Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok szoktak a levegõbe repkedni a gépek meg fölborulnak és néha akadni olyan miont ha valami fal lenne elötte pedig sima utom van ez
és némelyik ezköz fönt van a tetön mega levegöbe van, erre tudtok valami megoldást vagy ötletet hogy mit kéne csinálni a választ köszi
köszi
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
További jo aratást!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
alapvetõen Messey Fergusson traktorra épül!
ami új:
Skin,
Hang
letöltési linket küldök priviben annak aki megérdemli<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nagyon köszönöm
legyetek olyan szivesek és külgyetek egy linket a 13 fejes ekérõl
nagyon megköszönném
Ha érdekel még valakit. LETÖLTÉS
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ugyan olyan külön akasztós!
hagyd a csudába!
köszi a fáradozást!
el is indul a játék korábban mindig kiakadt amikor rákattintottam a mentésnél a betöltésre
mostmár tovább megy csak éppen nincs benne a pót a játékban
nektek is van script és new_script mappátok?
régen amikor elindult voltegy világos zöld szinücamit aztán késõbb talán megcsináltak rendesen!
na ez érdekelne engem!
segitsen valaki!
létezik olyan forgózsámolyos pót amit nem kell külön akasztgatni (eleje-hátulja)?
ha igen hálás lennék érte ha valaki közkincsé tenné! 😊)))
csak azért mert azt sem tudom mit keressek!!😊)))
elõre is kössz!remélem valaki megszán és segit!!4