Meghalt Antal Imre

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
egyetértek

am Nyugodjék békében!

Yo, Bitch!

degenerator
igaza van.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

R.I.P

Off: köcsög

On

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

miki36
Nyugodjék békében!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fehercsoki
/cry nyugodjon békében.

kemszi2
Nyugodjon Békében!
Benny04
szegény 😞
Nyugodjon békében :''(

SLICK
Még fiatalabb mindig néztem a Szeszélyes évszakokat, nagyon kedveltem, nagyon jó póénokat mondott mindig.

Nyugodjon Békében! 😞

BiG G
nyugodjék békében, de ennek a topiknak sajnos semmi értelme. lesz ~200 hsz ugyanazzal a két szóval...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nyugodjék Békében!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Aquir
Isten nyugosztalja. Emlékszem kiskoromban azt jegyezte meg a tesóm, hogy miért csupa nyugdíjas van szinte a nézõtéren az szeszélyes évszakokban 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsolesz92
Nyugodjék Békében!

dienesoft
Sajnálom...Nyugodjon békében.

trogerzsiger
nyugodjék békében.

ezt a szeszélyes bolondságot nem értettem minnek ugrált mint egy bolond... de azért sajnálom

bubu13
Nyugodj békében!

EEE 1899

degenerator
hát a végén már sok ripacs az õ nevébõl akart megélni. csonka meg a többi humortalan tahó....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Beast Machine
menj jutubra Szeszélyest nézni 😊

...vágod?

takysoft
neked meg gratulálok.
bunkó....
jól tönkretetted az egész délutánom😄

(igen elviccelem... õ is ezt akarná)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Részvetem.
Nagy mûvész volt.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Frosty01
<#sir>Bírtam nagyon...
Kicsit lehangolt ez a hír :/

Nyugodjék békében

practitioner of the forbidden arts of death

ejj ejj, szegényke..

Beast Machine
Életének 73. évében, hosszú betegség után elhunyt Antal Imre. Az elõrehaladott rákkal küzdõ mûsorvezetõ-humoristát, egykori zongoramûvészt már csaknem két hónapja Hospice-házban ápolták.

Nyugodjlk békében.

...vágod?

← ElőzőOldal 3 / 3