4805
StarGate Universe (TV)
  • Narxis
    :DDD
  • Reg5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott valami holografikus irányítású űrcsata lesz :)
  • Zenszkij
    Szaftos előzetes infók a 11. epizódról: Chloénak megjön a havi baja, de elfogyott a tampon a hajón, viszont a megszállók hoztak magukkal. Eli megpróbálja megszerezni....
  • sandor8206
    mikor jön már, ha csúszna 2 hónapot nem bírnám ki :-P
  • Narxis
  • Zenszkij
    Jó, akkor csúszik 2 hónapot :D.
  • Narxis
    Engem se...
  • Agamemnon69
    Hmm, tényleg hogy közeledik az indulás időpontja. Bár ha most bejelentenék, hogy csúszik 2 hónapot, hát sajnos nem hatna meg...
  • TreDoR
    Nekem szinte csak az a rész tetszett, amikor otthagyta a bolygón, akkor úgy tűnt talán mégse akkora noob . Aztán az utolsó részben... Mekkora egy állat ez a Young.
  • exTrem
    nem kell már sokat várni :)
  • birdo #3355
    Namár )))
    Alig várom, hogy legyen mire vasalnom )))
  • Lysandus
  • Julius Caesar
    Kedvencem:
    "We are going to get out of this. I promise."

Eredeti!
  • MerlinW
    Az újdonság, hogy nem Brazíliában játszódik a dolog, hanem fölötte:)
  • Zenszkij
    Siralmas, sirámok, szappanopera...
  • MerlinW
    Vagy akár ki is hagyhatod az egészet nyugodtan:)
  • Gordis2k
    Hát ha ez egy új éved legjobb jeleneteinek gyüjteménye... akkor ráérek a végén megnézni majd átpörgetve lol...
  • haywire
    nem tudom, hogy volt e már ide linkelve ez, ha nem akkor nézzétek meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=EHXVAte2pkE&feature=player_embedded

szerepel benne ha jól láttam a Szökés című sorozatban T-Baget alakító Robert Knepper
  • Lysandus
    Miért gyűlölik egymást? Nos, van egy csoport, amelynek a tagjai állandóan áskálódnak egymás ellen. A vezetők meg seggfejek. Van egy rossz hírem: ez a munkahelyed. :-))) De ott, ahol ennyire f***-szok a népek, mint az SGU-ban még nem dolgoztam. Meg nem is ezért ülnék le nézni.
  • Julius Caesar
    Feje nagyon ronda. Amúgy is az egész nőt mindig 6 kiló sminkkel berondítják. Ahogy nagyon sokan szebbek lennének smink nélkül.

merlinW: én még greert hagynám meg.é Többi -> airlock.
  • r4pt0r
    Egyedinek egyedi, de amikor puszta kézzel harcolnak egy süsünek látszó gyíkkal, valami nagyon gagyi ruhában.... :D
  • Narxis
    Én szeretem mert szinte érződik a 60-as évek rajta, ilyen szempontból számomra örök kedvenc marad, hogy akkoriban, hogy képzelték el ezt az egész űr dolgot, persze gagyi a mai epizódokhoz képest, de talán pont ezért egyedi.
  • Gordis2k
    Na hát valahogy nekem is így kellet volna fogalmaznom röviden:)
  • Reg5
    Azért annyira nem szar.
  • birdo #3341
    Asszem nem is nézhető azok számára, akik nem látták se a SG-t se az Atlantiszt.
    Nem bonyolódtak bele abba, hogy mi az " Ös-technológia és mi más fajé.
    Miért tárcsáz ennyit, és nem annyit a kapu.....
  • Sir Quno Jedi
    Még nem, de rosszabb napokra tartogatom, mikor már ez is elmegy. :D
  • Kiado
    Muszáj nézni!!
    Sima SG és Atlantisz után akkor is nézné az ember, hogyha ennél szarabb lenne, csakmert ott van a címben, hogy SG.
    Teal'c (jólírtam?:D) kellett volna a kövekkel a hajóra és szétkapott volna mindenkit seperc alatt.
  • r4pt0r
    Lényeg a lényeg vannak itt olyanok akik nem azért nézik mert jónak tartják, remélem ez már jobban tetszik. :D
  • Monoton
    Sikerült már befejezni az első évadot?
  • Sir Quno Jedi
    Senki nem modta, hogy nem szeretik, csak max. sugárban hánynak közben. Azé nézik, mert muszáj képben lenni, hogy mitől hánynak. (magam is így vagyok vele)
  • r4pt0r
    Nekem nagyon bejön az SGU szóval én már várom, de sokan itt meg nem szeretik.
  • birdo #3334
    Most,hogy végeztem a vizsgákkal megnéztem a SGU-t a 17.epizóddal bezárólag.Eddig szuper volt ))
    Ügye ennek várjátok a folytatását??
  • r4pt0r
    Én is csak a TOSt hagytam ki, sajnos nézhetetlen a számomra. :D
  • Borg
    Ha azt hagyod a végére, nem fog tetszeni... mai szemmel nézve egy bugyuta űrwestern az egész. Ha nem sorban haladtál, jobb ha már kihagyod :)
  • Reg5
    Egyedül a TOS-t nem láttam még, de tervben van a megnézése.
  • Gordis2k
    Volt olyan amibe beletekertél? Nekem 3 volt amibe nem:P
  • Kövesdi A
    Star Trek-et annyira nem ismerem !
    Az új film tetszett!

Számomra , újranézés szempontjából a SG1 ,a favorit már vagy 3szor néztem végig ,a 10 évadot
    A Atlantis már picit gyengébb, de abból is vannak olyan részek amiket szívesen újra nézzek
    Az univers részeit , bőven elég volt , egyszer meg nézzni
    Néha sok is volt , volt olyan rész amibe bele tekertem !
  • Narxis
    Star Trekből nekem minden tetszik, talán ha sorrendet kellene felállítanom akkor

1.Voyager
    2.DS9
    3.TOS
    4.Ent
    5.TNG

Filmekből nekem az agyonfikázott Nemesis és Kapcsolatfelvétel az első, de a többi is jó.

Sajnos Csillagkapunál az első sorozat és a filmek maradnak örökké kedvencek, Atlantis se rossz, de gyengébb az újranézhetőségi faktorja számomra. Universe meg... inkább nem írok csúnyát.
  • Reg5
    Az SGU-ban miért gyűlölik egymást? Ez a 15 éves állandó vita eredménye ami az IOA és a SGC között folyt. Emlékezhetsz, hogy nem volt olyan évad amikor azon veszekedtek, hogy kinek kéne vezetnie a programot. Most, hogy mind2 fél ugyanúgy képviselteti magát a hajón igyekeznek maguk kezébe ragadni a hatalmat.
  • Reg5
    Nálam az Ent és DS9 csuklóból veri.

Gordis2k: Lényegtelen. A macquie egy szakadár csoport volt. Ha egy hajót elküldenek, hogy számolja fel (vagy mi volt), utána akármilyen szar helyzet is van nem lenne szabad vezető pozícióba rakni őket azonnal. 1-2 év után lehet velük alkudozni, de nem az első részben megadni nekik minden lószart.