4805
StarGate Universe (TV)
  • Count Adyn
    Nem dőlünk be a green peaces propagandának, hiperhajtóművet mindenkiknek!:D
  • Nagydög
    Ugy emlekszem, nem megsemmisitettek maguk elott a teret, hanem egyszeruen "beszivtak" elol, es kikoptek hatul, ezzel kerulve meg a fenysebesseg problemajat. Hasznaltak is a demiurgoszok tavoltartasara, forditott uzemmodban: folyamatosan "teret hanytak" elejuk.
  • r4pt0r
    Ha jól tudom elsőnek most Atlantis lesz.
  • Totti5
    CSK1 film mikorra várható? ha jól tudom még egy mindenkép lesz, ugye?
  • Fabio Capello
    muhhahaha :D

[gondatlanságból elkövetett népirtás? :D:D:D:D:D:]
  • Sir Quno Jedi
    Jah, volt egy régi novella, ahol az első hiperhajtóművet tesztelték. Összeszedték az emberiség legjobb tudósait és legénységét, ugrottak, elég messze a naptól, hogy ne okozzon gondot (sokan úgy gondolták ez a világvége) és oda is értek az Alfa Centaurihoz, ahová egy kvázi lakható bolygóhoz értek (azé mentek), ámde mikor visszaértek csak egy szupernova utóhatásait találták a naprendszer helyén. Vissza sem mehettek, mert azt a rendszert is kinyírták az ugrással, üzemanyaguk sem volt, meg a cucc sem tudott volna több ugrást és buktak két naprendszert. Így van ez kérem...

Game Over
  • Fabio Capello
    Star Trekben került elő asszem a probléma, hogy a térhajtómű roncsolja a tér-idő hálót, emiatt konkrétan sebességkorlátozást vezettek be a csillaghajókon :D:D:D
  • Sir Quno Jedi
    Helyesbítek 2 részes, bár trilógia lett volna, de nincs 3. rész.
  • Sir Quno Jedi
    "Téremésztő" volt a hajó neve és amúgy az "Istenemberek" Szergej Sznyegov-tól (3 részes és letehetetlen)
  • Sir Quno Jedi
    Egyik régi sf-ben voltak térfaló hajtóművek, amik 1xűen úgy hajtották a hajókat, hogy "megsemmisítették" maguk előtt nagy területen a téridőt. Mondanom sem kell, szuperfegyvernek sem volt utolsó! :D Kéne ide is... (kár hogy a cucc nyilván szépen lassan szétrombolja az univerzum szerkezetét emígyen téridőanomáliákat és csúnyábbakat létrehozván)
  • Narxis
    Na van itt ötlet, olyan sorozatot csinálnánk, hogy nézettségi csúcsot döntene. :D

Még annyit hozzátennék, hogy mondjuk a 2. évad végén egy olyan bolygóhoz érnek ahol fejlett civilizáció él, segítenek felvenni a kapcsolatot a Föld-el, áthozzák RDA-t, McKay-t, Teal'c-et, Danielt, Sam-et és kezdődhet a buli. :D Na jó, elég ha az Atlantis csapatot hozzák át. :D
  • Andr0
    és persze IMAX 3D-ben :D:D

szerk: ja és persze megjelenne az ősök egy rég leszakadt törzse -akik nem emelkedtek fel- egy Atlantis 2.0ás várossal ők képeznék a masszív tűzerőt:D
  • LasDen #2311
    és ezt ki győzné pénzzel?? :D
  • MerlinW
    9-10. évad pedig 44 epizódon keresztül egy fordulatos galaktikus háborúról szól a jaffák, lidércek, replikátorok, gua'uldok, az Ori, a emberek és az új faj között:) Mindezt amolyan Gyűrűk ura minőségben:)
  • Narxis
    Megjelenik egy hatak egy rakás dzsaffával és goaulddal akik az űrnek erre a részére menekültek a lázadás elől, a 3. évadban pedig lidérc területre lépnek a 4. vagy 5. évadban pedig egy új fajjal találkoznak 6. vagy 7 évadban pedig jöhetnek a replikátorok. Ennyi. :D
  • jugen
    És, ha történne is valami érdekes... :)
  • MerlinW
    És véletlenül felrobbanhatna a szereplők 80%-a is:)
  • Zenszkij
    11. rész, nyitó jeleneteiben elhagynák a fekete köveket...nem sírnék :).
  • Fabio Capello
    mert ő a rendszer hangja :D
  • Julius Caesar
    /off

Mért kaptál vörös csillagot? no offense

/on
  • Sir Quno Jedi
    6. nálam
  • Monoton
    Addig csak rá veszem magam hogy folytassam, a 4. résztől.
  • öregharcsa
    Következő rész: április 3.
  • chapog
    mikor várható a következő rész?
    előre is kösz
  • Jakuza001
    En mar le se szedem, 6. reszig neztem, de annyira hulladek szinvonalu a sorozat, hogy inkabb nem nezem, mert csak felidegesitenem magam, hogy ezert a keszitoknek hajlandoak fizetni a petakot is.
  • stargatelost
    megéri
  • LasDen #2297
    megéri megnézni a 10. részt vagy nem kell sietni vele??? :D
  • MerlinW
    Köszi
  • Encore
    Én is gyengének tartom a sorozatot, de tulajdonképpen örülök, hogy berendelték a 2. évadot, mert így még van remény a változásra. A készítők tudják hogy a többség elégedetlen a mostani iránnyal és hogy csak presztízsből kapták meg a megrendelést. Biztos vagyok benne, hogy a készítők a 2. évadra változtatnak az irányon és csillagkapusabb lesz az egész. Szóval ebből még akármi is lehet.

Más: Elvileg valahogy az elszakítottság érzését akarták megjeleníteni, de a kommunikációs kövek miatt ez nem sikerült. Az atlantis első két évadában nem tudták tárcsázni a földet így ott sokkal jobban érződött az elszakítottság, mint itt, holott itt kéne hogy jobban érződjön ez. Másik galaxis, idegen hajó, oda nemillő legénység....
  • Sir Quno Jedi
    Kibírjuk. Eddig sem tekergettem bele, mert ÉN kibírom és mindent látni akarok (hamár nézem)! Ezért is nehezményezem a kinozódokat, mert ez kibaszás a nézővel, semmi más. VAGY legyen olyan rendezői (vagy kalóz) kiadás, amiben ezek benne vannak a filmben, HD-ben!!!, redesen (nem nagy dolog belevágni).
  • Count Adyn
    gyáá ezt maratonba letolni beletekerés nélkül az respect ha kibirjátok:D
  • Sir Quno Jedi
    Én a darkness-t már meg sem néztem, azóta gyűjtöm csak HD-ban, de senkit nem izgat a családban (engem sem). Majd (még)ínségesebb időkben jó lesz az marathonba!
  • PiszkosFred
    Detto. 5-6. resz korul stop, majd egyszerre amikor nagyon nem volt mit, ment egy kis dara 10-ig.
  • [NST]Cifu
    Ebben az a szörnyű, hogy bizonyítja, mennyire nézhetettlen sorozatok mennek manapság, hogy még az SG:U-ra is ráfanyalodnak a népek. :Ð

Hozzá kell tenni, hogy valahol az 1x07 után én a magam részéről már csak félretettem a frissen letöltött részeket, hogy akkor nézzem meg őket, ha már nagyon nincs más. Pedig onnan indult, hogy amint volt egy kis szabadidőm, egyből ő volt az első...
  • [NST]Cifu
    Erre.
  • Reg5
    A nézettség nem függ a minőségtől. Itt is sokan fikázzák de azért mindig megnézik az új részeket :)
  • MerlinW
    Hol a túróban vannak a kinozodok (hivatalosan)? Kérekszépen linket:)
  • MerlinW
    Inkább, hogy 2 rész volt ami nézhető volt:)
  • Banderas1990
    Hát, azért a webepizódok között is vannak jók, bár egy része elég unalmas. De ott van pl. amikor a tudósok bekapcsolják a kommunikációs rendszert és azt hiszik, hogy hogy nem hallja őket senki, közbe ki van hangosítva a hajón, vagy amikor vitatkoznak, hogyan is nevezzék az irányítószobát . Ezeket be kellene tenniük a sorozatba:1. nem mindeki ismeri azt a weboldalt 2. feldobnák vele kicsit a sorozatot.

Egyébként remélem, hogy változtatnak kicsit a sorozaton, mert ugyan számos téren, sokat fejlődött a Stargate franschise az SGU-val, de sajnos túlzásba vitték a drámát, vagy inkább túlságosan a háttérbe szorították a felfedezést.
  • Narxis
    Kár volt, nem látszik a készítőkön, hogy bármit szeretnének változtatni. Simán állhatna minden rész abból, hogy társasjátékoznak vagy pókereznek miközben a hajó megy a maga útján, kisebb költség viszont a minőség ugyanaz lenne.

Ez a komment mindent visz:

SGU meg 20 epizod? Szerintem emogott idegen osszeeskuves rejlik, azt akarjak, hogy az unalomba haljunk bele.

:DD