4805
StarGate Universe (TV)
-
#2443 SPOILER (annak aki nem néz előzetest..)
van benne egy párbeszéd rész Telford és Young között ha minden igaz..Telford valami olyasmit mond, hogy veszélyben vagytok, jönnek..Young kérdi, hogy kik jönnek..a választ meg nem értem..a hajó nevét kitudom venni, de a többi részt nem...mint mond, kik jönnek ? -
#2442 :D :D -
Borg #2441 Rush űrhajót " hajt figyelmesen, tapasztaltan, türelmesen." :D -
#2440 "rush meg valami elhagyatott bolygón ismerkedik önmagával..."
Ez kiverte a biztosítékot:D:D amugy jaja.. elég furcsa ez így, de lehet hogy így tervezték a kis g*c*k. -
#2439 Naigen, Daniel szép és jó hogy jön, de
MIÉRT NEM AZ ELŐZŐ X RÉSZBEN????!!!! Már rég lehetne ezerrel bolygófelfedezni és örcsiharcsit csinálni valami fajjal, ehelyett a hajó csak amortizálódik és amortizálódik, chloe lassan mindenkivel megkuratja magát az egész hajón, rush meg valami elhagyatott bolygón ismerkedik önmagával...
Csipáznám, ha rusht elkapná a borg, és főellenségként térne vissza XDXDXD
[amúgy a space battle címszó alatt erre senki nem gondolt, hogy a mi jó doktorunk bosszúból feltuningolja az elhagyatott űrhajót, majd szépen ügyesen okosan megattakolja a destinyt? :D] -
#2438 szerintem is ha már Ős hajó akkor Rodney... so nemhiszem hogy javítás miatt küldik oda... -
#2437 Daniel azért inkább elméleti tudós nyelvész, történész, stb, Sam vagy Rodney kéne a javításhoz. -
r4pt0r #2436 Hát lehet, mert most még Rush sincs a hajón, szóval lehet kell nekik valaki. :D -
haywire #2435 kérdés hogy Daniel hogy fog benne szerepelni.
mert ha a megszokott kapcsolatteremtéssel kerül oda akkor is csak annyit várhatunk hogy megjavítja az űrhajót (csak jobban ért az ős technológiához mint Rush). -
solikka11 #2434 Wáow!
Rhona Mitra, űrcsata, idegenek...ha ez mind benne lesz akkor le a kalappal :) Azt hittem a köv évad trailerét láttam annyi minden történt, de szerencsére nem:) -
r4pt0r #2433 Nah mi kell még Rush, idegenek, csata, Daniel, földi űrhajó. Jó lesz ez. :D -
Reg5 #2432 Nem rossz. -
r4pt0r #2431 Elhangzik a "Space battle", lehet csak valami kis hajó lesz, de nem egy aszteroida lesz ez biztos. :D -
Zenszkij #2430 Állítom valami aszteroida csapódik csak be valahova..figyeljétek meg! :) -
haywire #2429 én a 2.évadjából csak 4 részt láttam. jobb mint az 1.?
hogy ne kapjak warnt ezért én is megosztom a véleményem a 1x11es rész promójáról. Jobbnak ígérkezik mint az első fele, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez nem egy rész lesz hanem több részből vannak kivágva a jelenetek. De arra az űrcsatára vagy mire kíváncsi leszek.
-
#2428 És az csak egyre jobb lesz. A 2. évad odateszi magát nagyon:) -
#2427 Most kezdtem el nézni star wars clone warst. Gyerekeknek van, de sokkal jobb mitn SGU. -
#2426 Zavarni engem semmi se zavar amíg szórakoztat, Atlantis-t pedig kapkodva kellett befejezni, szóval ez egy kényszermegoldás volt. Az időutazás pedig mindig logikai buktatókba fut, nem értem miért erőltetik mindegyik sorozatban. :D
De emellett még ott vannak a kövek is aminek a segítségével a legnagyobb koponyákat lehetne a hajóra hozni... na de mindegy...:)
A legtöbb blődséget szvsz a kényszer szüli, itt is azért kellenek a kövek, hogy be tudják hozni a szereplők magánéletét. -
r4pt0r #2425 Időutazás sose zavart, egyik sorozatban sem. De ez a féregjárat, vegyük elő a semmiből, ez borzalmasan szar volt. :D -
#2424 hát jó csak még nem tudjuk hogy akarják lezárni az Atlantis-t ugye most fog vmikor kijönni a zárófilm és ki tudja hova kerül a város lehet hogy elpusztul :~( de én szurkolok "mekéjnek" hogy találjon fel vmi korlátlan energiaforrást és váltsák le a low-okat destiny-n:D -
#2423 Már voltak...pl. az időutazós rész. :D -
#2422 na ja a féregjárat meghajtás ... :) -
r4pt0r #2421 Azt a részt inkább el kéne felejteni. Remélem itt nem lesznek ekkora ökörségek. :D -
haywire #2420 jaja...elvileg van a városnak (atlantisnak) olyan technológiája amivel gyorsan tudnak közlekedni. Lásd 5x20 amikor hipp-hopp ott teremtek a földön. -
#2419 Jaja. :D -
#2418 összefutnának Atlantissal?:D az még érdekes lenne ha egyszer csak a Destiny előtt megjelenne a város ... hát lenne mit magyarázni^^ -
#2417 Nabazmeg, csak nem történik is vaami mostmár?
ez tuti beetetés, csak összevágták az izgi részeket... :D -
#2416 Jaja, zsír lenne ha Teal'c is visszatérne, rend lenne itt mindjárt aztán Carter megoldaná, hogy tudják irányítani a hajót aztán RDA lenne a főnök és akkor egy egész jó kis sorozat lenne. :D
Vagy épp viszik vissza Atlantist a Pegazus galaxisba és összefutnának, atlantisi csapat átteleportálna és akkor Ronon és McKay oszthatná az áldást. Ez is zsír lenne. :D -
Borg #2415 Úgylátom megfenyegették a készítőket, hogy cancel lesz ha nem kapják össze magukat -
r4pt0r #2414 Igen jól láttad. :D -
#2413 Héj! Jól láttam, hogy az ott Daniel a 11. rész promójában? :D:D:D -
haxoror #2412 reméljük jó lesz -
#2411 omg ez jó lesz! -
#2410 11. rész promója, végre történni fog vmi :) -
#2409 Igazad van! Tartalmazhat, de nincs rá garancia! :D -
Majd a DVD kiadásra rá lehetne írni, hogy "Sci-fit nyomokban tartalmazhat!" -
#2407 Most majd jön egy gonosz homoklény is. -
r4pt0r #2406 Sose ígértek olyat hogy minden részben lesz egy új faj, és olyat sem terveznek akik állandóan vannak. -
haywire #2405 hát ha már így beharangozták, hogy a sorozat új civilizációkról fog szólni amiknek a képviselői egyáltalán nem fognak az emberekre hasonlítani a sorozat felétől beindíthatnák...mert az a homoklény nem volt vmi nagy szám. -
r4pt0r #2404 Pedig most már érdekes lesz, külön a Rush szál, és elvileg most már jönnek a badass idegenek. :D