4805
StarGate Universe (TV)
-
#2003 Ez a rész tényleg megint a semmiről szólt :(
Amúgy Rush egy gyáva gyík. Ami tetszett az SG-kben, hogy a bajtársak meghaltak volna egymásért minden további nélkül, itt meg Rush úgy félti a szaros életét...
A kövi részben meg a kopaszt igazán kicserélhetnék Chloe-val, egyből megugrana a sorozat nézettsége -
#2002 Vittek a hajóra egy csomó kotont is? Mert ha nem a 2. évadra már dupla ennyien lesznek a hajón. -
#2001 Az mekkora, el nem tudtam képzelni, hogy az majd lefekszik valakivel, tudós csaj, nem? :D
Am. nem is nézett ki rosszul, durva ez a mindenki dug mindenkivel dolog. :D Nem is Destiny a neve a hajónak hanem Szerelem hajó. xD -
#2000 jah, úgy néz ki, mégse Chloe lesz a legnagyobb qrva a hajón... -
sandor8206 #1999 hát ez a rész is jujj volt :-) -
#1998 Az "olvasós" csajt XD -
HUmanHunter #1997 nem volt rossz rész szerintem, legalább láttuk hogy Scott is rábasz már valamire, amúgy a végén Greer kit húzott meg? -
#1996 kalap sz@r ez, nem történik semmi, ennyi volt részemről -
semmikozod #1995 Nem kell ide főellenség csak jól megírt epizódok.
Egy jó írógárdával még meg lehetne menteni a sorozatot és mondjuk a szereplők felét kiselejtezni a folyamat során. Csak az a baj, hogy az SG írói nem állnak a helyzet magaslatán. -
#1994 áááá már tudom mit csinálnak köv. részben a kopasszal, ezt gyorsan megoldották. :D
10-es rész promo -
#1993 Ilyen emberek, hogy kerülhetnek amúgy katonaságba? Főleg ilyen szupertitkos projektek közelébe? Az a kopasz mit szedett? Skizofrénia ellen valamit? Utolsó tablettája volt, szóval köv. részben ha fegyver kerül a kezébe...
Alapvetően élveztem ezt az epizódot, de tényleg durván más a normál SG-től, mindenképp kellene egy főellenség mert így szerintem egymást fogják széttépni. :D -
Zenszkij #1992 Az előző rész lezárása...szánalom!!!! a köbön. -
#1991 A mostani részben a legérthetetlenebb a Telford vs. Young párharc. Rush legújabb agymenése ezek után már aprócska gyerekcsíny...
Kegyetlen komoly jellemhibás embereket sikerült összehozni erre a sorozatra, vagy arra játszanak, hogy mindenkit antipatikussá tegyenek? -
#1990 Varjal ennel meg a Dallas is jobb volt, meg ugy is, hogy kb vagy 30 evvel ezelotti sorozat.
Ez egy hulladek. Semmi nem tortenik szinte benne. Beszelnek egy kicsit a kinokba, hazatranszportaljak magukat par percre valaki masnak a testebe, mutatnak par sexual content jelenetet, mikozben a valos cselekmeny ami kb nulla a filmben 2 perc alatt letudjak, de meg azt is valami szanalmas koritesbe csomagolva.
Azert kivancsi lennek, hogy Isaura utan szabadon mennyi pontot kapna, ha osszehasonlitanak a kettot :DD -
r4pt0r #1989 Hmm hidd el láttam már elég sorozatot, filmet meg pláne, nem kell féltened. :D -
Zenszkij #1988 Lement még egy epizód. Igazából felesleges is a spoiler, mert azon kívül, hogy ki-, kivel kúr nem történt semmi. Van egy leszbikus ferdeszeműnk, egy idegbeteg katonánk, egy apakomplexusos feketénk, fájdalom. Nem értem, csak azért kellett a Csillagkapu storyját felhasználni, hogy távol legyenek a family-tól és ezen keresztül mutassák be: "de szomorúak vagyunk, életfájdalom". Fertelem, meg ezek a rapszodikus gitárzenék..kész. Ebben a részben még csak a kaput se mutatták. Ganéj egy sorozat. Olyan mint a Dallas, csak mondjuk a Ewing olajvállalat alatt lenne egy csillagkapu. Kb. ennyi... -
semmikozod #1987 Hát igen, értekezlet előtt illene némítani a telót. :D
r4pt0r: Ahhoz hogy veled tudjak vitázni tapasztalnod kellene még néhány sorozatot és vagy filmet. Nincs összehasonlítási alapod, nem fogok vitázni veled.
Újabb SG rész, történéseket három szóban összefoglalom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtak egy széket.
Szerencsére a picsa keveset szerepelt, de így is idegesített. A lelkizés megint nem jött össze nekik. Nem tudom az írok hogy gondolják, hogy a néző együtt tud érezni ezekkel a karakterekkel...
#1985: Nekem az entiben csak a harmadik évad nem jött be. Az utolsó évad bár nem volt a legjobb, de a harmadiknál még így is jobb volt. Ha nem kellett volna kapkodniuk sokkal jobb lett volna. Én az entit tekintem utolsó scifi tévésorozatnak. Nagyon úgy tűnik vele együtt már a scifi műfaja is halott. -
Nagydög #1986 Na jo, rogton a ferengi kommando utan a legnagyobb. -
Nagydög #1985 A DS9 egyik legnagyobb resze a "Trials and Tribble-ations", amikor a TOS egyik epizodjaba szerveztek be a szereploket. Worf feje, amikor a tobbiek rakerdeztek a TOS-os klingonok furcsan emberi kulsejere! Aztan az Enterprise-ban magyarazatot is kerekitettek az ugy kore. -
#1984 :D:D:D:D -
#1983 Nekem a Worf szokta bevakkantani, hogy Captain! Incoming message! :DDD
Az értekezleteken nagyon néznek ilyenkor, hogy ki ez a fasz. :D -
r4pt0r #1982 Hát igen, az érveid mindent visznek, meghajlok tudásod előtt. :D -
semmikozod #1981 loál nekem is, mert alig látok már és két bezáró spolier tag-et írtam. :D
Javítani kéretik az előző kommentet ezt meg törölni a fenébe. Köszi. :D -
semmikozod #1980 Bizony, vele együtt a Trek is meghalt.
OFF
[/spoiler]A telefonomon sosem változtatok csengőhangot, de az ő emlékére megváltoztattam és már egy jó ideje "incoming message from starfleet coming on secure channel" a csengőhangom.[/spoiler]
r4pt0r: Neked csak egy szokásos loál-t.
Jedi: Szomorú tény ez sajnos. :( -
R.I.P. -
Borg #1978 Majel Barrett halt meg, aki a StarTrekben Lwaxana-t játszotta. -
#1977 Huh, akkor megnyugodtam. -
#1976 Számos scifiben és sorozatban nyomta:
Filmography -
#1975 Meg már a Bab5-ben is nyomta az ipart ugye. Régi profenyákos sf-es színésznő. -
#1974 Dehogy halt meg! Csak az SG-1-ben lévő karakterét lőtték le.
Teryl Rothery -
#1973 Sőt ezt írja site-ján!!!
"I'm also thrilled to have landed a recurring role on "Caprica", the prequel to "Battlestar Gallactica". This is one show you won't want to miss."
-
#1972 Teryl Rothery
De amúgy hülye vagyok, mert keverem valakivel. Teryl elvileg még él és dolgozik. -
#1971 Nemár!
Én még láttam Smallville 8. évadjában egy mellékszerepben, ő kellett, hogy legyen. Mikor halt meg? Szégyellem, de még a nevét se tudom. :S -
#1970 Jah tényleg, de asszem meghalt a színésznő, aki játszotta. Pedig ő is nagyon jó volt még! Isten nyugosztalja. -
#1969 Lehet, hogy a készítők nem is akartak "jó", "SG-s" sorozatot készíteni, hiszen ezzel sokkal jobban megosztották a rajongókat, és így sokkal többet foglalkoznak vele, mint ha egy "jót" készítenek. Itt is 100 hsz-ből 10, ha érdemben a sorozattal foglalkozik, a többi inkább a két tábor közötti vita -
#1968 Szerinted, mások szerint meg fordítva. -
Monoton #1967 Fraiser doki Én őt is nagyon bírtam -
JancsiPapa #1966 aha jólvan.
egyből fogd fel személyeskedésnek :)
mindegy szerintem nem érdemes több karaktert fecsérelni erre -
Reg5 #1965 Tisztelgés nem tisztelgés, minden esetre számomra nagyon élményromboló ha ilyenek miatt előre tudom mi lesz a sztori vége. Úgy elfogadnám, ha évadonként 2 max 3 rész lett volna, de ha az évad fele kopipaszte akkor kissé kiborító.
Ugyanúgy az SG-ben is marhára irritált, hogy főleg az SGA-ban megcsináltak SG1-es sztorikat, de nem is törekedtek arra, hogy kicsit is különbözzön. -
r4pt0r #1964 Trek nem változott, omg. Hát én megnéztem az összes részt, filmet, az TOS kivételével de ilyet kijelenteni hogy nem változott, az elég erős állítás.
Kinek van szarul megírva, ez már szubjektív. :D