4805
StarGate Universe (TV)
-
Justil #3123 annak is oka van, hogy ilyen drága a benzin, mégsem örülünk neki, vagy te igen? :) -
sandor8206 #3122 sztem te is leállíthatod magad, az ír ide aki akar és azt amit akar, amíg azzal nem másokat sért meg, ő neki nem jött be a sori, érthető! ez a véleménye, nem téged vagy másokat oltott le. -
#3121 Semmit sem láttunk?Azért voltak pár bolygón ami egzotikusabb volt mint a vancouveri erdők.A kék cgi lények pedig gyanítom drágábbak voltak mint pár középkori díszletfalu.
Továbbra is tartom magam ahhoz hogy már éppen ideje volt a vérfrissítésnek. -
#3120 Igen, mert a nézők akkor még nem látták az Universe szereplőit.
Am. ez meg csak az én véleményem, ő kérdezett én válaszoltam. -
Reg5 #3119 Az O'neilles dolog csak RDA-nál jött mindenki más bebukta vele :) Ha nem így lett volna, még mindig lenne SGA. -
#3118 "Legyen egy O'Neill pótlék aki löki végig a poénokat és persze az egész csapat sebezhetetlen?"
Igen.
"Minden részben ugyanaz a középkori falu csak más szemszögből?"
Ennek oka volt, se a goauldok, se a lidércek nem akarták/nem hagyhatták, hogy egy fejlett civilizáció jöjjön létre. De sajnos az Universe-ben még ennyit se láttunk.
"Több lehetőség van az egész universe-ben mint ami az atlantisban volt."
Marhára, az a baj, hogy a készítők ezeket nem akarják kihasználni, de amúgy semmivel sincs több lehetőség. Atlantis-ban ugyanúgy eljuthattak bárhova a kapukkal és a kapuhajókkal(Rodney rulz :D). -
#3117 elég legyen a pocskondiázásból. Ha nem tetszik, ne írj ide, viszont a további ilyen stílusú hozzászólásaid törölni fogom. -
#3116 Nézd meg a részek nézettségi adatait, rohadtul nem sikerült nekik. Na mindegy, szerencsére többségben vannak azok, akiknek nem tetszik, úgyhogy harmadik évad biztos nem lesz szerencsére. -
Justil #3115 egyébként ez pont így jó. aki most hirtelen sg-franchise-ra vágyik, nézhet 15 évadnyi szuperhősösdit is (nem pejorativ értelemben), vagy választhatja ezt az újfajta megközelítést is. na és persz azért az SG-1 és az Atlantis között is vannak különbségek. -
Bullitt #3114 Hát ez lol. Komolyan. Már nem tudom, hanyadjára kell leírni, de a készítők DIREKT akartak végre elszakadni az alap SG formulától és egy komolyabb hangulatú, drámát kívántak készíteni, ami sikerült is, csak az olyan akcióbuzik, mint te, ezt nem tudják értékelni. -
Justil #3113 nevetségessé te teszed magad, hogy idejössz köpködni. remek évadzáró volt! -
#3112 ÉS EBBEN HOL VOLT AZ A NAGY "ÉLETEMBEN NEM ÍRTAM ILYEN ZSÍRKIRÁLY CLIFFHENGERT" ?????????????????? -
Csak77 #3111 már forgatják is az új évadot? ejha! -
#3110 lolomgwtf
a kurva anyjukat röviden, ilyen finálét baszki...
[spolier]most rághatom a körmömet majd fél évig...[/spoiler] -
Reg5 #3109 Abban viszont van némi igazság, hogy a kínai csajt nagyon ki kéne nyírni. Ez a civil irányításos bullshit semmire nem jó, inkább fedezzenek fel bolygókat vagy valami, de ne az irányításon baszakodjanak. -
#3108 Nem tudom mi a fenét akartok a sorozattól.Legyen egy O'Neill pótlék aki löki végig a poénokat és persze az egész csapat sebezhetetlen?Minden részben ugyanaz a középkori falu csak más szemszögből?
Több lehetőség van az egész universe-ben mint ami az atlantisban volt.
Egyedül az éved eleji lezbikus szenvedést kéne kitörölni az emlékezetemből... -
Borg #3107 Szerintem is szar volt. Izzadtság szagú az egész, nincs pörgés, csak szenvedés össze vissza. A személyiségek kiismerhetetlenek, szerintem a készítők se tudják mit kezdjenek ezzel a fostengerrel amit létrehoztak... Az utolsó részre már odáig fajult a dolog, hogy az ember nem is kíváncsi a kimenetelre, mert úgyis mindegy... maximum az hozhat felfrissülést, ha jópár főszereplőt kiiktatnak. -
#3106 felirat -
#3105 Mindent elcsesztek ebben a sorozatban amit csak lehetett. Egyedül az időhurkos résznél és kék idegenek feltünésénél volt reménysugár, de aztán azokat is sikerült jól elcseszni. Max akkor tudják megmenteni ezt a sorozatot, ha a legtöbb szereplőt megölik benne, élén a ferdeszemű leszbikus ribanccal és a szánalmas gyík Eli-jal, és újakat hoznak be és végre elkezdik komolyan venni a scifi szálat és abbahagyják ezt a nevetséges drámás irányvonalat. -
Reg5 #3104 Továbbra se kötelező nézni. -
#3103 Remélem tovább csökken a nézettsége és végre vége lesz ennek a stargate gyalázó szarnak. -
#3102 én inkább SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TJ-met akarom vissza:D -
haxoror #3101 hahh...
A sorozat átment dögunalomból idegesítőbe.
Young-ot simán meg tudnám ölni egy rozsdás kiskanállal, remélem egy csomóan meghalnak majd a következő évadban. -
r4pt0r #3100 Akkor nem csak nekem tűnt fel, csak nem voltam benne biztos. :D -
Bullitt #3099 Bocsi a dupláért, most nézem, hogy jön a Destinyre T-BAG!!! :D -
Bullitt #3098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TJ nem marad, mert a színésznő a való életben is terhes és pont ezért ki akarták írni...
Jó rész volt, de miért éreztem azt, hogy megint nem történt fél óráig semmi csak az utolsó tíz percben? :S -
#3097 Caprica SGU meg Sanctuary majd együtt fog menni most már elvileg ey ideig. Eureka fog most jönni 1 hónap múlva:D holnap True Blood mg aug.-ban Weeds..:D nem nagyon tudok más nyári sorozatról:D
szerk: nyáron mindenki forgat:D -
Reg5 #3096 Nem, csak ősszel folytatódik. -
#3095 Most amúgy visszatér a Caprica az SGU helyett? Az utóbbi időkben ők váltogatták egymást.Valami SyFy sorozat kell nekem nyárra is:) -
#3094 1x20:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szégyen gyalázatot:D felpörögtünk a végére.. Valakinek meg kell halnia, de ki lesz az?:D most van választék.. TJ maradjon!!Kiváncsi vagyok Rush hogy menti meg a team-et:D -
Zenszkij #3093 Azért ez szégyen, hogy még Ukrajnában is leadják, de nálunk Magyarországon szó sincs arról, hogy valami levetítené. Komolyan gondolkodom, hogy felmondom a kábelt, csak a sport miatt éri meg...Folytatás októberben. Nem kapkodják el... -
#3092 Jó évadzáró volt nekem tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neeee!!Ha TJ meghal balhét csapok:D Inkább Greert nyírják már ki végre meg Chloe is bedobhatná már a törülközőt azzal a golyóval a farába.
Második évad is ütősnek ígérkezik:)
Ha nem indul a video: link -
#3091 Persze. Megjelenik az egész Open Circle Armada. -
#3090 Ez mekkora évadzáró volt már...lol. Durván összehozták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Iláj milyet rambozott már a végén, kemény csávó lett... xD -
#3089 Joe polgártárs :) -
Reg5 #3088 Volt már ilyen rész :) Bár az nem teljesen álom volt, hanem folyamatosan látta egy másik ember életét, ahogy az is az övét. -
#3087 Nem kiderül hogy az egészet csak Jack O'Neill álmodta
És vége -
Lysandus #3086 Rosszul tudjátok. Kiderül, hogy Eli és Chloé testvérek, és hogy Eli-t valójában Luke-nak hívják. Majd megjelenik Bál, és elmondja Eli-nak, hogy Luke, I am your father! -
#3085 fú gyerekek nem tudom hogy ti mit néztetek.. az valami vietnámi átdolgozás lehetett mert a vége, hogy:
Caprica City felett lépnek ki az FTL-ből(időközben beugrottak) és pont ott járunk hogy Zoe összetöri a robottestet a Destiny zuhan jönnek a Battlestar-ok megnézni mi ez az új Cylon fejlesztésű űrhajó a raptorok felszállnak meg a viperák.. a Destiny-n azt hiszik vmi új goauld fejelsztésről van szó tüzet nyitnak Caprica viszonozza a tüzet éééés CUT folyt köv októberben:D Így hozzák össze a 2 sorit:D:D -
#3084 TUDTAM BAZEG TUDTAM!!!!!
és az uccsó pillanatban asgard sugárral megjön Obiván és Anakin, és megmentik a destinyt a klónokkal :D