thomme
    akkor meg végképp nem értem a cat cutter-t a cutters-be a cat-ot a streetable-be mármint ezeket a mappákat és a két carrer vechiles -es sor is jól bekerült nem értem !
  • valaki9191
    akkor te vak vagy ha ezt nemtudod elolvasni.
    és még ha vki nemlátja a F.A.Q szöveg az meg mégnagyobb baj
  • Hassan B
    A careerVehicles-ben lényegtelen a sorrend, csak a nyitó és a záró tag között legyenek.
  • thomme
    de mindent úgy csináltam ahogy kell ja és a carrer vechilesnél a többi streetable-s géphez tegyem vagy a végére úgyanez a vágóasztalnál???
  • Hassan B
    Valamit rosszul csináltál, hajókürt csak akkor van.
  • thomme
    Segíts Hassan B!!!!
    Nem tudom berakni a játékba CAT kombájnt se így se úgy miért van ez???
    mindig kajókört :P
  • Hassan B
    Kb 300 mega és az autodeskról le lehet tölteni.
  • rambo12
    az a 2gb-os körül van másik fajta nem jó?? pl.:
    Autodesk Maya Unlimited 2008 Extension 2 Win32
  • Hassan B
    Egyiket se, mert egy zsák ürülék az egész. Csak ha exportálok, akkor a 8 és felest.
  • rambo12
    Hassan b megmondanád melyik fajat mayát használod?? kérlek