StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki látta a mostani epizódot, az elolvashatja a spoiler-em:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eli is használta a kommunikációs követ. Egy vékonyabb testalkatu csávóval cserélt elmét. Most azt nem értem, hogy ha Eli teste a hajón maradt, akkor miért voltak nagyok Eli ruhái a csávóra?, amikor eli testében van a csávó???

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Narxis
De csak Rush értett ott a hajóhoz, nem? Vagy legalábbis õ volt ott a legnagyobb koponya? Bár akkor már idehozhatták volna Cartert és McKay-t is... Am. egyetértek.

RDA-t ne piszkáljuk, még mindig õ a legjobb arc. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Totti5
Akiknek nem tetszik azok nézik meg legelõször és fikkantják le az aktual részt😄😄😄 nájsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
ez egyre laposabb lesz.. McGuyver meg gurulni fog lassan

[NST]Cifu
Nyilván "másképpen" lõttek, én csak kifiguráztam kicsit a dolgot. 😊

Az egész testcserés dolog hülyeség, igazából ki se kellene engedni õket a bázisról, nem hogy még ráadásul más testében szeretkezzen. Ez a része az egésznek számomra nagyon visszás. Young meg hülye, mert sejthette, hogy ez fog történni...

Ami Rush-t illeti, ott már a Kino-videókban elmondta Eli is, hogy Rush és Young között az a különbség, hogy Rush csak a hajóval foglalkozik, míg Young azzal, hogy az embereknek legyen vizük, élelmük, és lehetõleg hazajussanak, ha arra reális lehetõség van. A felelõtlenséget viszont már õ sem szereti, ugyebár anno megpróbálta tárcsázni a Földet, Rush véleménye ellenére, most viszont ellenzett egy olyan próbát, ami veszélybe sodorta volna az embereket.

Mellesleg ez az epizód lerombolta azt a véleményt, miszerint az SG-ket csak a technológia érdekli. O'Niel egyenesek leléptette Young-ot, hogy minél hamarabb hazahozhassa (elvben) az embereket.

Telford meg ott hibázott, hogy ha valóban végre akarta hajtani a feladatot, akkor Rush-t is zárkába pakolta volna...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narxis
Szerintem a hajóra gondolt, am. durva rész volt, a vége meg még durvább. 😄 Telford akkor jól megrakja az asszonyát? Nekem már valami hasonló eszembe jutott mikor elõször használták a köveket. 😄 Egyedül az nem tetszett amikor szórakozni mentek, Eli meg Chloe, az ciki volt, az egész. Rush meg ne játszon már istent! Annyira idegesít az a koma, pofán vágnám, nem véletlen kérte Eli-t Young, hogy kémkedjen utána.

[NST]Cifu
Lõni az elõzõ részben (Water) is lõttek, tehát ez nem nagy elõrelépés... 😊)

Well... ebben a részben már legalább lõttek...
Encore
Ezt most ne onnan közelítsd meg, hogy találkozhatnak-e vagy sem... hanem az írói oldalról, hogy miért nem valami egyedibb ötlettel rukkoltak elõ...
jugen
Miért is nem találkozhatnak kétszer ugyanolyan lénnyel? <#alien2>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
Ezt a csajt is felcsinálták?<#wow2> Ez már lassan az SG sorozatok védjegye lesz.<#vigyor3>

[NST]Cifu
Semmi gond, majd besegít nekik a sors, például ahhoz már némi kreativitás kell, hogy Tamara Johansen karakterének terhességét megoldják, az õt alakító Alaina Huffman tudniillik gyermekáldás elé néz. Most vagy kinyírják, vagy beleírják a terhességet (lásd spoiler tag), vagy azt csinálják mint az Andromeda sorozatban Lexa Doig terhessége alatt - csak melltõl felfelé mutatták, illetve egy idõre szabadságolták a karakterét, és a helyére egy másik bögyös macát írtak bele. 😊

Ugyebár egy seasonal promóban Johansen és Young smárol beleélõsen...

Sir Quno Jedi
Felõlem, de azzal még nem jut semmire. Ez nem az ID4.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Encore
Igen, csak ez nem az elsõ évad elsõ részeiben szokott megtörténni. 😄 mintha a készítõk kiégtek volna a 15 évnyi csillagkapu alatt. 😊
Az egész Stargate sorozat egy copy-paste már réges régen. 😄

Count Adyn
Azt hiszed Eli nem mondja meg fejbõl akármekkora számról hogy prímszám e?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Encore
Feltûnt másnak is a hansolóság a legutóbbi rész és az atlantis egyik elsõ évados része között? Egy "lebegõ" lény, akit csapdába csalnak, majd átdobják a kapun. Atalntis egyik részében volt az az energia zabáló "felhõ" lény, amit ugyanígy csapdába csaltak majd átküldték a kapun. Az nyílván nem nagy szám, hogy csapdába csalják, mert ez elég gyakori megoldás, de hogy egy majdnem ugyanolyan "kinézetû" lényt intéznek el, mint az atlantisban, ugyanazzal a módszerrel, ettõl nagyon copy-paste szaga van. 😊
Sir Quno Jedi
Az õsök helyében én raktam volna a központi rendszerre egy TrueCrypt-et 1024 féle párhuzamos titkosítással, félcsillió bites RSA kulcsokkal, tokenkártyákkal, futó kódokkal, aztán törögessék a rendszert nyugodtan az idióták, akik betolakodtak a hajóra. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Megállnak kereskedni egy a földi civilizációhoz kísértetiesen hasonlító néppel, vesznek fogkrémet, wc papírt, de aztán rájönnek, hogy rendesen átbaszták õket a palánkon és majd kiderül, hogy elegendõ lesz-e a hajó által adott 12 óra, hogy panaszt tegyenek a helyi fogyasztóvédelemnél.

...és mindenki tripperes lenne, kivéve Eli-t mert õ igaz barát...

Az eheti részben mi lesz,megtelik a Destiny derítõje?
Félre a cinizmussal,de sajnos ez nekem egyre érdektelenebbé kezd válni...
Pharaoh
Gondolom a hajó vmi beépített nagy tartályban tartja a vízkészletét, az emberek meg csak beleengedtek egy adagot egy hordóba, hogy azzal ejtsék csapdába a kis lényeket.

hát ha ezt a gondolat menetet követjük akkor sem lesz jobb :-) szted az ûrhajó rakta oda a kis szöszmösz lényeket a víztartályhoz??? :-D
LasDen
mé az nem ugyanaz volt??? 😄 én aszittem azé mentek bele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pharaoh
Szerintem õ a hajó víztartályára goldolt, nem arra a hordóra, amiben a kis izéket átdobták a kapun.

LasDen
a tartályt úgy ahogy van átbaszták a kapun....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Magiszter
Ez a szöszmösz lényes rész eléggé fura volt. Csak szerintem rakta az ismeretlen ûrhajó oda õket, vagy más szerint is? Lehet kezd végre beindulni a dolog. Ideje lenne... 😛

Sir Quno Jedi
Látom hasonló természetfilmeken nõttünk fel!

vannak tengerre nézõ ablakok is.. 😄

Narxis
😄D

Sir Quno Jedi
Jah és ott Kloét dughatnák a vízben, a vízalatt és akár vízágyon is egész nap (esetleg a pocsolyaugróban, vagy kapunkeresztül). Értemén... 😄

Narxis
Jaja, fõleg a szép nagy tengerrel. Legjobb.

jah, Atlantis szerintem nagyon szépre sikerült

Encore
Az ugyanolyan kinézetû falunak nyílván anyagi okai voltak, de pl atlantis szép díszletekbõl állt.
Totti5
Asszem mondták hogy sokmindenre nem lesz elég. A tartály teljesen kiürült? vagy csak apadt amíg a kis szemetek ott voltak... szerintem még bõven maradt abba is.

Julius Caesar
Jaja, azon én is nevettem. Mennyi lehetett az? Az egy családnak elég egy hétre (sem) 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

SGA és a jobb díszlet? 😄 Jah értem a 200. falura gondolsz ami ugyan úgy néz ki, valóban jobb. 😄

jugen
Remélem lassan azért beindul a sorozat. Rush eléggé idegbeteget játszik a világ összes terhével a vállain, kezdem unni a fickót.

Azért elég nevetséges mennyiségû jéggel tankolták fel magukat. Legalább egy olyan mondatot benyöghettek volna, hogy "Ez a huszadik forduló lesz az utolsó, mert kifutunk az idõbõl/elfogy a levegõnk!"😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Fülüke
Jaja, pedig Teyla asszony is b*szott idegesítõ tudott néha lenni! 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Jaja, Teyla simán jobb volt mint az SGU-ban bárki xD

BaliBoy
<#wow2>
Szerintem az SGA utolsó évada volt az egyik legjobb évad. Csupa olyan részbõl állt ami jó volt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Narxis
<#lookaround>

Na, azért az SG:A nem kicsit jobb díszletekkel, és karakterekkel dicsekedhet. SZERINTEM!

Nekem sokkal jobban bejön, mint az elõzõ sorozatok, jobban átélhetõbb meg hitelesebb az egész, már amennyire egy sci-fi az lehet, mondjuk ha belerakták volna RDA-t az nem lett volna rossz, de már azért korosodik õ is. Csak ennyit akartam, hogy lássátok valakinek tetszik is, sziasztok.

Olyan mint az SGA utolsó évadja.. vártuk hogy történjen valami, de csak egyre másra jöttek a filler epizódok...
Narxis
Most a vitától függetlenül... hogy lehet a Csillagkaput a Heroes-al összehasonlítani? Heroes egy tucatsorozat, semmi múltja nincs, szokásos agymenés, ami mostanában a filmipart jellemzi.

Szerintem vérfrissítés kellene a Csillagkapunak, ha jól tudom a kezdetektõl fogva ugyanaz a 2 ember írja a történetet, de javítsatok ki ha tévedek.

Sir Quno Jedi
Olyannyira, hogy míg valaha remegve vártam az SG részeket és ha kellett hajnalban megnéztem amikor megjött, ezt a mostani részt már napok óta nem néztem meg sem én, sem erõsen sf függõ családom és nem is nagyon hiányzik (most tûnt fel, hogy jéééé). Elsõ pár részre rákkattantunk, azonnalnézõsnek próbáltuk ezeket is venni, de ez már érdektelenségbe fulladt. Nem izgat, nem érdekel, nem tud hatással lenni már rám, egy nulla.

Ennyi. Nálam végleg megbukott a sorozat. Fogom még nézni term., mert ennél rosszabbak is vannak (hajaj), de már elmûlt a varázs, ez sem lesz nekem SG, csak egy a sok "modern" ámde ruppótlan sf sorozat közül...

SGURIP

Encore
A felsorolt sorozatokat én se néztem. 😊
Szerintem összekevertek két fórumozó típust, az egyik fikázik, a másik (pl én) próbálja megszeretni a sorozatot, de bizonyos hibák miatt ez nem megy és ezt elmondja a fórumon. Ennyi. 😊
Kmarha
hagyjad.. vagyunk mi kevesen akiknek bejön, örüljünk neki. hogy a nagyátlagnak nem tetszik..? hát szar nekik.

remélem továbbra is folytadodik ebben a stilusban a sorozat. nem mondom hogy a régi sg-t nézni sem birtam, pár részt megnéztem otthon a tv-ben ha éppen unatkoztam, de ez az elsõ sg sorozat, ami folyamatosan leköt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Totti5
Nem védem, csak nem értem... Hõsöket pár rész után otthagytam, nem érdekelt, nem nézem. Nagyon vártam a Terminator sorozatot, 3 rész után otthagytam, talán majd egyszer ha nem lesz más nekiállok egyben és ledarálom, mert annyira érdekel hogy megnézzem, de most nem leszek kiakadva és nem szórom tele a fórumokat hogy nem tetszik... sokaknak biztos tetszik és remegve várják vagy várták, nem tudom hogy vége van e már.