57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • allock #17935
    b@száttok meg most már
    hányszor el lett mondva hogy az a hüyle ifátopk csak félig van kész?
    madj akkor adják ki ha lesz hozzá normális script
    de egyeseknek magas felfogni néhány dolgot...
  • ZTM
    nem tehetem mert még nem vok 1 éve
  • TIBÓÓÓ
    Figyu..nekem most az lenne a lényeg hogy ebböl a pótkocsiból legyen valami,nehogy az legyen félig kész és utána semmi...én akarom ezt a pótkocsit és nem szavazok MÉG...nem..szal aki csinálja,festi a pótkocsit azt negyon megkérem kérlek ne hagyd abba és légyszives csinálja már meg magasabbra..köszönöm.
  • Hesston
    atólfügg melyik fend ?? ujj 936 ???
  • jvl445
    Momdanátok egy linket hogy honnan lehet letölteni a dupla kerekü Fendtet.A 3d verzioban.
  • Nickel77
    Hy A pot passat14-nek készölt a sorsárol ő dönt.
  • TIBÓÓÓ
    hali ütös a pótkocsi ááá behokizok..olyan jóó..figyi nagy kérés lenne ha tennél rá magosítót.vagy már későn szoltam..áá ez apót..csöpp csöpp..
  • rambo12
    nagyon szép munka
  • Nickel77
    Hy passat14 jólesz? A kereket még átfesthetem ha akkarod.

• Kovács Erix
    Igen jol mondod én is észrevettem egy nyalizos de hol lehet majd szavazni?????????
  • TIBÓÓÓ
    Szevasztok..látom már megint dúl az élet a topikba...
    Nos ahoz fordulok aki hajlanó válaszolni nekem...A géparkomba van a JD 7920as traki..hogy tudnám megoldani hogy egy gombnyomásra ikerkerekes legyen és zgyazzal a gombal el is tudjam távolítani rólla??(Pl.:í=ikerkerék le/föl)
    meg kovács erixel tartok..nekem is jólenne egy jó pótkocsi ami nem hátrabillenős,másik pótkocsit is lehet akasztani utána,forgózsámojos legyen és kellő magas....és ne KÖEGER legyen mert az 1 hoki..
    amúgy ZOLI..fasza az OROS kukorica asztal,de nem tudod hogy hogyan lehet összecsukni?vagy nem is lehet?Köszi előre is
    meg azt is köszönöm hogy elolvastátok..további jó játékot..császtok..
  • Hassan B
    tibicsoki4 az ilyen MSN-es sztorikat privátban illene megbeszélni, ha nem haragszol (de ha igen akkor is :) ), ez törlöm.
  • ZTM
    ezért szorulni fogsz XDXDXDXDXD
  • tibicsoki4
    en nem vagyok a nigerr irtás híve de ha a nép ezt akarja akk legyen
    xD
  • Hesston
    nézzétek Hassa B egy csöves raszta geci lett omg (nyirjuk ki a nigereket D88)
  • Hassan B
    Majd ha egyáltalán tudod miről beszélsz újra megszólalhatsz.
  • Kovács Erix
    Na most mindenki öszefog HASSAN B ELLEN?????
    He-he
  • ZTM
    NEM!!!!Am ZTM vok.Ne a képet nézd hanem a nevem :D
  • tibicsoki4
    most velem mi a problémád?
  • rambo12
    látom már nem csak a képed füves hanem te is XD
  • Hassan B
    Hát aki a "balfasz" helyett nem tudja azt leírni, hogy "nem ért hozzá", azt nagyon sajnálom, de annak nem itt a helye.
  • tibicsoki4
    most ram gondoltál mtz?
  • ZTM
    Szebben is lehet fogalmazni?
    És mivan azzal,aki fogyatékos és nem tud fogalmazni olyan jól,hogy ne töröld a hsz-ét. Ezzel bárkit megsérthetsz!!!!!
  • Trakis
    bocs hassan és zoli
  • tibicsoki4
    ok ezesetben köszi az adapter
    am nagyon cool
    mar be is raktam:D
  • Zoli108
    Igen csak a színek mások ez JD kukorica adaptere.
  • Hassan B
    Miért még mi lehet? Már jó néhányszor be lett linkelve más színekben.
  • Trakis
    ez gondolom skin vagy nem??
  • Hassan B
    Annyi bőven elég lett volna, hogy "Légyszíves csináld meg ezt... vagy ezt...", a köret felesleges. És szebben is lehet fogalmazni, hacsak nem törlésre szánod a hsz-t.
  • tibicsoki4
    zoli

ezt az asztalt
    megcsinalnad nekem jd-s re?
    egy logo kene az oldalara meg annyi hogy zöld sarga legyen
    lévvives ha megcsinalod tedd ide fel
    köszönöm elöre is
    (am bvevallom öszintén én balfasz vok az ilyekhez
    ezert kerlek téged:D)
  • Zoli108
    Oros színekben

Letöltés
  • quados19
    sziasztok
    találtam egy oldalt de lehet hogy tudtok róla elsősorban a modderek figyelmébe ajánlom
    http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/index.php?mod=news&action=view&id=24

Astragon Software und die Macher des Landwirtschafts Simulators GIANTS Software, rufen auf zum grossen Modding-Wettbewerb. Das ist Deine Chance, zu zeigen was du drauf hast. Viele grossartige Preise warten auf ihren Gewinner.

Teilnahmebedingungen

Einsendeschluss: 8. November 2008
    Teilnehmen können: Teams oder Einzelpersonen
    Ursprung: Der Mod muss neu sein und selber erstellt sein.
    Teilnehmer: Mitarbeiter von astragon Software und GIANTS Software sind vom Wettbewerb ausgeschlossen
    Preis Kategorien: Öffentliche online Wahl und Jury
    Preise: Werden in Kürze bekannt gegeben.

Amelynek negyából a lényege amit megétettem hogy 2008 nov 8 ig lehet jelentkezni egyéni és csapatok jelentkezését várják .Követelmények Új mód készitő. Online választás lesz hamarosan újabb informáciokkal szolgálnak ha volt fönt akkor bocsánat
  • Hassan B
    Lehet, hogy rossz az XML elérési útja a careerVehicles-ben, vagy nem jók a koordináták.
  • Hesston
    nekem nem jó be rakom a játékba meg adom a koordinátákat és be rakom a vehicletypes be is és a helyén nincs semi S:S:S
  • allock #17862

[DL] Pöttinger Grubber klappbar
  • allock #17861

-Rundumlicht(neu)
    -Arbeitsscheinwerfer (Extra)
    -Wahlweise Normale/Zwillings/Terra Bereifung
    -Frontzugmaul
    -Extra Infobox Zuschaltbar (Text)
    -Dynamischer Qualm
    -Neuer Motorsound (PS Monster)
    -Extra Druckluft Sound mit Kompressor (Springt nach ner Zeit an) (Sound läuft nebenher als Extra Sound Unabhängig von der Motordrehzahl)

[DL] Deutz Agrotron 265 V2.0
  • Helioszkft
    psycho a második képen a fendt mellett jobb szélen az milyen traktor és melyik pót az rajta ja és a fendten is az milyen pót?meg ez térkép vagy valamilyen mód?légyszi ird már le köszi!Egyébként nagyon frankó és jó össze állitás a gépparkod!szép:D
  • Traky94
    Azt szeretném kérdezni, hogy a lucerna mennyi idő alatt kel ki?? Elvetettem, lepermeteztem, de még semmi.
  • rambo12

áhhhahaha megcsináltam a fekete fendet rájöttem hogy kell XD :P
  • quados19
    sziasztok
    leszedtem a claas terra skin de nincs hanja a gépnek amikor beindul