StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom, sztem jobb, és nem annyira drámaian szar, mint amilyennek sokan beállítják. Lehetne jobb, ez igaz. De rosszabb is.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A hagyjuk beindulni dologgal kapcsolatban, 13 évnyi tapasztalattal rendelkezõ stáb, nem tudja mitõl döglik a légy? Ugyanmár. Az volt a cél - fiatal karakterek, stb - hogy az mai generációval is megszerettessék. Az lenne a lényeg, hogy megvegye a sorozat az új nézõket, nem az hogy elüldözze a régieket is😄
Discovery-n izgalmasabbak a hangyák nemi életérõl szóló doksik, mint amit ezek a hajón mûvelnek😊
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kb. volt 4 hosszabb KINO-s rész, Rushon nem tudtam semmit csinálni, õ hamar lerendezte :-)
De ha annyira érdekel
1; ittam egy pohár üdítõt
2; gondolom kellett a hely, kimentem pisilni
3; kirohantam egy kis chipsért
4; paprikás volt a chips, ezért megszomjaztam és ittam megint
DE félreértés ne essék, remélem lesz még több ilyen KINO-s rész, addig se kell leállítanom a filmet, így letudom 40 perc alatt ugyanúgy és elintézhettem a kisebb "dolgaimat"
Szóval sztem tök jó dolog aki kitalálta ezt! Fõleg, hogy "nevesincs" karakterekkel csinálta, tutira ment a srác.
(irónia)
Még a fontos karaktereket meg is nézném, de hát Rush nem egy bõbeszédû, homevideós típus :-P
Nem az eksönt hiányoljuk, nem kell minden percben csillagcsata, fegyverropogás, de egy minimális feszültséget fent kellene tartani a sorozatnak
Annyira de annyira jók voltak :-P
nem nézted😊)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem arról van szó, hogy ez a sorozat egyszerûen csak más. Hanem unalmas, fantáziamentes, vontatott, középszerû olykor idegesítõen béna színészi játékkal. Az eddigi ~4óra egy percre sem kötött a képernyõ elé.
Számomra ez a legalja.
További jó szórakozást.
-fav
[merlinw.org]
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Armin & Ayu fan
Amúgy azért nem érdekfeszítõ, hogy nincs levegõ, nincs energia, mert õket sem érdekli.
Air részek: Nincs levegõ, meghalunk. Ok, akkor meghalunk.
Darkness: Nincs energia, meghalunk. Ok, akkor meghalunk.
Kb ennyi, amennyire a hajón lévõ 70 embert érdekelt a dolog. Nem volt benne összetartás, csapatmunkában dolgozás a megmenekülésért, Rush mint az õrült egyedül pötyög valamit a konzolon aztán ennyi. A 70 emberbõl 65 azt sem tudta, hogy éppen mi zajlik a hajón.
Ettõl még szeretjük a sorozatot, ha ilyen lesz, akkor ilyen lesz. Mindössze kell egy kis idõ, míg átszokik mindenki a korábbi SG-krõl 😊
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Viszont kicsit gagyi az utolsó részben(4), hogy nem bírják kitalálni a hajo uticélját és okát. Tipikus Captain Obvious, kicsit fogtam a fejem, hogy bazeeeee nemáááá.
Asszem mégiscsak reális az SGU, pont ilyen hülyék, szûklátókörûek, önzõk és szánalmasak az emberek, mint a filmben... 😄DDDD (tisztelet a kivételnek)
Szeressük egymást gyerekek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval így elsõ pár rész alapján azért még érdekel,csak tényleg úgy érdemben történjen már valami.Nemkell nagyon pörögnie,csak úgy a kíváncsiságot kell fenntartani,hogy mi is lesz a következõ részekben.
Juliusnak:Igen a hasonlatod jó,csak azért reménykedni lehet,hogy jobb lesz.Bár ha az emlitett gyorsétteremlánchoz hasonlítod akkor nemlesz szinvonalemelkedés,végig azt kapjuk.:-)
Go Jeff Go!!!!
Nézd meg nyugodtan pl. a Gateworld fórumot. Ott olyan marhaságokat írtak össze, hogy csak na. Azt megérteném, hogy ha valamit nem értenek és rákérdeznének, de nem, hanem inkább fikázzás a sorozatot.
De most inkább hadjuk ez nem az a topic.
Épp írtam is, hogy megértem, hogy nem mindenkinek jön be ez a stílus mondjuk te legalább megnézted milyen. 1-2 gondolat mellett próbáltam meg érvelni, vagy esetleg 1-2 részletre rávilágítani racionálisan.
Csak tudod egy hozzászólás alapján nehéz volt megállípatni, hogy miként vélekedsz a sorozatról. Mert vannak ugye azok, akik rinyálnak, hogy leállították az Atlantiszt(én se örülök, de legalább van SGU) és elkezdik fikázni az új sorozatot. De olyan hülye érvekkel, hogy pl.: olyan a kameramozgás mint a BSG-ben, nem olyan a hajó építészete, mint Atlantiszé, a képernyõ színe miért zöld, meg olyan dolgokat ír, amirõl lerí, hogy még csak a párbeszédeket se érti.
Szóval bocs ha kicsit indulatos voltam, csak a fent említett "b*rmok", már felhúzták az agyamat.
Remélem nincs harag 😉
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
És megfogadom tanácsod nemjövök ide"flémelni",bár szólásszabadság lenne,de úgylátom itt nemigen van. Bár azért megfogom nézni,annak ellenére,hogy azt tanácsoltad ne nézzem.
Mégegyszer elnézést,hogy egyáltalán betévedtem ide,de úgylátom itt is uralkodik az sg-s hozzáállás aki esetleg más véleményen van az jobb ha elhúz,mégha nem is sértõ szándékkal,csak véleményt mondott.
Cifu:Veled egyetértek,mert én is így vagyok vele,de sajnos ez itt kevés.
Go Jeff Go!!!!
Elég logikus, hogy ha aboszulte nem jönne be a sorozat, akkor nem nézem én se, és kész. Ha viszont nézhetõ kategóriának elmegy, de nem vagyok vele teljesen megelégedve, akkor meg simán csak maradjak csöndben?
Ha topicrombolás, trollkodás lenne, én lennék az elsõ, aki megszólná a dolgot, de legalábbis szerintem messze nem errõl van itt szó...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem bejön, hogy realisztikusabb, nem pedig a 45 perces rész 42. percében rodney kitalálja, hogyha két vezetéket felcserélünk, akkor képesek leszünk 6megawattos fegyverrel 70-net lõni.
Go Jeff Go!!!!
Az elvonási tünetek és Rush rosszulléte pedig szerintem már igencsak kellett...A csillagba pedig szerintem nem fognak belemenni, mert megjelennek a förlingek egy hatalmas enerdzsájzer (prodidzsáj fonetika) elemmel és megmenekül a hajó<#idiota>#idiota>
Csak ez a kezdés eddig messze áll egy igazán jó sorozattól,de persze változhat.
Tudod nem azért szoktam nézni valamit,hogy kínozzam magam vele,hanem várom,hogy színvonalas valamit kapok.De ezentúl majd csak akkor fogok írni,hogyha valami pozitívum fog történni.
És ezzel nem fikázni akarok,meg akkor minek nézed,meg minek jössz ide hozzászólásokat elkerülendõen,én is várom hogy nah akkor tényleg jó legyen! De szerintem ahogy olvasgattam itt nem vagyok egyedül akinek eddig nem 100%-os!
Go Jeff Go!!!!
Nekem bejön Telford karaktere, és szerintem még lesznek jó részek ebõl a vitából.
SG-1 ben is szerettem mindig, amikor az oroszokkal, vagy a szenátorral vitáztak. 😄
Telforddal nekem nincs bajom, sztem az az eset amikor õ kívülrõl nézi az esetet, és úgy ugye könnyebb okoskodni.
Rush: A nap felé megyünk, mind meghalunk, vááááá!
Young lekever neki egyet: Napenergia, vazzeg, napenergia!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Telford meg egy seggfej. Amióta vele cserél testet Young, azóta folyamatosan csak fikáz mindent, sõt mostmár le is akarja váltani Youngot. Miért? És leginkább kire? Nincs senki, aki legalább a léc alját megütné azon a hajón, ráadásul szerintem jól teszi amit tesz, még kicsit össze kell rázni a csapatot, de rendben lesznek.
Camille (IOA) pedig mi a szentséges istennek van? Amennyire be volt harangozvan Ming Na, olyannyira szürke egér a filmben. Könyörgöm, hivatalos IOA képviselõ, az õ dolga lenne egybetartani a civil kontingenst az isten szerelmére.
Végezetül: A legnagyobb probléma, hogy nincs tisztességes vezetõség. Igenis tessék megcsinálni, hogy Young, Rush, Scott, TJ, Wray és Eli összeülnek, megbeszélik a dolgokat, majd közlik a legénységgel a szitut, és hogy mit várnak el, mik a feladatok. Kommunikáció bazeg, kommunikáció!