Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a kutivátort és nagyon jó csak elvileg sormüvelõ eszköz végigmentem a lucernán és kivitte az egészet vagy rosszult tudom
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Nagyon jó lehet a tárcsa!http://landwirtschaftssimulator-mods.de/pl-mod-fuer-saddletruck-t3814.html ez mi lehet??Lucernavetõgép?
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ha vki tudja hogy kell lécci rija le!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Légyszíves tedd fel valahova az ekét!Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Valaki adjon hozzá linket!!!
KÖSZI
Én az IH ekét függesztett eszközként tudtam betenni a játékba. Hogy így mennyire jó vagy mennyire rossz azt nem tudom.
hogy másoljam át ezt a fájlt <vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0" /> egy új sorba de nem engedi hogy át másoljam hogy kell jobb egérgombb másolással bróbáltam
Á a németek pofáznak hogy Kata felteszi a módjaikat!A német fórumon az összes gép magyar gép fent van!A Lack által készített bálaszállítótol a 3 tengelyes Kröger-ig!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
elöre is köszi
Csak azt szertném kérdezni, hogy mûködik kormánnyal a program, vagy csak bill-el lehet irányítani?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha a data-ra van feltõlva akkor az nemjó ha a speedyshare-ra akkor az nemjó, ha másra van feltõlva akkor már term. hogy nemjó
meglehet nyugodni hogy a szólgáltatóval van vmi és nem a feltõltött anyagal, ha most nemjó akkor lehet hogy 1 óra múlva már jólesz és akkor majd letöltöd
és nem rögtön azzal jönni hogy már megint rossz
csak nem bírták letölteni😄
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Legalább odaírták hogy a tõlünk van.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
de a zt300 még nincs + remélem elõbb-utóbb be lesz linkelve mer innen úgy néz ki mintha má készlenne és mûködne.bocs hogy ezzel foglalom a helyet de má alig várom... A gyengébb értelmûek kedvéért (#7773) +szeretném elmondani én semmiféle MTZ-t nem készítek köszönöm
LOL az az eget ennyire lamit!Ez már fáj!!XDhihi!<#mf2>#mf2><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#wilting>#wilting> 1 hsz-el elõtted irtem le!!pfff
Istenem ennyire nem lehetsz dódó<#wilting>#wilting>!Még 10 hsz-t se kell visszaolvasnod!Ott irtam le!<#banplz>#banplz>
PLS HELP PLS
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨
valaki segítsem pls
elõre is köszönöm
tuképpen annyi hogy a kfarmosban elsõkerék fordul a Lack általiban pedíg ha jól emlékszem akkor mindkét kerék
amúgy ez a kfarm amirõl beszélek itt található meg: #7069 -es hozzászólásban