Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambo12
Kírhatnád a F.A.Q mellé hogy OLVASS VISSZA
XD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Van benne igazság nem kell 500-szor leírni a kérdést OLVASS Vissza

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

lack xeroin abban akar segitséget kérni hogy nem-e tudnál csinálni 1 ballon kerekes mtz-t?
Az elõbb írták le, de nem baj írd még be vagy 1000x és véletlenül se olvasd el a választ! Minek? Komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy egyesek szándékosan csinálják. És akkor ne töröljem a hozzászólások nagy részét mi??? Ezért próbáljam bõvíteni a FAQ-t? mikor olvasni nem tudtok?

thomme
hogyan lehet kitörölni a mentéseket?

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

Nem az a baj, hogy segítséget kér, hanem ahogyan teszi. Ide írja nekem hogy segítség kéne, ahelyett hogy a baját írná le. Ez nem CHAT.

Ne azt írd le hogy kell a segítség, hanem írd le rögtön a konkrét problémát. Fogalmazzátok meg kerek egész mondatban, hogy mi a bajotok és azt írjátok le.

rambo12
Ha valaki segítséget kér és törlik az üzijét akko mi értelme van a forumnak?

Lack segtségedet kérném!!
http://s7.directupload.net/file/u/17987/x6knjh53_jpg.htm
én tudnák ballonkerekeset csinálni!!!!!!!!!!!!!!
http://s3.directupload.net/file/u/17987/hgffsrn9_jpg.htm
lack nem tudnátok csinálni ballon kerekes mtz-t? elöre is köszi!!!!!!!!!!!
pickány
ugy lehet mentést törölni hogy rá mész amelyiket ki akarod törölni és meg nyomod a LÖSCHEN gombot

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Ha megnyitod azt az egy xml-t akkor látod, hogy az kezeli mindkét i3d-t. Pedig ez törölnivaló üzenet, mert a Kröger readme-jében le van írva mit hogy kell.

rambo12
innen szedtem le

rambo12

Jó egy pót
beraktam mindent a helyére és mégis hajókürt szól tudom hogy elcsesztem valamit talán azt hogy van két i3d fájl és csak az egyiknek van pzíciója
tud valaki segíteni? mert hasonló potkocsinak és két része volt és mind a kettõnek volt pozíciója (Lack lécci ne töröld az üzit)

én küldtem pár modellt

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

lippet
sorry

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

meggabor09
szerintem nem

Lengyelek készítették. Legalábbis a Francia oldal szerint, ahol találtam.

lippet
nem biztos, mert a német fórumon így írnak róla: Von den Ungarischen Kollegen. (A magyar kollégáktól)=) Itt

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ide raksz a cuccról 1 képet és a F.A.Q.-ba meg felrakod a letöltést és kész.
Az értelmesebb megtalálja a hülyébb az meg majd kéregeti itt.
Esetleg a kép alá jólenne odairni hogy letöltés a F.A.Q.-ban....
Hogy a gyengébbek is megtalálják.
A másik az hogy nektek nem mindegy hogy kinek milyen az anyagi helyzete ?
Amugy meg én is próbálkozok 1 pótkocsit csinálni de mivel életembe elsõnek láttam a Maya editort így néha aztse tom amit elõtte csináltam hogy hogy kéne azon a darabon is azt megcsinálni... mégse sírok itt...

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

elolvastam a tegnap esti eseményeket.
csak annyit fûznék hozzá, hogy ha idõ elõtt feltõltenék jönnének az idióta lámás kérdések hogy ez miért nem jó, meg hogy ez nem így nézki élõben
ha nekem lenne modellem énse osztanám meg mindenkivel

hát halod sry ha bunko voltam de már elegem lett emberekböl mert csak bunkok voltak és nagy képüek szal sry még1 szer is
claaslexion
ezzel nem tudsz mit csinálni mindig lesznek ide nem illõ emberkék ,de ezek miatt a többit "büntetni" nem korrekt!szived joga eldönteni felteszed vagy sem!csak ugy látom a hitegetést nem mindig tolerálják az emberek!és ennek néha sajnos ez a vége!

Látjátok? Most ezek után nekem sincs sok kedvem feltenni se a Rába IH 10-490 -es tárcsát, sem az IH 10-735 félig függesztett ekét. Az eke 100%-on áll (a script nem tökéletes de ettõl mûködik). A tárcsa 98% (apró módosítás hiányzik.)

Nem értem miért nem lehet normálisan meglenni. Az indulatokat máshová tenni.

Martinez01
Nem kell szitkólódni +minden pont ezért nem osztják meg velünk!! (lippet azt a apótot nagyon várom😊) nyugi türelmesnek kell lenni nem beszólogatni van biztos benne még egy kis hiba és javíteni kell +ez pl nem mûködik...csak megcsinálják és NAGYON NAGY TÜRELEM!!!!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Te hogy oldanád meg a dolgokat? Mikor némelyikük csak szitkozódni tud (írni és gondolkodni viszont egyáltalán nem.) Az ilyen mocskosszájú hozzászólásokat nem hagyom bent a topikban. Lehet hogy sokan szeretik olvasni, én nem. Szerintem értelmesen is el lehetne közölni egymással a dolgokat.

Teljesen igazad van, de tudod mi ilyen köcsög fajtából vagyunk és azt szeretnénk ha szenvednétek. Remélem nem bántottam meg senkit.
még a régi rendszámmal

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Sokaknak viselkedniük kellene a topikban, ami azért van a FAQ-val együtt ilyen állapotban mert eddig nem volt gazdájuk. Kezdd el olvasni a topikot az elejérõl. Én a 115. oldalról kezdtem és a 86. oldalig jutottam, közben gyomláltam a hsz-eket és a 115 oldalból lett 101. 29 átnézett oldalból maradt 15. Azért ez nem semmi. 14 oldal felesleges, semmitmondó, értetlen hülyeség. Csoda ha a modkészítõknek elmegy a kedvük a modok megosztásától? Komolyan fárasztó ami itt megy sokszor.

claaslexion
kérdés az ,hogy haszálhatjuk mi is vagy csak dicsérhetjük +gyönyörködhetünk benne?

kispalko
Eszméletle nagyon fasza lett.

claaslexion
ezt nem értem!
akkor minek mutogatjátok!mézesmadzag a nyálát csorgató maciknak????
ha meg valaki véletlenül rákérdez megvagytok sértõdve?
küldözgessétek egymásnak zárt rendszerben és örüljetek neki!de akkor ne itt tobzódtassátok a népet!ha meg nincs kész valami akkor csináljatok egy friss hirek-vagy készülõ projektek menüt F.A.Q.-ban,de ok nélkül ne hivatkozzatok rá ha még frissitve is csak kétévente van! persze elhajtani .lelámázni az nagyon megy!ennyi a véleményem!nem akartam megbántani senkit,ha mégis sikerült BOCS!csak arra akartam rámutatni ,hogy másképp kellene kezelni egyes dolgokat!
na pá!

Szia! Köszike a Zetort Forterrát! Nekem is ilyen van csak 11741 és még a jó kis 6 hengeres. Most legalább gépen is láthatom. <#eplus2>
allock
akkor mind1 😄

#hhwnd

allock
egy kis fun 😄

]Letöltés

#hhwnd

Nem alakítottam, ez az eredetije. Ez nem a Lack féle mtz

allock
látom te is átalakítottad az mtz felni skinjét 😊

#hhwnd

Bacsa11
A kröger pót egyik fájlját muszáj a new_scripts-be tenni vagy belehet a sima scripts-be is? mert akkor átírom azt az egy sort ami a vehicletypes-be kell

Grat a 2 alkotonak nagyon jók lettek a potok 😄<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Zoli108
Fasza lett nagyon <#eljen><#worship>

http://germantrucksimulator.hu

nagyon zsir!!
grat neked is JD4650
és neked is Lipett
szép munka<#taps><#taps>

HW 80.11, magasítóval (Lipett kedvéért). A modellt én csináltam, Milán tette be a játékba, õ küldte a képet is, csak õ már arra sem hajlandõ hogy belinkelje nektek😄

õ csak linkelt-.-

most csak az én gépen szar vagy másnál is olya n a zetor h be rakom és a helyén nincs semi?? nálatok is ijen ?? :SS:S:
nagyon jó lett
gratula!!<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

jó a zetorod 😄😄<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Hûha. Ez ám a gép! No1 <#eljen>