4805
StarGate Universe (TV)
  • Narxis
    :DDDDD
  • sandor8206
    Na nem csökkent olyan hatalmasat DE csak belül kerültünk a 2 millióról
    1.974 millió a 6. résznek

sztem már most el lehetne indítani egy fogadást, hogy ki fog a 2. évad elején meghalni :-)
    1; Rush
    2; Telford
    3; Camile
    Sztem ők kapják a legtöbb gázsit a bagázsban :-D
    Költségcsökkentés.
    Chloe az tuti marad "...Producer úr bármit megtennék azért, hogy benne maradjak a sorozatban..." :-)
  • Narxis
    Jah, RDA hatalmas volt.
  • Reg5
    Az SG1-et sztem inkább RDA miatt nézték sokan. Nélküle negyed ennyi évad nem készült volna.
  • Reg5
    Az SGA szórakoztató volt mégis csökkent a nézettség folyamatosan; akkor hogy is van ez? De amúgy itt az a lényeg, hogy amcsiknak tetszik-e, a mi ízlésünk le van ejtve nagy ívben(sajnos vagy nem).
  • sorrow
    A 4-ből kettőt...(Wray-t is beleszámítva)

más: Az egyik problémám, hogy ez a Scott gyerek sosem lesz egy Sheppard szintű karakter, talán Young...nem tudom...
    Eli-ből egy fél évad alatt McKay junior lesz és ez így van rendjén.
    Viszont ez a kétpólusú vezetés Young-Rush még sok érdekes dolgot szülhet..
    De mondjuk, minél több ilyen-olyan és megkérdőjelezhető döntést hoznak úgy alakul a karakterük szemünkben.
  • haxoror
    Igen, az SG1-ben mindenki tudta hogy az utolsó másodpercben mégsem fog a bomba felrobbanni és megmenekül a csipet csapat de mindez szórakoztató volt, ezért nézték tömegek, mert szórakoztatott!

Az SGU eddig csak emo dráma és még abban is béna pl "romance" mi? mi? Hol?
    Az hogy Scott a 3 dugható nőből 2-t már megfektetett és még az évad felénél sem tartunk?
    EZ Stargate-es?
    Nem, nem az, az SGU-t gyak a nevével akarták lenyomni a rajongók torkán és ez nem igazán jött be, persze hogy Mallozzinál elszakadt ezért a cérna.
  • shaba23 #1636
    igen unalmas volt, de eladhatóan/szerethetően unalmas. Ez meg csak unalmas:)

Függetlenül attól, hogy ebben a részben ha nem is izgalmas, de legalább érdekes dolgok történtek.
  • Totti5
    Dehogy volt imádtam, imádom most kezdtem újra a SG1et előről, csak tetszik hogy ez más, viszont az Atlantisznál már egy kicsit sok volt a folyamatos rambó-dara-mekéjen múlik mindenkinek az élete, de az utolsó másodpercben mindig megmenekül a csipet csapat, mert megoldja a dolgokat szituk.
  • Narxis
    Neked akkor kész szenvedés volt a 2 sorozat és az a pár film ami eddig készült. :o
  • MerlinW
    BSG sem volt eget rengető siker. Ezért is fejezték be. Utolsó évadra béka segge alatt volt a nézettség. Persze a legunalmasabb BSG rész is izgalmasabb, tartalmasabb volt mint eddig egy SGU epizód is:)
  • sandor8206
    de áldrámai résznek végül is jó volt :-) oda is betudtunk szúrni 5 perc aggódást és szomorú nézést cloitól + az elkerülhetetlen pityogós nyöszörgés is kötelezően megvolt :-)
    Tényleg nincs meg valakinek csengőhangban beraknám sms hangnak
    És még Mallozi beszél, hogy ez más SG karakterek stb. húúúúúúúú el van tévedve tényleg ez az ember. Azért feltenném a kérdést neki BSG sikeres volt, szerették? AZ! Akkor ezt miért nem szeretik? Nem lehet azért mert nem a stílus a s*ar, hanem a letett anyag :-)
  • sandor8206
    6. rész már tényleg igazi sci-fi volt, volt az a jelenet amikor a katona csaj meg a ribanc összebratyizott, mert csődör haverunk beszorult na aki ismeri a nőket és főleg azokat akiket átbas*tak az tudja, nem fog haverkodni a másik nővel :-)
    Hát Mallozzi nem egy Frajd az már biztos.
    Pedig ez alap dolog, tapasztaltam :-P
  • MerlinW
    Ha gombát eszel milliomos leszel, 500 évig élsz és minden nő rád mászik.
  • Julius Caesar
    Oké, de nem értem, eltelt 6 rész. Akinek nem tetszett addig az már nem nézi, leírta a kínját és ennyi. A többieket győzködöd, hogy ez márpedig nem jó?

Utálom a gombát. De győzz meg róla, hogy én szeretem!
  • Totti5
    Nekem jobban bejött a szenvedés jajj mi lesz velünk részek mint a legutóbbi mentsük meg vilit mert beszorult a jégbe, meg üldözzük ki az élieneket, ez olyan sablonos volt mint egy sima pörgős csk rész, én azt remélem nem ilyen lesz a folytatásban.
  • Borg
    Magyarázza a bizonyítványt, sajnos...

LEHET csinálni USS Emo-t, és LEHET hogy vannak ennek a műfajnak is rajongói, csak majd amikor a nézettség a béka segge alá esik, és cancel lesz a sorozat, akkor el LEHET azon is gondolkodni, hogy nem e mégis SZÓRAKOZTATÓ sorozatot kellett volna csinálni.

Mindattól függetlenül, hogy nézzük a sorozatot amíg lesz, mert... amiért már leírták itt többen is.
  • Agamemnon
    Ja, talán fel fog pörögni, persze, ha Eli megbotlana, és kificamítaná a bokáját, itt már az is felpörgés, meg akció lenne. De azért szeretjük, és nézzük :)
  • sorrow
    Az egyik író megmondja a frankót, "And DON’T expect that to change."

Stargate Universe készítői oldalról
  • Andr0
    szeritnem frankó ötlet volt ez a homokszemcsés életforma... végülis nem csak ember formájú ufók lehetnek kinn:D:D nekem bejön az sGU szeressük és látszik hogy csak fokozatosan pörög fel...de fel fog pörögni
  • MerlinW
    Alakul ez... Gyűjtöttek már homokot, napszelet, most jeget, még jön a hangyagyűjtős rész, és teljes lesz a kollekció, mehetünk vadászni nagyobb dögökre:)
  • sandor8206
    az nem számít, 2. évad tuti lesz még ha picsa segge alatt is lenne a nézettség, csak nem mindegy hogy mennyi lesz egy SG sorozatnak azért van egy mérce
  • r4pt0r
    De lassan el kell dönteni hogy lesz e 2. évad, ha ott igent mondanak, akkor mégiscsak nekünk van igazunk. :P
  • r4pt0r
    Semmi gond a nézettséggel, ezt már máshol is írták. Nem annyi mint a Losté de bőven jó egy SGnek.
  • sandor8206
    hát várjuk meg a z e heti nézettséget ha lement 2 millió alá, akkor van neki mit feltámadni :-)
  • r4pt0r
    Nincs honnan feltámadni, mert eddig is hozta a szintet bőven. :D
  • Fabio Capello
    nocsak... na meglátjuk mi lesz, hátha feltámad a sorozat
  • Totti5
    lesz robbanás meg űrcsata, vagy csak véletlen valaki rátenyerelt a tűz gombra:))? eksön hell yeah:D
  • Narxis
    Na ez durva rész lesz!
  • sandor8206
    na a végén még történik is valami :-)
  • sandor8206
    kösz
  • Micsu
    van
  • sandor8206
    van már 7. rész promo?
  • exTrem
    Szerintem ez már jó rész volt, és remélem, hogy csak jobb lesz :)
  • Andr0
    nekem bejön!! és kész nekem tetszik:D szeressük megtartjuk!!!
  • Fülüke
    olyan minthogyha ezek folyamatos töltelék részek lennének, de azért nem volt olyan rossz.
  • Andr0
    dehát a díszlet az nem szürkés?
  • shaba23 #1605
    én azt szeretném, hogy lila legyen.
  • sandor8206
    látom ez a sarkított téma nagyon megy neked állandóan ezt csinálod :-)
  • sandor8206
    Teljesen félreérted, senki nem várt újabb SG-1-et, simán lehetne az amit te felsoroltál, nincs azzal semmi baj DE amit itt leműveltek 6 rész alatt az UNALMAS és az érzelmi részek NEVETSÉGESEK.
    A készítők kapkodnak össze-vissza, látszik hogy eddig nem ilyen stílusban dolgoztak, ez a műfaj nem megy nekik, nem tudnak komoly feszültséget létrehozni, drámát.
    Pl: a Cloe Scott dugás, összejövetel a semmiből jött, csak bedobták
    Young kirúgása a felesége által nem komoly, hanem inkább fejfogós kategória és ilyenekkel van tele.
    Lement 6 rész, DE a karakterek 0 (Rush-t, Eli, feka gyereket kivéve ők se szuperek de legalább van egyéniségük), Ming Na semmi, TJ semmi, Cloe meg az überbruál semmi eddig kb. síros nyekergő hangon picsog és szomorúan néz.
    Az meg, hogy miért nézem ? nem kötelező, igaz első évadot végigvágom és majd meglátom, ha nem lesz semmi extra akkor cancel
    Amúgy néha most se igazán nézem ki-be járogatok az epizód alatt és nem nagy késztetést érzek, hogy visszapörgessek, általában nem is kések le semmit, ahogy a szöveget hallom közben.