Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨
Kussmár má keszdessz az idegeimre menni!A PLS-t minek kell 1 hsz-be 5x beleirni??Am meg olvas vissza!
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
beszélni kellene a németekell, hoyg mi lenne ha amit készítenek moddelleket még a kiadás elõtt a a mi modellezõnk javítani/alakítana rajta hogy még jobb legyen.
vagy amit már elkészítettek magyarok modelt és amihez kell scripts ahoz írnának õk egyet
így nem lenne az hogy lopjuk a skineke-et mod-at,
ez csak egy öttlet
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
pedig utoljára ezt írták😄 ha meglátják a képet...😄😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Eddig ez a kettõ van kész, de még csinálok majd, ha tetszik.
Ilyen:
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
<type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
<type name="Dungerwagen" className="Dungerwagen" filename="data/scripts/vehicles/Dungerwagen.lua"/>
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
</trailers>
a Grasslandal mentéseknél ott maradnak a gépek ahol hagytad õket.
me idáig mindig a kezdõhelyre tette vissza a gépeket
elõre is köszönöm
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
</trailers>
szted jó?? Gondolom többet értessz hozzá mint én me én kezdõ vok! x)<#crazya>#crazya>
Hey, nice that you post my mods on your site!
BUT:
Didn´t you read the copyright rules?
You may not upload my mod, and put it on your site by seperate dl link!
You may just place a link to my homepage, that people can download it from there!
Please do this, THAT ARE COPYRIGHTS!
That can give much trouble
bazdmeg Martinez, muszály ezt? Ne szólj hozzájuk, most rajtad röhög mindeggyik. Szánalmas vagy.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Jah meg had kérdezzem már meg, h mér van az,h az IH ekét beraktam meg a három féle rábát (sima k., ballon k., dupla k.) ééés teljesen fehér nincs semmi színe! pls segítsetek
kössz
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Azért azt megkérdezném, te milyen jellegû játékokat részesítesz elõnyben?
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
a manual telepítéses módszert szedtem le és az instalenglish.txt alapján telepítettem
porzik is meg hangja is van
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨