4805
StarGate Universe (TV)
  • Micsu
    máshol? linket
  • LasDen #1922
    max ha a syfy fejesei olvasnák...:D de ők meg úgyis leszarják a hülye kis külföldiek véleményét :D
  • r4pt0r
    Igazából itt nem is várok semmilyen poz visszajelzést, van az máshol. Igazán azért olvasom itt is mert egyszerűen élvezet nézni ahogy szenvedtek. :D
  • sandor8206
    hát most mit mondjak egy olyan számra amivel a Syfy második legrosszabb sorozata nézettségileg :-)
  • r4pt0r
    Nem rossz? :D Ha ezt a forumot olvasnák a készítők már rég cancelt kapott volna az egész, de szerencsére akinek tetszik nem ide járnak. :D
  • sandor8206
    nem rossz, nem rossz. ebből is látszik, hogy mire van igény, héten jön az újabb Barátok közt 2.0 rész, ha annak újra szarabb lesz a nézettsége akkor a készítőknek el kellene gondolkoznia a továbbiakról
  • Jakuza001
    Biztos hogy neztek is ezt a szart ? Lehet csak bekapcsolva felejtettek a TV-t :D
  • Agamemnon69
    Ez a rész több nézőt is megérdemelt volna :) sebaj, majd a mostani rész mindent visz
  • Encore
    Köszönjük építő jellegű hozzászólásod.
  • r4pt0r
    Stargate Universe
    - 1.802 million viewers
    - 1.1/2 HH
    - 0.7/2 A18-49

Nocsak, nocsak. Hogy is volt az a visszajövetel? :D
  • JancsiPapa
    neked még a szar is ízetlen :|
  • Encore
    Eddig ez volt a legjobb rész, de még ez is csak kettes alát érdemelne. Az elején pár percig hangulatos volt a kinon át közvetített surviver rész, de ennyi. Amit írtam két hete hogy a probléma megoldása csak részben a szereplők érdeme, a véletlen mindig segít nekik. Most is összeszedtek egy vírust x galaxisban, de y galaxisban épp egy olyan bolygóra mennek le, ahol egy lény mérge gyógyítja azt a vírust... Ez fanatsztikus.
    Szintén elszomorít, hogy megint eg olyan sztorit használtak fel, amit már az eredeti széria is elsütött kétszer vagy háromszor nevezetesen az időutazósdi a napkitöréssel.
    Legalább most volt egy kis alien hangulat, bár sokan átverve érezhetik magukat, mert a készítők beígérték a sorozat indulása előtt, hogy nem földi kinézetű idegenek lesznek. Ezt úgy mondták, hogy abból arra lehetett következtetni, hogy a plusz egy milla erre fog elmenni és eddig sosem látott fajokkal találkoznak majd. Ehelyett volt egy lebegő, víz vagy homok lény, meg kis alien szerű valami.
    De ha meghallgatják a készítők a kritikákat akkor a második évadra még lehet ebből akrámi, volt már olyan sorozat ami később lett felpörgetve, vagy épp koncepció váltáson esett át...
  • Fülüke
    Amúgy remélem majd egyszer utolérik a kaputelepítő hajókat, vagy eljutnak rá valahogy. Mekkora király zsírfasza meg minden lenne ahogy bemutatnak, hogy egy kaput, hogyan tesz le a hajó. Bár eltudom képzelni azt is, hogy eljutnak a 2. évad közepén oda, bejutnak a kapuraktár terembe, audiovizuális vetítést is közvetít a hajó ahogyan éppen lerakja, de Chloe elkezd picsogni mert eszébe jutott hogy lehet meghalt otthon a hörcsöge és ezért mindenki az ő parancsát lesi, a kapu telepítés helyet.....
  • r4pt0r
    Nem a hajó fedezi fel a világokat. Hanem a rajta lévő ősök, csakhogy ők már nem jöttek ide.
  • r4pt0r
    Dehogynem, már az elején több hajóról beszéltek.
  • LasDen #1908
    nehogy már ekkora probléma legyen, hogy más lett a készítők végső koncepciüja....:D
  • Agamemnon
    Illetve mutattak abból bármit is, hogy ez a hajó azért van, hogy tanulmányozza a kapuépítő hajó után látogatható bolygókat, civilizációkat? A hajó magától csak ugrál, nem küld kinokat át a kapun felfedezgetni...
  • Agamemnon
    Én is úgy tudtam, hogy a kapu építő hajón lesznek, szó sem volt egy második hajóról, ami csak úgy megy a végtelenbe cél nélkül - az ne legyen már cél, hogy lehet, hogy egyszer majd az Ősök megnézik a hajót...
  • r4pt0r
    Hát nem tudom, én még régen amikor olvastam hogy mi lesz a történet, mindig az volt benne hogy nem a kapu hajón lesznek.
  • Zenszkij
    1. Nézem a sorozatot.
    2. Igazad van, nem ez rakja le a kapukat, hanem ami ez előtt jár.
    3. Hülyeségeket nem írok, mivel korábban a sorozat beharangozásában úgy fél, 1 éve arra utaltak a készítők, hogy a szereplők a kapuépítő hajón fognak kavarni. Hmm mégse így lett, ennek szólt a fanyar utalásom.
    4. Szeretem a sorozatot és nézem is, csak éles váltásnak tartom ezt az erős romantikus, lelkizős szálat.
    5. Hülye következtetéseket ne vonj le, csak azért mert neked más a véleményed. Ez egy fórum azt ír ide mindenki amit akar, amíg az közízlést nem sért és témába vág.
    6. Nem attól teszik függővé, hogy folytatják-e a sorozatot, hogy mi sg-s sg fanok mit írunk ide a fórumba. Még, ha igaz is az...
  • r4pt0r
    Legalább ha nem nézed a sorozatot, akkor hülyeségeket ne is beszélj. EZ NEM A KAPUÉPÍTŐ HAJÓ. Remélem már el lehet olvasni a lényeget.
  • Magiszter
    Nekem ezzel a résszel sikerült az idei évre elvenni a maradék kedvemet is a Csillagkaputól. Jójó, történtek benne dolgok végre, tényleg, de az egész tálalása... Hiába volt benne akció, nem volt benne izgalom... Majd évad végén letöltöm és megnézem egybe a részeket...

Addig is, jó sorozatnézést mindenkinek!!!
  • Fülüke
    ???? Én csak azt mondtam, hogy nekem ez a rész hasonlított a legjobban a többi csillagkapu részhez, hogy: Időutazás, instabil féregjárat, napkitörés.
  • [NST]Cifu
    Ennek a résznek legalább volt már tudományos jellege is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mire gondolsz? Az időutazásra, vagy arra a techno-blablára, amelyben az időutazást megmagyarázták, nevezetesen azzal, hogy a féregjárat (!) egy csillagkitörés képes úgy kibillenteni, hogy az időutazást okoz (ha ez ilyen egyszerű, akkor hogy-hogy még nem erre épül a lehetséges alternatívákat feltérképező kapuhasználat?), esetleg arra, hogy az X bolygó vízében élő vírusokat az Y bolygón élő állatok mérge gyógyítja? :)

Ugyanúgy techno-blablára épült ennek a résznek a tudományossága is, mint az eddigiek többsége, a legszebb eddig az Air epizód kalcium-karbonátos-széndioxid lekötős magyarázata. A Kalcium-karbonát ugyanis nem köt meg széndioxidot, ellenben Kalcium-oxid (CaO) és széndioxid (CO2) reakciójából keletkezhet Kalcium-karbonát (CaCO3). Egy egyszerű wikpédia bejegyzést is sikerült rosszul értelmezniük a forgatókönyv-íróknak...
  • Fülüke
    Tetszett ez a rész, ez volt az első ténylegesen jó rész számomra! Ennek a résznek legalább volt már tudományos jellege is.
    Az is feldobta, hogy meghalt Chloe, de sajnos nem örökre... :D
  • Narxis
    Mutálódtak. :D
  • CharrDen
    Ezek ilyen alien-goauld-ok voltak.
  • LasDen #1896
    én először azt hittem azok is :D valahogy eljutottak oda is :D
  • Fabio Capello
    Annyit azért megjegyeznék, hogy a legutóbbi részben a fenenagy CGI-s lények végülis csak 98%-ban néztek ki úgy mint a goauldok az eredeti sorozatban :D

[Just like Atlantisban az Asgardok, itt is van valami elburjánzott jóval agresszívabb elveszett törzs? :D:D]
  • Zenszkij
    Persze..:D.
  • Micsu
    ".Szinte olyan már mint az utolsó X-Akta film, szinte alázza az egész sorozatot"

ezt gondolom csak viccből írtad?
  • Totti5
    Attól hogy nem volt zufók az xaktákba még volt benne izgalom bőven, de a következő filmben, már ha lesz, valami igen erős ufós sotryt kellene csinálniuk.
  • Zenszkij
    Jaja, remélem ez az ős device "fekete kavics" rövidesen végleg tönkremegy. Nem lenne utolsó, ha a kinok-ból is lemerülne az elem ;). Amúgy számomra döbbenet mennyire nem passzol ez a régebbi izgalmakkal, amiket az előző két sorozatban átélhettünk. Itt ez a hajó, nem történik rajta semmi, gyakorlatilag a 9-es ékzár rejtélye egy nagy nulla unalmas civilizációktól mentes univerzumba lök át, egy állítólagos kapuépítő hajóra, ami eddig még egy kaput sem épített. Szomorú, semmi főellenség, semmi izgalom...Szinte olyan már mint az utolsó X-Akta film, szinte alázza az egész sorozatot. Ez valami vicc lehet?
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amanda Tapping vissza fog térni a Stargate Universe 1. évadjában.
    /sorozatjunkie/

Gondolom az utólsó részben, megjelenik, bepötyög pár sort és hazarepülnek. Game Over.

• MerlinW
    BSG sztájlban:
    Oh, my frackin' gods:)
  • haxoror
  • Jakuza001
    Azert ezek az osszefoglalok kemenyek :D

"A Földön Young, Eli és Chloe meglátogatja családját."

kov resz:

"Scott hadnagy és Camille meglátogatják a szeretteiket."

Oh my fcking god :D
  • MerlinW
    Csak a szokásos téli szünet. Eddig is így volt mindig.

A címek azért sokat elárulnak

2009-Nov-20 Stargate Universe 01x09 Life
    2009-Dec-04 Stargate Universe 01x10 Justice
    Unknown Stargate Universe 01x11 Space
    Unknown Stargate Universe 01x14 Human
    Unknown Stargate Universe 01x15 Lost
    Unknown Stargate Universe 01x16 Sabotage
    Unknown Stargate Universe 01x17 Pain
    Unknown Stargate Universe 01x18 Subversion
    Unknown Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
    Unknown Stargate Universe 01x20 Incursion (2)
  • CharrDen
    Hát ez a 9edik rész egy tipikus példa lesz már most látom, hogy mivel lehet egy sorozatot elrontani. Pedig már kezdtem örülni hogy Chloe végre meghalt
  • tom36
    most olvastam a stargate.hu-n hogy dec. 4 töl nem vetitik de ha jól sejte akor ez nem érinti az uj részek elkészülését és ugyanigy továbra is heti egy részt adnak ki. nem ?

majdnem 4 hónapig nem fogják vetiteni.ami miatt lehet hogy halasztanak is mer tul nagy kiesés lene ez nekik.