StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is, jó sorozatnézést mindenkinek!!! <#eljen>#eljen>
De k*rvajó géped van istenem....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mire gondolsz? Az idõutazásra, vagy arra a techno-blablára, amelyben az idõutazást megmagyarázták, nevezetesen azzal, hogy a féregjárat (!) egy csillagkitörés képes úgy kibillenteni, hogy az idõutazást okoz (ha ez ilyen egyszerû, akkor hogy-hogy még nem erre épül a lehetséges alternatívákat feltérképezõ kapuhasználat?), esetleg arra, hogy az X bolygó vízében élõ vírusokat az Y bolygón élõ állatok mérge gyógyítja? 😊
Ugyanúgy techno-blablára épült ennek a résznek a tudományossága is, mint az eddigiek többsége, a legszebb eddig az Air epizód kalcium-karbonátos-széndioxid lekötõs magyarázata. A Kalcium-karbonát ugyanis nem köt meg széndioxidot, ellenben Kalcium-oxid (CaO) és széndioxid (CO2) reakciójából keletkezhet Kalcium-karbonát (CaCO3). Egy egyszerû wikpédia bejegyzést is sikerült rosszul értelmezniük a forgatókönyv-íróknak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az is feldobta, hogy meghalt Chloe, de sajnos nem örökre... 😄
De k*rvajó géped van istenem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt gondolom csak viccbõl írtad?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
/sorozatjunkie/
Gondolom az utólsó részben, megjelenik, bepötyög pár sort és hazarepülnek. Game Over.
<#vigyor3>#vigyor3>
REAL MADRID
"A Földön Young, Eli és Chloe meglátogatja családját."
kov resz:
"Scott hadnagy és Camille meglátogatják a szeretteiket."
Oh my fcking god 😄
A címek azért sokat elárulnak <#idiota>#idiota>
2009-Nov-20 Stargate Universe 01x09 Life
2009-Dec-04 Stargate Universe 01x10 Justice
Unknown Stargate Universe 01x11 Space
Unknown Stargate Universe 01x14 Human
Unknown Stargate Universe 01x15 Lost
Unknown Stargate Universe 01x16 Sabotage
Unknown Stargate Universe 01x17 Pain
Unknown Stargate Universe 01x18 Subversion
Unknown Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
Unknown Stargate Universe 01x20 Incursion (2)
[merlinw.org]
majdnem 4 hónapig nem fogják vetiteni.ami miatt lehet hogy halasztanak is mer tul nagy kiesés lene ez nekik.
Szerintem le se töltöm...
gyanítom kiderül Youngról, hogy õ is meleg és Telfordot szereti <#eplus2>#eplus2>
amúgy ahogy olvasgattam egy ilyen egy olyan rész lesz, bár ahogy gyanítom 1-2 izgalmasabb résznek igérkezõ részt is majd sikerül eldrámázniuk 80%-ban, szóval sztem kb. még 3 max 4 rész lesz ami várható, hogy jó lesz.
többi hurka
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ilyen hol volt eddig az SG-ben? Volt egy-két rész mikor Jack és Sam szeret-de-a-feljebbvalóval-nem-lehet kazettát tették be, de ennyire nem volt súlyos. Ez kb ilyen lenne SG-1-ben: Sam megcsalja Jack-et Daniel-el, mert tudja hogy szereti és féltékennyé akarja tenni. Közben Hammond tábornokról kiderül hogy meleg és Walter Örmesterrel szeretne lenni, de Walter bele van bolondulva Dr. Fraiser-be, holott vár rá otthon a felesége és három gyereke....
jó sokat sírtak most is<#eljen>#eljen>
Szerencsére a 9. rész is pörgetõs lesz, valószínû ez végleg kicsinálja a sorozatot
kíváncsi leszek a mostani és a majdan a jövõ heti nézõszámra is, hogy mennyire befolyásolja a nézõket egy-egy jobb vagy rosszabb rész vagy már végleg elkaszálták
9. rész promo
áááááá, végre lesznek leszbik :-D
Sztem a többi részhez képest jó volt.
Ja és véletlen 720p-ben töltöttem le. Elsõ HD-s CSK-m. Lehet h átállok erre, viszont akkor minden harmadik részt törölnöm kell hely miatt.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
2009. november 14., szombat
Hazaértem a ZH írásból...
... lássuk ezt az SGUt. Sietek vele, mert szerintem megint jól megfáztam...
Verzió: stargate.universe.s01e08.hdtv.xvid-fqm.avi
Nézz utána a dolgoknak, mielõtt kérdezel.
REAL MADRID
Kíváncsi leszek tartják-e ezt a mentalitást, 80% akció 20% blabla. Mert ilyen volt a régi SG.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Várom a cancelért kiáltó hszeket. 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"