StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
RDA-t ne piszkáljuk, még mindig õ a legjobb arc. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az egész testcserés dolog hülyeség, igazából ki se kellene engedni õket a bázisról, nem hogy még ráadásul más testében szeretkezzen. Ez a része az egésznek számomra nagyon visszás. Young meg hülye, mert sejthette, hogy ez fog történni...
Ami Rush-t illeti, ott már a Kino-videókban elmondta Eli is, hogy Rush és Young között az a különbség, hogy Rush csak a hajóval foglalkozik, míg Young azzal, hogy az embereknek legyen vizük, élelmük, és lehetõleg hazajussanak, ha arra reális lehetõség van. A felelõtlenséget viszont már õ sem szereti, ugyebár anno megpróbálta tárcsázni a Földet, Rush véleménye ellenére, most viszont ellenzett egy olyan próbát, ami veszélybe sodorta volna az embereket.
Mellesleg ez az epizód lerombolta azt a véleményt, miszerint az SG-ket csak a technológia érdekli. O'Niel egyenesek leléptette Young-ot, hogy minél hamarabb hazahozhassa (elvben) az embereket.
Telford meg ott hibázott, hogy ha valóban végre akarta hajtani a feladatot, akkor Rush-t is zárkába pakolta volna...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Félre a cinizmussal,de sajnos ez nekem egyre érdektelenebbé kezd válni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Azért elég nevetséges mennyiségû jéggel tankolták fel magukat. Legalább egy olyan mondatot benyöghettek volna, hogy "Ez a huszadik forduló lesz az utolsó, mert kifutunk az idõbõl/elfogy a levegõnk!"😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
De k*rvajó géped van istenem....
Szerintem az SGA utolsó évada volt az egyik legjobb évad. Csupa olyan részbõl állt ami jó volt.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szerintem vérfrissítés kellene a Csillagkapunak, ha jól tudom a kezdetektõl fogva ugyanaz a 2 ember írja a történetet, de javítsatok ki ha tévedek.
Ennyi. Nálam végleg megbukott a sorozat. Fogom még nézni term., mert ennél rosszabbak is vannak (hajaj), de már elmûlt a varázs, ez sem lesz nekem SG, csak egy a sok "modern" ámde ruppótlan sf sorozat közül...
SGURIP
Szerintem összekevertek két fórumozó típust, az egyik fikázik, a másik (pl én) próbálja megszeretni a sorozatot, de bizonyos hibák miatt ez nem megy és ezt elmondja a fórumon. Ennyi. 😊
remélem továbbra is folytadodik ebben a stilusban a sorozat. nem mondom hogy a régi sg-t nézni sem birtam, pár részt megnéztem otthon a tv-ben ha éppen unatkoztam, de ez az elsõ sg sorozat, ami folyamatosan leköt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.