4805
StarGate Universe (TV)
  • Borg
    Hát ez kész :D
    Szerintem le se töltöm...
  • sandor8206
    utolsó részről "...Az évadzáró duplarész második fele, amelynek a végén Mallozzi szerint egy olyan megdöbbentő cliffhanger lesz, amelyhez hasonlót korábban még sosem írt...."
    gyanítom kiderül Youngról, hogy ő is meleg és Telfordot szereti
    amúgy ahogy olvasgattam egy ilyen egy olyan rész lesz, bár ahogy gyanítom 1-2 izgalmasabb résznek igérkező részt is majd sikerül eldrámázniuk 80%-ban, szóval sztem kb. még 3 max 4 rész lesz ami várható, hogy jó lesz.
    többi hurka
  • Zenszkij
    Tipikusan olyan rész, hogyha meglenne az egész évadom, amit simán léptetnék ;)
  • Narxis
    HAHA igazi BK-s befejezés. :D
  • Zenszkij
    A további izgalmakról itt olvashattok...
  • Julius Caesar
    Már a promótól is röhögtem :D Ez tényleg "Űrszeretők" lesz SG helyett :D
  • Magiszter
    A 9. rész promója alapján megint a nézők által leginkább kedvelt dolgot vetik be méghozzá a ki-kivel-kavar-és-mennyit bombát. Ez egy Sci-Fi alapokra fektetett katonai filmnél igen csak jó dolog. Várom már hogy kiderüljön, Telford megcsalja "Tildával" Youngot, miközben Camile valójában Leszbikus és Chloe-val akar kavarni, de Chloe-nak nem jönnek be a nők ezért jobban ráhajt Scott-ra, miközben tudja hogy Eli van belehabarodva. Pf... ez így leírva szörnyűbb mint gondoltam :-D
    Ilyen hol volt eddig az SG-ben? Volt egy-két rész mikor Jack és Sam szeret-de-a-feljebbvalóval-nem-lehet kazettát tették be, de ennyire nem volt súlyos. Ez kb ilyen lenne SG-1-ben: Sam megcsalja Jack-et Daniel-el, mert tudja hogy szereti és féltékennyé akarja tenni. Közben Hammond tábornokról kiderül hogy meleg és Walter Örmesterrel szeretne lenni, de Walter bele van bolondulva Dr. Fraiser-be, holott vár rá otthon a felesége és három gyereke....
  • Hugh Hefner
    milyen fősztori kell? az már rég megvan. az eredeti csk-ban sem ment mindig előre a gouaudos sztori...
  • Justil
    szerintem teljesen jó...
  • Fabio Capello
    No ez már nem volt rossz, de a köv rész promóját nézve nem tartós a változás....
  • sandor8206
    Nevetséges, hogy a 8. rész volt az eddigi legjobb, mert bizony ám eléggé hurka lett ez is. Azt kell hogy mondjam, olcsó húsnak híg a leve, mert nem tudom mennyibe kerül ez a sorozat de sci-fihez képest eléggé "mini"
    jó sokat sírtak most is
    Szerencsére a 9. rész is pörgetős lesz, valószínű ez végleg kicsinálja a sorozatot
    kíváncsi leszek a mostani és a majdan a jövő heti nézőszámra is, hogy mennyire befolyásolja a nézőket egy-egy jobb vagy rosszabb rész vagy már végleg elkaszálták

9. rész promo

áááááá, végre lesznek leszbik :-D
  • Zenszkij
    Ez mekkora!!! Ezeket is belerakhatnák a filmbe...
  • Agamemnon
    A korábbi részekhez képest valóban kiemelkedő, főleg, hogy egy pár perc erejéig reménykedhet az ember abban, hogy a ribancot kiírják :D
  • Julius Caesar
    Na, nem volt rossz rész. Bár a befejezése tényleg suta, de végülis mit mutassanak? Nyilvánvaló mi történt. Pedig 2x is meghalhatott volna kloé. Szurkolok, h a végén meghaljon. De nem oylat ígértek, h már az elején sokan elvéreznek? Na mindegy.

Sztem a többi részhez képest jó volt.

Ja és véletlen 720p-ben töltöttem le. Első HD-s CSK-m. Lehet h átállok erre, viszont akkor minden harmadik részt törölnöm kell hely miatt.
  • HUmanHunter
    nyersfordítás 48%
  • Monoton
    CicMax blogjáról:

2009. november 14., szombat
    Hazaértem a ZH írásból...

... lássuk ezt az SGUt. Sietek vele, mert szerintem megint jól megfáztam...

Verzió: stargate.universe.s01e08.hdtv.xvid-fqm.avi

Nézz utána a dolgoknak, mielőtt kérdezel.
  • Magiszter
    Arról van valami hír hogy a felirat mikorra várható? Mert ahogy elnézem még el se kezdték :O
  • Zenszkij
    Ha így lenne vége, akkor elég gagyi lezárása volna az epizódnak.
  • EmThor
    ki mondta hogy ezt a részt folytatják?
  • haxoror
    Nézhetőbb volt mint az előző részek de még mindig nem az igazi.
  • Zenszkij
    Nekem antipatikusak egyszerűen a főszereplők. Chloe-t egyenesen rühellem, mért nem tud végre tényleg meghalni....
  • r4pt0r
    Nem nekem jó volt, mind mindegyik eddig.
  • Narxis
    OMG-OMG megadták a népnek ami kell, végre nem síros köcsögöket mutattak hanem kemény csávókat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem erről a részről az Alien filmek ugrottak be, már csak ezért is piros pontot adok nekik. :D Egyébként még az a rész jutott eszembe amikor SG-1-ben O'Neill-ék egy nagyon fejlett néppel találkoznak, akik átadják technológiájukat csak aztán kiderül, hogy az a céljuk, hogy az emberiség kihaljon. O'Neill itt is valami időanomáliát használ ki és üzenetet juttat vissza a parancsnokságra, közben meg szétlövik az egész CSK1 csapatot.

Kíváncsi leszek tartják-e ezt a mentalitást, 80% akció 20% blabla. Mert ilyen volt a régi SG.
  • Borg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utálom ha egy történet kiszámítható. És ezek a balfaszok még az időutazásos témát is el tudták intézni, hogy lazán kiszámítható legyen, hiszen túl sokan haltak meg ahhoz, hogy a következő részben ne találják meg a megoldást... baszki. De ha az eddigi részek a 10-es skálán 2-4 körül mozogtak, akkor ez kaphat 6-ot mondjuk. Legalább van egy kis fejlődés a komplexitásban, volt egy kis pörgés, gyilkolászás...
  • EmThor
    A mai nézhető volt, de semmi 'fősztori' vonal továbbra sem, 8 rész lement könyörgöm
  • Magiszter
    Ezek szerint a "jó"-t szarkasztikusan érted?
  • r4pt0r
    Ismét egy jó kis rész, és még nincs vége. :D

Várom a cancelért kiáltó hszeket. :D
  • Micsu
    ne sértegesd az űrgammákat :)
  • Fabio Capello
    Én is elvagyok vele, mert az SG sorozat favsorozat, de akkor már maradjunk hűek a névhez ;)
  • LasDen #1854
    nekem végülis bejön....vagy legalábbis elnézegetem...:D
  • r4pt0r
    Az már nem az én bajom hogy ide csak olyan emberek járnak akinek nem jön be, de visszafelé is mondhatnám, lehet csak nekem van itt izlésem? :D
  • Jakuza001
    Meglatszik, hogy neked van itt egyedul izlesficamod :DDDD
  • r4pt0r
    Én meg reggel 6kor + még1x amikor kész a felirat.
  • Magiszter
    Én majd vasárnap este nézem meg, mikor már 100% lesz felirat. Addig maradok az SG-1 újranézésénél :P
  • Agamemnon69
    Te fentmaradsz ezért éjjel? Nekem tökéletesen megfelel a holnap ebéd utáni alvásnak is :P
  • Fabio Capello
    :D:D:D:D
  • Count Adyn
    előzetes: :DDDDDD
  • Micsu
    Barátok közt más
  • Fabio Capello
    No, éjszaka megtudjuk hogy Kinga megcsalta e Gézát Miklóssal, illetve hogy Tilda túléli e az utazást :D

Az Űrbarátok közt kétmilliónégyszázötvenhetedik része következik.
  • LasDen #1844
    sztem ha 1-2 évad után oda is lesz az SGU, lesz még SG sorozat :D Ha sorozat nem is, de film lesz sztem :D