Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Kicsit meghosszabbított verzió eredeti kapacitással.
Háromtengelyes Kröger (megnövelt 25000-es kapacitással)
A kerekek végül is forognak. A forgózsámoly repr= -jei 4, 5 a hátsó rész repr= -jei 6, 7 ez eddig oké, a +2 keréké pedig 12, 13 de hogy miért ennyi a fene tudja. Próbálgatással sikerült.
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
de msot raktam be a duplapotmódot és jó semmi gond még a htw-re cisnáltam + vonofejet és az is jó ...
ujratettem a gamét, telepítettem rá a grasslandot és utána beraktam kb 15 traktort és vagy 6 pótkocsit mennék be hogy megnézzem de hajókürt de fingom sincs hogy mejik miatt felsorolom nektek mit raktam be , kérelk irjátok le mejik lehet a hibás mármint amejik nemszereti a grasslandot ^^
Bergmann HTW Trailer
Claas Axion 840
duplapotmod
Fendt wheel pack
Fligl Gigant
JD 8530
k700e
MTZ952.3_skin
potkocsi
Renaul absolute final
Unimog U1500
Ursus pack
Valtra T191
Xerion 3300
Asszem ennyi
Nemhiszem hogy a caarvechilesbe toltam el valamit mert egymás mellé raktam mindet 1 sor porkocsi elé 1 sor traki ....
Kérek mindenkit pls help a kérdésemre ! <#falbav>#falbav>
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
bocsi hogy lámáskodok nem tudna valaki írni nekem a massey fergusson 225-trakihoz egy careervechicles.xml-es sort??(K-Farmot használom)
KÖSZI
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Az AMAZONAS CATROS rövidtárcsához tudna valaki adni egy poziciot mert nincs benne köszi
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Lehet megcsinálom megint.
Abban tudna valaki segíteni , hogy az ilyen összecsukható gépet , vagyis az összes olyan gép aminél a vehicleTypes.xml-be kell másolni valamit, meg se jelenik a pályán, pedig szerintem mindent bemásoltam a megfelelõ helyre . Erre tud valaki orvoslást mondani, mi lehet a gond??
Elõre is Thx!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
és úgy másold be a fájlokat és kész
én is ezzel szívtam meg😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"