Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

Nálatok szoktak a levegõbe repkedni a gépek meg fölborulnak és néha akadni olyan miont ha valami fal lenne elötte pedig sima utom van ez
és némelyik ezköz fönt van a tetön mega levegöbe van, erre tudtok valami megoldást vagy ötletet hogy mit kéne csinálni a választ köszi

ZTM
bocs de ha te tudsz ilyet csinálni akko legalább lesz de én nemis kritikának szántam inkább segítségnek hogy hogy lehetne jobb. de te tudod

valaki adjon már légyszives egy 13 fejes ekének a linkjét
köszi
Martinez01
akkor kritizáld ba+ legközelebb nem csinálok nektek semmit!!örüljetek hogy csináltam!!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Csö! hol lehet letölteni a full game-t? az sem érdekel ha fizetös!! privibe várom! segitséget elöre is köszi!
További jo aratást!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

ZTM
najon fasza a hangon van mit javítani + ha a skinbe szörke mtz kerekeket elsõ hátsó külömbözõ + üveg a trakira és najon fasza na + kissebb fülke bocs hogy így kritizállak de én nemtom+csinálni <#szomoru1> de má najon jó vóna 1 eredeti MTZ-82

ZTM
hy all a giantsba lehet modellt csinálni vagy külön progikell mer ha kölön kell 1 nevet és megkeresem lehetõleg alapból i3D-t csináljon ugy nem kell konvertálni a giantshoz köszönöm

lippet
tedd fel vhova

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hello i3d be csináltam egy rábát valaki betudja rakni a játékba?
Vki segiccsen a directxet beraktam de mégsem indul irjatok privibe Thx<#lookaround>

CoD23
Lack ezt a fajta pótokat össze lehet akasztani??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Kenny85
grasslandos k-farmban hova az istenbe kell a fûvet ûríteni?

jó az a 3 tengelyespot

Martinez01
nem lacknak ment!! bocsi

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01

Martinez01
MTZ82 Skin:

alapvetõen Messey Fergusson traktorra épül!
ami új:
Skin,
Hang

letöltési linket küldök priviben annak aki megérdemli<#hehe><#hehe><#mf1>

naon fa^zántos a 3 tengelyes pót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄 rem minél hamarabb tölthetõ lesz 😛 😄

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

hy all...az lenne a kerdesem h hol lehet beallitani egy dolog sulyat....balakat akarok rakni es tul könnyûek...köszönöm a valaszt

DJKonya
valaki légyszi segítsen a grassland mod alatt hogy tudok gépeket berakni, mert még egyszer se próbáltam

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

meg kéne még a grass mod vagy mi hogy más legyen a pálya
nagyon köszönöm
claaslexion
kössz! mindjárt ki is próbálom mert ez a kröger nekem nem akar müködni!

nekem kéne egy kis segítség
legyetek olyan szivesek és külgyetek egy linket a 13 fejes ekérõl
nagyon megköszönném
Zöld forgózsámolyos pótkocsi. (nem kell külön összeakasztani.)
Ha érdekel még valakit. LETÖLTÉS

claaslexion
visszatért a régi probléma kiakad a betöltésnél!

6milan6
Elég, ha nem az elsõ "küldetést" indítod.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

claaslexion
K 700 -bocs elirtam

claaslexion
nekem 4 htw van a K77o-asok csak ugy penelnek a 80000rel! 😊

claaslexion
na ezt kipróbálom bár sajnálom a 744 000 pénzemet! 😊
de ha nem jön be majd visszamásolom! 😊

BMW320i
Nincs mit.Sajna csak ennyit tudtam.Én megvárom a Kröger teljes változatát.Addíg maradnak a Fliegl-ek.Van benne 3 meg van a nyerges Xerion.Elég az.Ja és tudom mit jelent a ½szintén zenész½.<#nevetes1>

6milan6
Mivel mentett játékban nem jelenik meg, ahogy a readme-ben is felvan tüntetve.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

claaslexion
szintén zenész!-már ha tudod mit jelent?
ugyan olyan külön akasztós!
hagyd a csudába!
köszi a fáradozást!

claaslexion
azt már én is megcsináltam
el is indul a játék korábban mindig kiakadt amikor rákattintottam a mentésnél a betöltésre
mostmár tovább megy csak éppen nincs benne a pót a játékban

claaslexion
ok köszi!
szerintem ez is összeakasztós!ez van a f.a.q-ban

6milan6
Van scripts és new-scripts mappa is. A krögernél is elvan írva szerintem, mert a readme a new_scripts-be írja, a lua fájlban meg a scripts mappára hivatkozik.😄 Szóval én bemásoltam mindkét helyre, abból baj nem lesz.

BMW320i
itt egy másik de errõl sem tudok semmit.

BMW320i
Még egy helyen körülnézek , de nem ígérek semmit.Már tudom melyiket keresed.

claaslexion
ez megvan nekem is de ugyanolyan -összeakasztós!
kössz!

claaslexion
ezt az uj pótot(KRÖGER) az istennek se tudom berakni pedig szerintem mindent jól csinálok!hacsak?
nektek is van script és new_script mappátok?

BMW320i
itt van egy de ezt nem tom , hogy össze kell-e kapcsolni.

claaslexion
a F.A.Q.-ban megtaláltam de még mindig két részbõl áll!

BMW320i
Akkor mégvisszább olvass.A becsületes nevét nemtom.De utánanézek.

ZTM
aha azé kösz

claaslexion
bocs! szerinted engem ez érdekel?ez itt van az orrom elõtt!
régen amikor elindult voltegy világos zöld szinücamit aztán késõbb talán megcsináltak rendesen!
na ez érdekelne engem!

6milan6
ZT300 talán lesz, többirõl nem tudok semmit.

ZTM
pls választ

BMW320i
Ha egy kicsit visszább olvasnál , látnád , hogy az általad keresett pótkocsi neve Kröger és linket is fogsz találni.

claaslexion
hali!
segitsen valaki!
létezik olyan forgózsámolyos pót amit nem kell külön akasztgatni (eleje-hátulja)?
ha igen hálás lennék érte ha valaki közkincsé tenné! 😊)))
csak azért mert azt sem tudom mit keressek!!😊)))
elõre is kössz!remélem valaki megszán és segit!!4

Azta.. Nem semmi. Jó tudni, kössz.

ZTM
hy all bocs hogy ilyen hülységeket kérdezek de megtudná mondani vki hogy mi van ezekkel lesznek nemlesznek???:MTZ-82,E 514-16 kombájn,ZT300.Mer én ezeket várom fõleg a trakikat és csak azé kell az ósdibb mer lehet hogy szebb mint az új😊úgyhogy pls senki ne mondja hogy fölöslegesek elõre is köszönöm