StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem símán a kapuval szemben állni, azt aki jön, egyesével elkapkodni, összekötözni... stb. Az ajtót nem kinyitották, hanem vágtak egyet maguknak a falon át.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nagylaci
Elég nyilvánvalóan esélyük nem lett volna kitörni a kaputerembõl legalábbis szerintem. Igazából jól elkenték ezt a részét a történetnek gondolom érezték a készítõk is, hogy ez így kicsit különös. Az meg, hogy Telfordtól volt egy csomó információjuk még nem pótolja a hajón lévõk helyismeretét, de igazad van részben magyarázza a sikerüket, hogy voltak adataik a hajóról. Ha meggondoljuk minden elõny a hajón lévõknél volt. Tudták, hogy jönnek, a kapu pontosan elárulta mikor jönnek, felkészültek, berendezkedtek védelemre, helyismeretük volt, övék a hajó rendszerei felett a minimális irányítás stb.
Viszont a levegõ kiszívása úgysem vált volna be! Elvégre pillanatok alatt ki tudták nyitni az ajtót, nem hiszem, hogy elég gyorsan távozott volna a levegõ, hogy erre se legyen idejük.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Zenszkij
Ott kellett volna állni a kapunál mikor betárcsáztak és egyenként elkapni õket.....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Andr0
szerintem is tudták volna tartani a kaput... én azt csináltam volna, hogy aki átlép az kapja a darát... másik meg elvileg Telfordtól vannak meg az infók

Armin & Ayu fan

Nagylaci
Szerintem eléggé elkúrták ebben a részben a Kiváék hajóraérkezését. Már eredetileg sem értettem egyáltalán miért akarja Young kiszívni a levegõt a kaputerembõl. Értem, hogy ez a legbiztosabb megoldás, de egyben a legkegyetlenebb is. Egy akkora termet aminek csak egyetlen kijárata van és az is egy fedezékektõl mentes folyosóra nyílik képzett katonáknak gyerekjáték tartani. Ez szerintem jól el is lett cseszve ebben a részben, hogy csak úgy kitörnek és elfoglalják a hajót. Ez még akkor is marhaság szerintem ha a védõk azt hitték, hogy a behatolók nem tudják elhagyni a termet. Egyetlen ajtót kellett volna tûz alatt tartani ilyen szituációkban elképesztõ túlerõt is le lehet gyõzni. Aztán az is aranyos, hogy elõször járnak a hajón és mégis simán elfoglalják annak egy részét azoktól akik már egy csomó ideje ott tartózkodnak és remekül ismerik azt. Legalábbis hozzájuk képest... Nem rosszak a mostani részek, de én sajnálom azért, hogy ezzel a logikátlan történéssel kellett izgalmas szituációt "gyártani" a hajón.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Andr0
szerintem meg kitudja milyen sugárzás jött át a pajzson 😄

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
a hajó gyengeségei miatt korlátozottak az erõforrásai és a lehetõségei :]

A gond ott van, hogyha tényleg képes önálló cselekvésre akkor miért nem iktatta ki az egész Lucian csapatot? Vagy ennyire azért nem intelligens?

Fabio Capello
omfg

szerintem tuti a székes csávó csinálta ezt, és újabb összeesküvés elmélet: amikor eltünt, õ lett a destiny "agya", amolyan mesterséges intelligencia, aki képes önálló cselekvésre önmaga, vagy a hajón lévõk érdekében. Mindenesetre jó tudni hogy a destinynek is van halálsugara 😄😄😄😄😄

Várom a finálét! 😊

Dizson
Jaja, ennél remélem már csak jobbak lesznek. 😄

Erre gondoltam én is!😊
Amúgy jó kis rész volt! Beindult a sorozat végre!😊

BlackShadow
sztem

azt az égõsdit meg úgy a hajó fura viselkedését az a székben eltûnt fószer csinálta 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Andr0
nagyon csapott a rész jaja és ezek az elvágások😄 a beszélgetés közepén vége a résznek:d nagyon kivagyok😄😄

Szerintem is Eli-ék találnak vmit, reméljük a legjobbakat😄 meg hát miért nem lépet vissza fény feletti sebességre a hajó? az is érdekes ami szerintem összefügg ezzel a "csávó-elég-az-uv-sugárzástól" storyval na kiváncsi vagyok a jövõhetire is^^

Jó lesz ez a sori^^

Armin & Ayu fan

shaddam
Nos azt kell mondjam egész jó kis rész volt a mai.
Csodálkoztam is hogy Eli nem lõtt el még wowos poént😊Viszont arra fogadni merek hogy Eli és Chloe ráakadnak valamire amivel helyrerázzák az erõviszonyokat.

A fene egye meg hogy a jövõ heti rész után októberig rágódhatunk a cliffhangeren.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Narxis
Nem, jövõ héten lesz a másik fele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem úgy volt, hogy ma dupla rész van? Vagy csak én nem találom a másik felét?
Narxis
Überbrutál volt a mai rész, nem gondoltam volna, hogy jó rész lesz, kíváncsi vagyok, hogy kavarodnak ki majd ebbõl.

A 19.rész letölthetõ innen:
http://www.filestube.com/fc88496ab1ea401603ea/go.html

felirat a hosszupuskán, eddig még csak angolul, este valószínüleg lesz magyar is.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

én megnéztem ukrán szinkronnal a 19. és a 20 részt. nem tudom mennyire vagytok tájékozottak ez ügyben de ott már 2 hete befejezték az évadot. Ajánlom a 20.rész letöltését, kicsit röhögsz az ukrán szinkronon, de meg lehet érteni, és mellette párhuzamosan megy az amerikai szinkron is, szóval azt is lehet érteni.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

karribi
Nem lesz dupla rész csak egy hét kihagyás volt. Aztán rendesen folytatódik két résszel.

PiszkosFred
Igen, hétfõn volt, így három napos leállás volt odaát.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egyébként nem tudom ki olvasta, te a következõ évadban már kedden esténként adják a részeket, nem péntekenként.

Malakai
Valószinüleg a többi SG-vel ellentétben az SGU marad az õszi szezonkezdésnél, legalábbis egyelõre, vagyis szeptember vége, október eleje, még nincs pontos idõpont.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fabio Capello
most hétvégén a memorial day miatt volt szünet asszem

Kövesdi A
Grrrrr sóher banda , én pedig úgy gondoltam hogy azért van a szünet hogy majd egyben le nyomják a 2 részt !
Amúgy a második évad mikor folytatódik ?, remélem nem jön megint fél év szünet 😞

Malakai
Egy dupla miatt nem is szoktak kihagyni egy hetet, nem kimaradást pótol a dupla, vagy ilyesmi.
Azért hagynak ki egy hetet, hogy kijjebb tolják egy héttel a finálét.
Meg néha jöhet még ünnep, sport, politika, hurrikán, de Syfy-re ezek nem sok hatással vannak, kiv utolsó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kövesdi A
Akkor nem értem , mi értelme volt a múlt heti szünetnek ?<#szomoru1>

Narxis
Ja, oks, thx.

Malakai
Nem, külön megy le, ezen a héten és a következõn az Incursion két részben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Hétvégén évadzáró duplarész? Remélem zsír lesz.

Julius Caesar
Ez a szombati film R. Carlyleal odabaszott. Jó gagyi volt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

kBagyula
Jah, a jövõhéten lesz dupla, ha jól tudom.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Agamemnon
On break, returns: 2010-06-03

Fülüke
Üdv!
Most hétvégén akkor nem adtak sg-t? 😞

De k*rvajó géped van istenem....

Julius Caesar
AT-nek látszik hogy volt plasztikája. Ami hiba volt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Mér, az SGA-ban Carson? Õ hogy pörgette az "r"-eket! :-)))
kBagyula
<#taps>

Narxis
Ez tök jó, jól nyomja... 😄

BlackShadow
robert carlyle + johnnie walker .. brutál az akcent 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pharaoh
Ez így szokott lenni minden sorozatban. NCIS-ben is a civil ruhás nyomozók ütnek rajta a fegyveres gyilkoson, ahelyett, hogy a SWAT-ot küldenék oda. Dr. Houseban is kezelõorvos csinálja az MRI-t, ahelyett, hogy az radiológus szakorvos és a profi erre képzett kezelõ csinálná. stb

blbogus
ne értsétek félre örültem neki én is 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Shiwo
plusz ezerszer megbízhatóbb O'Neill számára, mint egy sima katona

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Egyébként nem értem mi a baj, amennyit "kommandóztak" idegen hajókon, bolygókon simán van elég tapasztalata, szóval szerintem nincs vele gond.

Zenszkij
Csak, hogy benne legyen a sorozatban 😊.

blbogus
akkor is volt már azér izma 😛 bár most nem figyeltem meg annyira.. viszont az nekem is szemet szurt h vajon mér õt küldték arra a megfigyelõ posztra rush után 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

40 lesz decemberben, de tény most edzettebbek tûnik mint a sorozatban.
Miért nem lehet gyanús egy folyó? 😄

Zenszkij
Leghíresebb filmje: Gyanús folyó. Szerepe: golfpólós ember. Mikor ezt olvastam szétszakadtam a röhögéstõl..Gyanús folyó micsoda cím LOL.

Mert õ a legfiatalabb. 30-35 között van, szép is lenne ha dagi lenne.

Õ nem, de nem is 60 éves. 😛