StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az Ûrbarátok közt kétmilliónégyszázötvenhetedik része következik.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vagyok én akinek nem tetszik, vannak a hülyék akinek nem tetszik és vannak mások akiknek szintén nem tetszik. Az viszont csak véletlen ha az én véleményem egyezik a hülyék csoportjával, vagy éppen a nem hülyék csoportjával.
De ne kelljen már szádba rágnom mindent mint egy 5 évesnek!
Ha csak azért jössz be 2x 3x hogy beírd szar, de nincs rá értelmes indokod akkor trendi divatfikázó vagy. Ha értelmes indokokat sorakoztatsz fel akkor nem(mint írtad te leírnád hogy xy ok miatt nem tetszik.). Amúgy ezt írtam is #1837-es hozzászólásban, csak úgy tûnik hogy nem olvastad el.
Az én magyar szavaimból alkotott mondataimmal semmi baj sincsen. Azonban a szavakhoz társítható értelmekkel és azok hova tételével már problémáid akadnak. Mint kiderült el sem olvasod, vagy csak szimplán nem törõdsz egész mondatrészekkel. Így pedig a hiányos információkból rossz következtetéseket vonsz le.
Vagy csak egyszerûen kötekedni akarsz valakivel. (Magyar virtus ez is.)
Narxis: Nem is mondtam hogy ebben a topikban van sok divatfikázós, csak ide írtam le hogy vannak szép számmal (amúgy párszáz hsz-el odébb volt 1-2 divatfikázás gyanús egyén.)
Úgy fest, nem a szövegértésemmel van probléma, hanem az egyes magyar szavak és az azokból alkotott mondatok jelentése nem a te mondanivalódat tükrözi és ebbõl féreértés születik, mivel olybá tûnik, - ahogy azt már leírtam- hogy te vagy aki megmondja a frankót, a többi "kritikus" pedig a te szóhasználatoddal élve trendi.
Itt még nem írta le ember azért a véleményét, mert "trendi" akart lenni. Ez a sorozat valóban megosztja a nézõket, akik nem divatból csapódnak valamelyik oldalhoz, hanem mert -veled együtt- van véleménye.
"Nem azért írtam negatív véleményt a sorozatról, hogy csatlakozhassak a negatívan véleményezõk népes táborához, úgymond a geng-hez csapódjak, hanem mert nekem ez a véleményem. Az csupán a véletlen mûve hogy mégis velük értek egyet végsõ soron."
Ezzel megint magadat ismételted. Vagy te, akinek nem tetszik és vannak a hülyék akiknek szintén nem tetszik, de ez csak véletlen, hiszen õk trendik, te meg nem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
te ebbõl ezt szûrted le:
"a te véleményed kritika, a másoké meg trendi divatfikázás"
Csak gratulálni tudok ehhez a tartalmi és lényegi következtetésre.
Leírom akkor a normális értelmezését, hátha vannak még értetlenek:
Nem azért írtam negatív véleményt a sorozatról, hogy csatlakozhassak a negatívan véleményezõk népes táborához, úgymond a geng-hez csapódjak, hanem mert nekem ez a véleményem. Az csupán a véletlen mûve hogy mégis velük értek egyet végsõ soron.
(Trendi fikázók = csak azért írnak mert mások is írtak, nincs konkrét indokuk rá, vagy csak mondva csinált. Szélsõséges esetben még csak nem is látták a sorozatot/filmet, maximum a bemutatót.)
u.i.: Szóismétlések szándékosak.
De k*rvajó géped van istenem....
részemrõl a trendi véleményem, hogy a 6. rész átmeneti izgalomkeltésszerûsége után ez az epizód a "beletekergetés" áldozatául esett...
De sebaj, mert most már izgulhatunk, hogy ki, kinek a testébe bújva kinek a feleségét dugja...
Am. nem akarok offolni, én azért várom a köv. SG:U részt is. Én kitartok ebben az évadban, legalábbis megpróbálok. 😄 Most 45 percet nem sajnálok egy olyan névért mint az SG és még néha RDA is felbukkan elszórni 1-2 poént. ^^
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Igaz az 1 epizód volt itt meg folyamatosan akarnak játszani az érzelmekkel. Mindegy, szerintem érdemes megnézni.
Szóval még bármi lehet, én azt mondom. 😛
Armin & Ayu fan
Ha a 40 perc barátokközt + 5 perc SG helyett 40 perc SG + 5 perc barátok közt lenne, szerintem mindenki elégedettebb lenne.
Nem azt mondom, hogy a korább SG-k tökéletesek voltak, mert mindenki elbírt volna egy kicsivel többet RDA & Sam beteljesülhetetlen szerelmébõl, de úgy is jók voltak azok a részek, ahogy voltak.
Az SG U egyszerûen gyenge, kiforratlan, és idõnként valóban furcsán kameráznak, vagy vágnak benne. pld.: Mikor a Földön Wray-ék beszélgettek sétálva egy parkban, azt miért úgy kell bemutatni egy bokor mögül mintha egy leskelõdõ szemébõl néznénk? Ilyen karmerázást eddig olyankor alkalmaztak, ha valaki/valami bújkált... és minden részben több ilyen felvétel van.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezek a számok meg az SGA 4. évad adatai. Az Atlantis elsõ évében 2,3 (2 millio 530 ezer)-as átlag ratingot produkált.
Az SG-1 a 8-dik évadában is 2,1-es ratingot produkált. A 10. évadban volt a legalacsonyabb nézettsége, de soha nem ment 1 alá. (1,1 volt)
REAL MADRID
Adrift - 1.2
Lifeline - 1.1
Reunion - 1.1
Doppleganger - 0.9
Travelers - 1.0
Tabula Rasa - 0.9
Missing - 1.1
The Seer - 1.1
Miller's Crossing - 1.0
This Mortal Coil ? 1.1
BAMSR - 1.4
Spoils of War - 1.2
Quarantine - 1.1
Harmony - 1.2
Outcast - 1,1
Trio - 1,1
Midway - 1,3
The Kindred I. - 1,2
The Kindred II. - 1,3
The Last Man - 1,5
Hát számomra ez elmarad a 2millától.
Nézem, mert stargate, nézem mert van benne 1-2 jó jelenet, de akkor is, ha összeadjuk az SG-1-et és az Atlantist, a 15 évadban nem volt annyi dráma mint itt 7 rész alatt. Egy SG ne a drámáról szóljon. Jó legyen benne, de akkor se úgy hogy egy részben 80% dráma 20% meg mikor tényleg történik is valami. Szerintem sokakat nem érdekel Chloe szerencsétlenkedése, vagy hogy Young jó házas ember vagy sem. Engem az érdekelne, hogyan javítják meg a hajót, hogyan kezelik a válsághelyzeteket (nem azt hogy 20 percig néznek szenvedõ tekintettel egymásra, hanem ténylegesen hogyan oldják meg a felmerülõ problémát), illetve hogy végre fedezzenek is már fel valamit, mert az SG a felfedezésrõl szól. A belsõ konfliktusok jók, de könyörgöm! Ne csak errõl szóljon. Próbálják már megtalálni a megfelelõ egyensúlyt. Mert jelenleg a mérleg igen csak félre van billenve.
Én most nem divatfikázok, mert nem szoktam, sõt utálom azokat akik csak azért mondják hogy sz@r, mert ez a "trendi". Én elmondom az én véleményemet a sorozat eddig felvonultatott epizódjai alapján. Az más ha véletlen egybecseng a többi "kritikussal" a véleményem.
De k*rvajó géped van istenem....
"Ó Stargate Universe, miért vagy te Stargate Univers? Tagadd meg íród s dobd el neved mert én sem leszek nézõ így tovább!" - Shakespeare után szabadon