Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Nem tudtok önállósodni kicsit? Biztos, hogy mef van a próblémátokra a válasz a faq-ban. Ha netalán ott nincs a fórumba száz hogy megvan!

Minek kell egymás után 3 hszt írni?? Egybe nem fért volna el? Ja és a VÁLASZ ERRE gombot mért nem lehet használni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

olvass vissza még 20 oldalt és meg lesz.
de be van linkelve az elsõ 20 oldalra is vagy 3x ....

szastzok gyerekek..tom h kiakattok meg iylenek de honnan lehet elszedni a játékot mert olvastam vissza ne tom kb 20 oldalt kb..de nem találtam..valaki linkelne nekem??plspls...thx..

Hali,nem tudja valaki ugy fölrakni valahova egy lucernanyirot és gyüjtöt hogy k farmt használ,és ha kérhetném vehiclesekkel mert nekem nem engedi akkár h csináltam már pedig minden jo :S:S elöre is ezer hála !! ja és lucerna vetõ is kéne xD thx!!
looooooooooool xD
van egy 5 tengelyesem de az alapból bordó szinü és 160 tonnát vittem "volna" vele 😊
csak át kellett irjam kissebbre mert eggyik traktor sem birta el 😄😄😄😄

mindenesetre a duplapótmód benn van és még akkor sem lehetösszeakasztani :S amugy havertól van a mód és õneki nem szaggat be:S nem tudom mitõl van ez:S

de mért van 5 tengelyesed is ? ? :????
xD
ijjjj:S elnéztem bocsi:S nem 5 tengelyes hanem az a tandem :S<#wow3><#wilting>

adok msn-t :[email protected] PLS küld át elöre is köszi köszi
nem küldöd el nekem pls ????
innen a fórumból 😊 a ram-mal nincs gond 1 Gb-os<#vigyor3>

hát szentem kevés ram de honna nvan neked 5 tengelyes fliegl-öd??? áruld el pls 😄😄 xD
Sziasztok !! Nekem csak annyi problémám van hogy az 5 tengelyes flieglt nem tudom egybe akasztani és amikor az épületek fele nézek akár mijen messzirõl is valamiért beszaggat és ahogy másfelé nézek minden megy tovább ha valaki tunda ebben segiten akkor megköszönném!!!<#worship>

nandorb
me kell teli offolni a topikot???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

jah meg ott a Simtractor v4 key nélkül :S😞 :'(
szentem a career es hülyeség miat nem jelenik me
jah alap mindent be másolok és le is ellenörzöm 2x de mégis a claas lexion 600 ilyen szines izé lett de szentem azé me 512 ram om van és az kevés gta sa cod2 cod4 meg ennek a játéknak de pl.holnap jön meg a 1gb ramom szal várok szentem a ram csinálja h ilyen szines lesz :S:S amugy kösz
köszi.és azt nem tudod hogy miért nem jelenik meg a játékban?mindent bemásoltam.
nincs

Kfarmba D47-es pótkocsi benne van?
töltsd le kfarmot aztán kész abban minden van ami kell😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Sziasztok!Miért nem jelenik meg a játékban a D47-es pótkocsi?Bemásoltam mindent és mégsincs benne.Aki tud segitsen köszönöm
De minden fájlt bemásolsz rendesen?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

na végre sikeres áttörés be sikerült raknom a claas xerin 3800 at de 1 baj van vele h csak a kerekek lácanak és a kereket is szinesek :S:S HELP
am nandor szentem a gras mod de nálam nem mükszik de biztos jo lehet de senki nem segit ezé nem jo :SS:S:S:S😞(😞(😞😞 :'(
valaki most már komolyan vegyen fel msn re pls és szépen nyugisan magyaráza el hogy kel skineket be rakni mer márt 1000 szer el olvastam a f.a.q-t meg visza lapoztam az eleére és nem tom még mose hogy kel és ha be rkom(probálom) nem rakja be :S:S nem lehet h v mi verziot kel le szednem ???? pls help pls!!!!!!!!!
nandorb
tiszerintettek meik a legeslegjobb MOD amit ajanlatok nekem??

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hogy lehet törölni a garázst?

vki nem tudna átküldeni olyan mapot amin kevés épület van?

claaslexion
ja bocs!
elnéztem nem is te voltál aki pörgött!
😊

claaslexion
xerion3300!
mi volt a bibi?
megy már a game?

hm szartugya de nekem a skineket sem rakja be :SS:S
Berakom a Kröger OPEN BETA verziót és nem tölt be a játék utána ez mitõl lehet?

kispalko
a D47-es pótkocsi se számolja a gabonát nálatok?

ZTM
cím??

6milan6
Régen nekem volt olyan is, hogy egyfolytában ment balra. Akkor nekem sem segített semmi. Letöröltem már mindent, játékot, ageiaphysix-et, mappájukkal is, mentéseket is, aztán egyszer jó lett. Fogalmam nincs mitõl.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ZTM
fel

claaslexion
ha nincs akkor passz!

claaslexion
lehet hogy az kavar be! ha van huzd ki vagy kapcsold ki a vezérlõpultban!

claaslexion
gamepad kormány vagy ilyesmi?

claaslexion
nincs játékvezérlõ csatlakoztatva?

Jo én ejrainditotam a gépet kikapcsoltam ,ujraraktam a gemet és egyan ugy forog mint valami iszákos :S valami a fájlokkal van nem ???
claaslexion
milán nem segitesz?

6milan6
Nekem is volt mát ilyen jelenség (alap játéknál). Kiléptem, újra elindítottam és jó lett.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

claaslexion
ztm ! fel tudsz jönni msn-re ?
kellene egy kis segitség pótkocsi ügyben!

Hali lenne 1 kérésem valaki megtudná mondani ,hogy K- farm ban nekem mért mozog körbe-körbe a kamera mert igy sehogyse lehet gamelni :S :-(
claaslexion
milán légyszi msn!!

ZTM
kössz ez má mûködik kösz