4805
StarGate Universe (TV)
-
#3405 Sztem nem egyről beszélünk :) Én most a rajzfilmről beszélek.
De am legutóbb amazon.co.uk-n is láttam season 1 DVD-t, de talán kettőt is.
Bird: mondtam youtube. Írd be, clone wars chapter 1. -
#3404 Ezt pontosan hol találom ?
Hagy lessek bele)) -
#3403 megnéztem pár Atlantis-os trailert és vérzik a szívem :'( nagyon szerettem azt a sorozatot... nagyon kár hogy kaszálták. -
#3402 :O az tök jó :D én mondjuk részenként nézem(most kezdődött az új évad) de megnézzük ezt a DVD dolgot -
#3401 Publikus trackereken én nem nagyon találtam részenként. Amúgy ki van adva DVD-n (andr0, igen, van DVD-n!). Magyar zárt torrentről szedtem le. Dupla sávos hanggal. Magyar szinkron rossz.
Amúgy Youtube-on is megtudod nézni részenként, de nem ajánlom mert:
1. Minősége nem mindig jó.
2. nincsenek összekapcsolva a részek, 5 percekenként látod az intrót :D
3. mikor én néztem pont az utolsó 2 rész hiányzott.
TCW (A CGI-osat) próbáld ki nekem nagyon bejön. Könnyed kis sorozat. -
#3400 Season 4, Episode 10: This Mortal Coil
róla beszélek (sry a képminőségért youtube vidiből van) -
r4pt0r #3399 Igen ezt mondja csak a másolata pusztult el. :D -
#3398 Atlantis másolata elpusztult. Vagy milyen városra gondolsz? -
#3397 az a rész tuti vmi olyasmi lesz mikor az Atlantis Trailer-ben láttuk hogy a város elpusztul... so annyira ne örülj még:D -
#3396 Remélem a trailer 2:09 es része , a sorozat legvégén lesz és the end -
#3395 Basszus, és tartalmazza nem csak az első évad összes fontosabb eseményét, de még a második évadét is XD -
#3394 Új trailer, nem is rossz :)
-
#3393 igen ez is onnan van, csak azért húztam most elő mert Atlantis filmről van szó benne. -
haywire #3392 ez már régi cikk. a csillagkapu.hu-n szerepelt már -
Reg5 #3391 Ez még stimmelne is ha az MGM-nek lenne félretett pénze. Legutóbb 4 milliárdos adósságról beszéltek :S -
#3390 csak az van benne, hogy mivel Klojé annyira elcsúfult a második évadra, hogy már retusálni sem bírták, minden félretett pénzt az Atlantis filmről arra csoportosítottak, hogy a ribinek dupladés didkói legyenek, és emberszabású arca.
Hát na, nem hagyhatjuk, hogy a legjobb szereplő elhagyja a sorozatot -
EnxTheOne #3389 Nem merem elolvasni. :D -
#3388 találtam kis spoilert SGU-ról miközben Atlantis filmről kerestem infót:
Bitang nagy spoiler SGU:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az évad második felében két Atlantiszos főszereplő az SG:U sorozatban is szerepelni fog.
A két karakter Dr. Rodney McKay (David Hewlett) és Richard Woolsey (Robert Picardo) a Seizure című epizódban fognak szerepelni. Egyelőre nem derült ki, hogy hogyan kapcsolódnak a hajó es legénysége sorsához, de várhatóan Rodney segítségére lesz szükség az Ős rendszerek kijavítására, míg Woolsey valószínűleg az IOA miatt Wray karakterével lesz összefüggésben.
Korábban a készítők elzárkóztak a cross-overtől, hogy a két testvérsorozat cselekménye ne keveredjen. Még mindig él ugyanis a remény az SG:A - Extinction című DVD film leforgatására, de az MGM anyagi helyzete miatt ez már lehet, hogy soha nem készül el. Úgyhogy most a producerek úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább a stúdióra és inkább majd a film forgatókönyvét igazítják az SG:U sorozathoz.
Vagyis Atlantis filmet majd akkor forgatják le ha lesz rá pénz... -
#3387 majd a filmből kiderül ha kiadják valaha :D -
haywire #3386 a sima clone warst honnan tudom letölteni? -
Reg5 #3385 Jól sikerült.. -
Reg5 #3384 Visszavitték. Anno még pletykák voltak arról, hogy [spoiler] az SGC-t átköltöztetik Atlantisra [spoiler] De hogy ebből mi igaz...? -
#3383 asszem, bár nem látom a pajzstól -
#3382 Nem tom, lehet bár talán volt utalás a végén, hogy visszaviszik meg nem úgy van, hogy 2 működő csillagkapu nem lehet 1 bolygón?
Nagyon kellene már az az Atlantis film/filmek... -
r4pt0r #3381 Atlantis még minidg a Földön van nem? -
EnxTheOne #3380 Nekem is a lidércek a kedvenceim. :D
Vagy eljönne todd a destinyre, és kinyirná az összes g*ci terroristát. :D:D -
#3379 Esetleg Belezuhanhatnának egy feketelyukba.
End of line :D -
#3378 Lehetne olyan rész, hogy halálos vírus támadja meg a Destiny-n az embereket de sikerül átvenniük az irányítást a hajó felett és az Atlantis felé irányítanák a hajót, odaérnek, de a hajón meghalt mindenki és folytatódhatna az Atlantis a badass lidércekkel. :D -
EnxTheOne #3377 a sima clone warsból láttam pár részt nem tetszett, de a "the"-s az jó :D. hajaj, én hány kultikus sorozatot tudnék most mondani. :D:D:DD:D -
#3376 ui: ja igen, nem sci-fi, de kultikus sorozat: beavis & butt-head. -
#3375 Szat Wars: the clone wars (CGI). Nagyon elszórakoztatott.
Aztán a sima clone wars (the nélkül) az rajzfilm, az is nézhető. -
Zenszkij #3374 Chloé napja :). -
#3373 2010-Sep-28 Stargate Universe 02x01 Intervention (3) -
#3372 Sorozatnézéshez : firefly ))) -
Borg #3371 A történetek szempontjából nem lenne rossz (bár mind feldolgozás), viszont a színészek rettenetesen rosszak benne, élén a főszereplő sráccal... -
#3370 A Fringe nekem bejön. -
#3369 Nikita, Sanctuary :] -
Lysandus #3368 Én is belenézek, de azért még körbekérdezek. Jönnek a hosszú téli esték, van valakinek valami jó "B" terve? Valamilyen említésre érdemes sci-fi, vagy fantasy sorozat, ami leköti az embert? :-) -
#3367 Én már nem várok sokat a második évadtól , ha továbbra is tartják magukat az űr szappanoperához , az is kuka lesz !
Főleg . hogy a első évad történet vezetése pocsék , 20 rész alatt , alig haladt a történet valamit !
Node azért történek csodák , hátha alkotnak a második évadban is valamit , Várom a 28adikát
Akkor eldől minden , KUKA mint az első évad vagy sem ,de remény mindig van
De én a trailerből még mindig nem látom a fényt az alagút végén -
EnxTheOne #3366 Most néztem meg az utosó részt. Egyáltalán nem erre számitottam. (Értsd, nem robbantanak fel minden részben 20 kaptár hajót, ha'takot :D). Volt benne pár véresebb jelenet, és többet szexeltek benne mint az sg1, atlantiszba együt véve. (Ha ott volt egyáltalán :D).
Sajnálom hogy nem lehetett többet emgtudni az ösökröl (talán ök "épiteték" az a bolygót), vagy a köcsög idegenekröl.
A lucián szövetség meg olyan mint a geni. Pusztuljon mind. :D