4805
StarGate Universe (TV)
  • Fabio Capello
    Viszont egyértelműen lojális a vezetőjéhez, én egyáltalán nem gyanakodtam rá, soha nem mártaná be Youngot szvsz
  • Victor1103
    Nem értem egyébként miért van mindenkinek baja Chloe-val.Oké nem egy nagy szám a karakter, de ha én valakit kiírhatnék a sorozatból az a feka csávó lenne. Eleve a figura ezzel a "na majd én megmutatom ki vagyok, mi vagyok és szétlövök mindenkit" személyiséggel és stílussal nálam nagyon nem nyerő meg úgy a színész is szerintem ritka tehetségtelen.Chloeval az a baj hogy elég felesleges a szerepe az egészben de a nigger se sok vizet kavar azon kívül hogy folyton keménykedik...
  • Pharaoh
    Kiírták? Miért meghalt?
    Rajta kívül senki nem ért az ős-technikához.
  • Fabio Capello
    Kell egy dugható nő a sorozatba, anélkül nem működik a gépezet ;) :D
  • Agamemnon
    Bár Chloe-t is elvitték volna
  • Reg5
    Kiírták Rusht? Azért még várjunk az ilyen kijelentésekkel...
  • Andr0
    ááá hallod ez lehetetlen Rush pedig tényleg olyan karakter volt aki vitte előre a csapatot... nélküle még mindig a lámpák felkapcsolásával tökölnének, ez nagyon szégyen istenem de elbaszták hogy őt kiírták

de azért tök jó rész botl ez szerintem csak miért épp rush? ezolyan mint mikor Atlantisból kiírták bekettet... azis baromság volt
  • Fabio Capello
    Muhhhahahahahhaa :D:D:D

végre valami jó is történt :D
  • r4pt0r
    Biztos hogy nem ver szét senki, lesz majd meglepetés amikor megérkezik. :D
  • Victor1103
    Jó volt de ígyis kiszámítható hogy mi lesz. Rushnak úgyis ott van ami kell azzal meg fogja előbb utóbb beéri őket és szétveri mindegyik málészájút amiért ezt tették vele...
  • Narxis
    O-M-F-G ez ultralol rész volt. Nem gondoltam volna, hogy a végén ez történik....
  • Narxis
    Péntek estig. :D
  • Jakuza001
    Orulj neki, addig se kell nezned ezt a sz*rt! :D
  • ToCsEk
    hopp :D, szünet van vagy mi? :D
  • Narxis
    lol
  • Micsu
    :D
  • LasDen #2147
    még nincs 10. rész...lehet azért....:D
  • ToCsEk
    10.részhez mikor lesz felirat kb?
    késik? mert én nem találtam még meg :\
  • Narxis
    Felhoztam őket. :D
  • LasDen #2144
    itt vannak a V-k....elbújtak :D
  • Narxis
    lol, szar a kereső én se találtam meg
  • Monoton
  • Micsu
    ha ilyen low vagy magadra vess :)
  • Borg
    Talán mert a V topikot is lehetetlen megtalálni a keresővel :D
    (hogy lehet ilyen béna nevet adni egy sorozatnak?)
  • LasDen #2139
    há most szünet van...:D SGU meg...hát...olyan....
  • [NST]Cifu
    Tök jó, hogy a V topicban alig van hozzászólás, és sűllyed, de az SGU topicban ellenben hosszasan értékelt téma... :D
  • Narxis
    loooooooool
  • Count Adyn
    Ismerős néhány karakter SGU bol?:D
  • LasDen #2135
    sajnos eddig csak 4 rész van....a többire várni kell....
  • Borg
    Megnéztem az első részt én is, nem rossz. Bár sok eredeti dolgot nem tudok felfedezni benne, de ha az SG:U a kontrasztanyag, akkor kiváló :D
    Ahogy MerlinW írta lejjebb, el lehet vele vegetálni egy darabig.
  • LasDen #2133
    remake igen....anno előbb volt egy mini aztán rendeltek belőle egy sorozatra valót is :D
  • Zsoltika 007
    Hát ahogy a 4. részt lezárták, innen már az egész megy magától. :) Ezt már tényleg művészet lenne elrontani.
  • VinczeLacz
    egyetértek, jól felvezették, remélem nem fog ellaposodni :)
  • Narxis
    Ez a V rohadt jó, na ezt hívják sci-fi sorozatnak, ajánlom az SG : U íróinak figyelmébe.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, vagy a Defying Gravity.
  • Sir Quno Jedi
    Jó, de a V remake és asszem a régi sorozat sem ért meg 1 évadnál többet, így pont mire érdekes lett volna, el is kaszálták. Reméljük ez nem jár úgy, mint az Odyssey 5.
  • Gundark 1 1
    Inkább a Final Conflict:Earth-ra hasonlít onnan is az első évadra. A többit már sikerült népszerűvé tenni, semmi árnyalt dolog mert azt az emberek nem értik meg. Ami még jó a V-ben hogy jól is néz ki. Tudom hány milliót öltek az SGUba de nem látszik rajta... Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet írok, de.. Még várok pár részt ebből aztán ha nem alakul ki valami nem az emberi drámára épülő dolog akkor annyi.
  • MerlinW
    "Függetlenség napja" máshogyan:) Caprica-ig el lehet vele vegetálni:)
  • Borg
  • Totti5
    V 2009 S01E01 vagy eztv.it és megkeresed a V bötünél:)