Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

claaslexion
srácok!
nektek müködik rendesen a szétnyitható porzós kultivátor?

A lengyel fórumról. Ha már úgyis visszaolvasgattál, valahol ott a képek környékén megtalálod a fórum linkjét.

ZTM
Lack honnan szedted a képeket??

pickány
halljátok ez csak egy ötlet de már nem ártana frissiteni a FAQ ot szerintem😄 mert nagyon gyorsan fejlödik a játék szerencsére 😄

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

nekem se jo a kröger pot biztos jo lehet de nem mükszik :S :@
alapból ilyen vagy tudod állítani is le vagy fel

nálam is ez a baj
Zoli108
Sziasztok!Nekem sem jó a Kröger pót a Rábák nagyon jók Lack,minden elismerésem de sztem kicsit sok neki az a 60km/h 😊 A kamera fordított mozgására belsõnézetben tud vki megoldást?További szép napot mindenkinek!

http://germantrucksimulator.hu

felvetelek
6milan6
Neked szerinted lehet segíteni? 5 percenként kérdezel valamit, ahelyett hogy próbálkoznál, vagy esetleg visszaolvasnál. (bár nekem sem lenne sok kedvem ennyi értelmetlen hsz. közül kihámozni a lényeget, fõleg úgy, hogy egyeseknek a "válasz erre" gomb ismeretlen)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Lap alján van leresõ! Bármilyen játékhoz kapcsolódó kulcsszóra megtaláltam a linkeket! ("ls2008", landwirtschafts", stb).

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

am meg mért van az h be másolom a K-farm grass mod osat és amikor rá kattolok a játékra fekete képernyö és nem csinál semmit az mért van ??????????
ZTM
hy all a zt300 má tesztfázisba van a német oldal szerint:http://landwirtschaftssimulator-mods.de/fortschritt-zt300-t2428.html

vagykiröhögitek amásikat hogy nemtugya honankel letölteni<#boxer><#boxer>
enirenemsegetek senkinek?
nem az de minek kelle 30 percenként ugyan azt leírni, van keresõ és meglehet keresni, de amúgy van , nem linkelek be semmit

claaslexion
de van ami müködik: a nyagy permetezõ!!!!
hurrá!csak mellette van 8 ami nem! 😞

claaslexion
miért van az hogy minden gép vagy eszköz amit a script vagy a new_script mappábba kell bemásolni nekem nem müködik rendesen!pedig biztos jól csinálom ,mert már le is ellemõrizték!
kezd má telelenni a f....zom ezzel az egésszel!annyira idegesit

van még farm a K farm és az alapfarmon kivül ???
szentem joci nem lehet :SS::SS
joci14
tudja vki ac-t hogy lehet i3d-be átrakni ?

nah most akor van a másik farm is mint az ami alapbol van meg a K farm????? pls irjátok meg pls
ZTM
valószínû

ZTM ezek csak a grass modhoz jok nem ???
ZTM
hmmmm jó lesz most 80%

ZTM
na jó?? nézzétek a rendfelszedõt le van eresztva!!

joci14
az ac3dben a gumit hogy lehet körmösre megcsinálni ?

Halle azt kérdezném h van e az alap farm és a K farmnál több e ??? pls irjatok pls !!! thx
A tárcsát a kék grubber alapján be lehetne tenni, viszont át kellene alakítani függesztettre. De ha pótkocsiként raknám be akkor nem mûködne, csak egy új scripttel.

sziasztok tudnátoknekem segiteni nem engendi ezt a fájlt <vehicle filename="data/vehicles/tools/plug5s.xml" xPosition="110" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/> átmásolni egy másik sorbaúgy másoltam hogy kijelötem jobb gomb másolás és nem lehettet beilleszteni van valakinek másik ötlete kérem irja meg
az mind1 ellehet forgatni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

DJKonya
JD4650
köszi a segítséget!!!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

claaslexion
😊 bocs igy tényleg hülyeségnek tünt!

claaslexion
nem vizszintesen!!!!!!!
függõlegesen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

claaslexion
szevasz!
lehet hülyeséget irok de a permetezõn a szórókeret mozgatható vizszintesen !
te nagy mágus vagy lehet hogy feltudod használni a tárcsához meg az ekéhez!ha hülyeség bocs! csak tipp volt!
remélem még sok "finomsággal" elkápráztatsz minket!

T.CS.

DJKonya
ez szerintem nagyon jóó grat hozzá szép munka volt<#vigyor2>

léci
csak asztirja le valaki honan ehet letölteni
Itt az ih eke, lehet tölteni, tõlem ennyire telt. Letöltés

DJKonya
ami azt illeti elcsenték tõlönk a Rábát de így korrekt szerintem hogy feltüntették a linket meg mittomén mit
ITT A LINK

léci segitsetek
new_script> vehicles mappát kell létrehozni
vagy ha ugy a van a leírásásban akkor csak simás script mappa és vehicles és ide kell másolni

rambo12
Az mér van,hogy a data mappába van egy scripts.zip nevû fájl azt nem engedi rendesen kicsomagolni vagy valami jelszót kér bezárom a jelszós hülyeséget és kiad egy scripts nevû mappát.
(idáig jó)
A kröger pótnál meg a kultivátornál meg hasonloknál is van lau kiterjesztésû fájl azokat hova kell tenni.

Mert itt valaki azt mondta hogy csináljak egy new_scripts nevû mappát megcsinálom .
Ebbe rakom például a kröger pótnál lévõ lau kiterjesztésû fájlt és mindent berakok a megfelelõ helyre és mégsem jelenik meg a játékban és ugyan ez van a grubber nél meg hasonló eszközöknél

A rába cuccait is berakom a megfelelõ helyre még sincs a játékban mi lehet az oka???

Lécci segítsetek mert így nem élvezet a játék!!!!!!!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

BMW320i
Adj neki pozíciót

BMW320i
2 tengelyes vágóasztal szállító tréler

lazitják vele a tajt meg egy kicsit megszagatják és jobban nõl

mi ez amit belinkeltél mert nincs hozzá pozició

6milan6
A lucernát mióta szokták sorköz mûvelni?😄

már jó néhányszor be volt linkelve

ez szántóföldi kultovátor vagyis grubber. Ezzel a szántász szokták helyettesíteni jobb helyenek😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB