StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Rush egy gyáva gyík. Ami tetszett az SG-kben, hogy a bajtársak meghaltak volna egymásért minden további nélkül, itt meg Rush úgy félti a szaros életét...
A kövi részben meg a kopaszt igazán kicserélhetnék Chloe-val, egybõl megugrana a sorozat nézettsége <#ravasz1>#ravasz1>
Am. nem is nézett ki rosszul, durva ez a mindenki dug mindenkivel dolog. 😄 Nem is Destiny a neve a hajónak hanem Szerelem hajó. xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy jó írógárdával még meg lehetne menteni a sorozatot és mondjuk a szereplõk felét kiselejtezni a folyamat során. Csak az a baj, hogy az SG írói nem állnak a helyzet magaslatán.
Alapvetõen élveztem ezt az epizódot, de tényleg durván más a normál SG-tõl, mindenképp kellene egy fõellenség mert így szerintem egymást fogják széttépni. 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kegyetlen komoly jellemhibás embereket sikerült összehozni erre a sorozatra, vagy arra játszanak, hogy mindenkit antipatikussá tegyenek?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez egy hulladek. Semmi nem tortenik szinte benne. Beszelnek egy kicsit a kinokba, hazatranszportaljak magukat par percre valaki masnak a testebe, mutatnak par sexual content jelenetet, mikozben a valos cselekmeny ami kb nulla a filmben 2 perc alatt letudjak, de meg azt is valami szanalmas koritesbe csomagolva.
Azert kivancsi lennek, hogy Isaura utan szabadon mennyi pontot kapna, ha osszehasonlitanak a kettot 😄D
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
r4pt0r: Ahhoz hogy veled tudjak vitázni tapasztalnod kellene még néhány sorozatot és vagy filmet. Nincs összehasonlítási alapod, nem fogok vitázni veled.
Újabb SG rész, történéseket három szóban összefoglalom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerencsére a picsa keveset szerepelt, de így is idegesített. A lelkizés megint nem jött össze nekik. Nem tudom az írok hogy gondolják, hogy a nézõ együtt tud érezni ezekkel a karakterekkel...
#1985: Nekem az entiben csak a harmadik évad nem jött be. Az utolsó évad bár nem volt a legjobb, de a harmadiknál még így is jobb volt. Ha nem kellett volna kapkodniuk sokkal jobb lett volna. Én az entit tekintem utolsó scifi tévésorozatnak. Nagyon úgy tûnik vele együtt már a scifi mûfaja is halott.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az értekezleteken nagyon néznek ilyenkor, hogy ki ez a fasz. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Javítani kéretik az elõzõ kommentet ezt meg törölni a fenébe. Köszi. 😄
OFF
[/spoiler]A telefonomon sosem változtatok csengõhangot, de az õ emlékére megváltoztattam és már egy jó ideje "incoming message from starfleet coming on secure channel" a csengõhangom.[/spoiler]
r4pt0r: Neked csak egy szokásos loál-t.
Jedi: Szomorú tény ez sajnos. 😞
Filmography
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"I'm also thrilled to have landed a recurring role on "Caprica", the prequel to "Battlestar Gallactica". This is one show you won't want to miss."
De amúgy hülye vagyok, mert keverem valakivel. Teryl elvileg még él és dolgozik.
Én még láttam Smallville 8. évadjában egy mellékszerepben, õ kellett, hogy legyen. Mikor halt meg? Szégyellem, de még a nevét se tudom. :S
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
REAL MADRID
egybõl fogd fel személyeskedésnek 😊
mindegy szerintem nem érdemes több karaktert fecsérelni erre
Ugyanúgy az SG-ben is marhára irritált, hogy fõleg az SGA-ban megcsináltak SG1-es sztorikat, de nem is törekedtek arra, hogy kicsit is különbözzön.
Kinek van szarul megírva, ez már szubjektív. 😄
És csak megjegyzem, hogy a Trek az új film megjelenéséig fikarcnyit sem változott. Szóval hülye a példád.
#1961: Már megint Many Cotto istenitése... Enti leggagyibb évada fûzõdik hozzá, hurrá. 😄
Aztán az AXN leadta újra az elsõ évadot, ott még teljesen jó karakter volt.
Az SGAban se irritált annyira, mert ahhoz nem szerepelt eleget. De azért jobb lett volna, ha néha azt is lehetett volna látni, hogy õ egy tudós...
Amúgy az a legszebb, mikor látszólag a jó öreg megszokott sztori és feldolgozás, legyintesz is, hogy ezt má láttuk kéremszípen, amikoris hirtelen tök máshogy lesz, mint ahogy gondoltad volna és csavarnak egy intelligens hurkát rajta, hogy bexarsz a megleptéstõl, majd elgonsolkodsz rajta, hogy WoáW, emmánemsemmi, lehetett vón így is! 😄
Jah, ehhez mondjuk INTELLIGENS és durvántehetséges írók kellenek (pl. Many Cotto).
A "szöszirõl" idõvel el lehetett hinni, hogy profi tudós, virtuóz fizikus, kutató, a munkájának él, ULTRAHIGH IQ, nem picsog, nem rinyál, férfiakat is durván megszégyenítõ, mindig tudja mit kell tennie, elõosztályú katona, harcos, nemzeti hõs, õszinte, bátor, korrekt, félelmet nem ismerõ, önfeláldozó, 1000% good, messze túl van a halandókon, méltó társa O'Neill-nek. Nem sok nõrõl lehetne ezt elhinni, de õ hitelesen hozza a figurát. El sem tudnék már mást képzelni a fõszereplõ mellé...
Bár én bírtam Valat, voltak benne jó poénok.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
persze csak vicc :-P
- Nem az Atlantiszi parancsnok, mert attól hányni kellett, annyira irreális és unszimpatikus karakter volt.
- Nem Nirti, bár õt csipáztam.
- Nem a világok gyilkosa, bár õt is csipáztam.
- Nem Daniel felesége, bár õ közepes se volt, néha azér jobb.
- Nem az õs, bár õ jó fej volt.
- Nem Teyla, mert a buta nézésétõl is megfexel.
- Nem az s9-s10+film-bõl az amúgy kedvenc FarScape-es dögös békefenntartónk, mert ide nem illett bazira.
- Nem a sok-sok ismeretlen nõi mellékszereplõ (bár öregebb nyanyák mindig jobban tolták, hiába, idõ kell ahhoz, hogy valakibõl tûrhetõ színész váljék).
Na akkor vajon ki...