4805
StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Nekem egy a lényeg , az új évadban , ha lehet szakítsunk ezzel a barátok közt filingel .
    Abból pont elég az , ami a rtl-klubon megy
    Nah meg , már valami aktívabb ellenség is jól jönne a sorozatba ,ha nem egymást marják , jön a Lucian Szövetség
    Amiből nekem elég volt az sg1ben ,így a 1 évad végét is szánalmasnak tartom (a évad második fele , már kezdte fel venni a Sg szintet )
    Az a drámai vég roppantúl nem illet a sorozatba (mint SG) ,amúgy meg mi volt a utolsó évadban az a "megdöbbentő cliffhanger" ?
  • Sir Quno Jedi
    A flotta konkrétan odadobta koncnak a telepeseket, otthonaikkal egyetemben. Ez politikában bevett és megengedhető, még akár szükséges is lehet az adott helyzetben, de nem várható el az embereinktől, hogy ezt megértsék és támogassák. A flotta tagjait a legnagyobb körültekintéssel válasszák ki és többnyire önzetlen, intelligens, tanult, jószándékú, igazi felsőbbrendű, önfeláldozó hősnek való típusok. Na pont azoknak nem veszi ezt be a gyomra.
  • Gordis2k
    Ezen sokat gondolkodtam én is.. és azt kell mondjam én nem lennék jó katona.. mert én is átálltam volna 1. az ártatlan védelme 2. pusztuljon kardasszia :)
  • Sir Quno Jedi
    Sőt eleve a Maquis-hoz pont flottatisztek is álltak át eredetileg és ez osztotta meg őket. Ugyanis nem bíztak többé abban, hogy a flotta megvédi a telepeseket (mintahogy nem is tette, politika ugye). Viszont az átállt tiszteket a flotta dezertőrnek tekintette és terroristának. Vajon a kötelességedtudatod/esküd az erősebb, vagy az igazságérzeted és a lelkiismereted. Hasonló esetben lehet, hogy én is átálltam volna és minden eszközzel az elnyomókat írtottam volna, kerül, amibe kerül.
  • Gordis2k
    Nekem az egyik nagy kedvencem. Amúgy azt kellene megértened, hogy a maquis nem a csillagflotta ellensége volt valójában hanem a kardassziaiaké! És így nem volt olyan nagy az ellentét! Sőt igazságszerint a csillagflotta tisztek erős 80% ka egyetértett a maqui céljával, mindössze a modszereivel nem. És az egyik legjobban megszerkesztett scifi sorozat ami valaha létezett, hogy érted, hogy tele volt hülyeségekkel??? Az SGU-ban meg egyáltalán nem ellenségek (közös világ/faj/cél/szervezet) mégis gyűlölik egymást ... nem is értem mi az indok .... hatalmi harc ahogy mondtam.. én vagyok a főnök. Nem én. Nem én! kisgyerekek az oviba... nem kiképzet katonák és 150+ iqs 6 diplomás emberek. Mindazonáltal okoskodhat Young egy ilyen helyzetben a katonaság szerepe kizárólag szuportálás... mégis, hogy a bánatba akar hazamenni az a se*fej tudósok nélkül katonai tudással?? Átverekedi magát a bolygókon egy irányíthatatan, félig roncs ismeretlen hajóval? Szánalom a köbön. Ha te lennél vezető katona egy ilyen szituációban te kinyírnád az egyetlen tudóst aki haza tud hozni/életben tud tartani? Én személy szerint 6 őrrel védetném...és kinyalnám a se**ét... még ha van is arra esély, hogy ő annyira nem sietne haza.
  • Narxis
    Nekem örök kedvenc, rongyosra néztem, ugyanúgy mint az SG-1-et, Atlantis-ból meg szemezgetek néha, ott az egyik kedvenc részem amikor Teal'c és Ronon a Földre utaznak, igazi vérbeli akció. :D
  • Reg5
    Túl gyors volt. Lehet ez volt a megoldás, de erre több részt kellett volna szánni.
    Lol, 2 kapitány? :D Örülhettek, hogy a Voyager nem hagyta őket ott pusztulni.

Na mindegy, a Voyager enyhén szólva nem a kedvencem, túl sok marhaság volt benne.
  • Sir Quno Jedi
    Pont ez volt az egyetlen megoldás (mivel két kapitány nem lehet).
  • Narxis
    Márpedig máshogy nem működtek volna együtt.

ON
  • MerlinW
    Az utolsó epizódokba less bele, de ne várj sokkal többet, mint az első 3-tól:)
  • Reg5
    Lehetséges, de akkor se kellett volna első tisztnek kinevezni a vezetőjüket...

ON
  • Narxis
    Nem voltak igazi ellenségek, amúgy meg más a két sorozat felfogása. Egyik egy utópisztikus jövőt képzel el, a másik meg egy kicsit komorabb jelent/közeli jövőt. Felesleges összehasonlítani a kettőt.

#3310: egyetértek, nem nagyon tudtam én se megkedvelni őket.
  • Reg5
    10. résztől nézd, de a 8-as is elég jó.
  • Paya23
    Hali!

Segítséget szeretnék kérni. A Stargate mindig is nagy szenvedélyem volt, de ez az SGU ez 3 rész után taccsra tett. Pedig láttam mind két sorozat 15 évadát és a kapcsolódó filmeket. Sztetek, ha ezt az 1. évadot inkább csak zanzásítva akarnám megnézni, melyik 5 részt kellene megnéznem ? (termesztésen a nyitó 3 rész kivételével.)
  • Reg5
    Jáj, VoyagerIgaz ott együttműködtek, de az nevetséges volt, hogy az ellenségekből hirtelen legnagyobb puszipajtások lettek.
  • Gordis2k
    Én egy részt nem tudtam még végignézni.. gyakorlatilag átpörgetem.. az utolsó 5részt kb. 20perc alatt letoltam... unalmas és eseménytelen... kezdtem reménykedni mikor lettek új idegenek mert pár érdekes bolygós rész. De basszus még azoknak is a fele ez a rohadt drámai szál volt..ki kit szeret ki kivel van.. ott ragadnak az űrben és mégsem együtt dolgoznak hanem irtják egymást... szánalmas, hogy szeresek meg így akár egy szereplőt is ha mindegyik mindegyikre köpköd...csupa örült retardált van a hajón ezek voltak egy bázis válogatott emberei? Most komolyan ilyen idegállapotú és tűrőképeségü emberek dolgoztak egy ilyen titkos projekten.. Várok és nézem hátha lesz valami de minek 1 évadig húzni ezt a gyűlölet vonalat... rég el kellet volna kezdeniük együttműködni. Ahogy a Voyagerben is együtt tudott dolgozni a csillagflotta és a maquis legénysége. Ezek meg milliárd fényévere azon veszekednek kinek nagyobb a fa.... a videók alapján egyenlőre nem bizakodom, de csak lesz ebből valami előbb vagy utóbb.
  • Narxis
    sunáznám
  • MerlinW
    Rush és Eli kivételével mindenkit kidobnék a mélyűrbe:) Attól még Tamara ágyba való:)
  • öregharcsa
    hmm..én alapból valamiért nem bírom ezt a csajt...már régen kivágtam volna a sorozatból...és nem csak azért mert a színészi képességei a nullához közelítenek...

remélem kinyírják a 2. évadban...és lenne még 1-2 jelöltem a szereplők közül...
  • MerlinW
    Tamara baba:

• Andr0
    ez nem érdekesség ez nagyon jó híír:D
  • Fabio Capello
    Érdekesség:

Robert Carlyle rendezi a Stargate Universe – 2×04-et és a sorozat 2. évadjában szerepelni fog Robert Picardo és David Hewlett.
  • sekta
    Nekem ez a széria nem jön be unalmas, kevés az akció, ......
    Sz@r!
    Atlantisz után az gondoltam valami hasonló durranás lesz.
  • jugen
    csak gondolom megint ezek voltak a teljes évad legérdekesebb részei...
    ne legyen igazam...
  • Narxis
    Jah, én is gondoltam erre....
  • öregharcsa
    én attól félek az egész évadban ennyi lesz amit ide összevágtak...
  • HUmanHunter
    wow a hideg kirázott mikor megláttam ezt :)
  • Narxis
    OMG végre egy kis akció!
  • kBagyula #3297
  • Fabio Capello
    Jött két új videó. Érdekes lesz... :] Megvan a szezonkezdet is, szeptember 28.

• EnxTheOne

Köszönöm. :D
  • Kori
    és itt
  • Kori
    itt
  • Reg5
    Pl innen.
  • EnxTheOne
    Sziasztok! A continuum-hoz és az universe-hez nem találok feliratot. Ti honnan töltitek le? Sajnos az angolom kevés hozzá.
  • Micsu
    az atlantisnál színvonalasabb de annál még a eureka is komolyabb volt

ez sajnos gagylalt
  • finaltrekker
    Szappanopera? Akkor a BSG az mi? :D Örülök, hogy az SGU komolyabb lett mint a többi csillagkapu. Hozza az SG1 8. évadig tartó szinvonalát. Szerintem ez most a jelenleg futó scifi sorozatok közül a legszinvonalasabb, az atlantis pedig az egyik leggagyibb agymenés volt a scifi történelemben, pedig a készítők elvileg ugyanazok. Most lehet hurrogni :D
  • Narxis
  • TreDoR
    Nah, megnéztem. Rosszabra számítottam, bár azt a végéig nem tudtam eldönteni, hogy ez most sci-fi vagy szappanopera :/
    Egy új Atlantis évadnak jobban örültem volna.
  • Reg5
    Azért a New Capricai rész szvsz mindent visz. A 4. évad első felében viszont az írók se tudták mit akarnak, de aztán a vége egész pofás lett persze szerintem.