Meghalt Antal Imre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látszik, hogy neked a pikácsú a sztár, animén felnõve nekem sem sokat jelentenének holmi öreg emberek...
Ekkora parasztot...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Valaki hátha nyit Molnár Anikó topikot is, hogy szegény nem tud mit kezdeni magával, csak a csöcseivel. Õt is unom már.
Felnõttfejjel már eléggé "elavultak" a poénjai, csakúgy, mint Gálvölgyi meg a többiéké.
Amúgy nyugodjon békében, nagyon szerettem régen a Szeszélyes évszakokat (is).
ezt nem bántásból írtam.. csak el lehet rajta gondolkozni, érdemes, mert kis igazság van benne.
leszarom a konfigod...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Félretéve a viccet tényleg nagy ember volt és nagyon sajnálom hogy az ilyenek mint õ nem élnek legalább 100 évig
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Remélem ott fent sok viccet fog mesélni.
Nyugodj békében Imre bácsi! 😊 -õ is azt akarná hogy mosolyogjunk
One man\'s hero, is another man\'s demon...
ennyi voltam)
am tényleg szánalmas ez a RIP-ezés...nem hittem volna h ilyen lesz, de egyetértek gyuri12-vel!
meg anno az egik bejátszásban tóban voltak, mint rendõrök, és mondta hog yjön a fönök bukjunk le😄 az meg elkezdett kiabálni neki😊
RIP
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nevetséges, hogy a fórumon, az utcán, a tévében angolul beszélnek magyar emberek magyar emberekhez.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(elvégre Magyarországon vagyunk,magyar emberként,egy magyar fórumon,ahol egy magyar embert siratunk)
Nyugodjék békében,nagyon nagy ember volt!