4805
StarGate Universe (TV)
-
Borg #1883 Hát ez kész :D
Szerintem le se töltöm... -
sandor8206 #1882 utolsó részről "...Az évadzáró duplarész második fele, amelynek a végén Mallozzi szerint egy olyan megdöbbentő cliffhanger lesz, amelyhez hasonlót korábban még sosem írt...."
gyanítom kiderül Youngról, hogy ő is meleg és Telfordot szereti
amúgy ahogy olvasgattam egy ilyen egy olyan rész lesz, bár ahogy gyanítom 1-2 izgalmasabb résznek igérkező részt is majd sikerül eldrámázniuk 80%-ban, szóval sztem kb. még 3 max 4 rész lesz ami várható, hogy jó lesz.
többi hurka -
Zenszkij #1881 Tipikusan olyan rész, hogyha meglenne az egész évadom, amit simán léptetnék ;) -
#1880 HAHA igazi BK-s befejezés. :D -
Zenszkij #1879 A további izgalmakról itt olvashattok... -
#1878 Már a promótól is röhögtem :D Ez tényleg "Űrszeretők" lesz SG helyett :D -
#1877 A 9. rész promója alapján megint a nézők által leginkább kedvelt dolgot vetik be méghozzá a ki-kivel-kavar-és-mennyit bombát. Ez egy Sci-Fi alapokra fektetett katonai filmnél igen csak jó dolog. Várom már hogy kiderüljön, Telford megcsalja "Tildával" Youngot, miközben Camile valójában Leszbikus és Chloe-val akar kavarni, de Chloe-nak nem jönnek be a nők ezért jobban ráhajt Scott-ra, miközben tudja hogy Eli van belehabarodva. Pf... ez így leírva szörnyűbb mint gondoltam :-D
Ilyen hol volt eddig az SG-ben? Volt egy-két rész mikor Jack és Sam szeret-de-a-feljebbvalóval-nem-lehet kazettát tették be, de ennyire nem volt súlyos. Ez kb ilyen lenne SG-1-ben: Sam megcsalja Jack-et Daniel-el, mert tudja hogy szereti és féltékennyé akarja tenni. Közben Hammond tábornokról kiderül hogy meleg és Walter Örmesterrel szeretne lenni, de Walter bele van bolondulva Dr. Fraiser-be, holott vár rá otthon a felesége és három gyereke.... -
Hugh Hefner #1876 milyen fősztori kell? az már rég megvan. az eredeti csk-ban sem ment mindig előre a gouaudos sztori... -
Justil #1875 szerintem teljesen jó... -
#1874 No ez már nem volt rossz, de a köv rész promóját nézve nem tartós a változás.... -
sandor8206 #1873 Nevetséges, hogy a 8. rész volt az eddigi legjobb, mert bizony ám eléggé hurka lett ez is. Azt kell hogy mondjam, olcsó húsnak híg a leve, mert nem tudom mennyibe kerül ez a sorozat de sci-fihez képest eléggé "mini"
jó sokat sírtak most is
Szerencsére a 9. rész is pörgetős lesz, valószínű ez végleg kicsinálja a sorozatot
kíváncsi leszek a mostani és a majdan a jövő heti nézőszámra is, hogy mennyire befolyásolja a nézőket egy-egy jobb vagy rosszabb rész vagy már végleg elkaszálták
9. rész promo
áááááá, végre lesznek leszbik :-D -
Zenszkij #1872 Ez mekkora!!! Ezeket is belerakhatnák a filmbe... -
#1871 A korábbi részekhez képest valóban kiemelkedő, főleg, hogy egy pár perc erejéig reménykedhet az ember abban, hogy a ribancot kiírják :D -
#1870 Na, nem volt rossz rész. Bár a befejezése tényleg suta, de végülis mit mutassanak? Nyilvánvaló mi történt. Pedig 2x is meghalhatott volna kloé. Szurkolok, h a végén meghaljon. De nem oylat ígértek, h már az elején sokan elvéreznek? Na mindegy.
Sztem a többi részhez képest jó volt.
Ja és véletlen 720p-ben töltöttem le. Első HD-s CSK-m. Lehet h átállok erre, viszont akkor minden harmadik részt törölnöm kell hely miatt. -
HUmanHunter #1869 nyersfordítás 48% -
Monoton #1868 CicMax blogjáról:
2009. november 14., szombat
Hazaértem a ZH írásból...
... lássuk ezt az SGUt. Sietek vele, mert szerintem megint jól megfáztam...
Verzió: stargate.universe.s01e08.hdtv.xvid-fqm.avi
Nézz utána a dolgoknak, mielőtt kérdezel. -
#1867 Arról van valami hír hogy a felirat mikorra várható? Mert ahogy elnézem még el se kezdték :O -
Zenszkij #1866 Ha így lenne vége, akkor elég gagyi lezárása volna az epizódnak. -
#1865 ki mondta hogy ezt a részt folytatják? -
haxoror #1864 Nézhetőbb volt mint az előző részek de még mindig nem az igazi. -
Zenszkij #1863 Nekem antipatikusak egyszerűen a főszereplők. Chloe-t egyenesen rühellem, mért nem tud végre tényleg meghalni.... -
r4pt0r #1862 Nem nekem jó volt, mind mindegyik eddig. -
#1861 OMG-OMG megadták a népnek ami kell, végre nem síros köcsögöket mutattak hanem kemény csávókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem erről a részről az Alien filmek ugrottak be, már csak ezért is piros pontot adok nekik. :D Egyébként még az a rész jutott eszembe amikor SG-1-ben O'Neill-ék egy nagyon fejlett néppel találkoznak, akik átadják technológiájukat csak aztán kiderül, hogy az a céljuk, hogy az emberiség kihaljon. O'Neill itt is valami időanomáliát használ ki és üzenetet juttat vissza a parancsnokságra, közben meg szétlövik az egész CSK1 csapatot.
Kíváncsi leszek tartják-e ezt a mentalitást, 80% akció 20% blabla. Mert ilyen volt a régi SG. -
Borg #1860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utálom ha egy történet kiszámítható. És ezek a balfaszok még az időutazásos témát is el tudták intézni, hogy lazán kiszámítható legyen, hiszen túl sokan haltak meg ahhoz, hogy a következő részben ne találják meg a megoldást... baszki. De ha az eddigi részek a 10-es skálán 2-4 körül mozogtak, akkor ez kaphat 6-ot mondjuk. Legalább van egy kis fejlődés a komplexitásban, volt egy kis pörgés, gyilkolászás... -
#1859 A mai nézhető volt, de semmi 'fősztori' vonal továbbra sem, 8 rész lement könyörgöm -
#1858 Ezek szerint a "jó"-t szarkasztikusan érted? -
r4pt0r #1857 Ismét egy jó kis rész, és még nincs vége. :D
Várom a cancelért kiáltó hszeket. :D -
Micsu #1856 ne sértegesd az űrgammákat :) -
#1855 Én is elvagyok vele, mert az SG sorozat favsorozat, de akkor már maradjunk hűek a névhez ;) -
#1854 nekem végülis bejön....vagy legalábbis elnézegetem...:D -
r4pt0r #1853 Az már nem az én bajom hogy ide csak olyan emberek járnak akinek nem jön be, de visszafelé is mondhatnám, lehet csak nekem van itt izlésem? :D -
#1852 Meglatszik, hogy neked van itt egyedul izlesficamod :DDDD -
r4pt0r #1851 Én meg reggel 6kor + még1x amikor kész a felirat. -
#1850 Én majd vasárnap este nézem meg, mikor már 100% lesz felirat. Addig maradok az SG-1 újranézésénél :P -
#1849 Te fentmaradsz ezért éjjel? Nekem tökéletesen megfelel a holnap ebéd utáni alvásnak is :P -
#1848 :D:D:D:D -
#1847 előzetes: :DDDDDD
-
Micsu #1846 Barátok közt más -
#1845 No, éjszaka megtudjuk hogy Kinga megcsalta e Gézát Miklóssal, illetve hogy Tilda túléli e az utazást :D
Az Űrbarátok közt kétmilliónégyszázötvenhetedik része következik. -
#1844 sztem ha 1-2 évad után oda is lesz az SGU, lesz még SG sorozat :D Ha sorozat nem is, de film lesz sztem :D