4805
StarGate Universe (TV)
-
#2923 Lehet már tudni , mikor kezdődik a második évad ?
13madik résznek , már tetszik a címe
De sajnos még mindig sok emo-s , fölösleges érzelmekben gazdag rész lesz a második sesonban is -
Zenszkij #2922 "Awakening", Visitation" ... Érzem ezek is emos részek lesznek... -
#2921 2010-May-21 Stargate Universe 01x18 Subversion
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x20 Incursion (2)
Második évad epizódcímek:
2x01 "Intervention (Part 3)" Andy Mikita, Paul Mullie
2x02 "Aftermath" William Waring, Robert C. Cooper
2x03 "Awakenings" Andy Mikita, Joseph Mallozzi
2x04 "Pathogen" Robert Carlyle, Carl Binder
2x05 "Cloverdale" Alex Chapple, Brad Wright
2x06 "Trial and Error" Paul Mullie
2x07 "The Greater Good" Carl Binder
2x08 "Malice" Robert C. Cooper, Robert C. Cooper
2x09 "Visitation" Remi Aubuchon
2x10 "Resurgence" Joseph Mallozzi
2x11 ? ?
2x12 "Twin Destinies" Brad Wright
2x13 "Alliances" Linda McGibney -
#2920 Az is probléma volt, hogy nem volt meglepő ki mitől fél. Egyedül a göndör hajú civil csávónál volt meglepetés. -
Justil #2919 nekem bejött a klasszikus sg feeling is, de 15 évad éppen elég volt belőle :) -
#2918 Valahogy egyetértek.. Nekem pl sG1-ben meg atlantisban egyenesen hányhatnékom volt az x-dik fillertől, amikor újabb bolygóra mennek, ahol újra és újra angolul beszélő lényekkel találkoznak.
Ez a vonal sokkal jobban tetszik:) Sőt alapjában hiába nincs benne állandó csillagkapun átlovaglás sokkal inkább sci-finek tartm ezt mint az állandó idegenkre való lövöldözést meg hajófelrobbantást.
Na meg a Zene ütős minden rész elején-végén. (remélem adnak ki soundtracket hozzá)
-
Zenszkij #2917 Mindent összevetve tényleg érzelgős rész volt. Amúgy meg Szárdzsent Grír :), mikor azzal a beteg fejjel üldözte Rusht, hát szétszakadtam a röhögéstől. Minden sorozatban vannak ilyen részek. Valószínűleg az írók is ezért rakták be a rész végére a Csillagkaput, hogy éreztessék még mindig a hajón található. Számomra egy igazi nagy csalódás volt, mégpedig az, hogy az első évad második felének trailerében láttam amint az idegenek átjönnek a kapun a hajóra. Ebből a részből meg kiderült, hogy Rush csak képzelte ezt...kár. -
#2916 Szerintem egy sorozatba ötlet kell. Na már most egy ilyen részhez nem kell túl sok ötlet^^ csinálhatunk 100 ilyet, de nem ítélkezem csak véleményt formálok. -
Justil #2915 nyugodtan kövezzetek meg, de szerintem ez volt az egyik legjobb, ha nem a legjobb rész eddig :) végülis nem annyira sg, de ha ettől elvonatkoztatok, akkor jó :) -
Datas #2914 Hat ez irto szar resz volt...es elnezest, de muszaj volt ezt ilyen primitiven ideirjam, hogy nyugodtabb legyen az almom :) -
semmikozod #2913 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is kezdtem örülni, hogy végre valami értelmes is történik, de nagyot csalódtam. Még háttérben nézni is langyos volt. Ezek a Qrva betétdalok is nagyon irritálnak és egyre gyakoribbak.
Eddigi véleményem a sorozatról, ezért spoiler tagbe teszem, hogy ne zavarjon senkit, de amúgy semmilyen spoilert nem tartalmaz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom, hogy csak az a Malozzi f*sz írja-e vagy van más is, de igazán megtanulhatnák hogyan kell érdekes cselekményt szőni. Addig amíg kis langyos fantazi-komik-szerű epizódikus részeket csináltak még szódával elment (SG+A), de ezek nagyon nem tudják hogy kell ÉRDEKES szérializált sztorit írni.
Csodálkozok, hogy ezért pénzt kapnak.
Bocs, ha kicsit off vagy negatív voltam, de ez a kritikán aluli sorozat (1-17-ig) ezt hozta ki belőlem. -
Reg5 #2912 Kaszát nem a sztori, hanem a gyenge nézettség miatt kaphat. -
#2911 Biztos hogy nem, már berendelték a második évadot.
Amúgy tűrhető volt, jobb mint a mid-season előtt, gyengébb mint a mid után, de azért jó volt látni ahogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre valaki kinyiffantja a hajó csődörét :D Egy pillanatra már örültem is :D -
#2910 Szerintem , biztos nem
Mert már van ismertető , a második szezonból
Reméljük ha a jobban sikerül majd , megér a sorozat 3-4 évadot !
Én pl örülnék ha 2 szálon vagy 3 szálon futna a történet , pl látnánk valamit abból is , amit a földön próbálgatnak csinálni hogy elérjék a hajót
Mert biztos , hogy a Lucian-osok ,el fogják érni valahogy a hajót ! -
semmikozod #2909 Ugye kaszálják ezt a vackot az első évad végén? :D -
#2908 Szerintem a "szódával elmegy" kategória volt ez a rész. -
#2907 nem is csak rád értettem, általánosságban írtam -
#2906 A kritikám erre az epizódra vonatkozott nem a sorozatra. -
#2905 nem értem akik ennyire húzzátok a sorozatot mi az istennek nézitek? :) -
#2904 KAmillt lelőhette volna... -
#2903 Találó volt az epizód címe is, Pain....tényleg fájdalmas volt végignézni. :D -
#2902 Komolyan mondom az is jobb lenne, ez a rész egy hányadék volt. Sírás a négyzeten, remélem felakasztják magukat aztán felrobban a hajó. Azzal sokat tennének az emberiségért, megmentenék őket az unalomtól. -
Reg5 #2901 Grace+38 minutes ötvözete. Nem volt túl esemény dús, de ilyen is kell, legalább több mani marad a fináléra. Egyébként milyen megint? A szünet óta csak jó részek vannak... -
haxoror #2900 megint egy szar rész -
#2899 Hogy a picsába:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kerültek bolygó közelbe, ha két galaxis között vannak? -
r4pt0r #2898 Ne hozzuk már szegény replikátorokat ide. Ha már nagyon régi idegen kell akkor már inkább egy felemelkedett ős, vagy egy Ori, aki véletlen idekerült.
Vagy egy olyan lény aki még ennél is feljebb van, pl a Star Trekben amikor találkoztak Qval, azok a részek isteniek voltak. :D -
#2897 Hát a középkori faluban élő emberek már nekem is túl lerágott csont ,de pl milyen királyság lenne ha itt is lennének replikátorok pl vagy valamilyen más robotszerű faj. -
r4pt0r #2896 Kész a felirat. -
r4pt0r #2895 Hát igen milyen már hogy nincs minden egyes bolygón egy értelmes élet. Tiszta szánalom, sőt minden egyes bolygóra 10 db értelmes életet kérünk, és legyen mind ember, és éljen mind egy középkori faluban. Jah várj ilyen már volt. :D -
#2894 Aj ez rész megint semmitmondó volt. olyan nemis tudom hogy fejezzem ki. Greer megmár annyira idegesítő ezzel a stílussal, hogy az nem igaz. Remélem második évadba kiírják a sorozatból. Számomra ez annyira furcsa hogy már egy csomó rész volt de idáig az idegeneken kívül egy értelmes életformával se találkoztak. Jó lenne már ebbe az irányba elindulni:/ -
Zenszkij #2893 Ismét véget ért egy emo-s rész. Amúgy az ukránoknál már lement az első évad utolsó 3 része is. De ez az orosz dumálás alatta?! Kivárom az angol verziót. -
#2892 Na, kurtizán gép Matt végre megkapta a magáét :D:D:D - komolyan mondom eddig felüdülés ez a rész :D -
Zenszkij #2891 A zene már az elején is a nagy névhez méltó volt. Lassan a sorozat is felnő az elődökhöz és a filmzenéhez... -
#2890 remélem le fogják tudni kapni felőle az ukrán hangot és akkor lesz english :) -
Reg5 #2889 És reméljük az MGM se megy csődbe idő előtt :( -
#2888 Igen, ez már méltó SG rész volt. A dráma és akció is jó arányban volt, szóval még sok ilyet, és akkor bízhatunk a 3., 4. évadban :) -
#2887 Ez de durva! -
#2886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wáúúúúú, lesz itt még nemulass:D -
#2885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mint kiderült Telford a Lucian Szövetség egyik tagja és az volt a feladata hogy kémkedjen nekik. Ezt már korábban is irtam talán. -
#2884 neee Eli Kanos hangja:D:D én inkább kivárom a syfy féle részeket:D így heti izgalom érkezik:Dde ha szabad egy kis spoilert az 1x20-ról akkor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KÖCSÖG LUCIAN SZÖVETSÉG, HA ŐK EL TUDTAK JUTNI ARRA A RETKES HAJÓRA AKKOR McKay miért nem?:D ja meg csávókám, Telford, miagecit keresett a hajón?:D lesznek még trükkök ebben a maradék pár részben:D