57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Helioszkft #16761 Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumban de már régota olvasgatom rengeteg segitséget találtam benne eddig ezért is nem regeltem mert feleslegesen nem akartam senkit fárasztani!Tökéletesen működik az ap is!:DMinden gép ami a faq-ban van és máshonnan is amit leszedek tökéletesen működik...Szal Jó minden!
Psycho tőled azt szeretném megkérdezni hogy a saddle trachoz te melyik pótot használod mert ha én beteszek egy kaweco aufliger-t ami a hozzá való és mikor ráakasztom a pótot leér neki a lába mármint a potkocsié!:S!Mi lehet a probléma?Azért kérdem töled mert láttam egy képeden hogy neked működik!Előre is köszi a segítséget! -
vida1996 #16760 Valaki segítsen már mert uj vok
Aki segíteni akar az vegyen fel msnre
MSN,:[email protected] -
Nickel77 #16759 Ez érdekes.
http://landwirtschaftssimulator-mods.de:81/wip-claas-scorpion-t9593.html -
#16758 nem várom el de ez az az igazság hogy szemétség!!! Én köszönöm hogy segítettél!!!! De ha nem tudok mit kezdeni vel akkor mit csináljak? ha te nem tudsz vmit megoldni te nem kérnél segítséget? -
#16757 te beszélsz nekem? Örülnél inkább hogy visszairtam neked b+. Nem kellene elvárni mástol a segítséget minden problémára! -
#16756 egy nem tudom megjavítani!!!! kettő az előbb még te segítettél most meg éngem baszogatsz 3 nem én csináltam a pótót és külömben is azért nem mozdítja meg egyik gép se mert a kerék mikor fordulsz fordul az is és nem áll vissza egyenesbe!!!! Ennyi!!! Ha nem tetszik akkor ne válaszolj!!!! Én olyan ember segítségét kértem aki utána nem kezd el engem fikázni!!! -
#16755 erre a pót ügyre csak annyit tudok mondani,hogy mi a faxnak kell egyszerre 50T-át vinni,ha nem birja "szted egy gép sem" Érdekes,én régebben a 936-os Fendt-el is megmozgattam egyszerre 60T-át egy kocsin! Ha nem tetszik az a nagy kocsi,rakj be másikat,hameg sok az 50T,akkor álíts rajta,nem kelett vna egyböl ide irkálgatni,hogy"nem jó a fliegl kocsi,mert nem birják húzgálni a gépek". Előbb úgy szokás,hogy átgondolod mit lehetne vele kezdeni,ha az nemjött össze még próbálkozol,ha végleg feladtam,akkor kérdezgess,és mint látom,te egyáltalán nem foglalkoztál a javításával,inkább kérdezősködöl,amit a legegyszerűbb. -
#16754 tévedés nekem nincs veled semmi bajom mert normálisabb lettél mint az elején voltál!!!!! Csak az az egy szitu van hogy mióta házigazda vagy elszállt az agya és minden szó nélkül mindnekinek az irását kitörlöd!!!!! énnekem csak ez a bajom de amugy sztemj nem csak nekem!!!! Hameg én vok egyedül aki igy gondolja akkor bocs -
#16753 Érdekes, eddig csak azoknak volt velem bajuk akiknek az überláma kérdésit töröltem. Nem furcsa ez egy kicsit? -
#16751 meg sztem kezded magad megutáltatni mindenkivel hogy kitörölgetsz mindent hagyd a francba!!!! Had legyen benn nem zavar senkit szerintem!!!! Vagy add át vki másnak a stafétát és ne legyél házigazda!!! -
#16750 jólvan az télleg lényegtelen!! de te mint házigazda nem veszekedést akarok neked meg nem kéne mindent kitörölnöd lack soha nemtörölt semmit és legalább meg lehetett beszélni a dolgokat!!!! arról nem tehetek hogy akkora a pót teljesítménye hogy nem birja elhúzni egyik gépem sem!!!! Ez van!!! Nem én csináltam!!! -
#16747 Ha akarsz valamit tegyél is érte ne csak kéregess. Baromira nagy feladat megtalálni a fordulatot az xml-ben, főleg, hogy oda is van írva... -
#16746 az az igazság hogy egyszer ha nyomod bel énnálam mentem vel és elfordul a póton a kerék és nem áll vissz és lehet hogy az miadt nem huzza el semmi!!!! Szal? szerintetek?vki átnézné? -
#16745 aha most ezt kár volt törölnöd hassan b!!!! -
farmergyuluss #16744 nálam sem mozog,szerintem olyan maga a modell. ahogy már írták,ha foglalkozna vele valaki (vagy akár a készítő) akkor jó gépet lehetne faragni belőle -
#16743 az xml fájljában a fordulatszám résznél asszem. -
#16742 és hol kell nagyobb nyomatékot tenni a gépre? -
#16741 Caps Lock off!
-használj orrsúly-t,ha könnyű akkor ird át a Density-t nagyobbra
-irj a szállításra gondolt gépnek több nyomatékot,illetve nehezíts a gép súlyán -
#16740 VKI TUDNÁTOK OLYAN TRAKTORT MONDANI AMI HA TELEVÁGOM A NAGY SIMA 5TENGELYES FLEIGL PÓTOT ELHÚZZA? MERT PRÓBÁLTAM A JDVEL DE SEMMI PRÓBÁLTAM FENTDTEL SEMMI!!!! SZTETEK!!! aRRÓL BESZÉLEK AMIT RAMBO12 TEGNAP LINKELT!!!! -
#16739 ja grassmod tuti h kell nekem is ugy lett jó -
#16738 Szerintem grasmod kell hozzájuk. -
#16737 Ha minden jól megy akkor scripts.ZIP... -
Dávid24 #16736 Heló mindenkinek, a segítségetek kellene, be tettem egy ekét és egy tárcsát a játékba de nem lehet le engedni,szét nyitni semmit csak fel akasztani a traktorra
mit tudnátok erre mondani előre is köszönöm!!! -
TIBÓÓÓ #16735 valaki..aki tud rajtam segíteni...betettem a GRASS ADDONST, és az a baj hogy túlságosan LASSAN TELIK AZ IDŐ.valaki ne mtudja rá az orvosságot higy gyorsabban teljen???
előre is köszii..
-
TIBÓÓÓ #16734 nagyon fasza az AP..vagy mi(GPS) a kombin,csak szokatlan még..meg ugye a német tudád=0..val..xd..de attól nagyon jó a nyomkövetés.. -
Willymi #16733 oké megbeszéltük alkotom is:P
-
TIBÓÓÓ #16732 Nos..leszedtem ezt a trakit..szerintem kezdetnek egész jóó..szép 3pont..fasza világításkép...
De ha valaki szánna rá kb.2 napot(vagy kevesebbet) olyan szuper gépet kapnánk hogy csak na...
Hassan B:köszi a ladához írt üzemanyagfogyasztáscsökentő számot...mükszik..kösz még1szer.. -
#16729 akkor nem értem nálam szürke a modell csak a kerekek jók elmondanád hogy milyen fájlok vannak neked?? -
#16724 Hát e nekem se tetszik!!!! Nálam nem mozog a gumiheveder!!! Nálad? -
Zsolti015 #16723 Grass mod nekem ugy let jó
-
Máté01 #16721 szevasztok nekem olyan kérdésem van hogy amikor a játékba bele rakom a lemken vetőgépet csak egy n betűt ír ki és nem lehet vele semmit se csinálni ha valaki tud segítsen
-
farmergyuluss #16720 viszont ez már egy béta verzió,igaz nekem nem tetszik
John Deere 8430T Open Beta -
farmergyuluss #16719 Ezek az Acid modos srácok megint kitettek magukért
Modell: 95%
Script: 0%
NEM TÖLTHETŐ,MÉG NINCS KÉSZ!!!! -
#16716 oksa csinálhatod a hangot xD am majd kapsz valamit cseré(p)be xD xD xD -
#16714 meik traktoron van?adsz nekem egy linket? -
#16711 énnálam semmi baja a pótnak!!! -
#16710 fülkét az egyik német traktoron van ami igen hasonlít a dutrára -
#16709 Ez nagyon jó lesz!Szép munka -
Mániás #16708 Én nem tom hogy hogyan néz ki az eredeti gép de ez igy nekem nagyon tetszik még akkor is ha nincs rajta fülke. Szép munka csak igy tovább! -
Willymi #16707 ez nagyon jólesz ha gondolod tudok hozzá csinálni eredeti hangot áll egy 28-as az udvarba:P