4805
StarGate Universe (TV)
  • Reg5
    Azért ott is van mibe belekötni. Néhány CGI iszonyú béna pl a pilotban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a repülőgép becsapódik az épületbe és felrobban, majd fekete srác elfut mellette, az vérgáz volt.
  • Shiwo
    dehogy nem...az emberi hülyeség határtalan...a csaj hülesége még egy darwin-díj jelölésre se lenne elég tán...
  • Andr0
    V (2009)
    http://www.imdb.com/title/tt1307824/
    http://abc.go.com/shows/v
  • Kövesdi A
    milyen "V" címü sorozat bocs de nem vágom
    Segitenél egy kicsit ,hogy meik is az ?
  • Andr0
    nemtudom ki nézni a "V" Című sorozatot, de ha az ABC studios jobb Sci-fi-t csinál mint a SyFy... na akkor van gond.
  • blbogus
    mindenki hogy szereti :D bár megértem.. :P
  • Totti5
    Jó kis rész volt, bár teljesen hihetetlen volt hogy a ribanc odafut a lyukhoz és elkezd belebámúlni... ennyire hülye nem lehet valaki hogy a harc közepén ilyet csinál, ahelyett hogy a többiekhez szalad ahol biztonságos(abb).
  • jugen
    Hát ez mekkora ganaj volt már megint... amíg élünk remélünk...
  • Fabio Capello
    energia energia óóóó az édes energia. Arról nem is beszélve, hogy úgy le vagyunk pukkanva, hiába van dögivel energia a napocskából, olyan mint nálunk a biztosíték. Ha együtt akarod használni a mikrót (fegyverek) és a mosógépet (pajzs), akkor biza nagyon szépen levágják a biztosítékot (aka bumm :D)

Pár technikus kéne ide oszt jónapot. Viszont kiderült, az ős wi-fi is meghekkelhető, biztos nincs rajta WEP-titkosítás XD
  • Pharaoh
    Eddig is volt egy csomó lyuk és sérülés a hajón, csak a pajzs levédi mindet,vagy el van szigetelve az a terület.
  • Lysandus
    Egyébként a legszánalmasabb az, hogy senkinek eszébe sem jutott befoltozni a hajót, vagy legalább megpróbálkozni vele. Így nem lesznek hosszú életűek. Csak szaladgálnak össze-vissza, mint kísérleti patkányok a labirintusban.
  • Mentol
    Megnéztem én is. Ez sajnos nem lett jobb. :(

Az meg lett magyarázva, hogy Ráss hogyan lett kísérleti patkány?
    Ja, és most akkor van 2 luk a hajón? Mindig így fognak dokkolni a Destiny-re?
  • Andr0
    igaz igaz... bocs estefelé már félrebeszélek:D
  • r4pt0r
    A trailerben sok jelenet volt az első évad második feléből. Ha jobban megnézed volt benne egy olyan jelenet is amikor a Destinyre jönnek az idegenek a kapun keresztül.
  • Andr0
    tényleg Daniel volt trailerbe de a részben nem hmm...
  • blbogus
    2. évad? hm..
  • haywire
    a 2.évadba elvileg ejön Daniel Jackson. ő biztos fog valamit fejleszteni a sorozaton.
  • Lysandus
    Jó de ott a feszültség addig sem abból adódott, hogy az egyik ezredes megprütyköli-e a másik feleségét. Vagy hogy éppen az illető hölgy egyáltalán beengedi-e az ajtón az ezredest (tök mindegy, hogy melyiket, a férjét vagy a másikat).
  • Narxis
    Én a korábbi részekhez mértem, nem más sorozatokhoz. Nem fog már annyit változni.
  • Reg5
    Azért vedd hozzá, hogy az SGA-ban a a 3. évadtól tudtak igazán durva CGI csatákat összehozni. Előtte kőkeményen spóroltak, nem volt véletlen a rengeteg gazdaságos epizód. Az általad említett replikátor bolygós csata nem túl jó példa, mert mind előtte mind utána, az SGA talán legszarabb spórolós részei voltak, amit nem volt nehéz űberelni... Persze ez utóbbi szigorúan szvsz.

Én örültem, ennek a "space fight"nak, igaz nem volt nagy vaszizdasz, de ez is valami. Sőt inkább ilyenből legyen több mind a lelkizésből.
  • blbogus
    ez a chloes cucc kicsit sem hihetetlenebb mint ahogy a mathboy fél perc alatt kiszámolta a siklo röppályáját a mittommien gyorsuláshoz..
  • BaliBoy
    Én nem értem miért ajnározzátok a BSG-t ennyira. Én is végignéztem de a 3. évadtól már csak azért mert volt rá időm meg ha már egyszer elkezdtem nézni akkor végig követtem. De egyébként egy elég vontatott az esetek hatalmas százalékában dög unalmas sorozat volt a sok politikai meg vallási maszlaggal és a túlzott karakter fejlődéssel. Nem azt mondom ezek is kellenek bele, mind, csak túlzásba vitték. A kibaszott nagy űrben voltak és soha nem történt semmi más csak, hogy ki kit dug meg és, hogy éppen ki a president.
    De a BSG-nél még el is nézem a dolgot mert végülis a sorozat abszolút nem akart a valósághoz kötődni. A Universe-el és a Stargate franchise-al ellentétben. Hiszen tulajdonképpen minden a jelenben játszódik. Pont ezért bosszant, hogy ezeknek nincs jobb dolguk mint egymást gyilkolászni a hatalomért amikor amúgy is egy hajszálon függ az életük. Számomra nagyon elképzelhetetlen, hogy egy marék ember akik közül sokan még csak most járnak életükben először az űrben, ezzel vannak elfoglalva.
    Mindazonáltal remélem, hogy ez változni fog és ki fog alakulni egy fajta rend/hierarchia és akkor érdekesebb dolgok is lesznek. Azért az írok már sokszor bizonyították, hogy ha akarnak akkor tudnak.
  • Fabio Capello
    BSG nálam mindig egy érdekes sorozat volt... Felhypeolt technika, űrutazás, fejlettség, viszont az öltözködés, az épületek, kb minden olyan mint a két világháború között....

Persze ettől függetlenül ez is közrejátszik abban hogy ez egy fasza sorozat :)
  • Victor1103
    Hát a rész szerintem okés volt bár az "űrharc" szerintem is nudli.Nekem a mérce még mindig a BSG 4x01 első 10 perce és természetesen a finálé űrcsatái.
  • Totti5
    Akinek eddig sem tetszett, az egy rész után nem fogja gyökeresen megváltoztatni a véleményét a sorozatról ami nem tetszik neki, sőt a sorozat sem fog már gyökeresen megváltozni.
  • Micsu
    bsgben nem voltak ekkora logikai bukfencek, pont ezért tudta magát az ember beleélni na meg persze az atmoszféra miatt, egyébként az itteni hype miatt néztem meg a részt mert írtátok hogy mekkora ász lett
  • Lysandus
    Jó, de azért te is érzed, hogy ez még elég halovány?
  • Zenszkij
    :) Chloe nőstény LOL. A te képzelőerőd se végtelen...Emlékszem az első találkozásra a lidércekkel. Ott is rengeteg "csatajelenet" volt...
  • Lysandus
    Engem sem győzött meg. Azt nem értettem, hogy kloét mér akarják elvinni. Már volt náluk egy delikvens, aki jóval többet tudott a releváns infókról mint a kiscsaj. Ő max. az orális szex rejtelmeiben járatosabb, de ezt meg nem akarták kihasználni az idegenek, legalábbis nem lehetett látni erre irányuló szándékot. Én azt hittem, hogy az a kommandó száll át éppen, ami megpróbálja hatalmába keríteni a hajót. Egyébként az egész akciónak semmi értelme. Ráss handabandázását sem értettem, hogy ő ellenállt az idegeneknek. Akkor hogy a fax-ba tanultak meg angolul?

Valaki írta, hogy az űrcsata már a BSG-re hajazott. Hát azért ne túlozzunk. A BSG-ben esetenként 300 vadászgép csapott össze, az pedig hogy a Destiny lőtt néhányat egy ágyúval a C kategóriás sci-fiket idézte. Feszültség, izgalom zéró. Legalább valami effekt lett volna a céltárgyon. Össze sem lehet hasonlítani a BSG-vel, de még az SG-1 űrcsatáival sem, nem is beszélve az SGA-val. Valaki emlékszik még a csatára a replikátor bolygó felett?

Ha valaki elfelejtette volna, akkor annak itt az emlékeztető:

emlékeztető

Egyébként a legénység mentalitása továbbra sem változott. Úgy viselkednek, mintha a 7-es busz utasait vitték volna el az UFÓ-k csúcsforgalomba, nem pedig egy high-tech bázis válogatott legénysége lennének.
  • Zenszkij
    Savanyú a szőlő. Akkor ne nézd, senki se kér rá...Mert az normális, hogy a galaxisunkban mindenki angolul beszél..LOL...Ez egy sci-fi...
  • BEAST #2533
    Mar csak az hianyzott a tokeletes SGU hangulathoz, hogy a vegen a ket kakas atolelje egymast. :D
  • Micsu
    hát sztem ez a rész is szar volt, kilőttek 2 lézernyalábot és már mindenki el van ragadtatva + színészi játék maradt fos, kivéve rást

-ráss visszatérése kritikán aluli volt (kreatív írókról nem nagyon beszélhetünk)
    -az idegenek voltak a legszarabbak, ez valami 1 iqs faj lehet hogy ilyen könnyen átbaszták őket? úgy sétálgattak + gerilláskodtak a hajójukon mint egy plázában, arról nem is beszélve hogy mikor a kapitány testet cserélt az egyikkel, megtehette másodszor is, absz nem számítottak rá, nah ilyen faj tud építeni űrhajót - valós

sztem most megkapta mindenki a várt akciót majd jön a barátok közt imó kiadása
  • Kori
    tán nem láttad az előző részeket
  • haywire
    mért lezbi?
  • Narxis
    lol a kis lezbi ribanc akciózik. :D Jó rész lesz.
  • Andr0
    neáruldelsenkinek
  • blbogus
    kérdezd meg haverjaid hátha van accountjuk egy faja torrent oldalon.. v egyéb..
  • kopa1
    Az internetről
  • Kornél67
    Honnan tudom letölteni az SGU részeket ?
  • haxoror
    kezd alakulni, remélem így is marad

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kár hogy Chloet nem hagyták bent az akváriumban :P