4805
StarGate Universe (TV)
-
#1723 Engem az zavar hogy csak úgy pik-pak hagyták abba. Lehetett volna még vagy 5-6 részt amiben szépen lassan fejezik be, nem úgy hogy: "puff, füst és szikrák, vége." Ha nem így fejezték volna be hogy "van 45 percünk lezárni minden szálat és befejezni a sorozatot", akkor nem sajnálnám hogy vége és jött az SGU. Meg ha az SGU nem egy űrszappanopera lenne, hanem vinnének bele több akciót, több idegent. Nem egy Hálivúdi akciófilmre gondolok, de jelenleginél már a barátok köztben is több a lövöldözés és a várontás, meg az idegenek -
#1722 Fika, fika fikaaaaa:D:D:D -
#1721 Vicc hogy ezert a fosert levaltottak a Stargate Atlantist. -
#1720 Inkább biztonsági protokolokat épített a rendszerbe, hogy ne engedjék túltölteni a rendszert, de a vészjelzések megjelenjenek és a képernyőn menjen minden úgy, mintha ő nem csinált volna semmit. -
#1719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, tényleg csak Eli gondolta...
Amúgy Rush nem akadályozta meg teljesen a próbát, csak kicsit megjátszotta a katasztrófát, nem?
-
#1718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem is az jutott eszembe, hogy viszonyuk volt..
amikor Chloe meg "smárolt" Eli-vel, azt csak Eli képzelte, nézd csak vissza..a csók közbem hirtelen váltás, Eli ábrándozó pofát vág, és a csaj kérdi, hogy "mi az?", Eli meg gyorsan rávágja, hogy "semmi"
-
sandor8206 #1717 hát ez megint annyira jó rész volt, hogy sztem megint hozott a jövőhétre -70-80 ezer nézőt :-)
DE végül is nem baj az e heti Cloe sírás is meg volt, ki lehet pipálni
SPOILER
Amúgy az asszony is kemény, ok hogy a férje van ott agyilag de a teste azért csak Telfordé :-D
Amúgy ha így halad a sorozat 3. évad nem lesz az már most tuti! Szépen hozni fogja a 1,5 milliós nézettséget a 2. évadra, az meg hurka. -
stuka85 #1716 csak nehogy anyira jó legyen hogy töröljék :D -
Monoton #1715 -
Zenszkij #1714 szerintem a valaha volt legjobb sg sorozat lesz ez, de kell a felvezetés... -
#1713 Háthümmm... továbbra sem az amit én elvárnék... -
HUmanHunter #1712 szerintem bosszúból meg akarta húzni Young csaját, úgy hogy közbe azthiszi az asszony hogy az urával van. -
#1711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chloe nem smárolt Eli-vel csak elképzelte Eli. Telford-nak meg szerintem viszonya van a csajjal, de úgy hogy közbena csaj tudja hogy nem Everett.
Am szeritnem ez a rész jó volt, Bár Rush-tól ez köcsögség volt mert gyakorlatilag akár működhetett is volna a terv csak ő elbaszta na meg az a 3 buzitojás lelépett mikor gáz van hát mennyanyádba. De Rush végre beláthatná hogy szükség van a földel való kapcsolatra mert esik szét a hajó, alig van készlet... so enm húzzák sokáig. hülye ez a rush.. amugymeg nem végom miért vmi noname emberkét hoztak ide miért nem mondjuk Mckay meg Carter.. so ez baromság volt. -
#1710 Vagy eleve viszonyuk van... nem mintha Young ártatlan lenne...
Chloe meg még mindig ribi, mit smárolnak...
De legalább valami már történt is ebben a részben, igaz 5 perc történésre jutott 40 percnyi brazil szappanopera. -
#1709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a végén Telford mit csinált? Kihazsnálja, hogy eladhatja magát Youngnak vagy csak beismeri a bakit? Najó, hülye kérdés, mivel férfiból van . -
haxoror #1708 Nem a méretén volt kiakadva hanem a cucc stílusán.
btw még mindig szar a sorozat. -
#1707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért a dugás közbeni testcserén röhögtem 10 percig:D -
r4pt0r #1706 SGU = az SGben nem szabad fennakadni ilyenen. :P -
#1705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a testcserés megvalósítás meggondolatlansága. Ahelyett, hogy maradna a színész, "csak" új karaktert kellene megformálnia, az "egyértelműség" kedvéért ilyenkor az új "tudat" színésze veszi át a szerepet, és csak a tükörben látjuk a valódi testet. Szvsz nagy marhaság, a Dollhouse-ban például nagyszerűen megvalósították az ilyen jeleneteket, itt nem vágtak bele, pedig a színészeknek is komolyabb munka lett volna, például Telford beszéd- és mozgás-stílusa Young testében, és így tovább. Hogy miért kellett az általad említett "poént" belerakni nem tudom, főleg, hogy a testcsere másik "áldozata", Eli eközben teljesen jól elvolt a rá tökéletesen passzoló öltönyben, pedig szét kellett volna szakadnia ezzel a logikával...
Az SGU-ban ilyesmiken nem szabad fennakadni. :) -
#1704 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól vettem ki, az Eli testébe érkező srác szintén koponya volt, ha nem is akkora, mint Rush, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy Rush igazából egyáltalán nem vett részt a végrehajtásban, az egészet az Eli-testcserés srác és talán a Chloe-testcserés nő végezte. -
Orionk #1703 Aki látta a mostani epizódot, az elolvashatja a spoiler-em:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eli is használta a kommunikációs követ. Egy vékonyabb testalkatu csávóval cserélt elmét. Most azt nem értem, hogy ha Eli teste a hajón maradt, akkor miért voltak nagyok Eli ruhái a csávóra?, amikor eli testében van a csávó??? -
#1702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De csak Rush értett ott a hajóhoz, nem? Vagy legalábbis ő volt ott a legnagyobb koponya? Bár akkor már idehozhatták volna Cartert és McKay-t is... Am. egyetértek.
RDA-t ne piszkáljuk, még mindig ő a legjobb arc. :D -
#1701 Akiknek nem tetszik azok nézik meg legelőször és fikkantják le az aktual részt:D:D:D nájsz. -
#1700 ez egyre laposabb lesz.. McGuyver meg gurulni fog lassan -
#1699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván "másképpen" lőttek, én csak kifiguráztam kicsit a dolgot. :)
Az egész testcserés dolog hülyeség, igazából ki se kellene engedni őket a bázisról, nem hogy még ráadásul más testében szeretkezzen. Ez a része az egésznek számomra nagyon visszás. Young meg hülye, mert sejthette, hogy ez fog történni...
Ami Rush-t illeti, ott már a Kino-videókban elmondta Eli is, hogy Rush és Young között az a különbség, hogy Rush csak a hajóval foglalkozik, míg Young azzal, hogy az embereknek legyen vizük, élelmük, és lehetőleg hazajussanak, ha arra reális lehetőség van. A felelőtlenséget viszont már ő sem szereti, ugyebár anno megpróbálta tárcsázni a Földet, Rush véleménye ellenére, most viszont ellenzett egy olyan próbát, ami veszélybe sodorta volna az embereket.
Mellesleg ez az epizód lerombolta azt a véleményt, miszerint az SG-ket csak a technológia érdekli. O'Niel egyenesek leléptette Young-ot, hogy minél hamarabb hazahozhassa (elvben) az embereket.
Telford meg ott hibázott, hogy ha valóban végre akarta hajtani a feladatot, akkor Rush-t is zárkába pakolta volna... -
#1698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a hajóra gondolt, am. durva rész volt, a vége meg még durvább. :D Telford akkor jól megrakja az asszonyát? Nekem már valami hasonló eszembe jutott mikor először használták a köveket. :D Egyedül az nem tetszett amikor szórakozni mentek, Eli meg Chloe, az ciki volt, az egész. Rush meg ne játszon már istent! Annyira idegesít az a koma, pofán vágnám, nem véletlen kérte Eli-t Young, hogy kémkedjen utána. -
#1697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lőni az előző részben (Water) is lőttek, tehát ez nem nagy előrelépés... :)) -
Borg #1696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Well... ebben a részben már legalább lőttek... -
#1695 Ezt most ne onnan közelítsd meg, hogy találkozhatnak-e vagy sem... hanem az írói oldalról, hogy miért nem valami egyedibb ötlettel rukkoltak elő... -
#1694 Miért is nem találkozhatnak kétszer ugyanolyan lénnyel? -
#1693 Ezt a csajt is felcsinálták? Ez már lassan az SG sorozatok védjegye lesz. -
#1692 Semmi gond, majd besegít nekik a sors, például ahhoz már némi kreativitás kell, hogy Tamara Johansen karakterének terhességét megoldják, az őt alakító Alaina Huffman tudniillik gyermekáldás elé néz. Most vagy kinyírják, vagy beleírják a terhességet (lásd spoiler tag), vagy azt csinálják mint az Andromeda sorozatban Lexa Doig terhessége alatt - csak melltől felfelé mutatták, illetve egy időre szabadságolták a karakterét, és a helyére egy másik bögyös macát írtak bele. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyebár egy seasonal promóban Johansen és Young smárol beleélősen... -
#1691 Felőlem, de azzal még nem jut semmire. Ez nem az ID4. -
#1690 Igen, csak ez nem az első évad első részeiben szokott megtörténni. :D mintha a készítők kiégtek volna a 15 évnyi csillagkapu alatt. :) -
r4pt0r #1689 Az egész Stargate sorozat egy copy-paste már réges régen. :D -
#1688 Azt hiszed Eli nem mondja meg fejből akármekkora számról hogy prímszám e?:D -
#1687 Feltűnt másnak is a hansolóság a legutóbbi rész és az atlantis egyik első évados része között? Egy "lebegő" lény, akit csapdába csalnak, majd átdobják a kapun. Atalntis egyik részében volt az az energia zabáló "felhő" lény, amit ugyanígy csapdába csaltak majd átküldték a kapun. Az nyílván nem nagy szám, hogy csapdába csalják, mert ez elég gyakori megoldás, de hogy egy majdnem ugyanolyan "kinézetű" lényt intéznek el, mint az atlantisban, ugyanazzal a módszerrel, ettől nagyon copy-paste szaga van. :) -
#1686 Az ősök helyében én raktam volna a központi rendszerre egy TrueCrypt-et 1024 féle párhuzamos titkosítással, félcsillió bites RSA kulcsokkal, tokenkártyákkal, futó kódokkal, aztán törögessék a rendszert nyugodtan az idióták, akik betolakodtak a hajóra. :D -
#1685 Megállnak kereskedni egy a földi civilizációhoz kísértetiesen hasonlító néppel, vesznek fogkrémet, wc papírt, de aztán rájönnek, hogy rendesen átbaszták őket a palánkon és majd kiderül, hogy elegendő lesz-e a hajó által adott 12 óra, hogy panaszt tegyenek a helyi fogyasztóvédelemnél. -
sorrow #1684 ...és mindenki tripperes lenne, kivéve Eli-t mert ő igaz barát...