StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt végképp nem értem, hogy miért vannak olyanok minden sorozatnál, akik azt akarják hogy ne folytatódjon, csak mert nekik nem tetszik.
Mások meg szeretik, õk meg még néznék tovább! Minek rosszindulatúnak lenni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Armin & Ayu fan
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
Mondjuk nekem kicsit jobban tetszene, ha végre történne is valami és a szereplõk felét kinyirnák bár 90% mégjobban tetszene.
Azt hittem ez a hivõ srác a legunszimpatikusabb karatker, de úgy tûnik ez a picsa lesz az. 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Armin & Ayu fan
Hát nekem az is volt <#beka3>#beka3>
Megadtam neki az esélyt, de élt vele 😄 Én nem egy ilyen sorozatot vártam, úgyhogy ha majd megél 5évadot, ami bizonyítja, hogy sikerült valamit kihozni a dologból, akkor majd esetleg újra átgondolom.
Á ez a rész egy szót se érdemel 😊
Élete utolsó menetét miért melltartóban??? 😉
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"...Young ezredes bármit megtennék egy nagyobb kabinért..."
"...Eli bármit megtennék egy újabb KINO-ért, megkaphatom az egyiket?..."
"...Rush bármit megtennék, hogy több víz jusson a zuhanyzómba..."
"...Greer bármit megtennék, hogy leverd azt a szemét Rusht, mert lecidáztam , de nem adott több vizet..."
"...TJ bármit megtennék egy kis morfiumért, kell egy kis anyag..."
"...Yound ezredes......ÁÁÁÁÁÁÁÁá, maga az Telford bármit megtennék egy még nagyobb kabinért..."
Na egy ilyen rihe-rongy simán feldobná a sorozatot, akkor tényleg ûrszappanopera lenne az SGU :-)
a csaj is vicces, azzal fekszik össze akitõl a túlélést remélte : )
rush meg vicces, szerintem nem tudta õ sem biztosra, csak reménykedett benne, hogy túléli.
TJ meg tényleg jóféle, Greer pedig unszimpatikus volt, de most hogy kiderült hogy bepancsolt egyet Telfordnak, már szimpatikusabb lett 😄
HA elfogy a kaja, megeszik a KINO-kat. XD
De k*rvajó géped van istenem....
Az elsõ fele elment volna egy sorozatzáró epizódnak is, a hangulata mindenképpen megvolt.
A második felében meg végre volt némi akció is, és nem csak Rush nyomkodta a gombokat 😛
Chloe-t mindenki leszólta, dehát ez van, bár ezért Eli-nak azt kívánom, hogy egy éjjel Johansen másszon az ágyába 😊
KINO-s részek bejöttek nagyon ismét :-P
Dugós, simogatós rész úgy kellett mint egy falat kenyér, eddig ilyen nem volt, most ezt is kaptunk. A rész elsõ fele unalmas, második legalább izgalmas volt + tényleg szépen meg volt csinálva. Szóval nem értem ilyen fasza ötletet + technikát, hogy lehet elcseszni egy ilyen Bedepisített Csillagközi Barátok Köztre. De legalább alakul 1-2 szereplõ, Young eddig szürke volt, most legalább vezetõként viselkedett, Rush genyó adagja is meg volt a részre, csávót bírom!
+ valószínû meg van az egyik emlegetett meleg szereplõ, valószínû Ming Na lesz, de ne gondoljunk semmi rosszra még nem tuti semmi, lehet csak a lányának üzent. DE ha fogy a nézõszám akkor majd kiderül úgy is, mert akkor be lehet dobni egy kis leszbi-eksönt
Na szóval várom a következõ részt, ettõl se tettem le hajamat :-)
A nagy BSG-be nehogy úgy járjanak, hogy Enterprise sikerül belõle, sajnos ha így halad benne van, bár alakul. (csak ne 2 évadik alakuljon)
Chloe meg egy ribi. No comment 😄
eléggé várható volt hogy napelemes ez a szar ha kitudja mióta repül már😊 Végén Rush hatalmas volt hogy elbaszta mindenki jókedvét azzal hogy meglebegtette hogy lehet hogy csak köcsög volt😄DD Zseniális a csávó😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most kinek a macskája döglött meg gyerekként és anyuci azt mondta csak elvitték a rokonok?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Emóéknál kicsit felpörögtek az események, rögtön meg is jött a kedvük a dugáshoz meg a bulizáshoz... but still nothing...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már látom magam elõtt a jelenetet, zuhannak a Napba, az izgalom a tetõfokára hág, Rush már a 2. segédjét üti le......ÉS a jelent kellõs közepén bevágják a szakács KINO-s felvételét, mert nem SG:U egy jó kis ismerjük meg a szakácsot jelenet nélkül, hisz õ is annyira fontos karakter, hátha megtudhatjuk róla, hogy gyerekkorában a zongoratanára molesztálta és ezért lett szakács.....
Eli: Te vagy az utolsó aki még nem mondott semmit
Szakács: Tudod Eli, tegnap este már olyan rossz érzés fogott el, felriadtam alvás közben mert rosszat álmodtam. Képzeld csak már a 10. tojást törtem fel az álmomban, csak kavartam és kavartam, fogtam a 11.-et, feltörtem erre a tojássárgája elkezdett nõni, nagyobb lett mint én és megszólalt "..Te szakács kinyírtad a tesóimat, ezért most megfõzlek..."
És tudod Eli, mi volt furcsa, az a nagy tojássárgája pont úgy nézett ki mint egy Nap
Már alig várom, kb. ilyen szinten voltak eddig a KINO-s részek, remélem lesz még dögivel
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.