StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont addig tartott, amíg kellett. Az utolsó pillanatig izgalmas és érdekes volt. De ez érdeklõdés kérdése, és persze OFF.
[merlinw.org]
A BSG tovább élt mint kellet volna, egyszerûen nem volt tovább a történetben.
az Atlantisz is így kezdõdött, csak ott a víz alatt fuldokoltak, majd beindul pár rész után ez is.
Az SG-1 elején szerintem több dolog is jobb volt: Változatosabb kultúrák, több hangsúly a felfedezésen és persze a komolyabb hangvétel. Az SG-1 végefelé idõnként már nagyon lightosra vették a figurát, más részrõl több lett az akció jelenet is, ami nekem tetszett. Hirtelen mindenhol csak középkori faluk voltak.
Az SGU részben az SG-1 elejére emlékeztett, de tényleg csak néhány téren.
Az SGU részben az SG-1 elejére emlékeztett, de tényleg csak néhány téren.
"... Egyébként lehet veszít pár olyan embert mint te, de sokat nyer olyanból aki a BSGt szereti..." akkor mondjuk kb. marad minden ennyiben + 1 millió dollárral többért részenként, nagy biznisz
+ BSG nézõket várhatod, attól hogy dizájnra meg stílusra hasonlít. Eddig nem sok vizet zavart ez a 3 rész, bár elõre nem szabad következtetéseket levonni, de ha ilyen "izgalmas" lesz a többi rész, mint a 3.
csak mi maradunk Stargate "hívõk" a beetett BSG-fanok meg szépen lekopnak
+BSG megért 4 évadot ha jól tudom, na akkor az õ nézõszámaikkal ki van segítve az SG
Nem tudom, de gondolom nem döntött rekordokat, ha ilyen hamar cancel lett
Ha tévedek bocs, nem vagyok tisztában a dolgokkal, hogy csak ennyire tervezték-e csak 4 évadra stb. de sztem egy sorozatot addig nyomják még vannak elegen rá, na a BSG 4 évadot húzott csak.
+ BSG nézõket várhatod, attól hogy dizájnra meg stílusra hasonlít. Eddig nem sok vizet zavart ez a 3 rész, bár elõre nem szabad következtetéseket levonni, de ha ilyen "izgalmas" lesz a többi rész, mint a 3.
csak mi maradunk Stargate "hívõk" a beetett BSG-fanok meg szépen lekopnak
+BSG megért 4 évadot ha jól tudom, na akkor az õ nézõszámaikkal ki van segítve az SG
Nem tudom, de gondolom nem döntött rekordokat, ha ilyen hamar cancel lett
Ha tévedek bocs, nem vagyok tisztában a dolgokkal, hogy csak ennyire tervezték-e csak 4 évadra stb. de sztem egy sorozatot addig nyomják még vannak elegen rá, na a BSG 4 évadot húzott csak.
SGben ritkán történ valami lényeges. Engem már nagyon untatott a 308. falu, amiben lakik 10 ember, és nem jutottak tovább sehova technikailag.
Szerintem meg sok nézõt szerezhet ezzel, de majd kiderül.
Szerintem meg sok nézõt szerezhet ezzel, de majd kiderül.
Hiányérzetem nekem is volt: Hol van ebbõl az SG? Tényleg nem történt semmi lényeges, és ha azt így folytatják akkor hamar el fog pártolni rengeteg nézõ ez tuti. Akció és izgalom kell a népnek, rejtélyek, talányok. Nem pedig szájtépés, vándorlás, és érzelgõsség.
Lehet nem történt sok, de azt jól adta elõ. Nekem semmi hiányérzetem nem volt a rész után.
Én szerettem a BSG-t,de eddig az SGU három részében gyakorlatilag semmi nem történt. A 3. részben gyalogoltam 40 percen keresztül a sivatagban és visszahoztak egy zsák mészkõport. Azt tudja vki, hogy ez hogy szûri ki a co2 a levegõbõl? Egy ekkora hajónak ez nem lehet vmi sok.
Hát rejtélynek 20 dolgot fel tudnék sorolni, csak mivel spoilereket olvasok már tudom a választ rájuk. Egyébként lehet veszít pár olyan embert mint te, de sokat nyer olyanból aki a BSGt szereti.
Ja, ami sose jön el, ha ez igy megy tovább.
az majd a 2. évadban <#idiota>#idiota>
Nade könyörgöm lapos a sztori... air-nek betenni egy részt ami amúgy fillernek is unalmas lenne? hol vannak az idegenek, a harc, a rejtély, az izgalom, a meglepetések? Egy nulla volt az egész eddig.
Az SG-1 elején is több volt a nem Goa'uld szállhoz tartozó sztori, de mondjuk itt maga az utazás a fõ történet száll(mondjuk ha úgy nézzük a többi SG-ben is<#vigyor>#vigyor>). De ez már elõre el lett mondva.
Elvileg a fénysebbeségnél gyorsabban történõ utazás normál esetben nem is lehetséges. Szóval valszeg ez a fajta meghajtás is kiküszöböli az idõkülönbséget, akárcsak a hipertér.
4. rész SPOLIER
Az 1 millió plusz költségvetés az SGA 1.évadához képest számolandó. Ráadásul itt beszámítanak az új díszletek. Van részletesebb CGI és a nem Vancouveri erdõkben való forgatás is több pénzbe kerül.
Elvileg a fénysebbeségnél gyorsabban történõ utazás normál esetben nem is lehetséges. Szóval valszeg ez a fajta meghajtás is kiküszöböli az idõkülönbséget, akárcsak a hipertér.
4. rész SPOLIER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az energia valamiért gyorsan fogy a hajóról, ezért korlátozzák az energia használatot. Közben megérkeznek egy 3 bolygós(vagy csak annyin van kapu) naprendszerbe.
Az 1 millió plusz költségvetés az SGA 1.évadához képest számolandó. Ráadásul itt beszámítanak az új díszletek. Van részletesebb CGI és a nem Vancouveri erdõkben való forgatás is több pénzbe kerül.
Valaki elmondaná,hogy mit értett meg a 4. rész promójából? 😄
Ui: Eddig nem nagyon látszódik hogy 1 millió dollárral több a részenkénti költségvetés. 😞
Ui: Eddig nem nagyon látszódik hogy 1 millió dollárral több a részenkénti költségvetés. 😞
De k*rvajó géped van istenem....
Akkor most náluk elvileg gyorsabban telik az idõ? Ha 5 ávad után visszatérnek a földre, ott nem fok csak 1 nap eltelni? De nem valószínû, mert mikor a kövek segítségével beszéltek, akkor nem tûnt ez fel, vagy csak nem telt el elég idõ?
de õk nem hipertérben utaznak ... gyorsabban mennek a fénynél de mégsem hipertérben vagy hogy volt .. 😄
Pont olyan izzadtságszagú eddig, mint az SGA utolsó évada... több a filler mint maga a történet..
amúgy Greer nem Cpt.Wedley véletlenül? 😄 tisztára megegyeznek 😄
Hát ez a rész nekem sem jött be igazán:S Olyan semmitmondó volt.Most ez fog menni 10 részen keresztül? Kell levegõ, utána áramot kéne valahonnan beszerezni aztán inni is kéne valamit így egy rész erejéig ugorjunk már el egy bolyógra azt is szerezni és így tovább...
Nekem Chloe meg a feka csávó de inkább a feka annyira nem szimpatikusak hogy remélem minnél hamarabb kinyírják õket:/
Nekem Chloe meg a feka csávó de inkább a feka annyira nem szimpatikusak hogy remélem minnél hamarabb kinyírják õket:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ezt én is sajnálom.
Gondolom ami a végén levállt hajó a következõ részben lesz benne, csak úgy nincs értelme. Amúgy nem úgy van, hogy a hipertérben nem tudnak levállni, külön mozogni hajók?
olyan nagy a hajó, hogy többe kerül, így azt kispórolták 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
talán nem volt más ruhája....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
1 dolgot nem értek. Ugye kinóval elvben megnézték hogy miylen bolygóra mennek, akkor Scott miért fekete ruhában ment át? Nem csoda, hogy elájult a hõségben több 10 kilónyi fekete ruhában...
Nem tettem spoilerbe mert semmit nem lõttem le sztem.
Nem tettem spoilerbe mert semmit nem lõttem le sztem.
Fúú hát õszintén megmondom ez a rész olyan semmilyen volt 😞 Az utolsó pár perc ami igazán bejött.
A szenátor felesége meg lol. Az a szöveg, hogy az elnök és a First Lady barátja vagyok blablalba, kitálalok mindent, na ott körberöhögtem 😄
Telford is hogy elkezdte osztani az észt,amikor Young testében volt. :S
A leváló jármû viszont nagyon érdekes, remélem köv részben beindulnak az események.
Telford is hogy elkezdte osztani az észt,amikor Young testében volt. :S
A leváló jármû viszont nagyon érdekes, remélem köv részben beindulnak az események.
REAL MADRID
A Destiny semmit nem rak le, max az embereket hogy szétnézzenek. A kapu hajók már régen továbbmentek, a destiny a már bekapuzott világokat látogatja, hogy ott az õsök(most már emberek) felfedezzék a világot. 😄
Én úgy tudtam hogy ez egy kapu telepítõ hajó. Nem egy kaput rakott le éppen?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Láttom te is olvastad Mallozzi blogját 😉
Csak 2 ember ment át a kapun, a 3. kapott egy lyukat a karjába. 😛
Csak akkor olvasd el ha nem félsz megtudni a késõbbi részekre utaló spoilert:
Elvileg az emberek elõtt mások is megszállták a hajót, tõlük keletkeztek a lyukak is elvileg, és a szûrõ is miattuk ment szét, szóval valószínûleg hozzájuk tartozik
Lehet feltûnik még annak a szondának a gazdája a késõbbiekben 😊
A végérõl:
Hát én nem vagyok benne biztos, hogy az egy mentõkabin volt. Az állóképeken látszik, hogy az a valami nem volt szerves része a hajónak és nem is volt semmiféle dokkoló szerkezet a környékén. Egyszerûen csatlakozva volt a hajó borítására. Ráadásul a design se igazán Õsnek tûnik. Persze nem zárom ki, de szerintem lehet inkább egy idegen szonda.
Érdekes a vége ...
egy mentõkabin vált le az tuti mert szó is volt a mentõkabinokról az elõzõ részben már. Kérdés, hogy miért vált le és ki ül benne 😄, alakul ez 😊
Most jut eszembe:
Rush viszont nem hazudott arról, hogy beszélt a parancsnoksággal, ez kiderült. Persze ez nem jelenti azt hogy nem ferdítette el kicsit a dolgokat 😊
És én azért szívesen vettem volna egy KINO-s képet, ahogy valami óriás húsevõ növény darabokra szedi a három marhát akik átmentek
Viszont az újfajta DHD nekem nagyon nem jön át, az originalban (SG-1-esben) megvolt az, hogy bármikor megszopathatnak azzal, ha kiveszik a kristályt a dhd-bõl, itt viszont mindig nálad a kütyü :/
És én azért szívesen vettem volna egy KINO-s képet, ahogy valami óriás húsevõ növény darabokra szedi a három marhát akik átmentek
Viszont az újfajta DHD nekem nagyon nem jön át, az originalban (SG-1-esben) megvolt az, hogy bármikor megszopathatnak azzal, ha kiveszik a kristályt a dhd-bõl, itt viszont mindig nálad a kütyü :/
Na megnéztem de
mi a fene volt az ami levált a hajóról, azon túl hogy valami siklószerû izé? Miért vált le? volt benne valaki? stb 😄 Gondolom ez már a köv. részben lesz... 😊
amúgy mi az a cuccos ami lerepül a hajóról, a legvégén?
Az a forgószél izé valami helyi értelmes lény lehetett, Scott már azelõtt látta hogy bekattant volna a hõségtõl és ilyen extrém lények már korábban is voltak (rémlik valami intelligens kristálymezõ SG1-bõl), kimondottan tetszett ahogy a feka minden szarozás nélkül lelõtte a dagadtat, eddig õ a legszimpatikusabb meg Scott és Eli.
Rush tenyérbemászó úgy ahogy van, magyarázkohat amennyit akar az Õ hibája hogy a hajón kötöttek ki (másrészrõl abban valahol igaza volt hogy ezt a ziccert nem lehetett kihagyni)
Így az elején még nem tudom mit higgyek a sorozatról, számomra az SG1 az etalon, az Atlantiszban az egész lidérc hülyeség szerintem béna volt viszont a karakterek idõvel kárpótoltak, remélem az Univerzum is beindul idõvel
Rush tenyérbemászó úgy ahogy van, magyarázkohat amennyit akar az Õ hibája hogy a hajón kötöttek ki (másrészrõl abban valahol igaza volt hogy ezt a ziccert nem lehetett kihagyni)
Így az elején még nem tudom mit higgyek a sorozatról, számomra az SG1 az etalon, az Atlantiszban az egész lidérc hülyeség szerintem béna volt viszont a karakterek idõvel kárpótoltak, remélem az Univerzum is beindul idõvel
Elkészült a 3. rész felirata...😊
http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..
Egyetértek. Többet vártam tõle eddig...