Meghalt Antal Imre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Javaslom vess véget az életednek, úgy sincs sok értelmed....
Látszik, hogy neked a pikácsú a sztár, animén felnõve nekem sem sokat jelentenének holmi öreg emberek...

Ekkora parasztot...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

szjuca
Sajnálom én is, hogy meghalt, de õszintén megmondva már eléggé untam, hogy a kálváriájával van tele minden. És most itt is. Nem semmi.

Valaki hátha nyit Molnár Anikó topikot is, hogy szegény nem tud mit kezdeni magával, csak a csöcseivel. Õt is unom már.

I.C.ram
Gyerekkoromban nagyon szerettem, mert õ volt az egyetlen, akinek a mûsorait élveztem kb a szomszédok, híradó, ablak, stb mûsordzsungelben 😊

Felnõttfejjel már eléggé "elavultak" a poénjai, csakúgy, mint Gálvölgyi meg a többiéké.
zaki
Nem értem minek kell ehhez topicot nyitni. Most mindneki beleírja, hgoy RIP/Nyugodjon békében, 2 nap múlva megy megy a topic a süllyesztõbe. Miért nem lehet ezt egy darab topicba írni, ha elmegy egy híres ember, akkor ott búcsúznánk el tõle, nem külön 800 topicban.

Amúgy nyugodjon békében, nagyon szerettem régen a Szeszélyes évszakokat (is).

zmeor
az a kár hogy a nagy "dolgokat" akkor értékelik igazán amikor már nincsenek...

ezt nem bántásból írtam.. csak el lehet rajta gondolkozni, érdemes, mert kis igazság van benne.

leszarom a konfigod...

MaSzKa
Nyugodjék Békében!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Énvagyokazapád
Nyugodjon békében!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

fernando torres
Nyugodjon békében!

Vicces, hogy még itt is errõl tudtok beszélni... Van rá bizonyíték? Nincs. Akkor meg?

A többiek nyelvtanilag helyesen írták.

desigo
Eléggé leamortizálta a rák a szervezetét
jobb így neki ,hogy nem kell szenvednie tovább...
Sephirot T
Állitólag órákkal a halála elött még élt <#merges2>
Félretéve a viccet tényleg nagy ember volt és nagyon sajnálom hogy az ilyenek mint õ nem élnek legalább 100 évig

baggins
Tökéletesen egyetértek veled.

Dark Angel 666
nyugodjon békében 😞
amikor kicsi voltam mindig megnéztem a mûsorát

csgery
Csak az itt a baj, hogy ugye itt mindenki szeret mindenkit(mármint mûvészeket)... de csak akkor akarnak nekik tisztelegni, amikor már meghalt... akkor meg már kb annyit ér, mint hallottnak a csók. C.Mc. topik is csak a halála után nyilt meg... és még sorolhatnám... de érdekes, Hofi Gézás topikot még nem találtam. Akkor még nemvolt Internet?
Olcsóvér
szépkort megélt

Acer Aspire one

Olcsóvér
szegény istennyugasztalja😞

Acer Aspire one

Nyugodjék békében.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

kemszi2
vmi hasonló fogalmazódott meg bennem is...
fanka93
részvétem!!nagy tag wolt!!

Neogan
Én csak megköszönni tudom neki amiért gyerekkoromban mindíg megmosolyogtatott. (az új Szeszélyes, már csak egy rókabõr volt avagy adjunk el egy nagy ember nevével egy sz*r mûsort)

Remélem ott fent sok viccet fog mesélni.
Nyugodj békében Imre bácsi! 😊 -õ is azt akarná hogy mosolyogjunk

One man\'s hero, is another man\'s demon...

LordAdam911
<#eljen>
tigeroo
(énmeg azt nem értem hogy miértnem "Antal Imre" néven nyitottátok ezt a topicot? és akkor lehetne errõl a nagyszerû emberrõl beszélgetni...teleirjuk "rip" üzenettel és kész...mint a colin mcrae topic..
ennyi voltam)
LordAdam911
nyugodjon békében!
FZoleee
Nyugodjon békében 😞
végsõsoron tökmindegy, ki milyen nyelven beszél :\
desigo
Nyugodjon békében!
kas123
Nyugodjon Békében =(

am tényleg szánalmas ez a RIP-ezés...nem hittem volna h ilyen lesz, de egyetértek gyuri12-vel!

RIP.😞

Zs0lt1
rip :S

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csgery
Ez igaz😄 olvsatam már 1-2 tápigban😄
Benny04
mert õ az alrekkje xD

akyyy
nekem az marad emlékezetes mikor sajátmagáthivta meg😄

meg anno az egik bejátszásban tóban voltak, mint rendõrök, és mondta hog yjön a fönök bukjunk le😄 az meg elkezdett kiabálni neki😊

RIP

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ez olyan mint a DvDRip<#nemtudom>

csgery
Elõtte még 6 an mondták, h RIP, miért csak neki szólsz be?😊
Taranov
Ezt én is akartam már korábban írni, csak megtámadtak volna, hogy vitát szítok.
Nevetséges, hogy a fórumon, az utcán, a tévében angolul beszélnek magyar emberek magyar emberekhez.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

R.I.P
basszus,ha angolul nem tudsz,akkor magyarul írjál már...
(elvégre Magyarországon vagyunk,magyar emberként,egy magyar fórumon,ahol egy magyar embert siratunk)

Nyugodjék békében,nagyon nagy ember volt!

Benny04
<#idiota>

csgery
A gesztus számít😊

R.I.P.

Én nagyon sajnálom, nagyon egyedi karakter volt, az biztos.
legalább egyszer tudnál írni normálisan...<#falbav>
mama2
Rest In Pace:'(!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

rühelltem...de rip

tigeroo
rest in peace - nyugodjék békében

rokonszenves volt😊

r.i.p.
[HUN]FaTaL
R.I.P

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
[b]Részvétem.

Mi az a R.I.P?

R. I. P.

ChuckyHUN
R.I.P

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rest in Peace 😞
REALista
Tényleg nincs értelme a topic-nak fõleg hogy ott a Szeszélyes topic is...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!