StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így pont jó, végre nem csak harc van. Legyen szó inkább a csillagkapuk mûködésérõl jobban, vagy valami. Vagy legyen félelmetesebb, vagy nemtom, csak végre ne mindig csak a lidércek, Goa'uld-ok, stb. támadjon...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A 3ik epizód legvégén az õs hajót elhagyaj, egy kis hajó, egy siklószerûség.
Azzal ki mehetett el?, esetleg ez volt a kabin, amiben a szenátor meghalt?, de nem hiszem, mert miután ez a sikló levált bekapcsolta a hajtómûvét, és határozott céliránnyal indult el.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ugyan miért nem illenek? Az SG-sorozatokban nem lehet kávét inni meg cigizni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
pl.: thepiratebay.org
Valaki megtudja mondani, hogy hol lehet megnézni interneten, vagy letölteni a filmet? És eddig, hány epizód jelent meg?
Egyébként a Star Trek ENTben nincs álmodós rész, annak ellenére, hogy a rész címe Álmodtam egy világot. Pont olyan idõ visszatekerõs rész, mint az SG-1 2010 c. epizódja. Egyébként mindkettõ nagyon jó ;-)
A DS9 álmodós része pedig nekem nagyságrendileg jobban tetszett, mint amikor Tealc(SG1) azt álmodja, hogy tûzoltó, vagy amikor Weirt megszállják a nanitok (SGA)
Szóval ez az álmodós dolog nem idegen a Csillagkapu világától 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Szóval lehetne azért még párat sorolni, ezek csak így kapásból ugrottak be
DE amúgy hogy jön ez ide :-P
Bár megmondom õszintén reménykedek, hogy én is csak álmodom ezt a sorozatot és felébredek és nem ilyen hoki lesz :-)
Amúgy engem is érdekel hogy milyen filmek voltak az utóbbi idõben amiket csak "álmodtak".
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Társuljunk😄
[merlinw.org]
Szerintetek írjak én is SG film forgatókönyvet? <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
REAL MADRID
na? és akkor mi van?
:-)
unalmas, érdektelen? csak idézni tudom az egyik korábbi forumozó hozzászólását:
"Az nem elég érdeklfelkeltõ hogy egy ismeretelen hajón, távol a világûrben, elszigetelve a földtõl olyan emberekkel akik a vezetõikben sem bíznak, nem akarnak ott lenni, haza akarnak jutni, egy számukra ellenszenves "õrült" tudóssal akit mindenért okolnak, közben a hajó lepusztul, nincs levegõ, nincs semmi, nincs energia és egyenesen a halálba tartanak? hááát ha az nem érdfeszítõ akkor nem tudom mi az. Az kell hogy élienekkel harcoljanak? majd biztos lesz, de most kisebb nagyobb gondjuk is az lenne hogy azokkal foglalkozzanak... itt most belsõ csatákat kell megvívni. Bizalom, remény, összefogás a túlélésért, ezeket kell elfogadniuk és akkor túlélik talán."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De k*rvajó géped van istenem....
Eddig Totti5 a legnagyobb fan,õ próbálja itt védeni valamelyest a sorit,ami nem baj,kellenek az ellenérvek is hogy miért is jó ez ami van jelenleg.
Kíváncsian várom a folytatást minden téren!:-)
Go Jeff Go!!!!
Az asszonyos rész nem gond, inkább az volt vele a baj, hogy amíg a többiek teszik a dolgukat (pl telford meg a elgénység) addig young próbálja a nõjét gyõzködni.
Lehetett volna ezt az elsõ két részben is lerendezni és a 3. ban már feláll egy CSK csapat, a hajót felfedezik kiismerik, mindenki szorgosan dolgozik, netán megtámadja valami az ûrhajót és lehet harcolni, de ennek most jelenleg sok értelme nem lenne, ez most nem errõl szól...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon nem szimpi Rush karaktere jelenleg, de ebben a részben tényleg megformálta a karakterét.
Nem vagyok nagy tv/sorozat nézõ, így lehet, hogy mostanság a történésnélküliség a trendi, de még egy House-ban is jobban peregnek a dolgok, mint az SG U-ban... de kitartunk, majd csak történik valami.
Amit hiányoltam a Darkness végérõl, az egy jó kis zene, mint az Air 3-ban volt. A Breathe c. szám nagyon illet ahhoz a részhez, és most is vártam valami hasonlót, amit meg is tehettek volna, hiszen az utolsó pár perc már tényleg csak arról szólt, hogy nézzük a kék gázóriást.
- Kino-s dolog helyett flashback - tök jó lehetett volna lásd pl. Lost.
Nade. Kinos jelenetekben NEM mondtak semmit. A nevüket a korukat, foglalkozásukat és hogy mennyire be vannak sz@rva. Miért nem beszéltek valamirõl ami építi a karakterüket? Ki a francot érdekel hány évesek, és hogy havat lapátoltak az szaharában?
- Doki cigi-kávé elvonási tünetei, baromira nem illenek ebbe a világba, ráadásul baromira nem hatott meg. Szerintem semmi helye sem volt az epizódban.
- Young kitekintése és az asszony kosara is dupla annyi ideig tartott mint kellett volna. Mikor kijött a kocsihoz még egy "kosárral" a csaj már kapartam a falat😊
És ez csak egy epizód volt. az elõzõ sivatagos epizod már szóra sem érdemes. 40 perc bukdácsolás a homokban némi mészkõ után kajtatva és miniforgószelet kergetve. Most komolyan?😄
[merlinw.org]