StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Viszont a levegõ kiszívása úgysem vált volna be! Elvégre pillanatok alatt ki tudták nyitni az ajtót, nem hiszem, hogy elég gyorsan távozott volna a levegõ, hogy erre se legyen idejük.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Armin & Ayu fan
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Armin & Ayu fan
Várom a finálét! 😊
Amúgy jó kis rész volt! Beindult a sorozat végre!😊
azt az égõsdit meg úgy a hajó fura viselkedését az a székben eltûnt fószer csinálta 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jó lesz ez a sori^^
Armin & Ayu fan
A fene egye meg hogy a jövõ heti rész után októberig rágódhatunk a cliffhangeren.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
felirat a hosszupuskán, eddig még csak angolul, este valószínüleg lesz magyar is.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy a második évad mikor folytatódik ?, remélem nem jön megint fél év szünet 😞
Azért hagynak ki egy hetet, hogy kijjebb tolják egy héttel a finálét.
Meg néha jöhet még ünnep, sport, politika, hurrikán, de Syfy-re ezek nem sok hatással vannak, kiv utolsó. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?