StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy nem tudnak róla.

Andr0
csak egy 9 jelbõl álló cím van. és az a destiny címe. nincs több ha jól tudom

Armin & Ayu fan

és végülis a 9. ékzáron belüli címek mindegyike egy-egy Destiny típusú hajó kódja?

Hát nemtom, ti hogy vagytok vele eddig, de nekem ez az SGU sorozat tetszik a legjobban. Végre kezd komolyodni a sorozat, nem olyan összecsapott, mint eddig.(értsd, hogy nem 40 perc alatt pörög annyit, h világot mentenek, meg minden). Nekem azzal pont a pörgõsség volt a bajom, végre kezd egy nagy film lenni belõle.
Ez így pont jó, végre nem csak harc van. Legyen szó inkább a csillagkapuk mûködésérõl jobban, vagy valami. Vagy legyen félelmetesebb, vagy nemtom, csak végre ne mindig csak a lidércek, Goa'uld-ok, stb. támadjon...

Andr0
Eli nagyon forma😄😄😄😄

Armin & Ayu fan

Megérkeztek az elsõ beígért KINO-s videók("webepizódok"):

SGU KINO-s videók
LasDen
de azé ezek más stílust képvíselnek mint a dallas féle.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pharaoh
A vanília égbolt c. filmet is végig álmodja a csávó.

nyirog
Ja az engem is érdekel 😄, de szerintem senki sem tudja még. Amúgy meg nekem tetszik ez a universe, kicsit tényleg lassú a cselekmény, de idõvel tuti beindul - szerintem annyi h itt a történet alapozó idõszak kicsit meg lett nyújtva (gondolom okkal). Amúgy aki tájékozott az bizonyára tudja h az írók ennél a szériánál más irányelveket követnek, elmondásuk szerint itt nem lesz olyan h az egész sztori egy adott fõ ellenség köré épül, itt több lesz (asszem több apró) és itt kimondottan a felfedezésen lesz a hangsúly. Na a Lostot meg szerintem ne istenítsük, mert ami abba volt az egy fürdõs kúrva sírásnak is elmenne Lost sztorimeneténél nyögvenyelõsebbet még nem láttam, 3 évad közepétõl már nem is néztem.

Hy!

A 3ik epizód legvégén az õs hajót elhagyaj, egy kis hajó, egy siklószerûség.
Azzal ki mehetett el?, esetleg ez volt a kabin, amiben a szenátor meghalt?, de nem hiszem, mert miután ez a sikló levált bekapcsolta a hajtómûvét, és határozott céliránnyal indult el.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

,,- Doki cigi-kávé elvonási tünetei, baromira nem illenek ebbe a világba, ráadásul baromira nem hatott meg. Szerintem semmi helye sem volt az epizódban. "

Ugyan miért nem illenek? Az SG-sorozatokban nem lehet kávét inni meg cigizni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Totti5
eztv.it

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nyirog
eddig négy része jelent meg és a torrentes letöltés a legegyszerûbb megoldások egyike.
pl.: thepiratebay.org

Helo!
Valaki megtudja mondani, hogy hol lehet megnézni interneten, vagy letölteni a filmet? És eddig, hány epizód jelent meg?
Így nem ugrik be, de a Grease c. részt végig hallucinja, például azt is, hogy csókolózik Jackel. 😊
Az SG1-ben volt egy olyan rész nem, amikor Carter álmodott?
Úgy jön ide, hogy valamirõl beszélgetni kell, és hát az SGU eddig nem tud elég témát adni 😊
Egyébként a Star Trek ENTben nincs álmodós rész, annak ellenére, hogy a rész címe Álmodtam egy világot. Pont olyan idõ visszatekerõs rész, mint az SG-1 2010 c. epizódja. Egyébként mindkettõ nagyon jó ;-)
A DS9 álmodós része pedig nekem nagyságrendileg jobban tetszett, mint amikor Tealc(SG1) azt álmodja, hogy tûzoltó, vagy amikor Weirt megszállják a nanitok (SGA)
Szóval ez az álmodós dolog nem idegen a Csillagkapu világától 😊
Julius Caesar
Ja amikor meghalt a nemtom ki és ott találták a tusolóban, majd aztmondták hogy csak álmodta? Valszeg a legszarabb fedõsztori egy karakter visszahozására.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Magiszter
Tényleg, rémlik valamik valami a DS9-ból. Alig akartam felismer Quark-ot maszk nélkül. <#idiota> A Next-meg eleve a jövõbe látásról szólt, tehát a csávó lényegében "végigálmodta" magát a filmen. Nem is hagyott bennem mély nyomot.

Vagy ott volt a Next címû film, bár nem álom, de a film kb. 3/4 része csak "képzelgés" volt
Szóval lehetne azért még párat sorolni, ezek csak így kapásból ugrottak be
DE amúgy hogy jön ez ide :-P
Bár megmondom õszintén reménykedek, hogy én is csak álmodom ezt a sorozatot és felébredek és nem ilyen hoki lesz :-)
Elvileg az egész Star Trek DS9 csak képzeletvilág és egy bolond sci-fi író képzelgései alapján teremtette meg, vagyis volt 2 rész ami ezt sugalta
Magiszter
Spoiler: Ezt az egészet csak Daniel álmodja. Az évad végén felébred, mert a bázist megtámadja az Ori egy õsi szektája. Csak mivel belelõnek kábítóval azért álmodja tovább a 2. évadot. Tudjátok, folytatásos halucinációk <#idiota>

Amúgy engem is érdekel hogy milyen filmek voltak az utóbbi idõben amiket csak "álmodtak".

[NST]Cifu
Star Trek Enterprise, bár ott megmagyarázható temporális technoblablával is. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
oké Dallas....80-as évek....mondj 1 sorozatot (vagy filmet) az utóbbi 10 évbõl amibe ilyen volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shaba23
Dallas...abban történt, hogy vagy 100 részrõl kiderült, hogy Bobby álmodta. Lehet megint csak õ aludt el...
Andr0
miért minek volt ez a vége?

Armin & Ayu fan

nyirog
fú én is emlékszem ilyenre, ne is mond :S:S:S:S

Julius Caesar
Nem is sorozatra gondoltam 😊

Magiszter
Álmodta, egy virtuális valóságban egy párhuzamos univerzumban 600 évvel a jövõben... <#idiota>

LasDen
nem emlékszem olyan sorozatra az utóbbi évekbõl aminek ez lett volna a befejezáse 😄

Julius Caesar
És akkor felkel rush és kiderül hogy csak álmodta. utálom az olyan befejezéseket, amikor kiderül hogy csak álmodta, elképzelte vagy leírta... brr....

Shiwo
hmm..csupa emós került a hajóra ? <#fejvakaras>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Miután elmentek a nap mellett, a következõ évad arról szól majd, hogy bárcsak nekimentek volna,hiszen így semmi értelme az életüknek, bárcsak meghaltak volna. Végül a harmadik évadban megeszik egymást, az utolsó pedig kiveti magát a végtelen ûrbe.

Társuljunk😄

[merlinw.org]

tökéletes mester :-)
Totti5
<#banplz>

Magiszter
Arról szól a következõ 20 rész hogy tartanak a nap felé és mindenki a végrendeletét írja, meg a sírját ássa. Depresszióba esnek a végén felvágják az ereiket, felkötik magukat. És az utolsó rész utolsó másodpercében kiderül hogy csak elmennek a nap mellett és feltöltõdik a hajó további 30 milió évre elég kakaóval <#idiota>

Szerintetek írjak én is SG film forgatókönyvet? <#idiota>

Persze, nem. Én csak megemlítettem <#vigyor4>

REAL MADRID

Totti5
A következõ részbe lehet akció meg felfordulás, vagy ha nem akkor majd állnak és 40 percig nézik ahogy becsapódnak a napba😄DDDD

LasDen
de még korántsem olyan vészes....

Egyébként a nézettség ismét csökkent.

REAL MADRID

én meg téged nem értelek,
na? és akkor mi van?
:-)
MerlinW
Tök jó az írás, és izgalmas is lenne az alapötlet, de hát gáz a kivitelezés😊

[merlinw.org]

Kmarha
nem értelek titeket. én a korábbi sg-ket nem birtam sokszor nézni. végre egy olyan, ami leköt.

unalmas, érdektelen? csak idézni tudom az egyik korábbi forumozó hozzászólását:

"Az nem elég érdeklfelkeltõ hogy egy ismeretelen hajón, távol a világûrben, elszigetelve a földtõl olyan emberekkel akik a vezetõikben sem bíznak, nem akarnak ott lenni, haza akarnak jutni, egy számukra ellenszenves "õrült" tudóssal akit mindenért okolnak, közben a hajó lepusztul, nincs levegõ, nincs semmi, nincs energia és egyenesen a halálba tartanak? hááát ha az nem érdfeszítõ akkor nem tudom mi az. Az kell hogy élienekkel harcoljanak? majd biztos lesz, de most kisebb nagyobb gondjuk is az lenne hogy azokkal foglalkozzanak... itt most belsõ csatákat kell megvívni. Bizalom, remény, összefogás a túlélésért, ezeket kell elfogadniuk és akkor túlélik talán."

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LasDen
nemtom én elvagyok vele...😄 nekem bejön 😄

Fülüke
Az fogja betenni a kaput, (ha mégis lesz olyan, hogy mutatják a csillagkapuban való utazást), mint a Sliders-ben, hogy mutatják ahogy dobálja õket az örvény. XD (jó tudom, hogy ez nem lehetséges me szétszedi õket...)

De k*rvajó géped van istenem....

MrSpock
Végigolvasván a hozzászólásokat,én még elég finom,és tapintatos voltam a sorozattal kapcsolatban.:-) Elég kemény kritikák,és azért egy részét jogosnak is érzem,mert én is hasonló véleményen voltam,csak ugye az ember nem mer drasztikus lenni,mert leharapják a fejét,és egy életre kiutálják a fanatikus rajongók.:-)
Eddig Totti5 a legnagyobb fan,õ próbálja itt védeni valamelyest a sorit,ami nem baj,kellenek az ellenérvek is hogy miért is jó ez ami van jelenleg.
Kíváncsian várom a folytatást minden téren!:-)

Go Jeff Go!!!!

Julius Caesar
Mondjuk az elvonási tünetes engem se hatott meg.

Az asszonyos rész nem gond, inkább az volt vele a baj, hogy amíg a többiek teszik a dolgukat (pl telford meg a elgénység) addig young próbálja a nõjét gyõzködni.

Totti5
Rush mióta a hajón vannak dolgozik és próbál a szar helyzetbõl várat építeni, és szólt hogy ne pocsékoljanak energiát, erre tárcsázták a földet és lámpákat töltögetnek meg egyéb berendezésekkel szórakoznak egyesek, ekõzben õ próbálja a hajó létfontosságú rendszerit stabilizálni és kiismerni. A többiek semmit nem csinálnak. Ugye a katonák max harcra jók, Eli csak úgy elvan és szórakozik a golyóival, a többiek meg elégedelenkednek és semmit sem tesznek. Itt még mndig alapvetõ problémák vannak és teljesz kosz és sodródás a halálba, de ott van Rush aki megmentette õket eddig is, és most is megfogja a naptól, és talán lassan ráébrednek hogy együtt kell dolgozni Rushban bízni és követni, még ha nehéz is lesz.

Lehetett volna ezt az elsõ két részben is lerendezni és a 3. ban már feláll egy CSK csapat, a hajót felfedezik kiismerik, mindenki szorgosan dolgozik, netán megtámadja valami az ûrhajót és lehet harcolni, de ennek most jelenleg sok értelme nem lenne, ez most nem errõl szól...

Agamemnon
Viszont Rush alakítása, karakterformálása, mint színészi teljesítmény szerintem nagyon is kimagasló volt ebben a részben a többi szénészhez képest.

Nagyon nem szimpi Rush karaktere jelenleg, de ebben a részben tényleg megformálta a karakterét.

Nem vagyok nagy tv/sorozat nézõ, így lehet, hogy mostanság a történésnélküliség a trendi, de még egy House-ban is jobban peregnek a dolgok, mint az SG U-ban... de kitartunk, majd csak történik valami.

Amit hiányoltam a Darkness végérõl, az egy jó kis zene, mint az Air 3-ban volt. A Breathe c. szám nagyon illet ahhoz a részhez, és most is vártam valami hasonlót, amit meg is tehettek volna, hiszen az utolsó pár perc már tényleg csak arról szólt, hogy nézzük a kék gázóriást.

MerlinW
Nem is az a baj, alakuljon 5 évadon keresztül, csak addig is lekösse az ember figyelmét, és ne olyan anyaggal jöjjön, ami a nézõk 90%-át nem érdekli.

- Kino-s dolog helyett flashback - tök jó lehetett volna lásd pl. Lost.
Nade. Kinos jelenetekben NEM mondtak semmit. A nevüket a korukat, foglalkozásukat és hogy mennyire be vannak sz@rva. Miért nem beszéltek valamirõl ami építi a karakterüket? Ki a francot érdekel hány évesek, és hogy havat lapátoltak az szaharában?

- Doki cigi-kávé elvonási tünetei, baromira nem illenek ebbe a világba, ráadásul baromira nem hatott meg. Szerintem semmi helye sem volt az epizódban.

- Young kitekintése és az asszony kosara is dupla annyi ideig tartott mint kellett volna. Mikor kijött a kocsihoz még egy "kosárral" a csaj már kapartam a falat😊

És ez csak egy epizód volt. az elõzõ sivatagos epizod már szóra sem érdemes. 40 perc bukdácsolás a homokban némi mészkõ után kajtatva és miniforgószelet kergetve. Most komolyan?😄

[merlinw.org]