StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy nem probléma, nem is az volt a montázsom célja, hogy ezt hangsúlyozzam, hanem az, hogy hogy megváltoztak a színészek a pályafutásuk kezdete óta 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Richard Dean Anderson
1990
2001
2009
Amanda Tapping
1989
2004
2009
folytköv... 😄
am. szerintem a Smallville kedvéért gyúrt, ott egy kemény csávó szuperhõst alakít(Hawkman)
Ezt a Lucian Szövetséget el kellene intézni végleg, idegesítõ, tolvaj banda.
Az évad elsõ értékelhetõ epizódja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg Lexa Doig-ról valaki tud valamit, hogy mostanság kap e állandó szerepet vmi syfy-ban? (a "V"-n kívül...)
ON:
Kíváncsi vagyok mit tartogatnak ezek a 2. évadra, mert végül is, ha találnak egy lehetõséget, hogy állandó kapcsolat legyen a hajó és a föld között akkor eléggé változik a szitu.
Armin & Ayu fan
Mostanában kicsit le maradtam , még csak a 17edik résznél járok , lehet már be várom a finálét és mehet az egész egy szere !
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Armin & Ayu fan
Apropó, jöhene már valami intergalaktikus protokollkódex, milyen jogok illetik meg a foglyulejtett CSK csapatokat, goauldokat, stb 😄😄:😄d
Mert az nem volt értelmes életforma, legalábbis a mai napig nincs rá megdönthetetlen bizonyíték, tehát ki lehetett irtani a hajóról a genfi egyezmény megszegése nélkül. :-)
Az elején egy kis ST: Voyager érzést vártam, mert ott volt hasonló az alapsztori, hogy elkerülnek iszonyú messze az otthontól és haza kéne jutni. (Megjegyzem ennek a sztorinak az õselõdje az Odüsszeia, ugye az alapszitu ott is ugyanez, nagyon messzire kerülnek otthontól, mégis haza akarnak menni és közben mindenféle furcsa lénnyel találkoznak.)
Mindezt megspékelve egy kis BSG-és állapotokkal, mert nyilvánvaló, hogy mindenki szívesebben lenne a Voyageren ûrkadét, mert az a BSG-hez képest max egy céges kalandtúra volt, némi izgi, jó hangulat, és max a statiszták halnak meg, de azok meg benne vannak árban.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Armin & Ayu fan
Amúgy az a piramis már a 2. évad óta vendégszereplõ az sg1-ben 😊
Az általam elképzelt forgatókönyv: Levegõ kiengedése, utolsó pillanatban vallomás, kapcsolat megszakítása, a tényleg Telfordnak nem hisznek az Icarus-bolygón/már hasztalan, és bumm headshot 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Season 1, Episode 20: Incursion: Part 2
Next PC upgrade: 2022
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Rush meg az eleji bunkózás után egyre szimpibb.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete