Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
scriptet másoltál be? (én nem). Melyiket töltötted le? Próbáld ki azt, amelyiket másodszorra linkeltem.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ZTM
D47:azt a kurva kibasszottos ... nem billent a pot hiába írja ki hogylehet billenteni +se mozdul pedig má lekopik a q betõ annyit nyomom<#szomoru1>ráadásul magasabbra engedi a buzát mint a pot oldalát nektek is de a billentéssel mi lehet a kikötõbe vótam a farmon nem néztem

Benn maradnak, ha mielõtt elindítod a mentést megnyomod a mentés gomb melletti gombot, akkor visszakerül minden az eredeti pozícióba, de a pótok is benn lesznek. És megmarad minden, learatott területek, pénz.....stb.

Thx.<#worship>

wazul
jó köszi szépen

6milan6
NEM. Azzal én nem tudok mit kezdeni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

wazul
és ez ez bent marad mentés után milán?

6milan6
Itt van.

Te, nem azért, de azt a tárcsát honnan szedted?
Lack v milán a 3 tengelyes kröger pótot feltennétek valahova.😊

ZTM
<#integet2>

Hello!
Köszönöm szépen!<#worship>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

nandorb
nemtudjuk mert mostmar betelt a pohar!!!

OLVASS VISSZA mert meg egy Off es Buntit fog kapni az aki igy viselkedik szepen lett mar linkelve mar legalabb 10x Tessek olvass vissza ne kerdezetek olyasmit ami levan mar irva

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
<#boxer><#falbav><#falbav><#banplz>olvass vissza jó sokat annyiszor van belinkelve hogy az csak még pls olvass vissza

ZTM
hy all nektek is tovább tõti a kombájn a D47 pótot mint ammekkora a pótkocsi oldala mer roppant zavaró egyépként 2 használok.na a pót +van már csak a zt300 kéne. estére lehet teszek fel képet amirõl beszéltem pár órával ez elõtt de mondom ac3d i3d-be másként fölös

Sziasztok!

Megtudjátok mondani hogy honnan lehet letölteni a játékot??
Elõre is köszi
nandorb
hat nem csak te hanem en is pl. akkor kiprobaltam rajottem hogy gyenge akadozik akkor abba hagytam most megint jatszom de nem kerdezek olyan marhasagokat mint legalabb rengeteg marha aki ide jar Offolni meg egyeb baromsagokal tolteni a topikot

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

te halod vagy 3 napja azt keresem hogy van v mi értelmes le irás a mod+skin be rakáshoz és rá jöttem h be reggeltem v mikor régen a sg.h ra és meg kereste ma nevem de most komolyan be raktam a skin eket és ninsc benne a játékba :S:S:S és nem vágom mért :S:SS:S
http://www.youtube.com/watch?v=EZYYapcFjFg&feature=related
Pihent agyuak.<#nevetes1>

BMW320i
Tudod amikor megjelent ez a játék , én sokáig csak olvastam , amiket a többiek felírtak.És nem egyszer olvastam el az egészet (az összes oldalt) , igaz akkor még nem volt ennyi.Ha egyszer rászánsz fél órát (mert annyi idõ alatt végig lehet olvasni) hidd el sokkal okosabb leszel.Én mindíg azzal kezdem , hogy visszaolvasok.Ha 3 napig nem vagyok netközelbe akkor 3 napi oldalt olvasok vissza.De megéri , mert így mindíg képben vagyok és nem maradok le semmirõl.És csak akkor kérdezek , amikor már tényleg nem tudok mit tenni.

6milan6
A blog és a fórum ég és föld. Ttt 1 házigazda van, aki ha itt lenne, nem látnád viszont a hsz-eid.😄 Lehet kérdezni, de nem olyan dolgokat, amikrõl a játék megjelenése óta már 1000x volt szó.

Amúgy a láma az, aki hülyeséget kérdez,azaz konkrétan te.

hm lámák avgytok ez a blog azért van nem h van egy cuc és akor kérdezgetni lehet rola a többi (házigazda) meg segi ezekben nem???????
BMW320i
Szerintem 1-et max 2-õt.De lehet , hogy olvasni sem tud.

6milan6
Mennyi hsz-t olvastál el itt a fórumon?

6milan6
Hétfõ van, ilyenkor még nyugodt vagyok.😄

BMW320i
Bírod még idegekkel?

csokee milán halod be raktam a modot meg a skineket és nincs benne a játékban?? nem tucc (tutok) rola valamit???? pls help
6milan6
Mondtam már, hogy ülj elõre ugye? Nem hallgatsz rám, pedig nem járnál rosszul.😄

6milan6
Az valamelyik script miatt lehet, ha te nem módosítottál semmit a modokon. Eért írtam már le párszor, hogy egyesével tegyétek be a modokat, akkor nem kell azon gondolkodni mitõl nem jó valami.

Sziasztok!
Milán!Te sem tudod hogy az miért van hogy nem irja ki hogy meik gombot kell megnyomni?<#szomoru1>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

nem mikszik a d47 pót mer cv aza careravichel.xml és másolm és szar mer nem rakja be?????
Ezek azok az esetek,amiknek én nagyon nem örülnék,ha farmer lenék!
http://www.youtube.com/watch?v=v2QMj3BeEO4&feature=related

\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"

6milan6
Case IH STX 500 Quad Trac + Grégoire-Besson 20 fejes eke (10,5 méter munkaszélesség xd) 321,17 ha/24 óra. 8,5 liter/ha fogyasztás.😄

Mindezt olyan földön, amit akár kormánylemezzel is simán lehetett volna szántani.😄

hallod konrad91 ez a rekord meg van jácva nézd a földet tejesen fel van lazitva azért megy annak olyan könyet !!
ezt már megdöntötték. De ennek nincs semmi értelme, ez nem számtás, csak simogatják a földet...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

http://www.youtube.com/watch?v=ceScNvvfbaQ&feature=related
ez tényleg rekord!!

6milan6
A Kröger pótkocsira épül, szóval az a script kell hozzá és gyanítom, hogy ez sem jelenik meg mentés után.

Itt a scriptes, readme-s verzió.

a vehictypesbe nem kell másolni semmit mert nekem nem rakta be

Egy amerikai kis gazdaság!
http://www.youtube.com/watch?v=6WMmbR9lAFU&feature=related

\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"

köszi

6milan6
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/D47.xml" xPosition="178" yOffset="1" zPosition="240" yRotation="270"/>

bassza meg mért nem segit senki pls v ki segicsen már ne legyetek ekkora noob ok pls vegyetek msn en en [email protected]
A d47 póthoz tud valaki poziciót adni mert az nincs benne

Hy all! Szerintem az olyan mezõgazdasági szimulátor lenne az érdekes ahol egy kis farmocskából kellene kiépíteni egy egész gazdaságot, és nem csak mezõgazdasággal foglalkozna hanem pl erdõgazdálkodás, fejlettebb állattenyésztés stb.
Meg valósulhat ez valaha?

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

vagy vegyetek fel msn en pls [email protected] pls segicsetek már
VALAKI SEGICSEN MÁR PLS ne legyetek ekoa lámák h nem segitetek -.- pls segicsetek már
d47 radmen jéne mer careravichel.xml
joci14
Joe milyen programmal teszed át i3d-be ?

6milan6
Ez az alap map, csak kitöröltem a két épületet, mert nem fértem el.😄

pickány
http://www.youtube.com/watch?v=x0oE_qGN8Q4&feature=related
ezt az mtz fun oknak küldöm 😄😄😄

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!