4805
StarGate Universe (TV)
  • Justil
    annak is oka van, hogy ilyen drága a benzin, mégsem örülünk neki, vagy te igen? :)
  • sandor8206
    sztem te is leállíthatod magad, az ír ide aki akar és azt amit akar, amíg azzal nem másokat sért meg, ő neki nem jött be a sori, érthető! ez a véleménye, nem téged vagy másokat oltott le.
  • shaddam
    Semmit sem láttunk?Azért voltak pár bolygón ami egzotikusabb volt mint a vancouveri erdők.A kék cgi lények pedig gyanítom drágábbak voltak mint pár középkori díszletfalu.
    Továbbra is tartom magam ahhoz hogy már éppen ideje volt a vérfrissítésnek.
  • Narxis
    Igen, mert a nézők akkor még nem látták az Universe szereplőit.

Am. ez meg csak az én véleményem, ő kérdezett én válaszoltam.
  • Reg5
    Az O'neilles dolog csak RDA-nál jött mindenki más bebukta vele :) Ha nem így lett volna, még mindig lenne SGA.
  • Narxis
    "Legyen egy O'Neill pótlék aki löki végig a poénokat és persze az egész csapat sebezhetetlen?"

Igen.

"Minden részben ugyanaz a középkori falu csak más szemszögből?"

Ennek oka volt, se a goauldok, se a lidércek nem akarták/nem hagyhatták, hogy egy fejlett civilizáció jöjjön létre. De sajnos az Universe-ben még ennyit se láttunk.

"Több lehetőség van az egész universe-ben mint ami az atlantisban volt."

Marhára, az a baj, hogy a készítők ezeket nem akarják kihasználni, de amúgy semmivel sincs több lehetőség. Atlantis-ban ugyanúgy eljuthattak bárhova a kapukkal és a kapuhajókkal(Rodney rulz :D).
  • Fabio Capello
    elég legyen a pocskondiázásból. Ha nem tetszik, ne írj ide, viszont a további ilyen stílusú hozzászólásaid törölni fogom.
  • sherlock1
    Nézd meg a részek nézettségi adatait, rohadtul nem sikerült nekik. Na mindegy, szerencsére többségben vannak azok, akiknek nem tetszik, úgyhogy harmadik évad biztos nem lesz szerencsére.
  • Justil
    egyébként ez pont így jó. aki most hirtelen sg-franchise-ra vágyik, nézhet 15 évadnyi szuperhősösdit is (nem pejorativ értelemben), vagy választhatja ezt az újfajta megközelítést is. na és persz azért az SG-1 és az Atlantis között is vannak különbségek.
  • Bullitt
    Hát ez lol. Komolyan. Már nem tudom, hanyadjára kell leírni, de a készítők DIREKT akartak végre elszakadni az alap SG formulától és egy komolyabb hangulatú, drámát kívántak készíteni, ami sikerült is, csak az olyan akcióbuzik, mint te, ezt nem tudják értékelni.
  • Justil
    nevetségessé te teszed magad, hogy idejössz köpködni. remek évadzáró volt!
  • Fülüke
    ÉS EBBEN HOL VOLT AZ A NAGY "ÉLETEMBEN NEM ÍRTAM ILYEN ZSÍRKIRÁLY CLIFFHENGERT" ??????????????????
  • Csak77
    már forgatják is az új évadot? ejha!
  • Fabio Capello
    lolomgwtf

a kurva anyjukat röviden, ilyen finálét baszki...

[spolier]most rághatom a körmömet majd fél évig...[/spoiler]
  • Reg5
    Abban viszont van némi igazság, hogy a kínai csajt nagyon ki kéne nyírni. Ez a civil irányításos bullshit semmire nem jó, inkább fedezzenek fel bolygókat vagy valami, de ne az irányításon baszakodjanak.
  • shaddam
    Nem tudom mi a fenét akartok a sorozattól.Legyen egy O'Neill pótlék aki löki végig a poénokat és persze az egész csapat sebezhetetlen?Minden részben ugyanaz a középkori falu csak más szemszögből?
    Több lehetőség van az egész universe-ben mint ami az atlantisban volt.
    Egyedül az éved eleji lezbikus szenvedést kéne kitörölni az emlékezetemből...
  • Borg
    Szerintem is szar volt. Izzadtság szagú az egész, nincs pörgés, csak szenvedés össze vissza. A személyiségek kiismerhetetlenek, szerintem a készítők se tudják mit kezdjenek ezzel a fostengerrel amit létrehoztak... Az utolsó részre már odáig fajult a dolog, hogy az ember nem is kíváncsi a kimenetelre, mert úgyis mindegy... maximum az hozhat felfrissülést, ha jópár főszereplőt kiiktatnak.
  • ToCsEk
    felirat
  • sherlock1
    Mindent elcsesztek ebben a sorozatban amit csak lehetett. Egyedül az időhurkos résznél és kék idegenek feltünésénél volt reménysugár, de aztán azokat is sikerült jól elcseszni. Max akkor tudják megmenteni ezt a sorozatot, ha a legtöbb szereplőt megölik benne, élén a ferdeszemű leszbikus ribanccal és a szánalmas gyík Eli-jal, és újakat hoznak be és végre elkezdik komolyan venni a scifi szálat és abbahagyják ezt a nevetséges drámás irányvonalat.
  • Reg5
    Továbbra se kötelező nézni.
  • sherlock1
    Remélem tovább csökken a nézettsége és végre vége lesz ennek a stargate gyalázó szarnak.
  • Andr0
    én inkább
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    TJ-met akarom vissza:D
  • haxoror
    hahh...

A sorozat átment dögunalomból idegesítőbe.

Young-ot simán meg tudnám ölni egy rozsdás kiskanállal, remélem egy csomóan meghalnak majd a következő évadban.
  • r4pt0r
    Akkor nem csak nekem tűnt fel, csak nem voltam benne biztos. :D
  • Bullitt
    Bocsi a dupláért, most nézem, hogy jön a Destinyre T-BAG!!! :D
  • Bullitt
    TJ nem marad, mert a színésznő a való életben is terhes és pont ezért ki akarták írni...

Jó rész volt, de miért éreztem azt, hogy megint nem történt fél óráig semmi csak az utolsó tíz percben? :S
  • Andr0
    Caprica SGU meg Sanctuary majd együtt fog menni most már elvileg ey ideig. Eureka fog most jönni 1 hónap múlva:D holnap True Blood mg aug.-ban Weeds..:D nem nagyon tudok más nyári sorozatról:D

szerk: nyáron mindenki forgat:D
  • Reg5
    Nem, csak ősszel folytatódik.
  • Victor1103
    Most amúgy visszatér a Caprica az SGU helyett? Az utóbbi időkben ők váltogatták egymást.Valami SyFy sorozat kell nekem nyárra is:)
  • Andr0
    1x20:

Az a szégyen gyalázatot:D felpörögtünk a végére.. Valakinek meg kell halnia, de ki lesz az?:D most van választék.. TJ maradjon!!Kiváncsi vagyok Rush hogy menti meg a team-et:D
  • Zenszkij
    Azért ez szégyen, hogy még Ukrajnában is leadják, de nálunk Magyarországon szó sincs arról, hogy valami levetítené. Komolyan gondolkodom, hogy felmondom a kábelt, csak a sport miatt éri meg...Folytatás októberben. Nem kapkodják el...
  • Victor1103
    Jó évadzáró volt nekem tetszett.

Neeee!!Ha TJ meghal balhét csapok:D Inkább Greert nyírják már ki végre meg Chloe is bedobhatná már a törülközőt azzal a golyóval a farába.

Második évad is ütősnek ígérkezik:)

Ha nem indul a video: link
  • Julius Caesar
    Persze. Megjelenik az egész Open Circle Armada.
  • Narxis
    Ez mekkora évadzáró volt már...lol. Durván összehozták.

Iláj milyet rambozott már a végén, kemény csávó lett... xD
  • exTrem
    Joe polgártárs :)
  • Reg5
    Volt már ilyen rész :) Bár az nem teljesen álom volt, hanem folyamatosan látta egy másik ember életét, ahogy az is az övét.
  • Kövesdi A
    Nem kiderül hogy az egészet csak Jack O'Neill álmodta
    És vége
  • Lysandus
    Rosszul tudjátok. Kiderül, hogy Eli és Chloé testvérek, és hogy Eli-t valójában Luke-nak hívják. Majd megjelenik Bál, és elmondja Eli-nak, hogy Luke, I am your father!
  • Andr0
    fú gyerekek nem tudom hogy ti mit néztetek.. az valami vietnámi átdolgozás lehetett mert a vége, hogy:

Caprica City felett lépnek ki az FTL-ből(időközben beugrottak) és pont ott járunk hogy Zoe összetöri a robottestet a Destiny zuhan jönnek a Battlestar-ok megnézni mi ez az új Cylon fejlesztésű űrhajó a raptorok felszállnak meg a viperák.. a Destiny-n azt hiszik vmi új goauld fejelsztésről van szó tüzet nyitnak Caprica viszonozza a tüzet éééés CUT folyt köv októberben:D Így hozzák össze a 2 sorit:D:D
  • Fabio Capello
    TUDTAM BAZEG TUDTAM!!!!!

és az uccsó pillanatban asgard sugárral megjön Obiván és Anakin, és megmentik a destinyt a klónokkal :D