StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De k*rvajó géped van istenem....
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az NBC bekaphatja...
Hiába is akarod nézni, ugyanis semmi nem lett belõle végül. Az NBC nagy lelkesen berendelt 13 részt, majd gondolt egyet és leredukálta 4 részes minisorozatra, aztán most meg úgy döntöttek, hogy akkor mégse kell az egész. Szánalom az a csatorna...Sorozatjunkie-n pont egy szép összefoglaló poszt, hogy mi történt vele.
/ON
Õõ holnap új rész, váá! 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
mondjuk nem sok köze van nagyvároshoz 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem ide vág a kérdés, de mivel ez is egy sci-fi topik, így érdeklõdnék. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a Flash Forwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat elõzetest, amiben valami olyasmi volt, hogy egy nagy csápos valami kinõtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy mirõl van szó? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Armin & Ayu fan
Minden lehetséges <#buck>#buck>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
erõs a gyanúm, hogy amolyan daedalus variations jellegû rész lesz 😊
13madik résznek , már tetszik a címe
De sajnos még mindig sok emo-s , fölösleges érzelmekben gazdag rész lesz a második sesonban is
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x20 Incursion (2)
Második évad epizódcímek:
2x01 "Intervention (Part 3)" Andy Mikita, Paul Mullie
2x02 "Aftermath" William Waring, Robert C. Cooper
2x03 "Awakenings" Andy Mikita, Joseph Mallozzi
2x04 "Pathogen" Robert Carlyle, Carl Binder
2x05 "Cloverdale" Alex Chapple, Brad Wright
2x06 "Trial and Error" Paul Mullie
2x07 "The Greater Good" Carl Binder
2x08 "Malice" Robert C. Cooper, Robert C. Cooper
2x09 "Visitation" Remi Aubuchon
2x10 "Resurgence" Joseph Mallozzi
2x11 ? ?
2x12 "Twin Destinies" Brad Wright
2x13 "Alliances" Linda McGibney
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a vonal sokkal jobban tetszik😊 Sõt alapjában hiába nincs benne állandó csillagkapun átlovaglás sokkal inkább sci-finek tartm ezt mint az állandó idegenkre való lövöldözést meg hajófelrobbantást.
Na meg a Zene ütõs minden rész elején-végén. (remélem adnak ki soundtracket hozzá)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Armin & Ayu fan
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigi véleményem a sorozatról, ezért spoiler tagbe teszem, hogy ne zavarjon senkit, de amúgy semmilyen spoilert nem tartalmaz.
Csodálkozok, hogy ezért pénzt kapnak.
Bocs, ha kicsit off vagy negatív voltam, de ez a kritikán aluli sorozat (1-17-ig) ezt hozta ki belõlem.
Amúgy tûrhetõ volt, jobb mint a mid-season elõtt, gyengébb mint a mid után, de azért jó volt látni ahogy
Mert már van ismertetõ , a második szezonból
Reméljük ha a jobban sikerül majd , megér a sorozat 3-4 évadot !
Én pl örülnék ha 2 szálon vagy 3 szálon futna a történet , pl látnánk valamit abból is , amit a földön próbálgatnak csinálni hogy elérjék a hajót
Mert biztos , hogy a Lucian-osok ,el fogják érni valahogy a hajót !
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.