57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • TIBÓÓÓ
    nos..ki lett törölve vagy nagyon átsiklottam felette de akkor még1szer belinkelem..
    SÁRGA TRIDEMES,DÖMPERPÓTKOCSI LETÖLTHETŐ ITT-----------------> http://uploaded.to/?id=klah1n
  • valaki9191
    nekem meg kellen egy zsák pénz, és még se ad senki.
    ez ugyan olyan megdolgozok a napi bevételélt és nem csalok.
    kell valami uttána lehet nézni, nem rögtön beszakadni a forumra és uttána oktatni a másikat szép szavakal ha nem add semmit
  • caseih9400
    hovagondolsz te :D
  • Dénes15
    Van már Auto pilot beta 2-tő csak ha töb kombájnt akarsz elinditani akkkor ki kapcsol az egyik tehát csa egy kombájnal lehet menni sajnos.De viszont már nem kell bent ülni ahoz hogy számolja a gabonát.
  • valaki9191
    szerintem mind1 hogy a játékba meilyen gépel aratól, ahoz hogy valós legyen akkor azt élőbe kell csinálni
  • allock #18001
    rakodóvillát még rá és No1 :D
  • ttlala
    hali!
    Megcsináltam a Belarus-t nyitható ajtókkal és hátulsó nyitható ablakkal
    és raktam rá sárga villogót is:)

Letöltés
  • allock #17999
  • JD4650
    hát ha egyszer az a legjobb:D
  • caseih9400
    mivel mindenki claas bzi..
  • Zoli108
    Faszán néz ki meg a kombájn is jó lenne egy ilyen vas a játékba is,mivel nincs egy normális John Deere kombájn se a játékba :S
  • JD4650
    Ma személyesen is megismerkedtem a 8 soros geringhoffal :D
  • Nandoo27
    Ő kért meg rá hogy tegyem be
  • valaki9191
    sokáig nem szabadultunk meg Hesstontól.
  • Nandoo27
    [IMG] [/IMG]
  • TIBÓÓÓ
    végül is mondasz valamit..hm..de azért 1 tipett adtam a pótkocsikészítő brigádnak..xd
  • valaki9191
    Minek szétaksztani? ha már egyszer össze akasztodat.
    legyen benne 3 pót akkor 2 összevan akasztva 1 sima. és ha nem akarod hogy össze legyen akkor minden vissza állíthatól a helyére és akkor nincs össze akasztva
  • TIBÓÓÓ
    csak tudod az nem olyan,nem akarok vitát de szerintem te is belátod azt hogyha a HW80-ast átírom 24 tonnásra(24 000)re akkor elég furcsak hogy hogyis fér bele annyi..mikor olyan kicsi
  • allock #17984
    ki nem fossa le hogy mekkora a magasítója? :D örülnétek h legalább az is van
    úgyis annyit gabonát raksz bele amennyire csak áttudod írni aaz adatokat
  • TIBÓÓÓ
    asszem a HW80-as alacsony..a Hw180-as az már jó lenne ráadásúl oldalrabillenős is de béte,vagyis a másik pótkocsit akasztok utána akkor már lecsatolni nem tudom..ezért kéne 1 normális magosított oldarlabillenős pótkocsi..Jelzem aminek nagy híre lenne és sokan letöltenék..(köztük én is)
  • valaki9191
    Szerintem nem Hassan B kezdte a vitát és nem is, mondta, hogy el kell kezdeni. Most volt 1 hülye és a többi ment utána (mint az oviba).
    Nemtom melyik írta hogy magassítot pót kell, van HW80-as az nem jó nem elég magas ottvan a HW180-as magas kettőt, vagy többet össze lehet akasztani.
    És erre ki vagytok akadva, hogy az ilyeneket törli?

Igenis itt vannak, akik sajnálják Hassan B.
  • TIBÓÓÓ
    nos..nem tudom de evvel a terre track-al nem vagyok megelégedve..sőőtt.elég ratyi,,de az már haladás hogy a heveder forog rajta..csak az a baj hogy a JD Tre nem lehet megcsinálni..MÉG nem.
  • Sanya595
    Tudom,de aki nappal dolgozik és most ér haza az csak most tud véleményt irni!!!
    Ha valami nem tetszik,akkor ird meg priviben!!!
  • Sanya595
    Én múltkor egy lámának válaszoltam és ki lett törölve!
    Mégsem szidom Hassan B-t!
    Peddig Én nem is új regges vagyok,söt....nagyon sok embernél régebben reggeltem.
  • Zoli108
    Egy német oldalon 2009 Áprilisára írják az LS 2009 megjelenését
  • bevizzoli125
    Azért a haverom is segített benne. Itt a neve "persze"
  • passat14
    hát én csináltam,nickel rakta be és 1-2 módosítást is végzett a kérésemre,majd még eldöntöm hogy ki adom-e a nektek
  • bevizzoli125

Próbálkozok. Lécci mondjatok véleményt. Előre is köszi. Valameikőtök be tudja nekem rakni a pótot? Ha nektek nem tetszik akkor is valaki segítsen nekem mert a saját pótommal akarom fuvarozni a gabonát.
  • nandorb
    na kuld el MSN-n add a tiedet es atconvertalom csak jo meghuzza a meoriam de nembaj a Maya 2008-as verzio portable-t hasznalok
  • Hassan B
    Szia! Mind1ik verzió működik amihez van i3d exporter, a warezt el se kezd, vedd meg a programot.
  • kla3
    aki a mayát használja az milyen verziót használ?hassan b léccy ne töröld mert csináltam egy két gépet és be szeretném tenni a játékba és ha sikerülne próbálnák szebbeket jobbakat
  • Hesston
    átt kel konvertálni maya-val i3d be amivel a Giants Editorba még simitgatod a hibákat..
  • Kovács Erix
    Naon jo mondjuk csinálok egy házat és azt hogy kell berakni vagy mitt kel még vele csinálni mert most szedtem le???????????
  • allock #17953
    ha nincs akkor nincs
    mit nem lehet ezen felfogni..
  • TIBÓÓÓ
    nincs mit használd egésségel...xd..csak gondolom ha már 1 ilyen oldalon vagyok akkor belinkeltem neked..mert ennél jobb érzés nincs ha lehet valakinek segíteni...
  • rambo12
    kössz a pótot tíbóóó
  • Hesston
    [IMG][/IMG]

készülget a gabona táróló (rem jól raktam be..)
  • Hesston
    szentem sehova sincs fel rakva csak valaki ugy csinálta magának (pl.átfestete és bele ipiszkált hogy dupla kerekes legyen)
  • jvl445
    Igen az ujj 936 Dupla + a fekete skin
  • TIBÓÓÓ
    tegyük már félre ezt most legalább 1 napra..nekem is kitörölve pár írásom..ki is vertem a balhét,de mind1..A LÉNYEG:A PÓTKOCSI LEGYEN KÉSZEN...