4805
StarGate Universe (TV)
-
#2203 -
r4pt0r #2202 Szerintem a dupla rész második rész vége felé már a közelben lesz. :D -
#2201 Akkor hamar lerendezik a visszatérését! -
r4pt0r #2200 Lesz Caprica helyette, bár az is inkább dráma/maffia film lesz. :P -
Zenszkij #2199 Fél évre jegelik...Mire visszatér el is felejtjük... -
#2198 Elismerésem, kicsit ugyan vulgáris az én ízlésemnek, de amúgy telitalálat. :) -
haxoror #2197 -
#2196 Ez nagyon jó!!! -
Micsu #2195 "de a köv részben minden a helyére került hál istennek:DDD "
:D asszem pont annál a résznél kaszáltam, majd ha nagyon unatkozok és vége az évadnak lehet megnézem az egészet egybe -
#2194 Ezt az aranyos kis verset tesóm és én írtuk a sorozatról.
SG-hUrka
Alig várom az SG-U-t, hogy megnézzem
Péntekenként adják a TV-ben.
A felirat másnapra már készen áll
Az ISOHUNT-on a fájl csak engem vár.
100 kb-al süvít is lefele
Az MPlayerbe töltöm is befele.
Azt mondták a PILOT-tól majd, elámulok
És, hogy az izgalomtól a székbe belelapulok.
De az izgalom helyett kaptunk mi egy drámát
A rendezőnek ezért szétbasznám a száját.
Következett ezután 40 percnyi kínlódás
Olyan volt ez nekem, mint egy középkori kínzás.
Gondoltam magamban: Megnézem, hisz mégiscsak ESGÉ!
De a fórumban olvastam, hogy a legtöbbünk mégsem ezt szeretné.
Szarabbnál szarabb részeket adtak
Melybe a fanok majdnem belehaltak.
Volt itt nagy fikázás: HA NEM TETSZIK, NE NÉZZED!
Oltogattuk egymást, ki lesz a keményebb.
Chloe aki picsog, kin végig megy a stáb
Legszívesebben a légzsilipen basznám át!
Ott van Tellford aki, Young nőjét dugta
Young ezért Tellfordot telibe rúgta.
Hú bazzeg’! Ez aztán az izgalom!
A monitort az ablakon mindjárt kibaszom!
Young ezredes torkán a köveket lenyomnám
A túloldalon Tellford szemét meg kinyomnám!
Ó, de mégsem! Hisz van ebben izgalom!
Mikrobák és homoklények...IRGALOM!
Ott van nekünk Eli, ki Chloet akarja
Helyette inkább a KINO-kat basztatja.
A KINO-s részek nagyon érdekesek
Négy kattintással áttekerem az egész jelenetet.
Rush az egészben a legnagyobb arc
De senki nem szereti, ebből van a harc.
Ha nem írják az SG-U-t a Csillagkapu képére
Temetés lesz így az évadnak végére!
Vannak ebben leszbik és liberálisok
Manapság ez trendi, ez nekem már SOK!
Költségvetés plusz egy milla a korábbikhoz képest
A sorozat mégis kibaszottul szegényes!
A történet király, kár ezzel elbaszni
Leeshetne már: MÁSKÉPP KELL FOLYTATNI!!! -
#2193 Én is nézem. Valamelyik nap lerendezem két részt. Időutazós egész jó volt, volt benne minden ami kell, bár egy kicsit gyors volt az eddigi vontatott részekhez képest, ami szokatlan:D de a köv részben minden a helyére került hál istennek:DDD Már megszoktam hogy olyan amilyen és tetszik ebben a formában, a sok non stop akciószupörhiró világmegmentő sorozat között kell egy ilyen is. -
#2192 lol -
r4pt0r #2191 Persze hogy nézem. -
Micsu #2190 én már kaszáltam, mér te még nézed? -
r4pt0r #2189 Milyen kasza? -
Micsu #2188 kasza rlz :D -
#2187 5 hónap? Az szép altatás...na, akkor off majd fél évre...röhej -
haxoror #2186 A feka legalább megbízható, cloe a koraszülött fejével meg az irritáló személyiségével felőlem bármikor mehetne a levesbe.
Kezdek együtt érezni Rush-al, egy ilyen balfasz hajón én is leszarnám hogy mi van a legénységgel. -
haxoror #2185 Nem kell ehhez a hajó, a csillagkapukon simán be tudja előzni a destinyt. -
#2184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!U1x14 Human
Dr. Rush arra használja fel a Destiny számítógépes rendszerét, hogy újraélje élete kulcsfontosságú időszakát: amikor felvették a Csillagkapu Programba és szörnyű veszteség érte.
U1x16 Sabotage
Az egyik hiperhajtómű felrobban és Dr. Rush, valamint Eli egy robotot akarnak beprogramozni a megjavítására. A katasztrófát valószínűleg az okozta, hogy ez volt a leggyengébb a 12 hajtómű közül, de mi van, ha egy szabotőr felelős a kárért?
-
#2183 Ő lesz majd a főgonosz :) -
Banderas1990 #2182 Lehet, majd bekapcsol valami jeladót a hajón és majd valamiféle alienek veszik fel.
Ez a kép lehet a következő részből van, de nem biztos(SPOILER-forrás: Press-Kit, azaz az újságírók számára kiadott csomagból):
SGU-Rush -
Borg #2181 Szerintem az a cucc átfér a csillagkapun. -
#2180 Ha szerencséje van még kis szürkéket is talál odabent akikkel pacsizhat! -
#2179 Akik a kapukat építették, valszeg. meg is tudják őket találni, pláne a saját hajóikon, nemde... :D -
#2178 Ha gyorsabb is náluk nem hinném, hogy megtalálja őket, hacsak nincs vmi szuper szubtérradar vagy mi a hajón. -
Justil #2177 :) -
r4pt0r #2176 Nézd a jó oldalát, elvileg egy dupla rész első fele lett volna most leadva, és várhattál volna. De így most a köv 20 rész, dupla résszel fog indulni, és duplával fog lezáródni. :D -
#2175 :/ én is -
Justil #2174 ja most nézem, március/április. hát addig hülyét kapok... -
Justil #2173 húú mikó lesz a 11. rész? február? -
r4pt0r #2172 Mármint 6ot nem? :D -
#2171 mondjuk érdekes egy prototípus az amelyik két csavart nyom a búrádba adatletöltés címén :D -
#2170 Direkt hagyták szerintem a köv. részre. :D -
#2169 :D:DD
btw, a székbe beült csórikámról is faszán megfeledkeztünk, a jelenet után köze nem volt a részhez :D
-
#2168 Beleül majd az idegen űrhajóba beizzítja és szétnindzsázza a nagy hajót! -
#2167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem írják ki... -
Banderas1990 #2166 Rusht még nem írták ki. -
#2165 igen mondjuk a srácba annyi van hogy ő aztán megbízható. Ezt én is kedvelem benne, mert nem sok olyan ember van aki tiszteli a hierarchiát a katonákon kívül. -
#2164 ezzel csak az a baj hogy azzal az izével tuti nem tudna repülni(tök idegen technológia.. azért egy szótár nem ártana hozzá és nem hiszem hogy akad egy univerzális szótár a hajóban...) ha egyáltalán bejutna...(amugy mondták hogy döglött) meghát azért utolérni a destiny-t sem egyszerű de ha mindez összejönne az már abszurd lenne... és azért mondjuk kaja meg víz is kéne neki