4805
StarGate Universe (TV)
-
#3365 :DDD -
Reg5 #3364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott valami holografikus irányítású űrcsata lesz :) -
Zenszkij #3363 Szaftos előzetes infók a 11. epizódról: Chloénak megjön a havi baja, de elfogyott a tampon a hajón, viszont a megszállók hoztak magukkal. Eli megpróbálja megszerezni.... -
sandor8206 #3362 mikor jön már, ha csúszna 2 hónapot nem bírnám ki :-P -
#3361 -
Zenszkij #3360 Jó, akkor csúszik 2 hónapot :D. -
#3359 Engem se... -
#3358 Hmm, tényleg hogy közeledik az indulás időpontja. Bár ha most bejelentenék, hogy csúszik 2 hónapot, hát sajnos nem hatna meg... -
#3357 Nekem szinte csak az a rész tetszett, amikor otthagyta a bolygón, akkor úgy tűnt talán mégse akkora noob . Aztán az utolsó részben... Mekkora egy állat ez a Young. -
#3356 nem kell már sokat várni :) -
#3355 Namár )))
Alig várom, hogy legyen mire vasalnom ))) -
Lysandus #3354 -
#3353 Kedvencem:
"We are going to get out of this. I promise."
Eredeti! -
#3352 Az újdonság, hogy nem Brazíliában játszódik a dolog, hanem fölötte:) -
Zenszkij #3351 Siralmas, sirámok, szappanopera... -
#3350 Vagy akár ki is hagyhatod az egészet nyugodtan:) -
#3349 Hát ha ez egy új éved legjobb jeleneteinek gyüjteménye... akkor ráérek a végén megnézni majd átpörgetve lol... -
haywire #3348 nem tudom, hogy volt e már ide linkelve ez, ha nem akkor nézzétek meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=EHXVAte2pkE&feature=player_embedded
szerepel benne ha jól láttam a Szökés című sorozatban T-Baget alakító Robert Knepper -
Lysandus #3347 Miért gyűlölik egymást? Nos, van egy csoport, amelynek a tagjai állandóan áskálódnak egymás ellen. A vezetők meg seggfejek. Van egy rossz hírem: ez a munkahelyed. :-))) De ott, ahol ennyire f***-szok a népek, mint az SGU-ban még nem dolgoztam. Meg nem is ezért ülnék le nézni. -
#3346 Feje nagyon ronda. Amúgy is az egész nőt mindig 6 kiló sminkkel berondítják. Ahogy nagyon sokan szebbek lennének smink nélkül.
merlinW: én még greert hagynám meg.é Többi -> airlock. -
r4pt0r #3345 Egyedinek egyedi, de amikor puszta kézzel harcolnak egy süsünek látszó gyíkkal, valami nagyon gagyi ruhában.... :D -
#3344 Én szeretem mert szinte érződik a 60-as évek rajta, ilyen szempontból számomra örök kedvenc marad, hogy akkoriban, hogy képzelték el ezt az egész űr dolgot, persze gagyi a mai epizódokhoz képest, de talán pont ezért egyedi. -
#3343 Na hát valahogy nekem is így kellet volna fogalmaznom röviden:) -
Reg5 #3342 Azért annyira nem szar. -
#3341 Asszem nem is nézhető azok számára, akik nem látták se a SG-t se az Atlantiszt.
Nem bonyolódtak bele abba, hogy mi az " Ös-technológia és mi más fajé.
Miért tárcsáz ennyit, és nem annyit a kapu..... -
#3340 Még nem, de rosszabb napokra tartogatom, mikor már ez is elmegy. :D -
Kiado #3339 Muszáj nézni!!
Sima SG és Atlantisz után akkor is nézné az ember, hogyha ennél szarabb lenne, csakmert ott van a címben, hogy SG.
Teal'c (jólírtam?:D) kellett volna a kövekkel a hajóra és szétkapott volna mindenkit seperc alatt. -
r4pt0r #3338 Lényeg a lényeg vannak itt olyanok akik nem azért nézik mert jónak tartják, remélem ez már jobban tetszik. :D -
Monoton #3337 Sikerült már befejezni az első évadot? -
#3336 Senki nem modta, hogy nem szeretik, csak max. sugárban hánynak közben. Azé nézik, mert muszáj képben lenni, hogy mitől hánynak. (magam is így vagyok vele) -
r4pt0r #3335 Nekem nagyon bejön az SGU szóval én már várom, de sokan itt meg nem szeretik. -
#3334 Most,hogy végeztem a vizsgákkal megnéztem a SGU-t a 17.epizóddal bezárólag.Eddig szuper volt ))
Ügye ennek várjátok a folytatását?? -
r4pt0r #3333 Én is csak a TOSt hagytam ki, sajnos nézhetetlen a számomra. :D -
Borg #3332 Ha azt hagyod a végére, nem fog tetszeni... mai szemmel nézve egy bugyuta űrwestern az egész. Ha nem sorban haladtál, jobb ha már kihagyod :) -
Reg5 #3331 Egyedül a TOS-t nem láttam még, de tervben van a megnézése. -
#3330 Volt olyan amibe beletekertél? Nekem 3 volt amibe nem:P -
#3329 Star Trek-et annyira nem ismerem !
Az új film tetszett!
Számomra , újranézés szempontjából a SG1 ,a favorit már vagy 3szor néztem végig ,a 10 évadot
A Atlantis már picit gyengébb, de abból is vannak olyan részek amiket szívesen újra nézzek
Az univers részeit , bőven elég volt , egyszer meg nézzni
Néha sok is volt , volt olyan rész amibe bele tekertem ! -
#3328 Star Trekből nekem minden tetszik, talán ha sorrendet kellene felállítanom akkor
1.Voyager
2.DS9
3.TOS
4.Ent
5.TNG
Filmekből nekem az agyonfikázott Nemesis és Kapcsolatfelvétel az első, de a többi is jó.
Sajnos Csillagkapunál az első sorozat és a filmek maradnak örökké kedvencek, Atlantis se rossz, de gyengébb az újranézhetőségi faktorja számomra. Universe meg... inkább nem írok csúnyát. -
Reg5 #3327 Az SGU-ban miért gyűlölik egymást? Ez a 15 éves állandó vita eredménye ami az IOA és a SGC között folyt. Emlékezhetsz, hogy nem volt olyan évad amikor azon veszekedtek, hogy kinek kéne vezetnie a programot. Most, hogy mind2 fél ugyanúgy képviselteti magát a hajón igyekeznek maguk kezébe ragadni a hatalmat. -
Reg5 #3326 Nálam az Ent és DS9 csuklóból veri.
Gordis2k: Lényegtelen. A macquie egy szakadár csoport volt. Ha egy hajót elküldenek, hogy számolja fel (vagy mi volt), utána akármilyen szar helyzet is van nem lenne szabad vezető pozícióba rakni őket azonnal. 1-2 év után lehet velük alkudozni, de nem az első részben megadni nekik minden lószart.