StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a halucináció pusztán a meleg (napszúrás, szomjuság) hatása lehetett..viszont a kis szelecske értelmesnek tünt...és gondolom "meghálálta" a vizet, amit kilötyizett a hadnagy

a tudatcserés kügyüvel meg 1 dolgot könnyen megoldottak az írók..ebben a formában bárkit behozhatnak vendégszerepelni a régi CSK-sok közül is akár..ha õs-tudor kell, akkor Daniel-t, ha mûteni kell, akkor Carson-t, ha idegesítõ észlényre van szükségük, akkor Rodney-t 😊 satöbbi.. így lényegében lehet "amatõrök" vannak a hajón, de ideig-óráig tud velük lenni valaki más is..bár gyanítom idõvel majd kiderül, hogy nem okosság sokáig használni a tudatcserés kütyüt, de akár az is lehet, hogy lemerül..majd meglássuk mit hoznak ki a dologból..

hibákat nem szeretek keresni, de 1 olyan van, ami még nekem is bökte a csõrõm..mikor megállt a hajó, és elõször megnyilt a kapu az elõzõ rész végén, már akkor mondták, hogy 12 órájuk maradt..összeszedtek egy csapatot, felcuccoltak, átmentek, még ott is eltelt egy kis idõ, és még mindig azt magyarázták, hogy 12 órájuk maradt..akkor már ha 11 lehetett hátra..de tényleg csak ennyi, és ez se katasztrófális hiba

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ha nem fárad el, szerintem ma befejezi, de ha nem is akkor holnap már kész lesz reggel.

cicmax 61% nál tart a nyersfordításban, még pár nap kell míg kijön a normális fordítás a 3. részhez :S

nem meszet hozott, hanem ien "oázis" lett ott kb, vagyis hogy az ottani homokot tudták használni a létfentartó berendezéshez. a forgószél meg szerintem nem halucináció volt, valahogy kitalálták azt meglett 😉

Julius Caesar
javítás:
scott, nem young

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Julius Caesar
No megnéztem, nem volt rossz de
Minek vittek fegyvereket? CSak plusz súly. Elég lett volna 3 emberenként egy vagy mindenkinek pisztoly. Na mindegy. ÉS mi volt az a forgószél féleség? Miért vezette, hallucináltatta (vagy az a szomjúságtól volt?) és hozott neki vizet (youngnak). És mi a fenéért lett ott mész hirtelen?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nem volt rossz!😊

exTrem
Az "OFF" tag-ot nem tettem ki, sry hogy eltértem a topictól, de tisztázni kell egy-két dolgot ..

exTrem
Semmi reklám nem volt se nálam se nála ... nem érted ? Belinkelt egy oldalt és kész. Ezen mi a reklám ? Ha reklámoznánk akkor úgy csinálnánk .. Nem azon van a hangsúly kedves Merlin, hogy te sem ülsz egész nap a gép elõtt, mint mi hanem azon, hogy ennyi erõvel senki ne linkeljen semmi mert az reklám. Mellesleg miért ne reklámozhatnánk ? Ez a másik amit nem értek bár lehet, hogy ennek meg van az oka de az elõzõ rész nekem még mindig zavaros.

Üdv a népeknek 😊

MerlinW
Az is az, jah. Nem ülök 0-24-ben a gép elõtt...

[merlinw.org]

meg tudtam már nézni az elsõ 2 részt, eddig szinte teljesen megegyezik az Atlantis kezédésvel 😄 a 3. részhez várom már a feliratot

Irtam Merlinnek is kis besúgóó😊))

http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..

Segitettem valakinek.De sorry akkor.Ki az a Merlin?

exTrem
Merlin ez is reklám nem de ? Neki érdekesen nem szólsz .. mert felesleges is lenne, de nekem feltétlenül írni kellett vmit <#integet2><#levele>

[NST]Cifu
Nem mondom, hogy rossz rész volt, de azért én tartózkodom a ajnározástól...

Elõször is ez a "testcsere" dolog egy kalap... eddig kvázi adott egy keretet a történetnek, hogy teljesen el vannak szigetelve, valahol a BSG-re emlékeztetett, tetszett, no. Utána jönnek ezzel a testcsere-izével. Hát jajj... de meglettem volna nélküle, hiába vannak hétmillárd fényévre, õk testcserét (vagy inkább tudatcserét?) hajtanak végre.

Másodszor az egész mészkõ-vadászat erõltetett volt számomra, hogy kvázi isteni sugallatra találta meg, aztán meg pláne. Mondjuk a végén a rohanás a kapuhoz tényleg eltalált volt - ám ugyanakkor erõsen sablonos is (már akkor lehetett tudni, hogy ez fog történni, amikor bejelentették, hogy 12 óráig lesz a hajó a kapu közelében...).

Apróságok, de olyan irányba viszik a sorozatot, amely nem igazán az én izlésem... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha olvasod az oldalt,leirtuk,hogy cicmax vizsgázik,igy csak késõbb tudja elkezdeni a forditást. A pilot részhez megvan a 3. részhez várni kell.

valami féle feliratot nem leltetek még?

ti hol néztétek meg a 3.részt??
http://img62.imageshack.us/img62/3928/ship3a.jpg
Igen közelebbrõl megnézve még csak nem is Õs design-nak tûnik
Nekem az nem az egyik ûrsiklónak tûnt. Valamelyik részben biztos lesz rá magyarázat.
Remek rész volt!<#eljen>
Epizódleírást találhattok itt, aki még nem tudja megnézze-e😊 Én kezdek belerázódni a sorozatba.

Nagyon jó rész volt.
Annak ellenére hogy semmi harc nem volt benne, nagyon jó hangulata volt. A végén amikor elindulnak vissza a mészkõvel, nagyon jól átjött, a "végsõ elkeseredés", hogy ha bele halnak is, de vissza kell jutniuk a kapuig. A zene meg minden, nagyon jól visszaadta azt a helyzetet, én teljesen beleéltem magam 😊

A leváló kis hajó meg nem tom mi lehett de érdekes 😊Szóval nagyon márom már a köv részt is

Hogy kell spoiler-t csinálni?
Valahol olvastam valami spoilert amiben kiderül:Elvileg még látjuk a szenátort, ha minden igaz.

Narxis
A halott szenátor volt benne vagy ki?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem az egyik ûrsikló.

Narxis
Ez nagyon omg rész volt.

Most már van levegõjük, remélem pár rész alatt megcsinálnak mindent és aztán jöhetnek a CSATÁK!RATATATATA PEW PEW! Az a hajó ami levált a Destiny-rõl, az mi volt? :o

MerlinW
Cooper19 fogja fordítani (õ fordította a Kaméleon 4. évadját)

[merlinw.org]

Andr0
szeretem a tüzes lányokat^^ Én amugy a story miatt is nézem, meghát azért az nem semmi hogy az egész sorozatot Full Green Screen jelenetekbõl veszik fel... nagyon baba^^

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
No igen, Ashley nem rossz 😄

MerlinW
Én a "lánya" miatt😄

[merlinw.org]

Én is épp axn-re kapcsoltam, aztán õ volt ott, mondon wtf. De aztán 15 percet se bírtam végigszenvedni belõle. Nemtom mirõl szól az a sorozat, de nem fogott meg.
Magiszter
Sanctuary-t is sokan csak Amanda miatt nézik. <#idiota>

A Sanctuary-nak nem tudni ki a fordítója, de állítólag már megvan. Természetesen az SGU-t CicMax fordítja.

REAL MADRID

de most nem fogja megin cicmax forditani ?
mer az elözöt töle szedtem le.
Andr0
jaja jön sanctuary is^^ de nem tudni ki lesz a fordítója asziszem...

Armin & Ayu fan

exTrem
majd holnap kell csak izzítani 😊

Fabio Capello
Uraim, torrentet izzítani, eljött a nap 😄

btw, asszem a héten már Sanctuary is lesz, jipijájé 😄

MerlinW
Van a Windows-ban hangrögzítõ😊

[merlinw.org]

THX
ezek szerint minden szombaton leszedhetek 1-et
legkésöb vasárnap vagy hétföl feliratal együt láthatom is <#nyes>
Nincs valakinek soundtrack-je a filmbõl..jó lenne részlet is..

MerlinW
Halnap után😊 Magyar idõ szerint szombat hajnali 3-kor vetítik, legkésõbb reggel 7-re van fent a neten.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
akkó holnap halnap!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
2009-Oct-02 Stargate Universe 01x01 Air (1)
2009-Oct-02 Stargate Universe 01x02 Air (2)
2009-Oct-09 Stargate Universe 01x03 Air (3)
2009-Oct-16 Stargate Universe 01x04 Darkness
2009-Oct-23 Stargate Universe 01x05 Light
2009-Oct-30 Stargate Universe 01x06 Water
2009-Nov-07 Stargate Universe 01x07 Earth
2009-Nov-14 Stargate Universe 01x08 Time
Unknown Stargate Universe 01x09 Life
Unknown Stargate Universe 01x10 Justice
Unknown Stargate Universe 01x11 Space
Unknown Stargate Universe 01x14 Human
Unknown Stargate Universe 01x15 Lost
Unknown Stargate Universe 01x16 Sabotage
Unknown Stargate Universe 01x17 Pain
Unknown Stargate Universe 01x18 Subversion
Unknown Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
Unknown Stargate Universe 01x20 Incursion (2)

[merlinw.org]

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem tudná leirni valaki hogy mikor fognak az egyes részeknek a premierjei leni ?
mer a stargate.hu-n láttam még de nem találom egy ideje már.
Narxis
Ez durva.