StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az a KGST volt (ha tetszik ha nem, ezt veszed).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amúgy engem is meglepett, hogy ennyire szar nézettséget hozott a 7. rész :-D jövõ7re meglesz a 1,5 millió, gratula a készítõknek. Persze ez sem rossz DE gondolom amennyire számítottak ez kurvas*ar.
Szóval 7. rész nézettsége 1.626 millió<#eplus2>#eplus2>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Annyira lapos a sorozat hogy egyesek már beleképzelnek jeleneteket hogy pörgõsebb legyen. Szép XD
Biztos van jobb példa is, nem is egy de ott van a Star Trek ahol még a laikus is látja, hogy az elsõ sorozattól sokban eltér az utolsó. Mégis simán nézhetõ volt számomra pedig gyerekként is idõrendben tudtam nézni õket, filmekkel együtt.
SG-nél más a helyzet, 360 fokos fordulatot vettek az írók a nagyobb nézettség reményében. Az is lehet, hogy szimplán kiégtek és egy régóta fontolgatott irányváltást hoztak elõrébb az Atlantis cancel miatt. Mindenesetre én kitartok mellettük hiszen õk írták a másik 2 sorozatot is szóval lehet lesznek még érdekes dolgok itt. Egyébként számomra nem végtelenül szar, viszonylag nézhetõ, de teljesen megértem azokat akiknek abszolút nem tetszik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Csak azt nem értem, hogy ha annyian szerették a régebbi stílusú sg-t akkor hogy a francba kapott cancell-t(pláne hogy viszonylag pofás nézettsége volt)?
Am. korábbi eszmefuttatásomra alapozva lehet ezért nem mutatnak sokat a hajóból, csak a webes kinos epizódokkal, mert az már túl "technikás" lenne...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Jo ha 3 evadot megel ha ezt igy folytatjak, mert ez egy hulladek/nulla/szemet semmi egyeb.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Beindulási szempontok szerintem a többségnél azt jelenti, hogy:
1: Nem kell dráma, nem kell picsogás, emberi kapcsolatok meg csak mértékel!
2: Értsünk már a technológiához ha már ezen a kurvajó hajón vagyunk!
3: Kezdjünk is vele valamit!
4: Utazzunk minnél többet a kapun(mutatva az eseményt) és ápoljuk emberi kapcsolatainkat idegen lényekkel, olyan ESGÉsen.
5: Az idegen lények többsége ne homok szörny és finglény legyen, hanem olyan ami BESZÉL! Úristen! EZ BE-SZÉÉÉL!
6: Ha már ott vagyunk akkor találjunk olyan technológiát, vagy tegyünk olyan felfedezést, hogy: Úristen emberek! Ezt nézd! Ez az a dolog ami megváltoztatja az egész univerzumról alkotott képünket! Jesszusom az õsök stb...
7: Chloét falja fel egy picsogós részeg ex-drámaszörny.
Szerintem az évad utolsó része lesz az amikor beindul.<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
De k*rvajó géped van istenem....
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Tehát gáz, hogy ha SG-t szerenék nézni a régieket nézem, ha sc-fi-t akkor mást, ha meg szappant, akkor már inkább nézek MP-t vagy 90210-et, stb. SGU-t gyakorlatilag azért nézem, mert szeretek kínomban röhögni, és hogy értsem az itteni ökörködést😊
Hoppá, megint kiírtam magamból a választ: abszurd komédiába még besorolható a sorozat😊
[merlinw.org]
Az SG:U-nál én azt látom, hogy valami vegyeset alkotnak, próbálják a régi rajongókat is megtartani, de szeretnének nagyobb nézettséget az új emberek bevonásával elérni, ebbõl lesz valami katyvasz.. :S Azt olvastam, hogy az Atlantis filmnél is hasonlóban gondolkodnak... :/
...scifi viszont nagyon kevés volt és most még egyel kevesebb mert az SG is átment tinidrámába.
[merlinw.org]
Ez egybeesne azzal, hogy miért helyezik a hangsúlyt a szereplõk közötti érzelmekre és miért van kevesebb technoblabla.
[merlinw.org]
Okok:
1. Már csak a köztük levõ (Rodney szerint) szexuális feszültség miatt is 😄
2. Sam kiosztana mindenkit militáris téren, hogy kapják össze magukat
3. Rodney kiosztana mindenkit atomfizikus téren, hogy kapják össze magukat 😄
4. Elõkerül egy-két rejtett technológia, navrendszer secperc alatt feltörve, és irány a végtelen galaxis, nem a beprogramozott út
5. Energiát max kakaóra, Rodney+Sam okoskodik=aki akar húzza a belét haza, és hozzunk ide értelmes embereket, nem kell ide egy szenátorlánya csak azért, hogy a részenkénti tragikomédia és dugásjelenet meglegyen.
Uff, a nagy sziú vezér szólott 😄
szerk.: ezért kár volt abbahagyni az Atlantist de mellette simán futna (egy napon, elõtte vagy utána)
Armin & Ayu fan
Cloe-Eli jelentek, diszkó annyira de annyira jó volt :-)
Amúgy Eli helyébe valószínû nem kur*am volna le valami csajt :-)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"