4805
StarGate Universe (TV)
-
#2363 nem teljesen ide tartozik, de RDA ma lett 60 éves.... -
#2362 majd elhozzák a barátságos idegenek
az űrhajó már úgy is ott van..egy ilyen "okos2 embernek meg nem tart semeddig beindítani egy segélykérő rádiójelet és a kedves alienek meg rohannak megmenteni...huhahaha -
Lysandus #2361 Rush pszichésen sérült, és nem is kicsit. Jobban el kellett volna gyepálni anno a suliban... :-) -
Lysandus #2360 Sejtettem...
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy oldják meg. Megszereli a roncsot, és utánuk ered! Bruhaha! Hiszem, ha látom! :-)
Vagy a következő megállónál, már várja őket a kapunál? Némileg hihetőbb... -
#2359 És a legjobb is! Néküle a sorozat semmivé válna. -
r4pt0r #2358 Ne reménykedj, ő az egyik fő fő szereplő. :D -
Lysandus #2357 Letöltöttem az első 10 részt, és megnéztem maratonba. Hát, ez tényleg nem az, mint az eddigi SG-ék voltak. Kicsit túl sok a rinya. Azt én értem, hogy a karakterek többsége véletlenül került a Destiny-re, de hát álljunk már egy szóra. Az Ikarus bázison szakértők dolgoztak, nem? Itt meg úgy akarják beállítani őket, mint akik csak éppen arra jártak, turistáskodni, mint egy német nyugdíjas csoport. Ez max. a szenátorra igaz, meg a lányára, de közben egyikük már meg is halt.
Szerintem az évad csúcsa volt, amikor kirakták Rush. Remélem nem jön vissza. :-)) -
#2356 Terra Incognita, még az inkák és az aztékok is befigyelhetnek, majd Young Pizarroként és Cortezként végigsöpör a naprendszereiken :D -
#2355 Eldoradot még megtalálhatják :D -
#2354 Esetleg megtalálhatnának még egy atlantiszt. Ja az nem jó... Az már volt és sajnos tök izgi volt. -
#2353 attól félek én is :D -
#2352 És ha az utolsó pillanatban beneveznék a Destinyt egy rendszerközi űrhajóversenyre és szabotálná a hajót az ellenséges versenyzők egyike, miután is... Jah, ez már volt... -
#2351 Én írnám a forgatókönyvet akkor olyan epizódok lennének, hogy utána mind a 10 ujjadat megnyalnád. :D Lenne ám akció... :D Minden epizód után porolhatná le magáról a közönség a "törmeléket". :DD -
#2350 azé jó, hogy nem ti vagytok a forgatókönyv írók :D nem mintha a mostaniak túl jók lennének :D -
Reg5 #2349 Találkoznak egy "eltévedt" lidérc hajóval vhogy átjutnak a Végzetre és elrejtőznek, majd a köv évadban elkezdenek mészárolni :)
Ok tudom, ritka gyenge sztori, de meg lehetne magyarázni. -
#2348 Kár hogy ez nem jöhet össze, mert ugyebár a Destiny még jóval a lidércek létrehozása előtt elindult :P -
#2347 El tudnám "viselni" a te változatod is. :D -
Reg5 #2346 Inkább ne. Az annyira erőltetett volna(persze így se az). Ha meg berakják, akkor legyen egy hibernált lidérc is akit a számítógép egy rendszerhiba miatt feléleszt xD -
#2345 Ez egy nagy család,biztos fúrják 1mást:) -
Zenszkij #2344 Nem mellesleg emlékeztek-e a StarGate Atlantisban arra az idegesítő kis emberkére, aki valami bájitalt használt, hogy mindenki őt imádja, Lucius Luvinnak hívták! Na, ez a koma a Csillagkapu legelső filmjében amiben Kurt Russel szerepelt (ő játszotta ugye Jack O'Neillt)ott van az irányítóteremben, mikor először megnyitják a kaput. LOL -
#2343 :S :D -
#2342 neeem, az már nagyon hasonlítana egy tisztességes SG-sorozatra, ilyesmit nem engedhetnek meg! :D -
#2341 Berakhatnák majd a replikátorokat, mondjuk egy fejlentlenebb verziót, a hajón "szunnyad" és valamelyik részben felébred. Lehetne vele egy kis Alien hangulatot csinálni. :D -
Monoton #2340 Hmm lehet énis elkezdem újra, a S10-ből már van 720p verzió is. -
#2339 Most kezdtem elölről a csk1et,volt 1 ismerős arc ott Young ezredes személyében :) kár h 2rész után meghalt :D -
#2338 :DD -
#2337 Külföldi fórumokon csak Lt. Christfagnak hívják scottot :D -
#2336 Jah, először szokni kell, de vannak egész értelmes részei és a fősztori is érdekessé válik idővel. SZvsz. kár hogy vége, néznék még belőle új szezont. -
#2335 2 részt bírtam megnézni belőle, aztán ment az egész a kukába. -
#2334 hallottam róla, meg is akartam nézni pár részt, de egyszerűen nincs normális torrent :( -
#2333 szemetek....hát milyen világban élünk már.... -
#2332 Azt meg ellopták! -
#2331 dehát az nem kell....ott a valószínűtlenségi hajtőmű nem??? -
#2330 ezt láttátok már?:DDD
-
#2329 Mer a Vogonok egy új hiperűrsztrádát építenek ide és addig lezárták a bekötőt... -
#2328 le van zárva a gyorsforgalmi, nem tudunk elindulni :D:D -
#2327 szóval mindenkinek van már.....de akkor mért vagyunk még mindig itt??? -
#2326 Feketén nekem is van hat. -
#2325 neked még nincs? :D NEkem már van négy is! :D KEll egy? neked mint fórumos haver olcsón megszámítom :D:D:D -
#2324 Hiperhajtóművet minden kertbe! Kettőt! Nem izgat a szmogriadó vaze, én terep akarok ugrani!