Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elõzõ link csak fõoldalra mutatott
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
esz a sortnemengedi hogy bemásoljam careerVehicles.xml a mapába
ienkor mitkelcsinálni?
Már korábban belinkeltem ahonnan leszedtem
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Idioták kiméljenek!!! :)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Köszi
-"Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se...."
erre neked mi a válasz
-"irtad hogy enm kell 1 ora sem hozzá és ezt milyen progival lehet megvalósitani "
és arról nemis beszélve, hogy azt írod hogy te végig olvasod a forumot, már írták, h maya, ac3d, giants stb.... és van ezeknek saját foruma, vagy youtube-on vannak videók
1 árnyalattal ha pirosabb lenne az azér meglökné 😊
én is tanulom a mayát de :S semmi segítségem ha elakadok és igy nagyon nehéz :S
Sok óra mire megtanulod használni a programot és aztán megint sok óra hogy csinálj valamit ez nem ugy van ám hogy ma megtanulom és holnap már csinálok is valamit...
ez hosszú hónapok...
amugy ird be lent a keresõbe látod ez a neve :
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
Ide beirod amit keresni akarsz.
Beirod amit keresel én is így találtam meg....
De amikor írok valamit arra senki se tud válaszolni....
Talán nem azér mer igazam van ????????...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Én sem értem hogy 1 rohadás hozzászólást visszaolvasni luxus ? ha minden nap olvasod a fórumot akkor visszaolvasol odáig ahol tegnap tartottál... ja lehet hogy az a baj hogy olvasni már nem is jó ?
És még miért ne legyen az ember idegbeteg õrül tölletek mikor 1000x megkérdeztek mindent ahelyett hogy használnátok a keresõt vagy a F.A.Q.-t
Keress rá nézd meg és ha nem megy akkor irj, ne ugy hogy ez neked nemm1 gyorsan beirod a forumba hátha válaszol valaki rá....
EZ NEM CHAT !!!
NEHÉZ FELFOGNI ??? AZT IS AMI KILÓMÉTERES PIROS BETÛKKEL VAN KIIRVA ??????
A másik meg az hogy elkeztek hogy csinálj már ezt meg azt klécci meg h bocs bocs bocs bocs sorry sorry sorry 5x leirjátok 1 hsz-ben...
DE MINEK ???
Minek kell 500 féle traktor 500 féle póttal ? 100 féle kombájn ??? MINEK ?
ha beraknád mindet ugy szaggatna a játék hogy örökre megutáltán én is ezt csinnáltam istenem rájöttem hogy mi a fa**nak ?
Kell 3 traktor ami erõs kell 10 nagy pótkocsi meg eke tárcsa vetõgép stb...
Miért nem lehet azt hogy ha már szenvedünk is ezzel a rohadt gépekkel akkor nem hogy várnátok 1 kicsit is ...........
Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se....
Én is tanulgatom hogy a saját ötleteimet csináljam meg és ha jól sikerülne akkor megosszam veletek de télleg elmegy az ember kedve ettõl...
Arról hogy 1 szót kiirni 1 gép után meg ne is beszéljünk....
De minek is fojtassam irhatnák még 1 oldalt de ugyse olvassa el senki cask az elsõ sort ebbõl is...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

2.
"D47.dds"
"D47_back.i3D"
"D47_front.i3D"
"D47.xml"
"FiatExtra.png"
"Kroeger_Wheat.dds"
"Kroeger_Agroliner.png"
"Kroeger_wheels.png"
fájlokat másold a ...\data\vehicles\trailers könyvtárba
3. Ezt a sort, :
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
másold a "vehicletypes.xml" fájlba a " </trailers> " kifejezés elé miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
4. Ezt a sort, :
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/D47.xml" xPosition="110" yOffset="3.0" zPosition="110" yRotation="0"/>
másold a " careerVehicles.xml " fájlba miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
A 4. lépésben az xPosition és a zPosition változtatásával tudod elhelyezni máshova a pótkocsit!
Sok sikert és Jó játékot!!
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"