4805
StarGate Universe (TV)
  • Count Adyn
  • Andr0
    "Welcome to the home of stargate.hu
    To change this page, upload your website into the public_html directory"

Le lett nullázva ahogy nézem.. szerintem majd újra feltöltik.
  • tom36
    üdv
    nemtudja valak véletlenül ,hogy a stargate.hu -ra mér nem lehet felépni
    vagy csak énálam nem stimmel valami ?
  • Andr0
    aranyosak:D
  • Kövesdi A
    Szerintem egy sch-fi sorozatot ,nem lehet eladni 2-3 jól kinéző növel
    Ha rossz a történet ,akár meztelenül is ugrálhatnak a kamera előtt , akkor se növelnék a nézettséget
    Ha ezel próbálnak nézőket szerezni ,nem egy nyerő próbálkozás !
    Ha nőket akarok látn , ara vannak olyan fajta filmek :)
    Legalábbis én nem azért nézem ,mert van benne pár jó nő
  • Narxis
    lol
  • BEAST #2597
    eh
  • ToCsEk
  • Andr0
    Megkapod a támogatásom :D Jók a nézeteid :D:D
  • Narxis
    Szerintem még vizük is alig van, nemhogy tejük.

Jó, nem gonoszkodom, lehet csak elütés.
  • Fabio Capello
    Csak nálam nem jön be a banner?

Kéne egy házigazda... :) [önként vállalkozik :D]
  • blbogus
    igazábol a hadseregre mit lehet bizni? az hogy a kis komppal vki felszáll az még oké h az ő dolguk de a hajo lövegeit csak az eszesek tudják irányitani, azt hogy mikor hogy kell védekezni mint kiderült a részből az ezredes igen csak rosszul gondolta volna most, rushnak meg igaza lett.. szal tejhatalmat rushnak ^^
  • Andr0
    én egyetértek veled. Atlantisnak is voltak fegyverei, sőt elég erős fegyverei:D és vhogy Atlantison is megoldották mikor csatára került a sor hogy kinek hol a helye... bár Destiny-n tényleg mindenki teljhatalmat akar...:S jahhhaj de kár hogy elkaszálták Atlantis-t:S na de mind1 nekünk van most Destiny ebből kéne kihozni a legtöbbet :D
    De most akkor is Rush-al értek egyet ez elég logikus lépés volt a részéről.
  • haxoror
    lol
  • Kövesdi A
    Az a baj ezzel ,hogy a atlantis végső soron egy város volt
    Mig a végzet egy csatahajó (vannak fegyverei így kutatóhajó nem lehet) ,és én még nem nagyon láttam olyat
    Egy sch-fi ben sem, hogy egy hajó irányításába ,bele szólt volna a civil közőség
    Mintha egy x-304esen rodney mckay osztogatná a parancsokat !

Amúgy csak ott a baj az egészben ,hogy sem a katonák sem a civilek , nem mennének bele abba hogy közösen irányítsák a hajót
    Mint ahogy rush és a lezbi ri*anc legutóbbi akciójában is meglátszót
    Mindenki tejhatalmat akar ,pedig a hajó katonai vezetését (támadás .védekezés) nem lehetne civilekre bízni
  • Fabio Capello
    hmm... ez már egész jó volt. Viszont ezúttal egyetértek Camille-el, minimum közösen kéne irányítani a hajót. Eleinte még oké hogy katonai vezetés, mert ez egy szükséghelyzet volt, mostmár viszont kialakult egy rendszer, ahogy megfogalmazta, egy mikrotársadalom, amelyik nem feltétlen szívleli a katonai hatalmat. Ugyanúgy mint az Atlantisban, itt is civil és katonai vezetőre egyaránt szükség vanm hogy mindenki érdeke képviselve legyen.
  • Kövesdi A
    pedig benn van
    http://www.youtube.com/watch#!v=J4PikCe8a8o&feature=related
    11 edik másodpercnél pontosan

Nem tudom hogy kerül majd a hajóra
    ,de biztos érdekes lesz
    Ha tippelnem kéne vagy egy ős teleportáló eszközel
    vagy egy x-304es amit féreg meghajtóval szerelnek fel
    , beéri a végzetet
    De mi után át küldik Daniel-t meg pár embert + ellátmányt
    , meg jönnek az idegenek és szétlövik a földi hajót :(

Bár elég vad elképzelés, de kinézem az írókból ezt a forgató könyvet mint szezon finálé
  • r4pt0r
    Pedig ott van.
  • BaliBoy
    Daniel a trailerben? Melyikben? A második fél trailerében? Mert én nem látom benne.
  • Totti5
    "A civilek meg maradjanak a fenekükön"

mond ezt a ribinek aki minden 2. részben elraboltatja magát egy idegennel, aztán mehetnek érte kimenteni vagy sikerül vagy mind meghaulnk alapon:D:D:D
  • Narxis
    Valamennyit biztos változnak majd, de egyelőre nem látom merre akarják vinni az írók, nem is lehet látni még. Igen, ők nem felkészült emberek bár a Stargate programba bekerült tudósokról és katonákról van szó. Kíváncsi leszek am. az évadzáróra, lehet valami nagy durranás lesz.
  • Kövesdi A
    Nem tudom
    szerintem akkor ennek a sorozatnak ,kb alig van köze a csillagkapuhoz
    Már szinte a kaput se használják

Szerintem ha ilyen marad nem fog megélni ,túl sok évadot

A tökéletlenségről meg mindenki nőjön fel a feladathoz , valószínű hogy az ikarusz bázisra sem a két szép szemükért lettek be válogatva ,úgy hogy tudnak ök is valamit biztos ,csak ki kell belőlük kényszeríteni :)

Engem pl nem igazán érdekelt hogy a ezredes felesége ,épen kivel kamatyol a magán ügyeket ki kéne egyszer és minden kora rekeszteni a sorozatból
    ,ahogy te fogalmaztál rózsás múltakat a lehető legkisebb méretre kéne korlátozni , nem pedig egy szereplő múltja = rész

Legalábbis szerintem , mert unalmasá teszi az egészet

Személy szerint rush -t , nem tartom rossz embernek
    De neki is el kéne fogadnia hogy azt csinálnak ,amit az ezredes mond
    Mert jelenleg ő a legmagasabb rangú személy a hajón
    Ha csinálni akkar valamit ,engedélyt kell kérnie

A kinai nőt utálom olyan un színpatikus ,amúgy is egy hozzá hasonló kezébe , nem adnám a hajó irányítását az is biztos

Nem igazán való ara a feladatra

Én még abban reménykedek ,hogy a földiek valahogy el jutnak az végzetre ,és akkor már egy igazi felfedezők lehetnének
    Normalizálódna a helyzet ,némileg

Amúgy nem is értem , amikor felvették régen a kapcsolatot a földel Simán megad haták volna a kb ra helyzetüket ,ás az atlantis elindulhatott volna utánuk (mivel rendelkezik fekete lyuk meghajtóval vagy mivel ) így egészen egyszerü lett volna az egész
    Csak hát mint oly sokszor , a logikus egyszerű megoldások sem igazán jelemzöek a sorozatra

bocs megint jó hosszúra sikeredet
  • spike0007
    Ezek azok az emberek akik a sorozat vége felé lesznek vérprofik!
    Néhányukkal nem is lenne semmi baj, néhányuk viszont nem kellene, valszeg Ők el fognak hullani az Idegenek vagy épp a Lucian szövetség keze által.. Mondjuk azt is vegyük figyelembe hogy Atlantisz esetében felkészültek voltak az expedició tagok, évek óta erre készültek. Itt egy teljesen ismeretlen helyen kell megoldaniuk a dolgokat. Ahhoz képest szépen fejlődnek. Azért a Csk1 is kezdte valahol...Meg az Atlantiszi csapat se volt olyan magabiztos az elején, bár tény hogy felkészültek voltak...
  • Narxis
    Ez már nem lesz olyan mint az eredeti sorozat vagy Atlantis. Ezek az emberek tökéletlenek, alkalmatlanok, legalábbis úgy érzem ezt akarják bemutatni. Ezek a katonák és civilek azok akiket pl. az eredeti sorozatban Carterék mellett/alatt lelőttek.

Csupa hibás döntést hoznak, eleve az első pár rész erről szólt, hogy hiba volt a hajót tárcsázni a Föld helyett mikor menekültek, aztán láthattuk az emlékeiket, mindenkinek van egy nem éppen rózsás múltja.

Szerintem ez lesz végig, kesergés, veszekedés, összeborulás egy kis ágyúlövéssel pár aliennel fűszerezve. Rush se azért lázadt mert annyira akarja a hatalmat, őt csak a hajó érdekli, de mivel Young ott hagyta a bolygón(ami szintén hibás döntés volt) így azt hitte megint gond nélkül kidobja a hajóról.
  • Kövesdi A
    Hát nem tudom
    ,szerintem a hajó irányítását civilekre meg tudósokra bízni
    Felelőtlenség lenne
    Mivel most elég olyan helyzetben vannak hogy bármikor , űr szemét ként végezhetik , nah meg + ismeretlen területen járnak ,
    ami csak veszélyel jár mással nem , így logikus hogy a katonaságé a hajó irányítása
    A tudók dolgozanak a hajón (javítás) meg keressék a haza vezető modot
    A civilek meg maradjanak a fenekükön
    Mindenki találja meg a helyét
  • Totti5
    Szvsz érthető a zűrzavar. Civilek, katonák és tudósok, mindenki máshogy gondolkozik. Nyilván a katonai vezetés és a kétes döntések nem tetszenek a többieknek. Az meg pláne nem tesz jót a morálnak ha Rush és Young meg akarja egymást ölni... és ezt látják és érzik is a többiek. Ha ők ketten együtt tudnának működni normálisan akkor lehetne a morált javítani és értelmes dolgokat is csinálni, de addig nemigen. Katonai vezetés kell főleg egy ilyen helyzetben, de nekik a háttérben kellene lenniük hogy ha gond van akkor meg tudják védeni az embereket, a hazajutást meg a többit Rushra és a többiekre bízni, mert ez az egyetlen esélyük van mint láthattuk oly szokszor.
  • Kövesdi A
    hmmmm az új rész határ eset volt
    Megint volt egy kis , ágyú dörgés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A többi meg abból állt hogy rush próbálta menteni magát mert félt hogy az ezredes véletlen ki löki az űrbe az adójával együtt :)

Amúgy nekem az a bajom még a sorozattal ,hogy pl a atlantisal ellentétben
    Ezek menekülnének a hajóról , mint a süllyedő hajóról a patkányok
    Nem viselkednek felfedezőkhöz méltóan , fegyelem az meg pláne nincs a hajón Alap hogy ilyen esetekben a katonai vezetésé a döntés
    Civilek mi a frászra mennének , pacifizmusal sokra nem
    Pedig ha sok évadot akar megélni a sorozat , ezen majd változtatni kell
    Mert az hogy ép sikerülne haza jutniuk ,de az utolsó percben még se
    Az elég sablonos lenne
    Nah jó lenne ha vére ki alakulna egy kis összetartás/csapat szellem
    És nem pedig azt néznénk epizódról epizódra ,hogy hogyan marják egymást a szereplők
    Nekem ez már unalmas ,,,, elég a Barátok közt stílusú stargateből
    Több akció több űrcsata , kevesebb érzelgés és lelkizés
    Én ezt várom a sorozatól
    Van hova javulnia még ,az én szememben
    most per pillanat 10 pontból olyan 4-5 adnék neki
  • Andr0
    hát de akkor is.. hogy állhatott az ezredes oldalára?
  • kovi04
    Eli csak húzta az időt, hogy az ezredesék átmehessenek a hajó lezárt részére.

Jó rész volt, bár a BSG-től még mindig mérföldekkel elmarad.
  • sandor8206
    hurka rész volt
  • haxoror
    Örülnék ha néha használnák azt a kibaszott csillagkaput is valamire, adna egy kis Stargate fílinget a sorozatnak...
  • Andr0
    én most a leszbi picsával értek egyet.. Young-ék nagyon nyeregben érzik magukat.. most hogy hogy bántak már a civilekkel mint egy darab szar...Eli-t meg nem értem, jó mondjuka végére már benőtt a feje lágya és rájött hogy Rush nem beszél hülyeséget a pajzsról. ja és ne feledjük hogy rush meg klojé is visszajöttek egy hajóval so van még1 alien ship...
  • nyirog
    már rég lelőttem volna ezt a nyomoronc leszbi picsát...
  • Bullitt
    Pont a következő részben lesz, hogy

Találnak egy Föld szerű bolygót, és megint gubi lesz, mert páran ott akarnak maradni, de ugye nyilván lesz vmi gikszer a planétán.
  • blbogus
    hja az eleje azér uncsi h most h volt egy-két kicsit izgibb rész azt az érzetet keltség h baromi jo volt :p
  • Borg
    Izgi volt. Viszont sajnos előkészítettek pár unalmas részt megint...
  • Narxis
    Ez is brutál rész volt azért, nem tom vagy megszoktam vagy jobb lett, de tetszett.
  • Reg5
    Vedd hozzá, hogy az SGU kábeles, ott meg sokkal kevesebb a pénz. Az országoson azért figyelni kéne az ilyenekre.
    A sztoriban inkább némelyik mellékszállal nem vagyok kibékülve, de a főszál szerintem is rendben van.

Na részemről ezzel off vége.
  • Andr0
    hát az a CGI tényleg elég tré lett:S nem is értem hogy csúszhatott be ilyen, de amugy a többivel semmi gáz ahogy Borg mondta: a story tempó izgalom az nagyon ottvan!
  • Borg
    Az csak egy dolog, viszont a történet, és a tempó ott teljesen rendben van.
    Azért annál is láttam már jobb CGI-ket, ami az utolsó SGU-ban volt idegen hajó címén...