4805
StarGate Universe (TV)
-
#2043 marhaság és semmi köze SG-hez -
#2042 LOL de seggfejek. :D -
Nagydög #2041 Ize... Mennyiben marhasag nacikrol/skinheadekrol beszelni?
Esetleg osszeallithatnank az elfogadott temak listajat, ha az javitana a kozerzetedet! -
Nagydög #2040 OFF
Ha egyszer valaki definialja nekem, mi a ciganybunozes, akkor el tudom donteni van-e. Addig ez is csak ures lozung.
ON
Egyebkent barmilyen temarol beszelgethetunk. Az Stargate halott, bar meg mozog. -
sandor8206 #2039 amúgy az a baj, ezzel a libeláris marhaságokkal, hogy már teljesen megfertőzi az embereket (most pl: téged nácikról meg skinheadekről beszélsz) a hétköznapokban
Pl: most jött ki egy hír, hogy a Thor filmben Heimdal szerepét ki játssza és egy fekete csávó lesz, erre teljesen jogosan amcsi fórumon amit olvastam elég sokan beírták, hogy mekkora baromság eleve a comicban is fehér + egy északi (viking) istenség ne legyen már fekete. Erre a sok pöcs már rasszizmust kiabált a kommentekben :-D -
#2038 Ilyen az SGAban volt pl Rodneyvel, csak ott az elméjébe került egy csaj. -
#2037 Az van, de mi köze a kettőnek egymáshoz? A mai orvosi felfogás szerint nem beteg aki homo. -
Valezius #2036 Vala Daniel Jackson testét foglalta el az SG 9. évad végén. Igaz az nem testcsere volt, mert Daniel meg nem került át amoda. -
Borg #2035 Ja aham, mint ahogy cigánybűnözés sincs :) -
Reg5 #2034 Lassan tényleg történhetne vmi, és jöhetne pár offworld rész. Kezd unalmassá válni ez megcsalásos-félredugásos szenvedés. A "megemelt költségvetésből" is jó lenne látni vmit. Az első 5 részen látszott hogy van lóvé, de azóta szinte semmi nem történt.
+ ha már Stargate a sorozat becses neve, akkor jó lenne látni a a kaput lehetőleg működés közben, bár lehet túl sokat akarok...
Ha a 2. évad is hasonló lesz akkor azt valszeg egybe nézem majd meg. -
r4pt0r #2033 Elvileg van egy lista hogy ki mikor megy, és úgy rendelik oda az embereket. De persze később még lehetnek ilyen gondok. -
#2032 A buziságnak semmi köze sincs a genetikai hibákhoz (lagalábbis nem bizonyított), és nem is betegség.
Más. A kövek tudják, hogy milyen nemű az egyén akik között a testcsere zajlik? Lehetne már olyan, egy pasi női testbe megy, vagy ha a másik oldalon nem passzol a nem a kő error-hibaüzenettel nem kapcsolólik? -
#2031 ááááááááá hangosan felröhögtem :DDDDD
én amúgy örülök, hogy lezbiket raktak be és nem a másik nemből szemezgettek.... :D -
r4pt0r #2030 Ez a rész valóban gyengébb volt mint a többi, most egy kicsit sok volt a Földes téma. Nah de a szék érdekel.
Egyébként ha neked nem jön be szíved joga. :D -
semmikozod #2029 Buzitéma
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyit offoltam.Attól, hogy buzikat mutatnak a tévében senki sem fogja azt gondolni, hogy ez normális és főleg senki se lesz biszexuális tőle.
Viszont hasznos ha őket is mutatják, segítheti elfogadtatni ezt az állapotot a többi elcsökevényesedett emberszabásúval. A buzi is ember, sokszor jobb ember, gondoljunk csak az említett náci bagázsra. De lehetne még mondani tucatjával intoleráns embereket.
Értelmes nem jut szembe a sorozatról, reggel már minden elmondtam, ami a héten történt. Még mindig szar, igen raptor szar, igénytelen. :D -
sandor8206 #2028 jaja :-) -
r4pt0r #2027 Hmm az ilyen részletekbe inkább ne menjünk bele. :D -
sandor8206 #2026 mekkora lenne már ha egy meleg pasi menne haza, cumizná a barátját és akkor megszakad a kapcsolat, az illető egy farokkal a szájában ébredne :-) -
Borg #2025 Az hogy az állatvilágban is előfordulnak genetikai hibák, még nem azt jelenti, hogy az embernél ezeket nem kell betegségnek nevezni... Ami szintén nem azt jelenti, hogy utálni kell őket, csak a helyén kell kezelni a témát.
Ami a stargate universet illeti szerintem még örülhetünk neki, hogy csak leszbiket raktak be a fene nagy liberalizmus keretében. Legalább az esztétikai élményt javították egy kicsit, ha már a történetben NULLA a produkció. -
sandor8206 #2024 mondjuk ez igaz :-) -
r4pt0r #2023 Nekem sincs baj velük, ha mutatják az sem baj ha az illetők nőnemüek. :D -
sandor8206 #2022 senki nem mondta, hogy baj van velük csak ne mutogassák őket ennyi. Ez még nem nácizmus -
#2021 szappanopera az űrben
cancel-t neki! -
#2020 Bocs, több országot tettek tönkre. -
#2019 Képzeld, nem betegség. Az élővilágban (álaltoknál) is megfigyelhető a homoszexualitás, bár fajonként változó ez az arány. A pingvinek közt például 25-35%-os a homoszexuális arány.
És tanulmányok is kimutatták, hogy MINDEN emberben van homoszexuális jellemző. Nincsen tiszta hetero ember. Sőt, az ókorban a férfiaknál teljesen elfogadott dolog volt, mitöbb, a legtöbb férfi (és nő) biszexuális volt. Csak hála a keresztény egyháznak, minden fasságot bemagyaráztak az embereknek, hogy van isten meg lapos a Föld meg hasonló baromságokat.
Nekem semmi bajom velük. Engem viszonylag kevés meleg ütött meg vagy bántott. Ellenben a nácikkal, akik várj csak? Ja igen, tönkre tettek egy országot. -
#2018 Neked meg mi bajod van? Igen ezen akadtam fenn, mert ez nem normális dolog, mert ezzel könnyen bele lehet nevelni sok emberbe, hogy ez egy normális dolog. És ez a baj! -
sandor8206 #2017 semmi baj, csak ne mutogassák őket a tv-ben mert még azt hiszi valaki, hogy normális dolog -
#2016 Júúúj. Téged bántott valaha egy buzi? Istenem, amíg nem zavarnak senkit, hadd legyenek. nekem meg nem tetszik a skinhead. Csúnya... Akkor már inkább a hosszú haj...
bazmeg, ezen akadtál fent? Unalmas az egész, semmi nem történik és akkor liberálisok. Eszemfaszom megáll, magyar ember mekkora hulladék már... -
Micsu #2015 totti mondj valamit -
#2014 Mi az atyaúristenért kell beletenni egy rakás leszbikust! Kit érdekelnek? Engem biztos nem! Ezzel akarják megfogni a b*zi nézőket? Az egész író bagázs egy nagy liberális banda! Ja és melyik csillagkapu szériában szólt arról egy rész is, hogy tosznak állandóan! Minden sorozatba eltudtam képzelni, hogy egyszet beleteszik kivéve a CSK-ba. Már a pilot epizódban is lestem, hogy: Ejj mi a kő tyúkanyó ééé'!
Ez a rész egy hatalmas nagy nulla volt! kb 15 percet néztem belőle mert az érzelgős drámás részeket áttekergettem. Még jó hogy most fut a Flash forward és a V, mert ezek nélkül nem lenne pozitív élményem a sorozat nézésben. Remélem 1 millió alá esik a nézettség és akkor majd az íról elkezdenek gondolkodni, hogy hogyan is kéne folytatni a sorozatot. -
#2013 Kommentálom nézés közben:
Ez a kemil réjes rész nekem volt kínos.
Szőke csajos rész (jééé, ez mint egy rádió, nem is kell kép, csak gépelem). Gyereke van? Kit érdekel, hogy jön ez ide?
Greernek milyen megható gyerekkora volt. Verte az apja... Jó. És mi volt a kedvenc csokija?
Újra a szőke csaj. Megint tök érdektelen. A csaj is, ügyvéd akart lenni. Hasznos infó!
Itt van kemil réj. Fasza. Szeretik egymást, de szomorú, hogy elválnak!
Na, itt a 10 perc. Szőke csaj most mit akar? Meg kit érdekel....
Asszem kikapcsolom. ha lesz 20 percem befejezem, de ez szánalmas. -
r4pt0r #2012 Azt lehet hogy tudja hogy nem öl, de lehet mást csinál, amiért nem válalja. :D -
#2011 16. percben vagyok, de minden második snittnél megfordul a fejemben: Miért is nézem, van ennél jobb dolgom...
Nagyon uncsi. Még 10 percig talán húzom és kinyomom.... -
#2010 Nem halna egyből bele, bőven lenne még esélye hazavinni a hajót
És úgy is tudja, hogy biztosan nem hal bele senki, mint ahogy tudta, hogy csak tankolni megy a hajó a naphoz... -
#2009 Ilyen emberek, hogy kerülhetnek amúgy katonaságba? Főleg ilyen szupertitkos projektek közelébe?
Elvi szinten sehogy. Egy ilyen speciális feladatkörbe (elvileg) alaposan megválogatott katonák kerülhetnek csak be. A komolyabb hadseregekben nagyon komoly a pszihomókus ellenőrzés, ha valaki olyan instabil, mint Telford vagy Young, (ismét, elviekben) legfeljebb egy szép íróasztalt kapnak egy félreeső Alaszkai bázison...
De miért elméletileg? Nos, az Amerikai Hadsereg erős, hatalmas... és néha nagyon hülye. 1979-ben egy fura fickó írt egy könyvet a Pszichológiai Haderőről (First Earth Battalion kézikönyv). A hadseregnél meg úgy vélték, megér egy próbát, úgyhogy fel is állították a First Earth Battaliont. Egy olyan haderőt, amely nem használ fegyvereket, csak az elme erejét. Elviekben olyan harcos-szerzetesek, amelyek képesek a helyi lakosságot szeretettettel eltölteni, amely puszta tekintetével képes valakit megölni, sőt, megfelelő mentális állapotban egy falon is át tudnak rohanni. No, ebből készült most fergeteges vígjáték nem kevésbé fergeteges szereposztással: Most fog jönni majd a mozikba... Trailer 2.
Szóval ha drámai színen nézzük, akkor itt igazából most General O'Niel-t kellene seggbe rugdosni, hogy miért adott ilyen feladatot ilyen kreténeknek... -
#2008 ez a rész már nekem is sok volt.... -
#2007 végül is az egyetlen, aki ért valamicskét a hajóhoz és a társaságban a legnagyobb koponya, akinek van egy ici-pici esélye arra hogy hazavigye a csapatot a Földre. Hja, miért is nem áldozza fel magát és ül bele a székbe.
gratula -
Zenszkij #2006 Esély nincs izgalmakra...De jujj vajon mi lesz a Young Telford vita folytatása, jujj vajon a leszbiqrva földi nője betartja-e hogy megvárja, vagy jujj ugye Szkátt hadnagy feldolgozza hogy van gyereke és tovább qrja Chloe-t. ÁÁÁÁ FÁJDALMASAN XAR! Már csak az NID hiányzik... -
haxoror #2005 Ja, egy pillanatra örültem az 1 év múlva találnak majd egy Ikarus bolygót résznél, ez azt jelenthette volna hogy hazahozzák őket és végre egy új (kevésbé balfasz, töketlen, emo stb) team megy a hajóra és beindul a sorozat a második évadban. -
haxoror #2004 Néha próbálok visszaemlékezni hogy hogyan is néz ki az a rohadt kapu amikor bekapcsolják...