StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elmehetnek a *****ba. Hogy lehet így befejezni egy epizódot? Amellett, lehetne megint használni a csillagkaput...

Pedig most még nem is volt akkora, mint nemrég...
Julius Caesar
Még nem fejeztem be a részt, de RDA mekkora hájpacni lett.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Victor1103
Jaja jó rész volt csak kár hogy az ukrán verzió végét megnéztem.Így már elég kiszámítható:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Trailer alapján szûrd le és olvasd el a junkien írtakat róla. Vmi posztapokaliptikus izé, Jericho szerûség. Off vége.

Count Adyn
Ez egész jó rész volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fülüke
De amúgy valami infó van róla, hogy mirõl szólt volna ez a sorozat? 😮

De k*rvajó géped van istenem....

Victor1103
Bazdmeg egy ilyenbõl nem készül soroazat?Hát nooooormááális? Bezzeg korházos sorozatbol mindik indul vagy 2500 féle. Brrrr..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fülüke
Köszi szépen! 😄 Basszus ekkora barmokat, pedig biztos, hogy jó sorozat lett volna. Bár nem vágom mi a történet, de nem néz ki rosszul. :S

OMG! Ez finoman szólva qrva jól néz ki<#wow1>
Az NBC bekaphatja...

Ez. Day One.
Hiába is akarod nézni, ugyanis semmi nem lett belõle végül. Az NBC nagy lelkesen berendelt 13 részt, majd gondolt egyet és leredukálta 4 részes minisorozatra, aztán most meg úgy döntöttek, hogy akkor mégse kell az egész. Szánalom az a csatorna...Sorozatjunkie-n pont egy szép összefoglaló poszt, hogy mi történt vele.

/ON

Õõ holnap új rész, váá! 😄

Fülüke
Ja valami ilyesmi, de hogy mi az....? :/

shaddam
Nem.A füst körbevette a felhõkarcolókat.Aztán valami csápok jöttek elõ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ToCsEk
nem ez?

mondjuk nem sok köze van nagyvároshoz 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

shaddam
Valami füstszörny szerûség döntögette az épületeket nem?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

De írta, hogy Sorozat elõzetes.

Nekem errõl a Hellboy 2 ugrik be kép

REAL MADRID

Victor1103
Én nekem legutoljára a Prototype címû játékból vannak ilyen emlékeim😄

Fülüke
Nem, ez biztosan nemaz. :/

Zenszkij
Giant Octopus vs Megashark..Lorenzo Lamas 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fülüke
Üdv!

Nem ide vág a kérdés, de mivel ez is egy sci-fi topik, így érdeklõdnék. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a Flash Forwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat elõzetest, amiben valami olyasmi volt, hogy egy nagy csápos valami kinõtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy mirõl van szó? 😄

BlackShadow
nekem a greater good tetszik elõre is.. rush jutott elõször eszembe.. remélem egy csomó karakter megfexik a nagyobb jó érdekében 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Atlantis is elviselte, itt sem lesz gond.

Andr0
ha az a gyerek megszületik... akkor nem csak a keresztelõre kell a pap hanem a sorozat temetésére is.

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
vagy netán , TJ fattya vissza utazik az idõben a végzetre <#duma>
Minden lehetséges <#buck>

Zenszkij
El vagytok tévedve. Chloe ikertestvérének szerelmi életét taglalja majd az epizód 😄.

De, ha jól van kidolgozva akkor jöjjön.
Ne!!! Édes Istenem, csak még egy párhuzamos valóságos részt ne!!! <#szomoru1>
Fabio Capello
a twin destinies tûnik keménynek.

erõs a gyanúm, hogy amolyan daedalus variations jellegû rész lesz 😊

Nem értem mi bajotok van. Én megkönnyeztem, amikor Chloé az édesapjával beszélgetett. <#mf1> Hát baj, ha az embernek lelke is van?! <#vigyor2>
Kövesdi A
Lehet már tudni , mikor kezdõdik a második évad ?
13madik résznek , már tetszik a címe
De sajnos még mindig sok emo-s , fölösleges érzelmekben gazdag rész lesz a második sesonban is

Zenszkij
"Awakening", Visitation" ... Érzem ezek is emos részek lesznek...

MerlinW
2010-May-21 Stargate Universe 01x18 Subversion
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
2010-Jun-04 Stargate Universe 01x20 Incursion (2)

Második évad epizódcímek:

2x01 "Intervention (Part 3)" Andy Mikita, Paul Mullie
2x02 "Aftermath" William Waring, Robert C. Cooper
2x03 "Awakenings" Andy Mikita, Joseph Mallozzi
2x04 "Pathogen" Robert Carlyle, Carl Binder
2x05 "Cloverdale" Alex Chapple, Brad Wright
2x06 "Trial and Error" Paul Mullie
2x07 "The Greater Good" Carl Binder
2x08 "Malice" Robert C. Cooper, Robert C. Cooper
2x09 "Visitation" Remi Aubuchon
2x10 "Resurgence" Joseph Mallozzi
2x11 ? ?
2x12 "Twin Destinies" Brad Wright
2x13 "Alliances" Linda McGibney

[merlinw.org]

Narxis
Az is probléma volt, hogy nem volt meglepõ ki mitõl fél. Egyedül a göndör hajú civil csávónál volt meglepetés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nekem bejött a klasszikus sg feeling is, de 15 évad éppen elég volt belõle 😊

Bucser
Valahogy egyetértek.. Nekem pl sG1-ben meg atlantisban egyenesen hányhatnékom volt az x-dik fillertõl, amikor újabb bolygóra mennek, ahol újra és újra angolul beszélõ lényekkel találkoznak.

Ez a vonal sokkal jobban tetszik😊 Sõt alapjában hiába nincs benne állandó csillagkapun átlovaglás sokkal inkább sci-finek tartm ezt mint az állandó idegenkre való lövöldözést meg hajófelrobbantást.

Na meg a Zene ütõs minden rész elején-végén. (remélem adnak ki soundtracket hozzá)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zenszkij
Mindent összevetve tényleg érzelgõs rész volt. Amúgy meg Szárdzsent Grír 😊, mikor azzal a beteg fejjel üldözte Rusht, hát szétszakadtam a röhögéstõl. Minden sorozatban vannak ilyen részek. Valószínûleg az írók is ezért rakták be a rész végére a Csillagkaput, hogy éreztessék még mindig a hajón található. Számomra egy igazi nagy csalódás volt, mégpedig az, hogy az elsõ évad második felének trailerében láttam amint az idegenek átjönnek a kapun a hajóra. Ebbõl a részbõl meg kiderült, hogy Rush csak képzelte ezt...kár.

Andr0
Szerintem egy sorozatba ötlet kell. Na már most egy ilyen részhez nem kell túl sok ötlet^^ csinálhatunk 100 ilyet, de nem ítélkezem csak véleményt formálok.

Armin & Ayu fan

nyugodtan kövezzetek meg, de szerintem ez volt az egyik legjobb, ha nem a legjobb rész eddig 😊 végülis nem annyira sg, de ha ettõl elvonatkoztatok, akkor jó 😊

Hat ez irto szar resz volt...es elnezest, de muszaj volt ezt ilyen primitiven ideirjam, hogy nyugodtabb legyen az almom 😊

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is kezdtem örülni, hogy végre valami értelmes is történik, de nagyot csalódtam. Még háttérben nézni is langyos volt. Ezek a Qrva betétdalok is nagyon irritálnak és egyre gyakoribbak.

Eddigi véleményem a sorozatról, ezért spoiler tagbe teszem, hogy ne zavarjon senkit, de amúgy semmilyen spoilert nem tartalmaz.
Nemtom, hogy csak az a Malozzi f*sz írja-e vagy van más is, de igazán megtanulhatnák hogyan kell érdekes cselekményt szõni. Addig amíg kis langyos fantazi-komik-szerû epizódikus részeket csináltak még szódával elment (SG+A), de ezek nagyon nem tudják hogy kell ÉRDEKES szérializált sztorit írni.
Csodálkozok, hogy ezért pénzt kapnak.
Bocs, ha kicsit off vagy negatív voltam, de ez a kritikán aluli sorozat (1-17-ig) ezt hozta ki belõlem.

Kaszát nem a sztori, hanem a gyenge nézettség miatt kaphat.

Fabio Capello
Biztos hogy nem, már berendelték a második évadot.

Amúgy tûrhetõ volt, jobb mint a mid-season elõtt, gyengébb mint a mid után, de azért jó volt látni ahogy

végre valaki kinyiffantja a hajó csõdörét 😄 Egy pillanatra már örültem is 😄

Kövesdi A
Szerintem , biztos nem
Mert már van ismertetõ , a második szezonból
Reméljük ha a jobban sikerül majd , megér a sorozat 3-4 évadot !
Én pl örülnék ha 2 szálon vagy 3 szálon futna a történet , pl látnánk valamit abból is , amit a földön próbálgatnak csinálni hogy elérjék a hajót
Mert biztos , hogy a Lucian-osok ,el fogják érni valahogy a hajót !

Ugye kaszálják ezt a vackot az elsõ évad végén? 😄

kBagyula
Szerintem a "szódával elmegy" kategória volt ez a rész.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

BlackShadow
nem is csak rád értettem, általánosságban írtam

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Narxis
A kritikám erre az epizódra vonatkozott nem a sorozatra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BlackShadow
nem értem akik ennyire húzzátok a sorozatot mi az istennek nézitek? 😊

Julius Caesar
KAmillt lelõhette volna...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...