StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
ezt így konkrétan nem kéne kiírni, erõs spoilerszaga van...

Dumáltam Merlinnel (témaindító), azt mondta nem zavarja, ha HG jogot kérnék a topikra, így kérnék minden ideírót, jelezze egy hozzászólásban, hogy támogat e vagy sem 😊 Köszönöm.

Kövesdi A
Engem nem szoktak zavarni , sõt ki fejezeten szeretem tudni , hogy mire lehet számítani az új részekben !
Én úgy vagyok vele , hogy hiába tudom a végét egy történetnek , ha a oda vezetõ útról lövésem sincs , ugyan ez igaz fordítva is

Akkor nem szóltam. Mostanában egyre inkább elkerülöm az ilyen leírásokat, túl sokat árulnak el 😞

Kövesdi A
Pontosan ere
"""""U1x16 Sabotage
Az egyik hiperhajtómû felrobban és Dr. Rush, valamint Eli egy robotot akarnak beprogramozni a megjavítására. A katasztrófát valószínûleg az okozta, hogy ez volt a leggyengébb a 12 hajtómû közül, de mi van, ha egy szabotõr felelõs a kárért? """

Ezen az oldalon
http://universe.csillagkapu.hu/evad/1

Ööö milyen ismertetõre gondolsz?

Mondták a részben hogy bruteforce próbálkozással meg lehet találni csak idõ kérdése.

De szerintem nem így fogják megtalálni, találnak majd még hozzá valamit.

Fabio Capello
Pont ez az. Nem jó, hiszen bennük az õs gén csak egy nagyon kis darabja található meg, és az sem minden emberben. Õs kell és kész.

Kövesdi A
Hoppsz , teljesen igazad van
Kicsit meg vezetett engem , ez a 46os szám 😊

De eli nak vissza kell kerülnie , a 16dik részre , mert az ismertetõ szerint szerepelni fog benne !

Én is úgy gondoltam , hogy ez a rendszer (kód) a prototípus , míg az atlantisál ismert , már az egyszerûsített verzió

Mért egy az õs gén terápián átesett személy, gén térképe nem jó ?

Amúgy is lehet , hogy a végzet indulásnak idejében élt õsök dns-e , hasonlitott a most élõ emberek dns-é re !

Ha ez meg igaz akkor , nem kell egy élõ lélegzõ õs nekik

Vagy esetleg a 15 részben találnak , pár le fagyasztót õst 😊

Fabio Capello
Te mirõl beszélsz? A kód nem 46-al kezdõdik. A 46 az utalás volt az ember kromoszómáinak számára, és amikor Gloria azt mondta hogy "csak helyre kell hozni a sérült DNS-t nem?" akkor esett le Rushnak a tantusz, hogy itt DNS-rõl van szó.

És pont fordítva, az atlantiszi megoldás fejlõdött ki ebbõl az õs rendszerbõl, nem ez az atlantiszi volt (hisz itt még teljes géntérkép kell, ott már csak egy bizonyos marker)

Kérdéses hogy mikor mennek vissza, hiszen a jelen helyzet szerint egy élõ õsre lenne szükség hogy bejussanak, vicces lesz.

Kövesdi A
A kövi részben mindenképpen , vissza kell fordulniuk ,mert a 16odik résben már szerepel Eli , ha csak nem találnak a bolygón valami kütyüt amivel , egyenesen a végzetre teleportál a 4 cserkész
Hát a 15 rész promoja , egész érdekes volt
Felbukkan valami nagy szörny a 4 cserkésznek , hát igaz most már közeledve a véghez
Kezd beindulni a sorozat , ez biztató a folytatásra nézve

Andr0
jah és ég a 23ás szám titkát is megtudtuk Daniel-tõl 😄
Rush úgyis megfordítja a hajót kövi részben, aztán visszacsámpáznak a "Home-made" naphoz és a bolygóhoz ott eltökölnek egy kicsit amíg összerakják a hajót,közben megjönnek az ufo-k egy zászlóaljnyi hadihajóval és kezdõdhet a buli 😄

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
De amúgy valami fura , Daniel Jackson nem így szerepelt ,a trailerben
Szóval szerintem még , lehet majd számítani a feltûnésére , a késõbbiekben !

Kövesdi A
Nos , az új rész lehetett volna jobb is ,de legalább arról az ostoba kódról
Kiderült valami , azok négyen jól rá fáztak , azzal hogy be mentek a járatokba 😊
46 ezzel kezdõdne a kód , amúgy logikus hogy az õsök a kódot a új rendszerûkbõl eredeztették , bár én az atlantison alkalmazott megoldást értelmesebbnek találtam

A helyesírás próbálok helyesen írni , és ha a firefox helyesírás éllenõzõje talál is hibát Azt mindig javítom , amennyire tudom ,de mindenkitõl akit zavar elnézést kérek miatta <#szomoru1>

Count Adyn
jade tényleg, eddig is a legtöbb õs cucchoz DNS kellett, erre rájönni nem lett volna szükség a szadószékre meg 40 tábla teleírására😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Andr0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De jó nõje volt Rush-nak 😄
Az meg milyen fash már?😄 baszki mit kezdenek azok ott 4-en? lesz egy kis idõ mire kiássák magukat...

Armin & Ayu fan

Tele van hibákkal.

Értelmes dolgokat írsz de a hosszabb kommentjeidet inkább olvasatlanul átugrom, borzalmas a helyesírásod.

s01e14
SGU mércével nem volt rossz rész.

Fabio Capello
gyáááh de az a pók odabaszott 😄 nem csipázom a nyolclábúakat, ugrottam is egy nagyot 😛

Narxis
Én teljesen úgy álltam hozzá, hogy szar rész lesz(me csak annyit olvastam episode guide-ban, hogy Rush emlékeket él át), aztán kellemeset csalódtam. Nagyon drámai lett az egész, jól lett megrendezve, jól választottak zenét(ez különösen tetszett) és választ kaptunk arra, hogy Rush miért ilyen köcsög. 😄 Szerintem egyszerûen az évad végén átveszik a hajó irányítását, lesz egy kis harc aztán visszamennek a 4 cserkészért.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Nem tudom mi a gondotok vele, szerintem egész jó volt, végre megismerhettük rendesen hogy Rush mitõl olyan, amilyen, és haladtunk a kóddal is, legalább tudjuk min kell elindulni.

A négy muksi otthagyása meg LOL 😄

hmm, hát nemtom. nekem ez volt az elsõ rész, ami nem tetszett, az eddigiek mind többé-kevésbé bejövõsek voltak, de ebben valahogy semmi nem történt. és akkor Shanks vendégszereplésérõl már ne is beszéljünk, ezt nem gondolhatták komolyan...

Andr0
juj milyen volt ez a rész már😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem az komoly megoldás lett volna, ha a Destiny maga Rush felesége lett volna és a végén megadja a kódot... végül is rávezette a végén Rush-ot. Ja meg 4 fõszereplõt otthagynak egy bolygón? azért ez picit para. kíváncsi vagyok hogy hozzák majd õket vissza a hajóra... jó rész volt szerintem.

Armin & Ayu fan

blbogus
szal ez is csudijo rész lett.. felirattal még megnézem, de már szedem ujra az sg-1et gyogyszer gyanánt 😉

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Kövesdi A
Én már az elején tudtam , hogy nem lesz belõle sok évad

Zenszkij
Nah, ez az új rész.... Borzalmas volt sajnos. Csoda, ha a sorozat megél 3 évadot. Daniel Jackson ide, Daniel Jackson oda...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kövesdi A
Bocs , igaz hogy pár veszõ rossz helyre került
De helyesírási hiba nincs , amúgy is a lényeget meg lehet belõle érteni
Még mindig jobb így , mintha msn-es stílusban írtam volna

Zenszkij
helyesírás!

Kövesdi A
Még is , látszólag el vannak foglalva
A melodrámázással , meg az érzelgéssel ,meg a tök fölösleges , néhol idegesítõ töltelék múlttal
Az az igazság , hogy azért megy , ez a nagy múlt meg érzelgés dolog , hogy ki töltsék
Az ép aktuális mûsor idõt , ami szánalmas !
Én nem bántam volna , ha azt hogy épen eli ra ragadnak a nõk , mert ép más testében van
Vagy hogy az ezredes feleségével , ki mit csinál , szépen ki hagyhatták volna !

Fabio Capello
hát, a hajót elnézve perpill a legkisebb gondjuk a mesterkód, amikor a pajzs haldoklik, a hajó szétesik és minden négyzetméterre jut 3 lyuk...

Kövesdi A
Hát én se úgy gondoltam , hogy le van írva kerek perec a kód , ha nem inkább el van rejtve mint merlin fegyvere , és az adatbázisban csak egy kis feladvány van a helyét illetõen
Az lenne nagy pofára esés , ha meg találnák az atlantison , de az is kódolva lenne 😊
Én csak ilyesmit tudok elképzelni , a kóddal kapcsolatban

Mert rush és a eli -t( vagy hogy hívják ) nem igazán érdekli a kód !
Amúgy szerintem , ott van az a kód az alantison , csak egy jól rejtet laborban
Az atlantis mélyén , sok felderítetlen hely volt még abban a városban !

Fabio Capello
nem tartom valószínûnek, fõleg hogy ugyebár a wraith folyamatosan támadta õket. Ha elfoglalják a várost, és megszerzik a Destinyt, akkor gyakorlatilag egyeduralkodók lehettek volna az univerzumban, nem hiszem hogy vállalták volna az õsök ezt a kockázatot. Max utalások, de hogy a kód ott lenne, kétséges.

Kövesdi A
Tényleg az atlantis adatbázisa hatalmas !
Nem lehet hogy valahol tartalmazza , a végzetrõl szóló feljegyzéseket !
Esetleg magát a kódot is !
Az õsök nem voltak , olyan faj akik az ilyesmit kitörölték volna , biztos ott van az valahol Az atlantis adatbázisában , amit az atlantisban említenek is hogy csak x% sikerült át vizsgálni mert olyan hatalmas !
Abban kéne utána nézni , a végzetel kapcsolatban
Vélemény ?

Kövesdi A
Talán jön majd egy szövetséges faj ,aki segít majd a hajó javításában
És a mester kód meg fejtésében !
Pl akik a bolygót csinálták !

Kövesdi A

Egyszer fölkelesz majd törni , nem sodródhatnak az idõk végezetéig 😞
Mert végül is , a hajó fontosabb funkciói ott vannak
Meg a hajónak , elektromos hálózatával is kéne valamit kezdeni
Mert az szánalmas , hogy ha egyszer megy pajzs meg a fegyverzet is , huzamosabb ideig túl terhelté válnak a vezetékek 😞
+ ott vannak a hajó elzárt részei is , amiket is jó lenne meg lesni , de ahhoz neki kéne állni a hajó komoly tározásának 😊

Van munka bõven !!!!

Fabio Capello
azt azér megnézem, mire feltörik az Õs kódot... XD

Kövesdi A
De az univerzum nagy ,és lehetnek odakint ,az õsöknél is fejeltebb fajok is
Áhhh már úgy vágyok , egy kis kemény ûr csatára a univerzben
Idegesít hogy a hajon lévõ emberek nem nagyon szólhatnak bele a dolgokba
Adot volt az obeliszkes dolog is , amiben lett volna valami normális
Ere annak a hülye hajónak , idõre kell belépnie a fényfeleti sebsebégre
Kezdjenek már valamit azal a ostoba master codal
Nekem pl az lett volna az elsõ dolgom hogy a kövekkel , kapcsolat a földre hívni rodney mckay hogy mézen utána
Hátha ö többet megért belõle
De sajnos , most már a kövek is , kb annyit érnek mint a hajón , egy mobil telefon 😞

Amúgy nekem az furja az oldalam , hogy ha már adott volt a végzeten meg található "csillagból nyerünk energiát " miért nem kötõkét ezt a rendszert össze a zp-mel ?
Soha nem lett volna , olyan hogy egy hajónak el fogy az energiája !

Igen az nem árt, de olyan fajokat láttunk már aki ezt meg tudja csinálni, viszont ilyen fejlett fajt még nem találtak.

Kövesdi A
hmmm, szerintem ez az a dolog amire , nem fogunk választ kapni !
Amúgy attól hogy készítik a bolygót , még terraformálni még kell 😊

Fabio Capello
esélytelen, többször is el lett mondva, a nap korát tekintve annak a bolygónak egy szép nagy kupac olvadt trutyinak kellett volna lenni, ilyen apróságokról nem is beszélve, hogy a képeket elnézve túl közel volt a naphoz a tökéletes bioszféra kialakulásához.

Rush mondta hogy készítették, mivel túl kevés ideje volt ott hogy természetes legyen.

Kövesdi A
nem hiszem hogy a bolygót építetek , inkább csak transzformálták
Azt lényegesen könnyebb
Én örülnék ha lenne egy erõs szövetséges faj , a sok közepesen erõs ellenség ellen .)
Jóbban át gondolva , a bolygó mint csapda tényleg elvetélt dolog
Bár ha elég fejlettek a ellenséges idegenek , egy bolygó és egy nap át transzportalása , a végzet elé nem lehetetlen
Sõt furcsa is , hogy ott ahol nem kéne lennie , van egy bolygó meg egy nap .)

Ágyúval verébre, építeni egy bolygót +napot csak hogy befogjanak pár hülyét?

Én inkább annak örülnék ha a bolygó megmaradna rejtélynek, szerintem nem lenne jó ha megkavarnák a sorozatot bolygó-építés szintû fajokkal.

vérciki... :-)
Így is van elég frakció a hajón. :-)
Ja! Úgysem tudjuk, hogy hányan voltak a hajón, és hányan vannak most. Sõt, még az arcukat sem ismerjük. Akkor mutatnak be egy új szereplõt, amikor akarnak. Mondjuk eddig a WC-én bújkált. :-)))
Kori
vagy lesznek itt is idegen társak mint a másik két sorozatban

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Néhány nélkülözhetõ ember csak, akik úgyis újratermelõdnek a hajón. Ha újra szükség lesz pirosruhásokra, úgyis bemutatnak egykét új civilt majd a hajón 😊 Mindegy, hogy eddig hol voltak.
Kori
végül is hányan maradtak lent a bolygón, mert a katonák visszajöttek, legalábbis õket mutatták

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

öregharcsa
..vérpistike .....<#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Zenszkij
Ez egy vérbolygó, tele vérlénnyel, pl.: vérnyúl, vérpocok. <#nevetes1><#nevetes1>

Narxis
Mondták, hogy nem kell félni mert nincsenek állatok, azért kezdtek el sátorozni, még vicceltek is vele, hogy kempingeznek. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.