123
1935 - 2008
-
n3whous3 #83 Az a sajnálatos, hogy
1. Volt aki elvileg mellette volt és segítette, gyakorlatilag meg jól átkúrta a fejét.
2. RTL Klub is kihasználta azzal a csöcs műsorral, ő már csak egy bábú volt benne elejétől fogva -
n3whous3 #82 juca is paraszt, te meg képben vagy látom az idősíkokkal -.- -
#81 Te még hiszel a mesében? -
#80 Azért nem egy kategória a két ember.
Molnár Anikót valószínűleg csak a közeli hozzátartozói hiányolnák. -
#79 Te de paraszt vagy.:@ -
#78 Egy 30-35 éves nő nemhiszem, hogy snimén nőtt volna fel. -
#77 -
#76 Szerintem ő sem szeretné, ha szomorúan emlékeznének rá az emberek. És az utóbbi bulvármédiáról emlékeznének rá.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/caboIINQQ_M&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/caboIINQQ_M&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Link -
#75 rip -
#74 láma -
#73 Javaslom vess véget az életednek, úgy sincs sok értelmed....
Látszik, hogy neked a pikácsú a sztár, animén felnőve nekem sem sokat jelentenének holmi öreg emberek...
Ekkora parasztot... -
#72 Sajnálom én is, hogy meghalt, de őszintén megmondva már eléggé untam, hogy a kálváriájával van tele minden. És most itt is. Nem semmi.
Valaki hátha nyit Molnár Anikó topikot is, hogy szegény nem tud mit kezdeni magával, csak a csöcseivel. Őt is unom már. -
#71 Gyerekkoromban nagyon szerettem, mert ő volt az egyetlen, akinek a műsorait élveztem kb a szomszédok, híradó, ablak, stb műsordzsungelben :)
Felnőttfejjel már eléggé "elavultak" a poénjai, csakúgy, mint Gálvölgyi meg a többiéké. -
#70 Nem értem minek kell ehhez topicot nyitni. Most mindneki beleírja, hgoy RIP/Nyugodjon békében, 2 nap múlva megy megy a topic a süllyesztőbe. Miért nem lehet ezt egy darab topicba írni, ha elmegy egy híres ember, akkor ott búcsúznánk el tőle, nem külön 800 topicban.
Amúgy nyugodjon békében, nagyon szerettem régen a Szeszélyes évszakokat (is). -
#69 az a kár hogy a nagy "dolgokat" akkor értékelik igazán amikor már nincsenek...
ezt nem bántásból írtam.. csak el lehet rajta gondolkozni, érdemes, mert kis igazság van benne.
-
#68 Nyugodjék Békében! -
#67 Nyugodjon békében! -
#66 Nyugodjon békében! -
gyuri12 #65 Vicces, hogy még itt is erről tudtok beszélni... Van rá bizonyíték? Nincs. Akkor meg? -
gyuri12 #64 A többiek nyelvtanilag helyesen írták. -
#63 Eléggé leamortizálta a rák a szervezetét
jobb így neki ,hogy nem kell szenvednie tovább... -
#62 Állitólag órákkal a halála elött még élt
Félretéve a viccet tényleg nagy ember volt és nagyon sajnálom hogy az ilyenek mint ő nem élnek legalább 100 évig
-
#61 Tökéletesen egyetértek veled. -
#60 nyugodjon békében :(
amikor kicsi voltam mindig megnéztem a műsorát -
#59 Csak az itt a baj, hogy ugye itt mindenki szeret mindenkit(mármint művészeket)... de csak akkor akarnak nekik tisztelegni, amikor már meghalt... akkor meg már kb annyit ér, mint hallottnak a csók. C.Mc. topik is csak a halála után nyilt meg... és még sorolhatnám... de érdekes, Hofi Gézás topikot még nem találtam. Akkor még nemvolt Internet? -
#58 szépkort megélt -
#57 szegény istennyugasztalja:( -
bajusza #56 Nyugodjék békében. -
#55 vmi hasonló fogalmazódott meg bennem is... -
#54 részvétem!!nagy tag wolt!! -
#53 Én csak megköszönni tudom neki amiért gyerekkoromban mindíg megmosolyogtatott. (az új Szeszélyes, már csak egy rókabőr volt avagy adjunk el egy nagy ember nevével egy sz*r műsort)
Remélem ott fent sok viccet fog mesélni.
Nyugodj békében Imre bácsi! :) -ő is azt akarná hogy mosolyogjunk -
#52 -
#51 (énmeg azt nem értem hogy miértnem "Antal Imre" néven nyitottátok ezt a topicot? és akkor lehetne erről a nagyszerű emberről beszélgetni...teleirjuk "rip" üzenettel és kész...mint a colin mcrae topic..
ennyi voltam) -
#50 nyugodjon békében! -
#49 Nyugodjon békében :( -
Fbn Lx #48 végsősoron tökmindegy, ki milyen nyelven beszél :\ -
#47 Nyugodjon békében! -
#46 Nyugodjon Békében =(
am tényleg szánalmas ez a RIP-ezés...nem hittem volna h ilyen lesz, de egyetértek gyuri12-vel! -
zoolee #45 RIP.:( -
#44 rip :S