StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az a baj, hogy sztem annyira látszik a készítõkön, hogy valami komolyat, lelkizõst, felnõttesebbet akarnak csinálni és ezzel nincs is baj DE sajnos kurvára nem megy nekik
SPOILER
pl: nekem a kezdõ jelent akkora WTF? volt, hogy csak na: Simi-simi, gyönyörû vagy TJ, ok Young és csók. ÉS??? Ennyi! Volt ez a jelent amit sehová nem tudod rakni, mert egybõl váltanak valami más témára. Szóval csak úgy lóg ott a rész elején. Nem is errõl szólt az egész rész, minek kellett az oda, legalább valami összefüggés lett volna a Nej dugásával, de ott is egy félmondatot eleresztenek róla és kész.
SPOILER OFF
És ilyenbõl rengeteg van, hogy van egy jelenet ami csak úgy jön magától cut és jön egy másik jelenet megint cut és semmi összefüggés vagy felvezetés. pl: Scott Cloe dugás, KINO-s jelentetek stb.
SGU-ban tetszik, hogy a karekterek életszerûbbek. Hibáznak, vannak érzéseik. Illetve tetszene, ha nem ilyen formában jelenne meg, hogy a diszkóban leissza magát. Ehhez nem nézek sorozatot, megkérdezem msn-en a haveromtól mit csinált hétvégén (a diszkóban leitta magát).
45 percre elmenne 5 perc diszkó meg 10 perc lelkizés, de könyörgöm, akkor a maradék 30 perc legyen akció vagy technológia vagy pumpa...
Így sem a szappanopera, sem a sci-fi rajongókat nem elégíti ki, ami hosszútávon ROSSZ taktika.
Ettõl függetlenül továbbra is nézem, mert Stargate van ráírva, meg évad közepét nem hagyok félbe. ÉS még reménykedek is benne, hogy ennél csak jobb lesz. De ha ilyen ütemben süllyed, a második évadot lehet hoppolom (és ha jó késõbb visszanézem).
ui: azért ezek a magánéletes-diszkós-eligazításos jelenetekrõl süt le a cost-cutting. Gyanítom azért van benne ennyi, mert erre van pénz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az aktuális epizódban nekem is többször eszembe jutott a barátok közt jelzõ😊 A szex+testcsere fájdalmasan nevetséges volt, igazán illett a sorozathoz, ahogy a cliff is.
Az energiapocsékolás után meglepõen hamar a csillagban voltak. Az utazásra és a problémamegoldásra kellett volna koncentrálni, nem Chloe pasi problémájára egy nyavajás diszkóban - és elõtte - , vagy Young szintén jellegtelen magánéletére. Egyik magánélete sem érdekel senkit, legalábbis ilyen formában.
Ha Chloe vagy Young nyomorult életébõl, valaki hatással lenne a történésekre, még megérteném. De ha így lesz, azt sem az eddigi kínlódások fogják meghatározni.
Személyes epizód értékelésem, avagy miért nézem még mindig:
1x01: 7/10 (SG volt)
1x02: 3+1/10 (mikor mindenki kikéri magának: "dehát nekem jogaim vannak" - avagy sírunk és önfeláldozunk - újdonság hatása +1 pont)
1x03: 3+1/10 (homokos rész - végén zene +1 pont)
1x04: 1/10 (kino"s" rész - aka. tekerve rövidebb)
1x05: 4/10 (ELMÛ-s rész második fele miatt)
1x06: 4+1/10 (elemi ösztön, avagy jégvágás - volt benne féregjárat +1 pont)
1x07: 1-1/10 (4756. epizód. Young megcsalja Tildát - záróképsor -1 pont)
Átlagban tehát 3,7 pontos a sorozat eddig, de kap ám bónuszokat:
Rush +1
Rush -1
Chloe -1
Tamara +1
Young -1
Telford +1
Eli +2
Greer +2
Operatõr +1
Vágás -1
CGI +1
Zene -1 (egyszer volt jó, kapott már érte pontot, egyébként ha van akkor elmegy, de sajnos ritka)
Összesen tehát 7,7/10 és ezért nézem még. Én sem értettem miért, de így levezetve megvilágosodtam😄
[merlinw.org]
Ok persze nem tetszhet mindenkinek, de az SGA-t se értékeljük már túl feleslegesen, mert nem érdemli meg.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem értem én az embereket, sci-fitõl mit várnak ? :-P
Nem elég, hogy Chloe minden részben sír, te kis telhetetlen.
De k*rvajó géped van istenem....
Vagy csak ez is úgy van összevágva, mint a korábbi trailer, hogy nagy ûrcsata lesz a mostani részben 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy Rush nem akadályozta meg teljesen a próbát, csak kicsit megjátszotta a katasztrófát, nem?
amikor Chloe meg "smárolt" Eli-vel, azt csak Eli képzelte, nézd csak vissza..a csók közbem hirtelen váltás, Eli ábrándozó pofát vág, és a csaj kérdi, hogy "mi az?", Eli meg gyorsan rávágja, hogy "semmi"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DE végül is nem baj az e heti Cloe sírás is meg volt, ki lehet pipálni
SPOILER
Amúgy az asszony is kemény, ok hogy a férje van ott agyilag de a teste azért csak Telfordé :-D
Amúgy ha így halad a sorozat 3. évad nem lesz az már most tuti! Szépen hozni fogja a 1,5 milliós nézettséget a 2. évadra, az meg hurka.
REAL MADRID
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Am szeritnem ez a rész jó volt, Bár Rush-tól ez köcsögség volt mert gyakorlatilag akár mûködhetett is volna a terv csak õ elbaszta na meg az a 3 buzitojás lelépett mikor gáz van hát mennyanyádba. De Rush végre beláthatná hogy szükség van a földel való kapcsolatra mert esik szét a hajó, alig van készlet... so enm húzzák sokáig. hülye ez a rush.. amugymeg nem végom miért vmi noname emberkét hoztak ide miért nem mondjuk Mckay meg Carter.. so ez baromság volt.
Armin & Ayu fan
Chloe meg még mindig ribi, mit smárolnak...
De legalább valami már történt is ebben a részben, igaz 5 perc történésre jutott 40 percnyi brazil szappanopera.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
btw még mindig szar a sorozat.
Az SGU-ban ilyesmiken nem szabad fennakadni. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!