StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Konkrétan elmondták, hogy nincsenek állatok, vagy csak nem mutatták õket?

Kövesdi A
hát lehet hoy a bolygó , tényleg csak egy mézes madzag
Fura is , hogy pont , a végzet elé került
Lehet hogy az idegenek ,sejtették hogy lesnek majd ,páran akik ott maradnak a bolygón ,és belõlük meg talán , hasznos infókat szerezhetnek
A végzetrõl 😊

Julius Caesar
Azért van ott az obeliszk, mert majd oda épül a fehérház <#crazya>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Shiwo
nekem az a gyanúm, hogy valami csapda lehet a bolygó, és az ott maradott emberkéket az idegenek majd szépen begyûjtik tanulmányozásra... biztosra veszem, hogy még kiderül, hogy került oda a bolygó, miért és mire szolgált az obeliszk

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

blbogus
naaa télleg nem én találtam ki 😄 oan sokszor monták csak idéztem 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Count Adyn
az idegenek olyan fejlettek hogy már vegetáriánusok, mit lepõdtök meg?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Julius Caesar
Nem a megfelelõ emberek? Azért aki a CSK programban részt vesz, azért az már legyen megfelelõen kvalifikált.

TJ meg azért akart ott maradni, mert a gyereke miatt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxis
Azok az alienek kiirtották az állatokat, aztán lerakták az obeliszküket.

Kövesdi A
Hmmm
Igaz , a nõvényeknek szükségük van be porzásra
De a tényen nem változtat hogy egy , árva állattal se találkoztak bolygón 😊
El se merem képzelni milyen állatok élnek ott a sötétség mélyén
De mindegy szerintem azért ,nem voltak állatok a bolygón , mert nem akarták túl bonyolítani , az érzelmi idill pont elég volt

blbogus
a legtöbb növénynek szüksége van pl rovarokra h szaporodni tudjanak.. amugy meg ha növényeket lehet telepiteni, vagyis más bolygorol behozni akkor állatot is lehet.. csak azt nem tom h lyukadtunk ki itt 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Kövesdi A
A bolygó terraformálása csak azt jelenti , hogy meg teremtik az életnek a megfelelõ környezetet , egy terra típusú bolygót mint a föld
Az életnek (állatok,ez a nehezebb) utat kell törnie magának
Nõvényeket lehet telepíteni , a terraformálás alatt de állatokat, A semmibõl létrehozz-ni nem lehet , ahhoz kell már valami alap egysejtûek pl
meg ki tudja , lehet hogy azok akik a bolygót csinálták, nem is tartanak állatok így csinálni sem tudtak pl Azokról a kék idegenekrõl , nehezen tudom el képzelni a állat tartást / készítést

Pharaoh
Már az egysejtûek szintjén megjelennek a növények és állatok (auto és heterotrofok) Elég fura, hogy növényekbõl zárvatermõk is vannak (a földön a legfejetebben), állatok meg nincsenek.

Aki létre tud hozni egy napon annak már nem esik nehezére létrehozni, egy állatok nélküli mocsarat. 😄

Fabio Capello
tény, a teljes terraformáció csak akkor jöhet létre, ha a komplett élõvilág jelen van.

Totti5
az oké, de a növényzet tökéletesen kifejlett volt... élõvilág nélkül hogy élhet egy virágzó bolygó, ami teljesen úgy nézett ki mint a föld élõlények nélkül??

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kövesdi A
hát igen itt jön , elõ a mentsünk meg egy emberi életet , 100-vagy több esedékes feláldozásával !
(nem tudom pontosan menyien vannak a végzeten )
Midig a többség érdekét kell nézni ,egy ilyen helyzetben

Fabio Capello
De pont ez a lényeg. Mivel a gyerekére gondolt, ezért nem önzõségbõl maradt volna ott. Gondolj bele a másik oldalról, ha elvetélne esetleg a hajón lévõ körülmények miatt, az mekkora lelki stresszt és depressziót okozna a hajó alapból nyomott hangulatával egyetemben. Akkor aztán még negyedannyira sem lesz képes orvoslásra, mintha lennmaradt volna.

Nálam a fura dolog az az egész sorozat óta az, hogy ugyebár mindenki csak a legfontosabb felszereléseket hozhatta át az Icarusról, ennek ellenére mindenkinek van ébresztõórája, könyve, csilivili rucija, iPodja, sötöbö sötöbö...

Kövesdi A
ez igaz ,megértem õt mint ember
De más szemszögbõl nézve , ö katona és a hajónak az egyetlen orvosa
Fontos feladatott tölt be !
Nincs joga õnzözni

Kövesdi A
Mindenkitõl elnézést kérek , a mobilnet akadozása miatt az utolsó üzenet kétszer ment el .(

Fabio Capello
TJ-n mit nem értesz? Nyilvánvaló, hogy a gyermek biztonságát többre tartja mint a katonaságot... 😊

Kövesdi A
Hát ez a bolygó , egy tipikus paradicsom szerû hely volt
Az oda érkezõ embereknek ,egy álom hely azért is voltak azok , a már már hányingert keltõ boldog pillanatokat mutató képsorok

Az hogy nincs egy állat se a bolygón logikus , a evolúciónak idõ kell
A bolygót lehet terraformálni , de életet a sémibõl nem lehet teremteni ashoz idõ kell

Az meg a másik hogy a meg szokott felfedezõs stílusból , amikor már végre találnak valami normális fejlett civilizáció által épített objektumot ,nem hogy azt néznék meg hogy mi hogy van ott
Ha nem megint kezdõdik a dráma , meg a érzelgõsség

Én amúgy TJ-t meg Scott-ott nem értem , amit most csináltak az dezertálás , õk végül is katonák
Az ezredesnek minden jóga meg lett volna , komolyabb katonai erõvel érkezni a bolygóra , és úgy vinni el a katonai személyzet tagjait minden féle feltétel nélkül !
Még kedves volt velük 😊

Kövesdi A
Hát ez a bolygó , egy tipikus paradicsom szerû hely volt
Az oda érkezõ embereknek ,egy álom hely azért is voltak azok , a már már hányingert keltõ boldog pillanatokat mutató képsorok

Az hogy nincs egy állat se a bolygón logikus , a evolúciónak idõ kell
A bolygót lehet terraformálni , de életet a sémibõl nem lehet teremteni ashoz idõ kell

Az meg a másik hogy a meg szokott felfedezõs stilúsbol , amikor már végre találnak valami normális fejlet civilizáció által épitett obijectumot ,nem hogy azt néznék meg hogy mi hogy van ott
Ha nem megint kezdõdik a dráma , meg a érzelgõség

Én amúgy TJ-t meg Scott-ott nem értem , amit most csináltak az dezertálás , õk végül is katonák
Az ezredesnek minden jóga meg lett volna , komolyabb katonai erõvel érkezni a bolygóra , és úgy vinni el a katonai személyzet tagjait minden féle feltétel nélkül !
Még kedves volt velük 😊

Totti5
Az oké, de mutathatták volna közelebbrõl, vagy legalább hogy hogyan tanulmányozza a tudós, honnan jött a sugár pontosan, esetlen van e valami szerkezet ott stb stb... Daniel Jackson addig nem ment volna el onnan amíg ki nem vizsgálja és fõleg ezek a Csillagkapu lényege a felfedezés ha már van mit, nem az hogy terhes a nõ és sokkot kap meg nem tudja mi legyen, amit el lehet intézni 5 percben is nem pedig 20ban. Eddig kitartottam a sorozat mellett, de ez a rész kiábrándító volt. Nomeg a bolygón semmi élõlény? simán bemegy a tóba fürdeni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

blbogus
legalább elfelejtheti a nép ezt a hogyismondjam csalodást..

Kövesdi A
meg néztem , eböl az évadból még kb 3-4 rész lesz, ami jó a többi hulladék
Doramas sza*

A második évad vajon ,folytatólagosan jön majd?
vagy lesz egy kis szünet ?
jó lenne ha nem ,ha már az elsõ évad ilyen szörnyû lett, legalább a második évaddal ne várakoztassanak minket

Kövesdi A
jó igen , de abból a 10böl egy mínusz
Mert a kövi rész , kb megint kuka lesz szerintem
Aztán meg ott vagyunk ,hogy a végére sûrítenek be mindent
A helyet hogy szépen elosztották volna õket az egész évadban

13 rész ment le, de attól még az évad hátralevõ X része sikerülhet jól. Az utóbbi 4 rész pl egész minõségi volt(meg elõtte is volt pár), és nem úgy néz ki, hogy utána megint visszalépés lenne.

A 2. évadra meg elvben több pénz lesz, tehát remélhetõen nem azt fogjuk nézni, ahogy az ultra tápos CGI napsütés beragyog az ezredes házába, miközben Telford nagyban megdönti a feleségét.

blbogus
national geographicon aszonták a világegyetemben semmi nem képes meghaladni Destiniy modján a fénysebességet, csak a hipertérben, ha létezik.. atlantisban volt egy hajo ami a fénysebesség 0,999szeresével haladt, talán rémlik.. akkor egybõl ez jutott eszembe.. erre jött a Destiny 😊 de nem vok fizikus v mi kell ehhez 😛

Kövesdi A
Hát igen ez az op sokall jobb ,olyan SG-1 szaga van 😊
A másik zene nálam , nem nyerõ

Azt lehet tudni hogy a , legfejeltebb tauri hipertér meghajtó a fény hányszorosára képes ?
Vagy el hangzik a sorozatban hogy max a fény hányszorosával képes haladni a legfejlettebb hajó ?
Gondoltam kicsit számolgatnék .)

Világpolgár
Ha legalább így kezdõdne (vagy méginkább ezzel a zenével) akkor talán nagyobb kedvvel nézné az ember.

minimum három mivel az odessey és a két asurai csatánál megfordult hajó használta mér
Kövesdi A
Hát jó de már a , 13madik rész ment le
és idáig harmat gyenge az egész , eltekintve egy két jó résztõl
Lehet reménykedni , de én nem szeretném azt hogy minden az utolsó pár részbe zsugorodjon be

Tény, hogy nem egy SG1, de egyre életszagúbb, fõleg az utolsó 2 rész. Persze vannak benne hibák, de már most ég és föld a különbség az évad elsõ feléhez képest. A Cholés marhaságot meg felejtsük el, alig lehet már észrevenni. Amíg meg jobb nézettséget vagy hasonlóan erõset hoz mint a többi abban a sávban sugárzott sorozat, addig szerintem nem kell aggódni.

Zenszkij
De akkor nem lenne miben reménykedni, hogy jobb lesz...Meg nem lenne Csillagkapu sorozat sem, mert, ha ez megbukik, bukik vele az egész...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fabio Capello
ez gyengusz volt, az obeliszkes szálban sokkal több lett volna... Persze lehet jobb lett volna, ha szimplán jönnek a fejlett idegenek, hazaröppentik õket, és vége a sorozatnak 😄

Kövesdi A
Aztán majd jön , egy 4edik csillagkapu sorozat 😊

sztem úgyse sokáig fogjuk "élvezni" meglepõdnék ha 2. évadtól több lenne
Narxis
Hát ez így elég ratyi....vicc ez az Univerzum.

blbogus
szoval most jön..

Kövesdi A
http://www.youtube.com/watch?v=iBeqrtmMk7E&feature=player_embedded

Elvileg feltûnik Daniel Jackson , de csak vissza emlékezésben
Sajna én azt vártam , volna hogy a végzetre kerül oda valahogy
De ha csak ennyi lesz a szereplése , az csalódás lesz

Kövesdi A
Szerintem , nem lesz vallásos a továbbiakban
Amúgy meg lehet tudni , mikor is jön Daniel Jackson ?
Jót tenne a sorozatnak , pár régi szereplõ pl rodney mckay vagy john sheppard !
Ha már Daniel feltûnik , jöhetnének majd más régi szereplõk is késõbb !

blbogus
én csak idéztem 😊)
btw ez egyik mukso elõhozakodott azzal h isten keze van a dologban.. nah ha itt is elõjön a vallásos humbug mint a BSG.ben akko idegbaj kapok és ha SG ha nem én elköszönök tõle Daniel Jacksont meg se várva..

Kövesdi A
Én se vagyok egy quantum fizikus
De azt tudom ,és kb minden 7-10 éves gyerek tudja ,hogy sajnos télen erõsen vissza esik a termõgyümölcsök száma 😊

Azok ott , meg minimum diplomás trógeregerek 😊
Szóval azzal ne gyere hogy , nem a megfelelõ emberek
Józan ésszel rá lehet jönni hogy sajnos , a bolygónak több negatív oldala van mint pozitív 😊

blbogus
"Idióta emberek 😊
Ezekbe a dolgokba hogy hogy ,,,, nem gondoltak bele ?"

Nem a megfelelõ emberek 😊

Kövesdi A
Lehet hogy ott van
De én úgy emlékszem hogy O'neil -ék , a piramisoknál hagytak egyet , a múltban szóval már 2 van 😊
Tényleg milyen egyszerû lenne megmenteni a , végzeten rekedt embereket
Csak vissza ugrani a támadás elõttire az idõben 10 perccel, és küldeni egy üzenetet hogy evakuálják a bázist 😊

Amúgy jobban belegondolva , a 13 madik rész inkább csak olyan kedv csináló volt , meg a következõ részek felvezetõ része volt
( az obeliszk titka a bolygó stb )
Vegyítve a szokásos doramas elemel (terhesség ,lázongás ,önzéssel )

Egyáltalán nem is értem , hogy hogyan jutottak ara a döntésre azok a hülye emberek
Hogy õk azon a bolygón , a földtõl milliárd kilométere ,csak úgy ott maradnak , pláne hogy fontos emberek is így döntöttek ( pl a hajó egyetlen orvosa )
Meg pláne hogy ,tudják vadásznak az idegenek a végzet személyzetére ,hogy infókat szerezzenek a hajóról , ez így nagyon nagy felelõtlenség
+ tudják hogy nem lesz ott hosszú életük télen megfagynak 😊

Fõleg hogy mind nyári ruhában vannak , még csak ruhákat se tudnak csinálni , mert nem hiszem hogy vannak állatok a bolygón
Így meg nem lesz egészséges az étkezésük no fehérje 😊
A másik meg pedig az hogy, télen nem lesz sok gyümölcs 😊
Akár menyi gyümölcs van egy 3-4 hónapos télre nem lesz elég
Idióta emberek 😊
Ezekbe a dolgokba hogy hogy ,,,, nem gondoltak bele ?

Terhes csaj jól ,járt hogy eljött sok hülye nem gondolta végig a dolgokat 😊
Lesz még eböl a pár emberbõl , még késõbb ne mulass szerintem

Én még abban bízok hogy azt a bolygót egy békés /szövetséges faj
Kolonizálta

Andr0
na azért az õsök is hazudnak mint a vízfolyás én kinézném még belõlük, hogy Atlantison még mindig ott van vhol az az ugro.

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
pontosan, én is csak azért nézem
Ha nem Stargate lenne , talán már nem is nézném
Kevés esélyt látok ara , hogy a csatorna meg vegyen még egy évadot
Vagy akkor valami olyannak kell szerepelni majd, a második évad forgató könyvében , amitõl eldobja magát a csatorna

blbogus
v csak mi nem értjük 😛
sztem sem volt nagy eresztés.. én már-már csak azér nézem mer SG a cime.. :/

Kövesdi A
pontosabban volt neki😊

A heti rész , elég gyér volt
Nem hiszem el hogy nem tudnak normálisabb részeket ki találni az írok 😞
Fõ történeti száll szinte nincs is vagy jól a hátérve van nyomva 😞