StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Figyi... Menj, lengesd a zászlódat, vedd fel az egyenrhuhádat, menj paintballozni, vonulgass, nem érdekel. Ugyanannyira érdektelen, mint a cigánykérdés vagy a buziság. Csak nem értem mi a faszért ezen a kibaszott SGU fórumon kezdesz el náculni. Menj isten hírével, legyél büszke, hogy te egy magyar homo erectus vagy és kész. Lófasz se érti, miért itt teszed az agyadat. Nem vagyunk kíváncsiak rád. Menj le a magyargárda szabadidõ központba vagy nemtom hova és ott lehet.

De levegõt ne vegyél. Kevés van belõle és elveszed az értelmesebbtõl.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Julius Caesar
A homoszexualitás nem betegség => (ebbõl következik) hogy nincs cigány bûnözés.

Érdekes logikád van. Seggfej.

Narxis
Már nem, nem féltem komolyabban, 4 évig minden reggel és délután ott mentem el a börtön elõtt. Amikor bent voltunk azért látszott, hogy nagy rend van.

Na de nem offolok tovább, azért nem lehet könnyû ott dolgozni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fülüke
Ui: Cigánybûnözés = vannaak olyan bûncselekmények, elkövetési módok, melyek cigányokra jellemzõek.

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Akkor tegyél bele két homoszexuális cigány pingvint. Az érdekesebb....

Count Adyn
Elõször is nedobáldabuzit hééé😄
Másodszor meg vicces lenne ha a kövekkel hazautazva férfitestbe kerülne az egyik csajszi, hamár szappanopera siman beleférne😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zenszkij
Oda jársz 😊 Kicsi a világ! No para, szegedieket nem bántják, beléjük van nevelve...😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Csillagban dolgozol?😮 Pár éve voltunk ott, amolyan "tanulmányi kirándulás" címén a szomszédságában lévõ gimibõl(GD) és nem semmi arcok vannak ott. 😄 Vigyorogva köszöngettek meg mondták, hogy "megjegyeztem az arcod". 😄

Zenszkij
Hülyegyerek, gyere be mellém a Csillag börtönbe dolgozni mint smasszer..majd meg tudnád...ökör...mi a cigánybûnözés. 3 perc alatt megenének a kannibálok. Egyébként nagyon szívesen kiengedném õket szabadulni, az olyanok szomszédságába mint te, majd rájönnél!

Zenszkij
Te is valami "hülye meleg" vagy már megbocsáss....Nem betegség? LOL liberális okostojás!

Narxis
marhaság és semmi köze SG-hez

Narxis
LOL de seggfejek. 😄

Ize... Mennyiben marhasag nacikrol/skinheadekrol beszelni?
Esetleg osszeallithatnank az elfogadott temak listajat, ha az javitana a kozerzetedet!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

OFF
Ha egyszer valaki definialja nekem, mi a ciganybunozes, akkor el tudom donteni van-e. Addig ez is csak ures lozung.
ON
Egyebkent barmilyen temarol beszelgethetunk. Az Stargate halott, bar meg mozog.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

amúgy az a baj, ezzel a libeláris marhaságokkal, hogy már teljesen megfertõzi az embereket (most pl: téged nácikról meg skinheadekrõl beszélsz) a hétköznapokban
Pl: most jött ki egy hír, hogy a Thor filmben Heimdal szerepét ki játssza és egy fekete csávó lesz, erre teljesen jogosan amcsi fórumon amit olvastam elég sokan beírták, hogy mekkora baromság eleve a comicban is fehér + egy északi (viking) istenség ne legyen már fekete. Erre a sok pöcs már rasszizmust kiabált a kommentekben :-D
Totti5
Ilyen az SGAban volt pl Rodneyvel, csak ott az elméjébe került egy csaj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pharaoh
Az van, de mi köze a kettõnek egymáshoz? A mai orvosi felfogás szerint nem beteg aki homo.

Vala Daniel Jackson testét foglalta el az SG 9. évad végén. Igaz az nem testcsere volt, mert Daniel meg nem került át amoda.
Ja aham, mint ahogy cigánybûnözés sincs 😊
Lassan tényleg történhetne vmi, és jöhetne pár offworld rész. Kezd unalmassá válni ez megcsalásos-félredugásos szenvedés. A "megemelt költségvetésbõl" is jó lenne látni vmit. Az elsõ 5 részen látszott hogy van lóvé, de azóta szinte semmi nem történt.
+ ha már Stargate a sorozat becses neve, akkor jó lenne látni a a kaput lehetõleg mûködés közben, bár lehet túl sokat akarok...

Ha a 2. évad is hasonló lesz akkor azt valszeg egybe nézem majd meg.

Elvileg van egy lista hogy ki mikor megy, és úgy rendelik oda az embereket. De persze késõbb még lehetnek ilyen gondok.

Pharaoh
A buziságnak semmi köze sincs a genetikai hibákhoz (lagalábbis nem bizonyított), és nem is betegség.

Más. A kövek tudják, hogy milyen nemû az egyén akik között a testcsere zajlik? Lehetne már olyan, egy pasi nõi testbe megy, vagy ha a másik oldalon nem passzol a nem a kõ error-hibaüzenettel nem kapcsolólik?

Narxis
ááááááááá hangosan felröhögtem 😄DDDD

én amúgy örülök, hogy lezbiket raktak be és nem a másik nembõl szemezgettek.... 😄

Ez a rész valóban gyengébb volt mint a többi, most egy kicsit sok volt a Földes téma. Nah de a szék érdekel.

Egyébként ha neked nem jön be szíved joga. 😄

Buzitéma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attól, hogy buzikat mutatnak a tévében senki sem fogja azt gondolni, hogy ez normális és fõleg senki se lesz biszexuális tõle.
Viszont hasznos ha õket is mutatják, segítheti elfogadtatni ezt az állapotot a többi elcsökevényesedett emberszabásúval. A buzi is ember, sokszor jobb ember, gondoljunk csak az említett náci bagázsra. De lehetne még mondani tucatjával intoleráns embereket.
Ennyit offoltam.

Értelmes nem jut szembe a sorozatról, reggel már minden elmondtam, ami a héten történt. Még mindig szar, igen raptor szar, igénytelen. 😄

jaja :-)
Hmm az ilyen részletekbe inkább ne menjünk bele. 😄

mekkora lenne már ha egy meleg pasi menne haza, cumizná a barátját és akkor megszakad a kapcsolat, az illetõ egy farokkal a szájában ébredne :-)
Az hogy az állatvilágban is elõfordulnak genetikai hibák, még nem azt jelenti, hogy az embernél ezeket nem kell betegségnek nevezni... Ami szintén nem azt jelenti, hogy utálni kell õket, csak a helyén kell kezelni a témát.

Ami a stargate universet illeti szerintem még örülhetünk neki, hogy csak leszbiket raktak be a fene nagy liberalizmus keretében. Legalább az esztétikai élményt javították egy kicsit, ha már a történetben NULLA a produkció.
mondjuk ez igaz :-)
Nekem sincs baj velük, ha mutatják az sem baj ha az illetõk nõnemüek. 😄

senki nem mondta, hogy baj van velük csak ne mutogassák õket ennyi. Ez még nem nácizmus
phalanx
szappanopera az ûrben <#duhos2>

cancel-t neki!

Julius Caesar
Bocs, több országot tettek tönkre.

Julius Caesar
Képzeld, nem betegség. Az élõvilágban (álaltoknál) is megfigyelhetõ a homoszexualitás, bár fajonként változó ez az arány. A pingvinek közt például 25-35%-os a homoszexuális arány.

És tanulmányok is kimutatták, hogy MINDEN emberben van homoszexuális jellemzõ. Nincsen tiszta hetero ember. Sõt, az ókorban a férfiaknál teljesen elfogadott dolog volt, mitöbb, a legtöbb férfi (és nõ) biszexuális volt. Csak hála a keresztény egyháznak, minden fasságot bemagyaráztak az embereknek, hogy van isten meg lapos a Föld meg hasonló baromságokat.

Nekem semmi bajom velük. Engem viszonylag kevés meleg ütött meg vagy bántott. Ellenben a nácikkal, akik várj csak? Ja igen, tönkre tettek egy országot.

Fülüke
Neked meg mi bajod van? Igen ezen akadtam fenn, mert ez nem normális dolog, mert ezzel könnyen bele lehet nevelni sok emberbe, hogy ez egy normális dolog. És ez a baj!

semmi baj, csak ne mutogassák õket a tv-ben mert még azt hiszi valaki, hogy normális dolog
Julius Caesar
Júúúj. Téged bántott valaha egy buzi? Istenem, amíg nem zavarnak senkit, hadd legyenek. nekem meg nem tetszik a skinhead. Csúnya... Akkor már inkább a hosszú haj...

bazmeg, ezen akadtál fent? Unalmas az egész, semmi nem történik és akkor liberálisok. Eszemfaszom megáll, magyar ember mekkora hulladék már...

totti mondj valamit

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fülüke
Mi az atyaúristenért kell beletenni egy rakás leszbikust! Kit érdekelnek? Engem biztos nem! Ezzel akarják megfogni a b*zi nézõket? Az egész író bagázs egy nagy liberális banda! Ja és melyik csillagkapu szériában szólt arról egy rész is, hogy tosznak állandóan! Minden sorozatba eltudtam képzelni, hogy egyszet beleteszik kivéve a CSK-ba. Már a pilot epizódban is lestem, hogy: Ejj mi a kõ tyúkanyó ééé'!
Ez a rész egy hatalmas nagy nulla volt! kb 15 percet néztem belõle mert az érzelgõs drámás részeket áttekergettem. Még jó hogy most fut a Flash forward és a V, mert ezek nélkül nem lenne pozitív élményem a sorozat nézésben. Remélem 1 millió alá esik a nézettség és akkor majd az íról elkezdenek gondolkodni, hogy hogyan is kéne folytatni a sorozatot.

Julius Caesar
Kommentálom nézés közben:
Ez a kemil réjes rész nekem volt kínos.

Szõke csajos rész (jééé, ez mint egy rádió, nem is kell kép, csak gépelem). Gyereke van? Kit érdekel, hogy jön ez ide?

Greernek milyen megható gyerekkora volt. Verte az apja... Jó. És mi volt a kedvenc csokija?

Újra a szõke csaj. Megint tök érdektelen. A csaj is, ügyvéd akart lenni. Hasznos infó!

Itt van kemil réj. Fasza. Szeretik egymást, de szomorú, hogy elválnak!

Na, itt a 10 perc. Szõke csaj most mit akar? Meg kit érdekel....

Asszem kikapcsolom. ha lesz 20 percem befejezem, de ez szánalmas.

Azt lehet hogy tudja hogy nem öl, de lehet mást csinál, amiért nem válalja. 😄

Julius Caesar
16. percben vagyok, de minden második snittnél megfordul a fejemben: Miért is nézem, van ennél jobb dolgom...

Nagyon uncsi. Még 10 percig talán húzom és kinyomom....

Agamemnon
Nem halna egybõl bele, bõven lenne még esélye hazavinni a hajót <#ravasz1>

És úgy is tudja, hogy biztosan nem hal bele senki, mint ahogy tudta, hogy csak tankolni megy a hajó a naphoz...

[NST]Cifu
Ilyen emberek, hogy kerülhetnek amúgy katonaságba? Fõleg ilyen szupertitkos projektek közelébe?

Elvi szinten sehogy. Egy ilyen speciális feladatkörbe (elvileg) alaposan megválogatott katonák kerülhetnek csak be. A komolyabb hadseregekben nagyon komoly a pszihomókus ellenõrzés, ha valaki olyan instabil, mint Telford vagy Young, (ismét, elviekben) legfeljebb egy szép íróasztalt kapnak egy félreesõ Alaszkai bázison...

De miért elméletileg? Nos, az Amerikai Hadsereg erõs, hatalmas... és néha nagyon hülye. 1979-ben egy fura fickó írt egy könyvet a Pszichológiai Haderõrõl (First Earth Battalion kézikönyv). A hadseregnél meg úgy vélték, megér egy próbát, úgyhogy fel is állították a First Earth Battaliont. Egy olyan haderõt, amely nem használ fegyvereket, csak az elme erejét. Elviekben olyan harcos-szerzetesek, amelyek képesek a helyi lakosságot szeretettettel eltölteni, amely puszta tekintetével képes valakit megölni, sõt, megfelelõ mentális állapotban egy falon is át tudnak rohanni. No, ebbõl készült most fergeteges vígjáték nem kevésbé fergeteges szereposztással: Most fog jönni majd a mozikba... Trailer 2.

Szóval ha drámai színen nézzük, akkor itt igazából most General O'Niel-t kellene seggbe rugdosni, hogy miért adott ilyen feladatot ilyen kreténeknek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
ez a rész már nekem is sok volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
végül is az egyetlen, aki ért valamicskét a hajóhoz és a társaságban a legnagyobb koponya, akinek van egy ici-pici esélye arra hogy hazavigye a csapatot a Földre. Hja, miért is nem áldozza fel magát és ül bele a székbe.

gratula

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Zenszkij
Esély nincs izgalmakra...De jujj vajon mi lesz a Young Telford vita folytatása, jujj vajon a leszbiqrva földi nõje betartja-e hogy megvárja, vagy jujj ugye Szkátt hadnagy feldolgozza hogy van gyereke és tovább qrja Chloe-t. ÁÁÁÁ FÁJDALMASAN XAR! Már csak az NID hiányzik...

Ja, egy pillanatra örültem az 1 év múlva találnak majd egy Ikarus bolygót résznél, ez azt jelenthette volna hogy hazahozzák õket és végre egy új (kevésbé balfasz, töketlen, emo stb) team megy a hajóra és beindul a sorozat a második évadban.

Néha próbálok visszaemlékezni hogy hogyan is néz ki az a rohadt kapu amikor bekapcsolják...