Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NH G240
Fortschritt
az elõzõ link csak fõoldalra mutatott

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

NH G240
Fortschritt ZT323 (elég ronda)

letöltés itt:Fortschritt
(alulról az 5.)

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Tegnap tettem fel a linket a FAQ-ba. Csak azt nem tudom, hogy mi a fenének?

meggabor09
ez a map engem is érdkelne ha ismerhetõk a koordináták 😄

Hali megtudnád mondani honann szeted le a mappot ?😄
hello lehet hogy már leirták csak nem olvastam vissza eleget akkor bocs de valaki gyors megmondaná honnan tom leszedni a grassland mod ot??kösszi<#worship>
Daneszka
ja xD Majd ha lesz script akkor jobb lesz😊

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

ja, mint rendfelszedõ kocsi😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

fasza let
joci14
és ez mûködik is ?

Daneszka
Készítettem egy Hesston H5580-as bálázót😊

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

allock
igen onnan

#hhwnd

rambo12
6milan6 tudnál pozíciótadni a bizon kombájnhoz és vágósztalhoz ebben a hozzászólásodban lévõhöz????

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Daneszka
öö az XML tudtommal egy fájl,és nem mappa xD

sziasztok <vehicle filename="data/vehicles/steerable/New_Holland/TX34.xml" xPosition="186" yOffset="0.5" zPosition="155" yRotation="180"/>
esz a sortnemengedi hogy bemásoljam careerVehicles.xml a mapába
ienkor mitkelcsinálni?
rambo12
Allock te is onnan töltötted le ahonnan één ???
Már korábban belinkeltem ahonnan leszedtem

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Nekem ott kezdõdik a gond hogy nincs is FiatExtra.png fájlom hanem csak D47.png

lippet
De fura, hogy egy éjszaka csak 10 új hsz.😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Fogalmazd már meg mit akarsz!!!!! Ne másnak kelljen kitalálni. Ha a nyitható Krone kaszával akarsz rendet vágni, akkor vágás elõtt nyomd meg az M billentyût. De ez benne van a readme-ben, felesleges megkérdezni.

patyesz18
NWmtudjátok véletlen,h ha lucernát vágok rendendesen rendet hagyon maga után ne olyan..... tudjátok!<#buck><#vigyor3>

Te is egy könnyû modellezõ progival kezded!!!
BMW320i
Tisztelt Lack!Írtam egy pár sort a mod berakásárol , ha gondolod átküldöm , átnézed és ha tetszik akkor fel lehetne tenni a F.A.Q.-ra.Egy kicsit szájbarágósra sikeredett , de sztem érthetõ.

krisztianp16
Nagyon jó gépeid vanak!Nekem sajnos csak az mtz-t sikerült berakni be raktam pótkocsit meg a rábát meg egykét grubert de nem jelenik meg vagy valamikor minden eltünik a farmrol mi lehet a baj?Pedig követtem az utasitásokat ami volt hozá.

Idioták kiméljenek!!! :)

figyi..segitség kellene....tom h nem fogtok segiteni de azért megkérdem..fõled lack-hez szól...meg a többi embeekhez akik tudnak animálni....szaal..már ac3d vel megrajzoltam/terveztem a gépet..már csak annyi kellene h beanimáljam/mosgást csináljak neki..csak nem tudom mien-meik progival lehetne megcsinálni..szaal ha tudtok segiteni lécci irjatok...kösszi

allock
nálam simán megy

#hhwnd

AC3D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Tudom hogy ez nemvmi jó kérdés de muszáj megkérdeznem hogy akik a modelleket készítik (tudják kire gondolok ?) megkérdezhetném h a mayával csinálják vagy mivel ? fontos lenne nem ! nem akarom aztán megkérdezni hogy mit honnan lehet csinálni. hanem csak a progi nevét szeretném léccives !

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

EZ teljesen igaz ... sajnos 😞
Köszi

na itt kezdõdik a baj, hogy nemtudnak egyesek értelmezni egy mondatott normálisan.
-"Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se...."
erre neked mi a válasz
-"irtad hogy enm kell 1 ora sem hozzá és ezt milyen progival lehet megvalósitani "

és arról nemis beszélve, hogy azt írod hogy te végig olvasod a forumot, már írták, h maya, ac3d, giants stb.... és van ezeknek saját foruma, vagy youtube-on vannak videók

Jó lesz fojtasd !!!
1 árnyalattal ha pirosabb lenne az azér meglökné 😊
én is tanulom a mayát de :S semmi segítségem ha elakadok és igy nagyon nehéz :S

Minden egyes gépnél??Azt azér nem hiszem.vagy nem tom

Nem 1 óra...
Sok óra mire megtanulod használni a programot és aztán megint sok óra hogy csinálj valamit ez nem ugy van ám hogy ma megtanulom és holnap már csinálok is valamit...
ez hosszú hónapok...
amugy ird be lent a keresõbe látod ez a neve :
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
Ide beirod amit keresni akarsz.
Beirod amit keresel én is így találtam meg....
De amikor írok valamit arra senki se tud válaszolni....
Talán nem azér mer igazam van ????????...

Ebben tévetsz ,hogy senki nem olvassa végig csak az elejét,én végig olvastam és hát engem is érdekel hogy csináljak egy valamilyen gépet , láttam irtad hogy enm kell 1 ora sem hozzá és ezt milyen progival lehet megvalósitani

lippet
<#finom>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ez teljesen igaz...
Én sem értem hogy 1 rohadás hozzászólást visszaolvasni luxus ? ha minden nap olvasod a fórumot akkor visszaolvasol odáig ahol tegnap tartottál... ja lehet hogy az a baj hogy olvasni már nem is jó ?
És még miért ne legyen az ember idegbeteg õrül tölletek mikor 1000x megkérdeztek mindent ahelyett hogy használnátok a keresõt vagy a F.A.Q.-t
Keress rá nézd meg és ha nem megy akkor irj, ne ugy hogy ez neked nemm1 gyorsan beirod a forumba hátha válaszol valaki rá....
EZ NEM CHAT !!!
NEHÉZ FELFOGNI ??? AZT IS AMI KILÓMÉTERES PIROS BETÛKKEL VAN KIIRVA ??????
A másik meg az hogy elkeztek hogy csinálj már ezt meg azt klécci meg h bocs bocs bocs bocs sorry sorry sorry 5x leirjátok 1 hsz-ben...
DE MINEK ???
Minek kell 500 féle traktor 500 féle póttal ? 100 féle kombájn ??? MINEK ?
ha beraknád mindet ugy szaggatna a játék hogy örökre megutáltán én is ezt csinnáltam istenem rájöttem hogy mi a fa**nak ?
Kell 3 traktor ami erõs kell 10 nagy pótkocsi meg eke tárcsa vetõgép stb...
Miért nem lehet azt hogy ha már szenvedünk is ezzel a rohadt gépekkel akkor nem hogy várnátok 1 kicsit is ...........
Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se....
Én is tanulgatom hogy a saját ötleteimet csináljam meg és ha jól sikerülne akkor megosszam veletek de télleg elmegy az ember kedve ettõl...
Arról hogy 1 szót kiirni 1 gép után meg ne is beszéljünk....
De minek is fojtassam irhatnák még 1 oldalt de ugyse olvassa el senki cask az elsõ sort ebbõl is...

Bacsa11
de akkor én is?mert csak eltudom már a readme-t olvasni!<#szomoru1>

lehet rossz helyre másolod be a sort!!!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Valaki tudna abban segiteni hogy mért nem tudok semmi olyat beteni a játékba aminél másolni kell a vehicletypesbe is.tök mindegy mi az akkor is kürt a vége.A segitséget elõre is kössz

Bacsa11
végülis rájöttem arra hogy a VehicleTypes xml-el van valami probléma.Mert ha kitörlöm a kröger pót sorát fut a játék

Bacsa11
hát ezt nem hiszem el. Sem a kröger pótot sem azt a pótot nem tudom betenni amit rambo linkelt be. Mindkettõnél cask a hajókürt szól.Kezd idegesíteni.Nem értem nekem mért nem jó ha a játékosok 95%-nak jó?!

lippet

1. Trailer01.lua fájlt másold a ...\data\new_scripts\vehicles\ könyvtárba.
2.
"D47.dds"
"D47_back.i3D"
"D47_front.i3D"
"D47.xml"
"FiatExtra.png"
"Kroeger_Wheat.dds"
"Kroeger_Agroliner.png"
"Kroeger_wheels.png"

fájlokat másold a ...\data\vehicles\trailers könyvtárba
3. Ezt a sort, :
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
másold a "vehicletypes.xml" fájlba a " </trailers> " kifejezés elé miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
4. Ezt a sort, :
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/D47.xml" xPosition="110" yOffset="3.0" zPosition="110" yRotation="0"/>
másold a " careerVehicles.xml " fájlba miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
A 4. lépésben az xPosition és a zPosition változtatásával tudod elhelyezni máshova a pótkocsit!

Sok sikert és Jó játékot!!
Üdv mindenkinek! Egy Giants Editor-ban jártasabb személyhez lenne egy-két kérdésem. Szeretném kicsit kisebbre venni a Solitair vetõgépen a nyomjelzõ tárcsákat.Milyen adatot kell módosítanom ehhez a mûvelethez?A másik kérdésem az lenne,hogyan tudom a kamerát (vagy a betöltött modellt) mozgatni? Például betöltöm a Solitair-t és csak a vonórudat látom,a modell meg el van csúszva jobbra és nincsen alul csúszka amivel tudnám mozgatni. Ennyi lenne,köszi.

New Holland
Én meg köszöntem(#8591). És mégis büntettek.Pedig nem hiszem hogy írtam volna vmi nagyon nagy hülyeséget.Viszont az ténleg rajtatok múlik hogy :mit, hogyan, kinek, mikor.Ja és még egyszer köszönöm remek munkák 😊

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

rambo12
Hogy teted be a pótót hogy mûködik?? Allock

6milan6
Te lehet így látod, de gondolj bele például abba, mikor Viktor belinkelte pár általam berakott modot (jd4650, mtz, case mx, CD 106) és legtöbben annyit nem bírtak kinyögni, hogy "Kösz b+!". Mit mondjak, jól esett.😞 Ezek után, meg ami itt folyik (folyt), ne csodálkozz a hozzáállásomon.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Nagyon elszabadultak itt az indulatok! Kár érte!
az mtz-d meg van balonkerekes csak az a baj h madár távlatbol nézve fejtetön van :S:s akartam képe is be rakni lack priviébe akr lehet nem külte el sorry de az a bajom h fejtetön van az mtz amikor kivülnézetben megyek vele :SS:S(vagyisnem a gép van fejtetön hanem a kamera:@:S:S) ezt akartam irni
hehe irtam privátot -.- mert nem akartam ide irni -.-
rambo12
Valki megnéz hetné ezt a pótot valakinél

mükszik?LETÖLTÉS