StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
valahogy úgy kéne mint pl: most volt a 8. részben amikor Eli és Rush beszélget a KINO-ba, Eli az anyjáról Rush meg tudja a franc mirõl, de jó jelenet volt és tartalmas, a dráma ne az legyen már, hogy szegény cloe 5 percenként nyöszörög valamit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pont ez benne a szomoru.
Itt is érdemes lenne megfogadni az építõ jellegû kritikákat, nem pedig dühöngeniük twitteren meg ki tudja hol.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Star Trek is sokat változott, noha ott is megtartottak sok agyatlan ötletet az elejétõl a végéig.
The.Universe.S04E11.Science.Fiction.Science.Fact
#1940: Ezek szerint nem sok drámát nézel... 😄 Aki ezt drámának nevezi, azzal nagy baj van.
Nekem Sheppard nagy kedvencem volt, mintha egy komikbúkból ugrott volna ki.
Én továbbra is nézni fogom az SGU-t, csakúgy mint a Sanctuaryt. Ez a 2 nálam garantálja a szórakozást. Lehet mondani, hogy szar ízlésem van és talán igaz is, de nekem tetszik 😊
fantáziátlan(egy scifiben!!!), elõre kikövetkeztethetõ, humortalan, unalmas katyvasz lett eddig amit csináltak...nagyon szomorú vagyok ez miatt hiszen ez adott reményt arra hogy az SG minõségi részeit itt megpróbálják ûberelni...lehetne..sõt hangoztattak itt mindenféle harcias alieneket , sosem látott technologiákat bolygókat amibõl eddig nem nagyon mutattak semmit...így nehéz lesz fenntartani a rajongók (?) érdeklõdését...ha nem csinálnak gyorsan valami húdebazmeg jó részt akkor az elsõ évad szerintem egyben a befejezõ része évadja lesz ennek...
amit nagyon sajnálnék..hatalmas lehetõségek lennének benne..de nem használják ki sajnos 😞((
azért drukkolok nekik...
http://pspfilez.extra.hu/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Már a legelején közölték, hogy teljesen másra kell számítani mint az eddigiekre. Nem is ért meglepetés.
És nekem bejövõs, mivel szeretem a lassú drámákat, és ezt a fajta szinvilágot. (Na jó, azzal egyetértek, hogy kloé mehetett volna az apjával)
De ha már a koholmányokat emlitették itt többen is, akkor számomra az egész sorozat (SG-1-tõl Atlantison át az SGU-ig) az.
Számomra a film alegjobb és kész.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Star Trek DS9 nekem nem tetszik mégsem sírtam tele a világegyemetem hogy szar minden rész után, mert láttam belõle 3-4et és annyi bõven elég volt, hogy lássam hogy ez nem nekem készült, mert nekem a Star Trek ne legyen ûrbázisos dolog, arra ott volt a Babylon 5.
Nekem nem hiányzik egy n+1. szupercsapatos SG, ezért tudom ezt a sorozatot annak modja szerint hova tenni és élvezni... persze jobb lenne többet foglalkozni a hajóval a mechanikájával, de a készítõk láthatóan mást akartak, mert ez inkább az ott rekedt emberekrõl szól, bár hozzáteszem hogy ez életszerûbb így, de láthatóan sokaknak nem tetszik és a régi SGt akarják látni ebben is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ugyan már.
Egyébként köszönjük, hogy ilyen lekezelõ vagy.
REAL MADRID
Ez az SGU meg valami IZÉke, nevezzük U-nak!
Sajna ez kb. annyira szórakoztató, mint a dzsádzsárbinkszes epizód 1-3. Az sem SztárVársz, ez sem SG. Hullagyalázás.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Tehat ami star trek az szamukra fogyaszthato, meg ha szar is 😄
Ja es utana azt mondjak, hogy csunya, de fimon <#eplus2>#eplus2>
Vagyis mindíg meg fog maradni az ember-karakterközpontúság és hajó csak mint egy statikus, életben tartó inkubátor kap szerepet.
(A forgatókönyvírók igazán besegíthetnének a csapatnak, már eleget szenvedtek...megérdemelnék.)
Engem az érdekel, hogy mit találnak pozitívnak a sorozatban. 😊
A jó sztorit? A pörgõs cselekményt? A jó színészeket? A páratlan látványvilágot? Stb... 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Unatkoztam szóval most néztem meg a 8-as részt és már azt játszottam, hogy keresem azt az apró megmozdulást vagy valamit amit értékelni tudok. Ebben az epizódban találtam egyet, amikor Eli mondja Ruchnak hogy õrült és megfordul, tényleg õrült vagy, na azt a pofát amit vág Rush, félelmetes. 😄
Az értékelésem eddig a legmagasabb az édvadban, 2/10. 😄 (Az eddigi epizódok nem fértek fel egy 10-es skálára.) Azért nem 1 hanem 2, mert kétszer is meghalt a kloé ez már magában ott van a szeren. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
- 1.802 million viewers
- 1.1/2 HH
- 0.7/2 A18-49
Nocsak, nocsak. Hogy is volt az a visszajövetel? 😄
Szintén elszomorít, hogy megint eg olyan sztorit használtak fel, amit már az eredeti széria is elsütött kétszer vagy háromszor nevezetesen az idõutazósdi a napkitöréssel.
Legalább most volt egy kis alien hangulat, bár sokan átverve érezhetik magukat, mert a készítõk beígérték a sorozat indulása elõtt, hogy nem földi kinézetû idegenek lesznek. Ezt úgy mondták, hogy abból arra lehetett következtetni, hogy a plusz egy milla erre fog elmenni és eddig sosem látott fajokkal találkoznak majd. Ehelyett volt egy lebegõ, víz vagy homok lény, meg kis alien szerû valami.
De ha meghallgatják a készítõk a kritikákat akkor a második évadra még lehet ebbõl akrámi, volt már olyan sorozat ami késõbb lett felpörgetve, vagy épp koncepció váltáson esett át...
De k*rvajó géped van istenem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. Igazad van, nem ez rakja le a kapukat, hanem ami ez elõtt jár.
3. Hülyeségeket nem írok, mivel korábban a sorozat beharangozásában úgy fél, 1 éve arra utaltak a készítõk, hogy a szereplõk a kapuépítõ hajón fognak kavarni. Hmm mégse így lett, ennek szólt a fanyar utalásom.
4. Szeretem a sorozatot és nézem is, csak éles váltásnak tartom ezt az erõs romantikus, lelkizõs szálat.
5. Hülye következtetéseket ne vonj le, csak azért mert neked más a véleményed. Ez egy fórum azt ír ide mindenki amit akar, amíg az közízlést nem sért és témába vág.
6. Nem attól teszik függõvé, hogy folytatják-e a sorozatot, hogy mi sg-s sg fanok mit írunk ide a fórumba. Még, ha igaz is az...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?