4805
StarGate Universe (TV)
-
#2523 hát gyerekek... kezd alakulni... már csak a szappanopera dolgokat kell egy kicsit kigyomlálni, és fain lesz :D -
#2522 Jó kis rész volt hamar vége lett:( -
#2521 nah akkor álljunk neki annak a 11. résznek :) -
#2520 hmm milyen igaz.. belegondolva elég hülyeséget vártam el :D de lényeg a lényeg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon lyukas már az a szegény hajó :S -
Borg #2519 Végre. -
#2518 Szerintem ugyan az az SGU volt amit eddig is lathattunk. :) -
#2517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vaszeg azt nem tudta leszűrni az emlék-képekből, hogy mégis hol fúrtak lyukat a hajón..meg gondolom nem egy képzett pilóta, az is kész csoda, hogy letudott szállni a destiny-re, és nem belecsapódott... -
Reg5 #2516 Kicsit félek tőle. Kb ugyanez volt a BSG lázadásos részében is, remélem azért különbözni fog tőle.
Ez a Space viszont jó volt, a csata mondjuk elég BSG-sre sikeredett dehát ez van. -
#2515 Hát valóban nem rossz (01x12) -
#2514 Ez a mai rész nagyon jó volt, de a következő heti rész promóját aki megnézi egyetért hogy ott a BSG feeling rulez 1000-el:D Tényleg olyan mintha az Atlantis és a BSG szellemi utódának szánták volna ezt a sorozatot. -
#2513 Nem árt ha látod. -
Valezius #2512 Én 5rész után abbahagytam, az előzetese nem volt rossz a 11-es résznek, ha tényleg jó, akkor azt megnézném.
Ehhez látnom kellene a kimaradt 5részt is? -
#2511 Azért az mekkora poén már, hogy "angolul írtak:O" :D -
#2510 Nem volt rossz rész, sőt, de azért kicsit erőltetettnek tűnt ez a megoldás... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...már ahogy visszahozták Rush -t a képbe -
#2509 omfg "in SGU we trust"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na szóval már azt is tudjuk mi volt az a hajó ami a pilot végén elhagyta a destiny-t, meghát na KIRÁLY VOLT köcsög protosok szétbaszták a burkolatot na meg rush nem tudta volna ugyan oda visszatenni azt a hajót muszáj volt még1 lyukat csinálna:D Eli is kemény volt :D na és Destiny főágyú (L) nagyon lávoljuk:D ez fel fog pörögni bizony bizony :D -
#2508 Ez gyors volt... :) A rész pedig űberkirály! -
#2507 Kész a fordítás!
klikk -
#2506 -
#2505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Zerg gyerekek mar voltak valamelyik korabbi reszben, mar csak a swarm hianyzik :)))) Stargate Univierse: The Wings of Liberty -
#2504 ahogy elnézem jo kis husvéti ajándék lesz felirattal majd :) -
#2503 Már csak a jó pofa felirat hiányzik :( -
#2502 Köszi! :) -
#2501 Na, örülök hogy ennyire bejött nektek, én azért megvárom a magyar feliratot... :) -
#2500 eztv.it -
#2499 Honnan zúztátok le? -
#2498 LOL, tényleg úgy néznek ki. :D Eszembe nem jutott... -
Ez de mekkora resz volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kis genyo Protoss-ok -
Monoton #2496 Na akkor folytatom az 5. résztől :D -
Zenszkij #2495 Igen, ez a Csillagkapu, ez a rész ízig vérig az volt!!! És ez már nem áprilisi tréfa, erre vártunk, ezt reméltük, hát eljött!! Végre él és dicsfényben pompázik a sorozat:D. -
#2494 loooooooooool, ez mekkora rész volt. Na ilyen egy hamisítatlan Csillagkapu epizód!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nagycsöcsű miért sírt a végén? Reménykedett, hogy Chloe nem tér vissza és övé a hajó bikája?:D Am. tök durva, hogy Rush és a lezbi szövetkeztek...ezek az alienek meg durvák.
Rush 4ever!!!! -
#2493 muhaha márcsak pár óra és apa kezdődik lesz:D addig is alszok egyet ;) -
#2492 nyugi, én ma egész nap azt hittem szombat van, őrülten kerestem mindenhol az új részt, meg hogy cicmax hol tart a felirattal :D:D:D -
#2491 kb ennyi lesz a holnapi/mai részben. -
#2490 A fene :( -
HUmanHunter #2489 holnap hajnalban -
#2488 Na, de akkor jól tudom, az este az még ma van, nem? :) -
#2487 Nagyon kíváncsi leszek rá hogy mennyi lesz ebből a holnapi részben. Remélem nem a fináléból vannak a jelenetek kiollózva... -
r4pt0r #2486 Rosszul, este lesz. -
#2485 őőőő, nem ma kellett volna a köv. résznek jelennie, vagy rosszul tudom? -
haywire #2484 gyerünk rush :D csapj vissza :Dxd