57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#17229 hehe 108 as dominatora rá raksz egy 106 os skint és jó xD
-
kla3 #17191 Itt a villa: http://uploaded.to/?id=t7slg0
A faq ban található Acid mods oldalán találtam én is
thanks a scorpiont nagyon jó -
#17190 hát igen a villára gondoltam!!!! De hát ha nincs akkor majd lessz ugye? -
#17180 Ha villára gondolsz akkor nincs. Csak mert nem arra válaszoltál. -
#17176 most komolyan nincs? -
TIBÓÓÓ #17173 de kár...nah mind1 köszi hogy szántál rám pár percet..de attol kipróbálom azt a bálaszálító kocsit..háta az jobban beválik.. -
valaki9191 #17170 nem okoskodni akarok, de aki tervez az ugy tervezi mint az eredeti
mi a teendő? newm kell annyira ívesen fordulni, mivel az alap szállító kocsi is az mint éllőbe -
TIBÓÓÓ #17168 csak tudod ami alapból vana lexi600-ashoz az nekem nem vált be mert íves fordulónál beleér a kerék és ajaj..ledobja a vádóasztaltt..de arra gondoltam hogy bálaszálító kocsival megtudnám oldani szerinted?
-
valaki9191 #17165 én amit leszedtem eddig mindhez volt szállító kocsi is -
#17163 hát jah várom(várják) szal igy ki ég a fórum ...
-
TIBÓÓÓ #17162 amúgy szeretném kérdezni..valakinek nem áll szándékába 1 normális adapterszálító kocsit csinálni?vagy esetleg valaki nem tud ajánlani nekem 1 olyan kicsit aminek nincs oldala és aránylag alacsinépítésű?
HassanB,lécc ne töröld..még na majd később
köszii
-
#17160 Na tippelj Hesston miért...
Talán mert nem sok értelmét látom annak hogy "Jajdevárommár ezt meg azt..." -
#17158 Az nincs hozzá. -
#17157 annyit mé hogy az a bökködő benn van vagy azt is külön kell belerakni?
-
valaki9191 #17153 "akkor örökre csendbe leszek nem fogok viszabeszélni csunyánbeszélni"
nemkell vled törödni, lehet minden hsz-ed törölni. és így nem jöhetel azzal hogy MIÉRT TÖRLÖD.
ennnyi -
passat14 #17152 jah bocs nem néztem bogesznak szántam -
#17150 kössz -
bato94 #17148 Hát a homlokrakodót szerintem mind1 melyiket, és szerintem az olvassel!-be minden la van írva. Én is leszedtem, de még nem próbáltam ki, de a 614-eshez magyar nyelvű útmutató is van -
#17145 hát a homlokrakodó scriptje benn van a szöveget is bemásoltam
de nem tom jó helyre e!!! Hova kell ? meg melyik homlokrakódót kell letölteni? mert én az utolsót szedtem!!! -
bato94 #17143 1-career vechiles jó? (ha benntvan valszeg igen.
2- vechile types? (az már nem biztos!)
3 minden be van másolva? -
#17140 na hassan b te mint házigazda mondj arra vmi hogy benn a játékba és nem lehet beülni semmit nem lehet vele csinálni!!! Akkor most mi a nagy faxom van?
-
valaki9191 #17137 én inkább megyek játszani, legalább nem kell ezt halgatnom -
#17136 barmo vagytok mind benn van a játékba és nem lehet beleülni akkor nagyokosok mi a baj!!! TE meg tudd hogyan beszélsz hassan b én se mondtam ilyeneket te se tedd!!!! Majmok vagytok mind aki kérdést tesz fel azt vagy törlitek vagy nekiálltok fkázni mert nem tudja!!!! -
bato94 #17135 Hát HassanB megértelek, hogy eleged van -
valaki9191 #17134 remélem ezt nem nekem szántad, de szólj ha igen -
valaki9191 #17133 balfaszok vagy mind a ketten.
le lehet szedni, ki lehet csomagolni. akkor kibe van a hiba.
-
#17132 Odaírtam hogy nem én raktam fel te nyomorék. Olvasd már el azt a szájbaba**ott hozzászólást, minden benne van!
De tudod mit? Igazad van, nem működik, nem jó, ne is töltsétek le mert nem lehet használni, nem működik! -
passat14 #17130 ne okoskodj,nekem sikerült berakni,ahogy mondta hassan,de vannak hibái sztem -
#17129 elkeztem szedni és érdekes amit hassan b rakott fel nem tudtam kicsomagolni!!!! -
valaki9191 #17126 érdekes én most töltöttem le, akkor kinél lehet hiba?
mondjuk ha sok minden szeel onnan akkor várni kell 1 órát hogy megint lehesen szedni vmit. korlátozva van szerintem -
valaki9191 #17123 ha használd azt amit nemszoktál akkor tudnád hogy csak a schript kell.
de ha azt nemtudod hogy hogy kell betenni akkor mindent beteszel és lesz egy plussz géped -
valaki9191 #17121 na mi van már megint itt, de nemérdemes semmi újat betteni mert mindíg ez van -
#17118 ClaasScorpion - ez Nickel77 feltöltése, csak miután írtátok hogy rossz, töröltem a hsz-t, de kipróbáltam és MŰKÖDIK csak le kell hozzá tölteni a homlokrakódó scriptet(FAQ).
Amúgy jó lett, de még sokat kell rajta javítani. Pl indulásnál fel akar borulni, valami a fizikai beállításoknál nem egészen jó. És a gém mozgatás se a legjobb mert beleér földbe ha nagyon leengeded, de ezek mind javítható problémák. -
#17117 Nem is fog, mert a frontlader-rel megy... -
#17116 Igen, nem mellékeltél hozzá scriptet. -
Nickel77 #17113 szin=red]Bocsi mindenkitöl de rossz zipet tetem fel.[/szin] -
passat14 #17111 nekem se ment be:S -
#17109 igen király a scorpion grat hozá !!!!!!!!!!
respect!!!;) -
#17108 a mappáját beraktam a strabble mappába utána betettem a carriervehiclébe és sehol semmi!!!! Akkor mi van? -
Nickel77 #17107 Pedig direkt kiprobáltam mielöt feltetem. Ugy hogy jonak kel lenie.