StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De levegõt ne vegyél. Kevés van belõle és elveszed az értelmesebbtõl.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Érdekes logikád van. Seggfej.
Na de nem offolok tovább, azért nem lehet könnyû ott dolgozni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De k*rvajó géped van istenem....
Másodszor meg vicces lenne ha a kövekkel hazautazva férfitestbe kerülne az egyik csajszi, hamár szappanopera siman beleférne😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Esetleg osszeallithatnank az elfogadott temak listajat, ha az javitana a kozerzetedet!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha egyszer valaki definialja nekem, mi a ciganybunozes, akkor el tudom donteni van-e. Addig ez is csak ures lozung.
ON
Egyebkent barmilyen temarol beszelgethetunk. Az Stargate halott, bar meg mozog.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pl: most jött ki egy hír, hogy a Thor filmben Heimdal szerepét ki játssza és egy fekete csávó lesz, erre teljesen jogosan amcsi fórumon amit olvastam elég sokan beírták, hogy mekkora baromság eleve a comicban is fehér + egy északi (viking) istenség ne legyen már fekete. Erre a sok pöcs már rasszizmust kiabált a kommentekben :-D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
+ ha már Stargate a sorozat becses neve, akkor jó lenne látni a a kaput lehetõleg mûködés közben, bár lehet túl sokat akarok...
Ha a 2. évad is hasonló lesz akkor azt valszeg egybe nézem majd meg.
Más. A kövek tudják, hogy milyen nemû az egyén akik között a testcsere zajlik? Lehetne már olyan, egy pasi nõi testbe megy, vagy ha a másik oldalon nem passzol a nem a kõ error-hibaüzenettel nem kapcsolólik?
én amúgy örülök, hogy lezbiket raktak be és nem a másik nembõl szemezgettek.... 😄
Egyébként ha neked nem jön be szíved joga. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont hasznos ha õket is mutatják, segítheti elfogadtatni ezt az állapotot a többi elcsökevényesedett emberszabásúval. A buzi is ember, sokszor jobb ember, gondoljunk csak az említett náci bagázsra. De lehetne még mondani tucatjával intoleráns embereket.
Értelmes nem jut szembe a sorozatról, reggel már minden elmondtam, ami a héten történt. Még mindig szar, igen raptor szar, igénytelen. 😄
Ami a stargate universet illeti szerintem még örülhetünk neki, hogy csak leszbiket raktak be a fene nagy liberalizmus keretében. Legalább az esztétikai élményt javították egy kicsit, ha már a történetben NULLA a produkció.
És tanulmányok is kimutatták, hogy MINDEN emberben van homoszexuális jellemzõ. Nincsen tiszta hetero ember. Sõt, az ókorban a férfiaknál teljesen elfogadott dolog volt, mitöbb, a legtöbb férfi (és nõ) biszexuális volt. Csak hála a keresztény egyháznak, minden fasságot bemagyaráztak az embereknek, hogy van isten meg lapos a Föld meg hasonló baromságokat.
Nekem semmi bajom velük. Engem viszonylag kevés meleg ütött meg vagy bántott. Ellenben a nácikkal, akik várj csak? Ja igen, tönkre tettek egy országot.
bazmeg, ezen akadtál fent? Unalmas az egész, semmi nem történik és akkor liberálisok. Eszemfaszom megáll, magyar ember mekkora hulladék már...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez a rész egy hatalmas nagy nulla volt! kb 15 percet néztem belõle mert az érzelgõs drámás részeket áttekergettem. Még jó hogy most fut a Flash forward és a V, mert ezek nélkül nem lenne pozitív élményem a sorozat nézésben. Remélem 1 millió alá esik a nézettség és akkor majd az íról elkezdenek gondolkodni, hogy hogyan is kéne folytatni a sorozatot.
Ez a kemil réjes rész nekem volt kínos.
Szõke csajos rész (jééé, ez mint egy rádió, nem is kell kép, csak gépelem). Gyereke van? Kit érdekel, hogy jön ez ide?
Greernek milyen megható gyerekkora volt. Verte az apja... Jó. És mi volt a kedvenc csokija?
Újra a szõke csaj. Megint tök érdektelen. A csaj is, ügyvéd akart lenni. Hasznos infó!
Itt van kemil réj. Fasza. Szeretik egymást, de szomorú, hogy elválnak!
Na, itt a 10 perc. Szõke csaj most mit akar? Meg kit érdekel....
Asszem kikapcsolom. ha lesz 20 percem befejezem, de ez szánalmas.
Nagyon uncsi. Még 10 percig talán húzom és kinyomom....
És úgy is tudja, hogy biztosan nem hal bele senki, mint ahogy tudta, hogy csak tankolni megy a hajó a naphoz...
Elvi szinten sehogy. Egy ilyen speciális feladatkörbe (elvileg) alaposan megválogatott katonák kerülhetnek csak be. A komolyabb hadseregekben nagyon komoly a pszihomókus ellenõrzés, ha valaki olyan instabil, mint Telford vagy Young, (ismét, elviekben) legfeljebb egy szép íróasztalt kapnak egy félreesõ Alaszkai bázison...
De miért elméletileg? Nos, az Amerikai Hadsereg erõs, hatalmas... és néha nagyon hülye. 1979-ben egy fura fickó írt egy könyvet a Pszichológiai Haderõrõl (First Earth Battalion kézikönyv). A hadseregnél meg úgy vélték, megér egy próbát, úgyhogy fel is állították a First Earth Battaliont. Egy olyan haderõt, amely nem használ fegyvereket, csak az elme erejét. Elviekben olyan harcos-szerzetesek, amelyek képesek a helyi lakosságot szeretettettel eltölteni, amely puszta tekintetével képes valakit megölni, sõt, megfelelõ mentális állapotban egy falon is át tudnak rohanni. No, ebbõl készült most fergeteges vígjáték nem kevésbé fergeteges szereposztással: Most fog jönni majd a mozikba... Trailer 2.
Szóval ha drámai színen nézzük, akkor itt igazából most General O'Niel-t kellene seggbe rugdosni, hogy miért adott ilyen feladatot ilyen kreténeknek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
gratula
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.