57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
TIBÓÓÓ #18014 nos..ki lett törölve vagy nagyon átsiklottam felette de akkor még1szer belinkelem..
SÁRGA TRIDEMES,DÖMPERPÓTKOCSI LETÖLTHETŐ ITT-----------------> http://uploaded.to/?id=klah1n -
valaki9191 #18013 nekem meg kellen egy zsák pénz, és még se ad senki.
ez ugyan olyan megdolgozok a napi bevételélt és nem csalok.
kell valami uttána lehet nézni, nem rögtön beszakadni a forumra és uttána oktatni a másikat szép szavakal ha nem add semmit -
#18007 hovagondolsz te :D -
Dénes15 #18003 Van már Auto pilot beta 2-tő csak ha töb kombájnt akarsz elinditani akkkor ki kapcsol az egyik tehát csa egy kombájnal lehet menni sajnos.De viszont már nem kell bent ülni ahoz hogy számolja a gabonát. -
valaki9191 #18002 szerintem mind1 hogy a játékba meilyen gépel aratól, ahoz hogy valós legyen akkor azt élőbe kell csinálni -
#18001 rakodóvillát még rá és No1 :D -
ttlala #18000 hali!
Megcsináltam a Belarus-t nyitható ajtókkal és hátulsó nyitható ablakkal
és raktam rá sárga villogót is:)
Letöltés -
#17999 -
JD4650 #17994 hát ha egyszer az a legjobb:D -
#17993 mivel mindenki claas bzi.. -
#17992 Faszán néz ki meg a kombájn is jó lenne egy ilyen vas a játékba is,mivel nincs egy normális John Deere kombájn se a játékba :S -
JD4650 #17991 Ma személyesen is megismerkedtem a 8 soros geringhoffal :D
-
Nandoo27 #17990 Ő kért meg rá hogy tegyem be -
valaki9191 #17989 sokáig nem szabadultunk meg Hesstontól. -
Nandoo27 #17988 [IMG] [/IMG] -
TIBÓÓÓ #17987 végül is mondasz valamit..hm..de azért 1 tipett adtam a pótkocsikészítő brigádnak..xd
-
valaki9191 #17986 Minek szétaksztani? ha már egyszer össze akasztodat.
legyen benne 3 pót akkor 2 összevan akasztva 1 sima. és ha nem akarod hogy össze legyen akkor minden vissza állíthatól a helyére és akkor nincs össze akasztva -
TIBÓÓÓ #17985 csak tudod az nem olyan,nem akarok vitát de szerintem te is belátod azt hogyha a HW80-ast átírom 24 tonnásra(24 000)re akkor elég furcsak hogy hogyis fér bele annyi..mikor olyan kicsi -
#17984 ki nem fossa le hogy mekkora a magasítója? :D örülnétek h legalább az is van
úgyis annyit gabonát raksz bele amennyire csak áttudod írni aaz adatokat
-
TIBÓÓÓ #17983 asszem a HW80-as alacsony..a Hw180-as az már jó lenne ráadásúl oldalrabillenős is de béte,vagyis a másik pótkocsit akasztok utána akkor már lecsatolni nem tudom..ezért kéne 1 normális magosított oldarlabillenős pótkocsi..Jelzem aminek nagy híre lenne és sokan letöltenék..(köztük én is) -
valaki9191 #17982 Szerintem nem Hassan B kezdte a vitát és nem is, mondta, hogy el kell kezdeni. Most volt 1 hülye és a többi ment utána (mint az oviba).
Nemtom melyik írta hogy magassítot pót kell, van HW80-as az nem jó nem elég magas ottvan a HW180-as magas kettőt, vagy többet össze lehet akasztani.
És erre ki vagytok akadva, hogy az ilyeneket törli?
Igenis itt vannak, akik sajnálják Hassan B.
-
TIBÓÓÓ #17981 nos..nem tudom de evvel a terre track-al nem vagyok megelégedve..sőőtt.elég ratyi,,de az már haladás hogy a heveder forog rajta..csak az a baj hogy a JD Tre nem lehet megcsinálni..MÉG nem. -
Sanya595 #17980 Tudom,de aki nappal dolgozik és most ér haza az csak most tud véleményt irni!!!
Ha valami nem tetszik,akkor ird meg priviben!!! -
Sanya595 #17978 Én múltkor egy lámának válaszoltam és ki lett törölve!
Mégsem szidom Hassan B-t!
Peddig Én nem is új regges vagyok,söt....nagyon sok embernél régebben reggeltem. -
#17977 Egy német oldalon 2009 Áprilisára írják az LS 2009 megjelenését -
#17975 Azért a haverom is segített benne. Itt a neve "persze" -
passat14 #17974 hát én csináltam,nickel rakta be és 1-2 módosítást is végzett a kérésemre,majd még eldöntöm hogy ki adom-e a nektek -
Próbálkozok. Lécci mondjatok véleményt. Előre is köszi. Valameikőtök be tudja nekem rakni a pótot? Ha nektek nem tetszik akkor is valaki segítsen nekem mert a saját pótommal akarom fuvarozni a gabonát. -
#17968 na kuld el MSN-n add a tiedet es atconvertalom csak jo meghuzza a meoriam de nembaj a Maya 2008-as verzio portable-t hasznalok -
#17967 Szia! Mind1ik verzió működik amihez van i3d exporter, a warezt el se kezd, vedd meg a programot. -
kla3 #17963 aki a mayát használja az milyen verziót használ?hassan b léccy ne töröld mert csináltam egy két gépet és be szeretném tenni a játékba és ha sikerülne próbálnák szebbeket jobbakat -
#17960 átt kel konvertálni maya-val i3d be amivel a Giants Editorba még simitgatod a hibákat.. -
#17957 Naon jo mondjuk csinálok egy házat és azt hogy kell berakni vagy mitt kel még vele csinálni mert most szedtem le??????????? -
#17953 ha nincs akkor nincs
mit nem lehet ezen felfogni.. -
TIBÓÓÓ #17952 nincs mit használd egésségel...xd..csak gondolom ha már 1 ilyen oldalon vagyok akkor belinkeltem neked..mert ennél jobb érzés nincs ha lehet valakinek segíteni... -
#17949 kössz a pótot tíbóóó -
#17948 [IMG][/IMG]
készülget a gabona táróló (rem jól raktam be..) -
#17944 szentem sehova sincs fel rakva csak valaki ugy csinálta magának (pl.átfestete és bele ipiszkált hogy dupla kerekes legyen) -
#17942 Igen az ujj 936 Dupla + a fekete skin -
TIBÓÓÓ #17937 tegyük már félre ezt most legalább 1 napra..nekem is kitörölve pár írásom..ki is vertem a balhét,de mind1..A LÉNYEG:A PÓTKOCSI LEGYEN KÉSZEN...