StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább ha nem nézed a sorozatot, akkor hülyeségeket ne is beszélj. EZ NEM A KAPUÉPÍTÕ HAJÓ. Remélem már el lehet olvasni a lényeget.

Magiszter
Nekem ezzel a résszel sikerült az idei évre elvenni a maradék kedvemet is a Csillagkaputól. Jójó, történtek benne dolgok végre, tényleg, de az egész tálalása... Hiába volt benne akció, nem volt benne izgalom... Majd évad végén letöltöm és megnézem egybe a részeket...

Addig is, jó sorozatnézést mindenkinek!!! <#eljen>

Fülüke
???? Én csak azt mondtam, hogy nekem ez a rész hasonlított a legjobban a többi csillagkapu részhez, hogy: Idõutazás, instabil féregjárat, napkitörés.

De k*rvajó géped van istenem....

[NST]Cifu
Ennek a résznek legalább volt már tudományos jellege is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mire gondolsz? Az idõutazásra, vagy arra a techno-blablára, amelyben az idõutazást megmagyarázták, nevezetesen azzal, hogy a féregjárat (!) egy csillagkitörés képes úgy kibillenteni, hogy az idõutazást okoz (ha ez ilyen egyszerû, akkor hogy-hogy még nem erre épül a lehetséges alternatívákat feltérképezõ kapuhasználat?), esetleg arra, hogy az X bolygó vízében élõ vírusokat az Y bolygón élõ állatok mérge gyógyítja? 😊

Ugyanúgy techno-blablára épült ennek a résznek a tudományossága is, mint az eddigiek többsége, a legszebb eddig az Air epizód kalcium-karbonátos-széndioxid lekötõs magyarázata. A Kalcium-karbonát ugyanis nem köt meg széndioxidot, ellenben Kalcium-oxid (CaO) és széndioxid (CO2) reakciójából keletkezhet Kalcium-karbonát (CaCO3). Egy egyszerû wikpédia bejegyzést is sikerült rosszul értelmezniük a forgatókönyv-íróknak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fülüke
Tetszett ez a rész, ez volt az elsõ ténylegesen jó rész számomra! Ennek a résznek legalább volt már tudományos jellege is.
Az is feldobta, hogy meghalt Chloe, de sajnos nem örökre... 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Narxis
Mutálódtak. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CharrDen
Ezek ilyen alien-goauld-ok voltak.

LasDen
én elõször azt hittem azok is 😄 valahogy eljutottak oda is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
Annyit azért megjegyeznék, hogy a legutóbbi részben a fenenagy CGI-s lények végülis csak 98%-ban néztek ki úgy mint a goauldok az eredeti sorozatban 😄

Zenszkij
Persze..😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

".Szinte olyan már mint az utolsó X-Akta film, szinte alázza az egész sorozatot"

ezt gondolom csak viccbõl írtad?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Attól hogy nem volt zufók az xaktákba még volt benne izgalom bõven, de a következõ filmben, már ha lesz, valami igen erõs ufós sotryt kellene csinálniuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zenszkij
Jaja, remélem ez az õs device "fekete kavics" rövidesen végleg tönkremegy. Nem lenne utolsó, ha a kinok-ból is lemerülne az elem 😉. Amúgy számomra döbbenet mennyire nem passzol ez a régebbi izgalmakkal, amiket az elõzõ két sorozatban átélhettünk. Itt ez a hajó, nem történik rajta semmi, gyakorlatilag a 9-es ékzár rejtélye egy nagy nulla unalmas civilizációktól mentes univerzumba lök át, egy állítólagos kapuépítõ hajóra, ami eddig még egy kaput sem épített. Szomorú, semmi fõellenség, semmi izgalom...Szinte olyan már mint az utolsó X-Akta film, szinte alázza az egész sorozatot. Ez valami vicc lehet?

Amanda Tapping vissza fog térni a Stargate Universe 1. évadjában.
/sorozatjunkie/

Gondolom az utólsó részben, megjelenik, bepötyög pár sort és hazarepülnek. Game Over.

<#vigyor3>

REAL MADRID

MerlinW
BSG sztájlban:
Oh, my frackin' gods😊

[merlinw.org]

<#szomoru1>

Jakuza001
Azert ezek az osszefoglalok kemenyek 😄

"A Földön Young, Eli és Chloe meglátogatja családját."

kov resz:

"Scott hadnagy és Camille meglátogatják a szeretteiket."

Oh my fcking god 😄

MerlinW
Csak a szokásos téli szünet. Eddig is így volt mindig.

A címek azért sokat elárulnak <#idiota>

2009-Nov-20 Stargate Universe 01x09 Life
2009-Dec-04 Stargate Universe 01x10 Justice
Unknown Stargate Universe 01x11 Space
Unknown Stargate Universe 01x14 Human
Unknown Stargate Universe 01x15 Lost
Unknown Stargate Universe 01x16 Sabotage
Unknown Stargate Universe 01x17 Pain
Unknown Stargate Universe 01x18 Subversion
Unknown Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
Unknown Stargate Universe 01x20 Incursion (2)

[merlinw.org]

CharrDen
Hát ez a 9edik rész egy tipikus példa lesz már most látom, hogy mivel lehet egy sorozatot elrontani. Pedig már kezdtem örülni hogy Chloe végre meghalt <#szomoru1>

most olvastam a stargate.hu-n hogy dec. 4 töl nem vetitik de ha jól sejte akor ez nem érinti az uj részek elkészülését és ugyanigy továbra is heti egy részt adnak ki. nem ?

majdnem 4 hónapig nem fogják vetiteni.ami miatt lehet hogy halasztanak is mer tul nagy kiesés lene ez nekik.
Hát ez kész 😄
Szerintem le se töltöm...
utolsó részrõl "...Az évadzáró duplarész második fele, amelynek a végén Mallozzi szerint egy olyan megdöbbentõ cliffhanger lesz, amelyhez hasonlót korábban még sosem írt...."
gyanítom kiderül Youngról, hogy õ is meleg és Telfordot szereti <#eplus2>
amúgy ahogy olvasgattam egy ilyen egy olyan rész lesz, bár ahogy gyanítom 1-2 izgalmasabb résznek igérkezõ részt is majd sikerül eldrámázniuk 80%-ban, szóval sztem kb. még 3 max 4 rész lesz ami várható, hogy jó lesz.
többi hurka
Zenszkij
Tipikusan olyan rész, hogyha meglenne az egész évadom, amit simán léptetnék 😉

Narxis
HAHA igazi BK-s befejezés. 😄

Zenszkij

Julius Caesar
Már a promótól is röhögtem 😄 Ez tényleg "Ûrszeretõk" lesz SG helyett 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Magiszter
A 9. rész promója alapján megint a nézõk által leginkább kedvelt dolgot vetik be méghozzá a ki-kivel-kavar-és-mennyit bombát. Ez egy Sci-Fi alapokra fektetett katonai filmnél igen csak jó dolog. Várom már hogy kiderüljön, Telford megcsalja "Tildával" Youngot, miközben Camile valójában Leszbikus és Chloe-val akar kavarni, de Chloe-nak nem jönnek be a nõk ezért jobban ráhajt Scott-ra, miközben tudja hogy Eli van belehabarodva. Pf... ez így leírva szörnyûbb mint gondoltam :-D
Ilyen hol volt eddig az SG-ben? Volt egy-két rész mikor Jack és Sam szeret-de-a-feljebbvalóval-nem-lehet kazettát tették be, de ennyire nem volt súlyos. Ez kb ilyen lenne SG-1-ben: Sam megcsalja Jack-et Daniel-el, mert tudja hogy szereti és féltékennyé akarja tenni. Közben Hammond tábornokról kiderül hogy meleg és Walter Örmesterrel szeretne lenni, de Walter bele van bolondulva Dr. Fraiser-be, holott vár rá otthon a felesége és három gyereke....

milyen fõsztori kell? az már rég megvan. az eredeti csk-ban sem ment mindig elõre a gouaudos sztori...

szerintem teljesen jó...

Fabio Capello
No ez már nem volt rossz, de a köv rész promóját nézve nem tartós a változás....

Nevetséges, hogy a 8. rész volt az eddigi legjobb, mert bizony ám eléggé hurka lett ez is. Azt kell hogy mondjam, olcsó húsnak híg a leve, mert nem tudom mennyibe kerül ez a sorozat de sci-fihez képest eléggé "mini"
jó sokat sírtak most is<#eljen>
Szerencsére a 9. rész is pörgetõs lesz, valószínû ez végleg kicsinálja a sorozatot
kíváncsi leszek a mostani és a majdan a jövõ heti nézõszámra is, hogy mennyire befolyásolja a nézõket egy-egy jobb vagy rosszabb rész vagy már végleg elkaszálták

9. rész promo

áááááá, végre lesznek leszbik :-D
Zenszkij
Ez mekkora!!! Ezeket is belerakhatnák a filmbe...

Agamemnon
A korábbi részekhez képest valóban kiemelkedõ, fõleg, hogy egy pár perc erejéig reménykedhet az ember abban, hogy a ribancot kiírják 😄

Julius Caesar
Na, nem volt rossz rész. Bár a befejezése tényleg suta, de végülis mit mutassanak? Nyilvánvaló mi történt. Pedig 2x is meghalhatott volna kloé. Szurkolok, h a végén meghaljon. De nem oylat ígértek, h már az elején sokan elvéreznek? Na mindegy.

Sztem a többi részhez képest jó volt.

Ja és véletlen 720p-ben töltöttem le. Elsõ HD-s CSK-m. Lehet h átállok erre, viszont akkor minden harmadik részt törölnöm kell hely miatt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nyersfordítás 48%

CicMax blogjáról:

2009. november 14., szombat
Hazaértem a ZH írásból...

... lássuk ezt az SGUt. Sietek vele, mert szerintem megint jól megfáztam...

Verzió: stargate.universe.s01e08.hdtv.xvid-fqm.avi

Nézz utána a dolgoknak, mielõtt kérdezel.

REAL MADRID

Magiszter
Arról van valami hír hogy a felirat mikorra várható? Mert ahogy elnézem még el se kezdték 😮

Zenszkij
Ha így lenne vége, akkor elég gagyi lezárása volna az epizódnak.

EmThor
ki mondta hogy ezt a részt folytatják?

Nézhetõbb volt mint az elõzõ részek de még mindig nem az igazi.

Zenszkij
Nekem antipatikusak egyszerûen a fõszereplõk. Chloe-t egyenesen rühellem, mért nem tud végre tényleg meghalni....

Nem nekem jó volt, mind mindegyik eddig.

Narxis
OMG-OMG megadták a népnek ami kell, végre nem síros köcsögöket mutattak hanem kemény csávókat.

Nekem errõl a részrõl az Alien filmek ugrottak be, már csak ezért is piros pontot adok nekik. 😄 Egyébként még az a rész jutott eszembe amikor SG-1-ben O'Neill-ék egy nagyon fejlett néppel találkoznak, akik átadják technológiájukat csak aztán kiderül, hogy az a céljuk, hogy az emberiség kihaljon. O'Neill itt is valami idõanomáliát használ ki és üzenetet juttat vissza a parancsnokságra, közben meg szétlövik az egész CSK1 csapatot.

Kíváncsi leszek tartják-e ezt a mentalitást, 80% akció 20% blabla. Mert ilyen volt a régi SG.

Utálom ha egy történet kiszámítható. És ezek a balfaszok még az idõutazásos témát is el tudták intézni, hogy lazán kiszámítható legyen, hiszen túl sokan haltak meg ahhoz, hogy a következõ részben ne találják meg a megoldást... baszki. De ha az eddigi részek a 10-es skálán 2-4 körül mozogtak, akkor ez kaphat 6-ot mondjuk. Legalább van egy kis fejlõdés a komplexitásban, volt egy kis pörgés, gyilkolászás...
EmThor
A mai nézhetõ volt, de semmi 'fõsztori' vonal továbbra sem, 8 rész lement könyörgöm

Magiszter
Ezek szerint a "jó"-t szarkasztikusan érted?

Ismét egy jó kis rész, és még nincs vége. 😄

Várom a cancelért kiáltó hszeket. 😄

ne sértegesd az ûrgammákat 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fabio Capello
Én is elvagyok vele, mert az SG sorozat favsorozat, de akkor már maradjunk hûek a névhez 😉

LasDen
nekem végülis bejön....vagy legalábbis elnézegetem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár