4805
StarGate Universe (TV)
-
#2963 helyes :), köszi -
#2962 Season 1, Episode 19: Incursion: Part 1
Season 1, Episode 20: Incursion: Part 2
-
Borg #2961 2 hét múlva egy dupla. -
#2960 ennyi volt az évad? vagy lesz még rész? ha lesz mennyi? -
HUmanHunter #2959 bakker mintha a végét levágták volna ááá -
#2958 És nem csak 1-2 epizódonként, gyakorlatilag az operatőr ill kamerakezelés stílusának az alapkoncepciója (bevallottan). Jótól nem szégyen khm... kölcsönvenni :) -
#2957 Jó rész volt, nekem tetszett. Young nagyon keménygyerek lett hirtelen, de nem baj. Kamil szarakodását végre leszarták, kloé sem volt (olyan sok).
Rush meg az eleji bunkózás után egyre szimpibb. -
#2956 Ahogy az egész sorozatban, mindegyik epizódban... -
#2955 Az évadelejei toporgás(és a lezbikus részek) remélem már végleg a múlté.Igazán ütős rész volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár hogy nincs hangár ahol az űrbekidobatással lehet fenyegetőzni,a BSG-ben bejött. -
#2954 Hatalmas a rész:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hipertérben volt egy BSG-s kamera megmozdulás az bejött:D -
Reg5 #2953 Elmehetnek a *****ba. Hogy lehet így befejezni egy epizódot? Amellett, lehetne megint használni a csillagkaput... -
Borg #2952 Pedig most még nem is volt akkora, mint nemrég... -
#2951 Még nem fejeztem be a részt, de RDA mekkora hájpacni lett. -
#2950 Jaja jó rész volt csak kár hogy az ukrán verzió végét megnéztem.Így már elég kiszámítható:/ -
Bullitt #2949 Trailer alapján szűrd le és olvasd el a junkien írtakat róla. Vmi posztapokaliptikus izé, Jericho szerűség. Off vége. -
#2948 Ez egész jó rész volt:) -
#2947 De amúgy valami infó van róla, hogy miről szólt volna ez a sorozat? :O -
#2946 Bazdmeg egy ilyenből nem készül soroazat?Hát nooooormááális? Bezzeg korházos sorozatbol mindik indul vagy 2500 féle. Brrrr.. -
#2945 Köszi szépen! :D Basszus ekkora barmokat, pedig biztos, hogy jó sorozat lett volna. Bár nem vágom mi a történet, de nem néz ki rosszul. :S -
Reg5 #2944 OMG! Ez finoman szólva qrva jól néz ki
Az NBC bekaphatja... -
Bullitt #2943 Ez. Day One.
Hiába is akarod nézni, ugyanis semmi nem lett belőle végül. Az NBC nagy lelkesen berendelt 13 részt, majd gondolt egyet és leredukálta 4 részes minisorozatra, aztán most meg úgy döntöttek, hogy akkor mégse kell az egész. Szánalom az a csatorna...Sorozatjunkie-n pont egy szép összefoglaló poszt, hogy mi történt vele.
/ON
Őő holnap új rész, váá! :D -
#2942 Ja valami ilyesmi, de hogy mi az....? :/ -
#2941 Nem.A füst körbevette a felhőkarcolókat.Aztán valami csápok jöttek elő -
#2940 nem ez?
mondjuk nem sok köze van nagyvároshoz :D
-
#2939 Valami füstszörny szerűség döntögette az épületeket nem? -
Kiado #2938 De írta, hogy Sorozat előzetes. -
Monoton #2937 Nekem erről a Hellboy 2 ugrik be kép -
#2936 Én nekem legutoljára a Prototype című játékból vannak ilyen emlékeim:D -
#2935 Nem, ez biztosan nemaz. :/ -
Zenszkij #2934 Giant Octopus vs Megashark..Lorenzo Lamas :D. -
#2933 Üdv!
Nem ide vág a kérdés, de mivel ez is egy sci-fi topik, így érdeklődnék. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a Flash Forwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat előzetest, amiben valami olyasmi volt, hogy egy nagy csápos valami kinőtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy miről van szó? :D -
#2932 nekem a greater good tetszik előre is.. rush jutott először eszembe.. remélem egy csomó karakter megfexik a nagyobb jó érdekében :) -
r4pt0r #2931 Atlantis is elviselte, itt sem lesz gond. -
#2930 ha az a gyerek megszületik... akkor nem csak a keresztelőre kell a pap hanem a sorozat temetésére is. -
#2929 vagy netán , TJ fattya vissza utazik az időben a végzetre
Minden lehetséges -
Zenszkij #2928 El vagytok tévedve. Chloe ikertestvérének szerelmi életét taglalja majd az epizód :D. -
Amcir #2927 De, ha jól van kidolgozva akkor jöjjön. -
Lysandus #2926 Ne!!! Édes Istenem, csak még egy párhuzamos valóságos részt ne!!! -
#2925 a twin destinies tűnik keménynek.
erős a gyanúm, hogy amolyan daedalus variations jellegű rész lesz :) -
Lysandus #2924 Nem értem mi bajotok van. Én megkönnyeztem, amikor Chloé az édesapjával beszélgetett. Hát baj, ha az embernek lelke is van?!