4805
StarGate Universe (TV)
  • Borg
    De igy hogy keresek rá torrenten vaze :D
  • Fabio Capello
    az. Télleg jó, érdemes nézni
  • Borg
    De ez a címe, hogy "V"?
  • LasDen #2120
    megjönnek a földre az idegenek...aszongyák békével jöttek, de ez annyira igaz, mint hogy az SGU akciódús.....és megkezdődik a küzdelem a zioni ellenállás és a robo....idegenek között...:D
  • Borg
    Azmiaza V?
  • Zsoltika 007
    Ezek a nyomorékok megölték az sg-t. Inkább néztem volna még a nyújtott sg1-et vagy az atlantist mint ezt a hulladékot.
  • Zsoltika 007
    Ha jó scifit akartok, nézzétek a V-t! Nekem telitalálat. Sajna idén már nem lesz több, de aki még nem látta az pótolja be azt a négy részt!
  • Zenszkij
    Nyugi akár lemehetett volna a 10. rész is...Abba se történik majd semmi :D.
  • MerlinW
    Most néztem a 1x09-et... ez övön aluli rész volt:) Nem hittem, hogy van lejjebb..:)
  • Fabio Capello
    jogos, elnéztem, sry :)
  • Agamemnon
    Majd jövő héten.
  • r4pt0r
    Ma nem lesz rész.
  • Fabio Capello
    Hát, mindenesetre lesz min gondolkodniuk, egy jó darabig a ma éjszakai lesz az utolsó rész... (mid-season finale)
  • Sir Quno Jedi
    Az egyik kofferben VÉLETLENÜL talált hálaadási űrpulykával?!
  • LasDen #2109
    kár hogy holnap nem lesz rész :D megnéztem volna egy hálaadási részt :D
  • Sir Quno Jedi
    A spinoff-ját a Dr. Addison-t is néztük, amíg ment. Asserossz, az méginkább effelé ment, hiszen egy "családklinikán" játszódik, ahol a fogantatás komoly feladat :DDD.
  • Totti5
    Az jó film, mindenki leszop mindenkit, mindenki megdug mindenkit, lezbiznek, 3asoznak :D:D:D én már nem tudom követni azt a sorozatot, hogy ki kivel miért kavar.
  • Sir Quno Jedi
    Namost én nézem a graceklinkát is, mer család csípi. Az aránylag még jó is, mert az AMI. Nadehogy az SGU-ban is ez legyen a főszál és a nagy hűdeha, az dúúúúúrva. :DDD
  • Fülüke
    Az évad végén az lesz a legnagyobb kérdés, hogy vajon, VAJON! VAJOOON kié lehet Chloe gyermeke? Vajon Scotté, vagy talán Elié? Esetleg Telford ezredesé? VAGY a denveri musztángok bajnokcsapatáé?
    Mindezt megtudhatjuk a 2. évadban! :@
  • Narxis
    :DDDD
  • xido
    Fontos ember volt a szenátor..meg akikre rászakadt az Icarus bázis
  • Julius Caesar
    Nem úgy vol, hogy az első három részben meghalnak fontos emberek (lehet rosszul emléksze.)?
  • xido
    és különben is,nem úgy volt,hogy a Destiny bolygók közelében kilép 72 órára a fénysebességből és kitárcsáz?..nem lehetne azt a vonalat kicsit dinamikusabbra írni és néha időlimites offworld missziókat írni?:)
  • xido
    Most azért arra leszek kiváncsi,hogy a gyereke tudatával hogy fog alakulni Scott és Chloé kapcsolata és az mennyire hat ki szegény kocka-Elire,akit a csaj úgy használ,mint egy lelki szemetesládát és majd jól bekattan esetleg..már most alig lát a kimerültségtől néha,annyit kockul Young "espionage kérései" miatt:)
  • Agamemnon69
    gecó, ha Cloe terhes lesz, még többet fog sírni, meg rinyálni...
  • Count Adyn
    legkisebb gondjuk a nemkivánt terhesség mondjuk ebben a helyzetben:D
  • Sir Quno Jedi
    Mosmondd. Én is végigkúrnám az egész hajót, hamár olyan kurvára ráérek és úgysem csinálhatok semmit, mert Rush leugatna (bár én inkább nekiállnék szétbütykölni a hajót, hamár).
  • Pharaoh
    Annak azért elég rossz a hatékonysága., bár lehet szeretik a faceshot-ot.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy látszik katonáéknál alapfelszerelés a koton+fogalmazásgátló arrafelé. :D Amúgy nem kell egyik sem, elég egy kis Coitus Interruptus és voilá.
  • Fabio Capello
    Igen, épp ezért érdekes, hogy pl Rushnak befigyel az iPod és a hangfal :D:D:D

No meg láthattuk, koton és fogamzásgátló tabletta is akad dögivel :D
  • Sir Quno Jedi
    Meg nem is mehettek el a szobáikba a saját cuccukért, mivel legtöbben éppen ettek az ostrom kitörésekor, vagy éppen szolgálatban voltak, így azt vitték, amit a kezükbe nyomtak az ellátósok a gateroom-ban (ez volt a főnök parancsa is amúgy). Szal. a civil cuccaik, személyes tárgyaik nem valószínű, hogy itt vannak.
  • Pharaoh
    Nagyon sportmániás lehetett az, akinek ostrom közben az jut eszébe, hogy hazavigye a sportcuccait is. Mivel az emberek egy része azt is hitte, hogy hazamennek.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, nem dobálóztak, hanem szépen a kezébe nyomtak a menekülőknek egy-két tasit, aztán huss. Utána ki is nyitogatták őket és rengeteg haszontalan tárgyat is hoztak magukkal. De annak az esélye, hogy pont komplett csapatruhákat hoznak, mint katonai ellátmány, vagy civil ruhadarabokat, nos az igen kicsi (kb. zérus).

Mellesleg kétszer láttam az első részeket (én szegény), szal. van némi képem róla.
  • Totti5
    Jó hogy szólsz, észre sem vettem hogy elindult már a sorozat, pedig amikor bejelentették felcsigézott, de így legalább pár részt egybe letudok darálni ami sosem hátrány.
  • Kmarha
    tényleg jó ugy kritizálni a sorozatot hogy igazából nem is figyelitek. Nézzétek meg újra az első részt.

pár tucat utazó táskát átdobáltak a kapun.

az ürruha meg az ősők hagyatéka. Az már más tészta hogy úgy áll rajtuk mintha pont rájuk szabták volna (Jégbolygós rész)
  • Sir Quno Jedi
    Majd a 3. szezonban lesz rá további utalás, de ha szerencsénk van, nem tart addig a sorozat... :_(

Én esküszöm, ha a Caprica is ilyen tré lesz, nem nézek többé ilyen ál"sf" sorozatokat (de legalábbsi nem sűrűn)!
  • bitbandita
    Nagy csalódás ez a sorozat, eddig legalábbis. A V viszont egész jó.
  • VinczeLacz
    Engem mondjuk az érdekel, hogy még az első részekben volt egy részlet, hogy egy komp felszállt a Destiny-ről. Azzal mi lett? Mert nem lett felhozva azóta.
  • gregorianer
    a ruhás sztori tényleg érthetelen.Remélem összekapscolják majd később valami komyolabb előzménnyel és megtudjuk miért vannak ott a ruhák.Remélem nem baki:P
  • Agamemnon69
    Megtaláltak egy ős ruharaktárat, ami éppen pont jó rájuk méretben. Ezt eredetileg be is mutatták volna az elmúlt részben, de a forgatókönyvírók izgalmasabbnak tartották bemutatni Young érzelmi megpróbáltatásait