4805
StarGate Universe (TV)
-
#3525 hát... az #3466 alapján még kevesebben nézték, mint az első részét az évadnak, pedig az se volt jónak nevezhető -
#3524 ez most jó vagy rossz? :)
kétlem hogy a Riley dologból lenne bármi, magamból kiindulva nem háborodnék fel azon hogy egy amúgy is halott embert megszabadított a fájdalmaitól.. lázadás semmiképp.. -
#3523 Stargate Universe - "Aftermath"
- 1.070 million viewers
- 0.7/1 HH
- 0.5/1 A18-49
-
Lysandus #3522 Persze, hogy kitudódik, mert Riley majd visszajön TJ álmában, mert őt is elvitték az idegenek, és egyébként ő lesz TJ elveszett lánya... -
Reg5 #3521 De akkor még x részen keresztül lelkiztek volna, hogy Young igazából nem is parancsnoknak való, és újabb lázadás, újabb sírások és még kevesebb néző. persze lehet így is lesz kisebb lázadás ha kitudódik. -
#3520 Young azért fojtotta meg Riley-t, hogy a többiek úgy higgyék a sérülésébe halt bele. Ha csak szétloccsantja az agyát az megint civil és katonai személyzet párharchoz vezetett volna ami kurvára nem hiányzik se nekik se nekünk nézőknek:) -
Lysandus #3519 Hogyhogyhogy? :-) Én már mondtam, hogy az LA-nak van egy másik ügynöke is a hajón. Young. Semmi mással nem lehet magyarázni a szerencsétlenkedését. Young nyírta/nyíratta ki a legtöbb földit a Destini-n, most behúzhat még egy strigulát. -
VvD #3518 Nekem nem tetszett Riley kinyírása. Lehet, hogy humánus volt az, hogy a szenvedésektől megszabadította, de ÍGY?? Ne szórakozzunk már. Akkor már szétroncsolni a fejét 1 pillanat alatt, de megfojtani? Hát Young egyre hülyébb.
Amúgy meg nem jó ez az irány, egyre pszichésebb a cucc. Miért nem lehet egy normális vonalon haladni, normális történet vezetés mellett? Ahol vannak izgalmak, de van felüdülés is? -
#3517 Azt mondjuk nem egészen vágom, hogy ez a Telford hogyan jár-kel a hajón, mikor áruló. Nah, persze agymosott volt. Én azért inkább bezárnám, aztán majd a hadbíróság eldönti mi volt, hogy volt (évek múlva ). De ez a Young egyre nagyobb ökör lesz. -
#3516 Fújolod meg mondod hogy mekkora szar, de a nyakamat tenném rá hogyha leülnél és végignéznéd elejétől a végéig utána úgy állnál fel a székből hogy nem bántad meg:)
Ezt csak azért mondom mert én is előszőr mikor belekezdtem ötödik részig néztem utána abbahagytam aztán egyik nyáron újra nekifeküdtem ésigencsak meghálálta magát.
Jó pár sorozatot néztem már végig és nekem az volt a tapasztalatom, hogy a legtöbbjénél ergy idő után már nincs olyan hogy szar legyen mert annyira kiforr a fő vonal amin a készítők haladnak. A BSG pedig ennek a mintapéldája szvsz. Azért megjegyzem hogy témánál maradjak hogy az SGU is kurvára megtalálhatná már ezt a vonalat:D -
sandor8206 #3515 ki a faszom ez a Riley...jó szar rész volt ez is na -
#3514 Jólvan, takarodjatok át a Caprica topicba, és ott csápoljatok az isteneteknek. -
#3513 Ha valamiből részleteket láttál, mégis hogy a faszba mondhatod az egész sorozatra, hogy szar? Max akkor mondhatnád, ha végig láttad, és elkönyveled hogy szar, mert reálisan meg tudod állapítani. Grat, ügyes vagy -
Reg5 #3512 Mmint a 33. című rész vagy a minisorozat? -
#3511 Nemtudom honnan szokás nézni a BSG esetében a végét (gondolom olyan über az a sorozat, hogy még a tér-idő kontinuumot is megbontja) , de az első rész nálam az elsőnek számít. -
Reg5 #3510 Tehát azért szar mert pont az utolsó 90 percet nézted meg, ami sajnos tényleg gyenge, és ebből általánosítasz az egész sorozatra? Grat. -
#3509 Több időt nem is fogok rááldozni arra a sz*rra :/ -
Micsu #3508 megnéz 2 részt majd egyből az utolsó "dvdrészt", n1 vagy -
Valezius #3507 Sajnos annyira BSG függő lettem, hogy végignéztem, de még egyszer nem nézek tartósan olyan sorozatot, ahol minden szereplőt utálok.
És az SGUnak az én szememben nem is ez volt az egyetlen baja :) -
#3506 hát jah hehe :D -
#3505 Én aszittem, hogy a rossz nézettség miatt kaszálták. -
#3504 Asszem pont tegnap írtam vagy nem tom mikor de ezelőtt a rész előtt az egyik sg-s Stargate cikkhez, hogy CryGate-nek kellene hívni, erre mit látok a mai rész végén? lol :D -
#3503 Én is egyetértek Caesarral és MerlinW-vel. Én jóformán a csillagkapun nőttem fel el nem tudnám képzelni hogy milyen amikor nincs többé mert már olyan mint a Barátok Közt kajak fura lenne belegondolni ha nem lenne többé:D
Azonban akármennyire szeretem számomra sose tudja megközelíteni a BSG-t mert nekem az volt a nagybetűs scifi. Az a baj, hogy az is szinte megismételhetetlen mert az amit pl a Capricába is leműveltek a tegnapi részbe pfff:S Két BSG-es kapocstól ( Caprica bolygó és Cylon) még a közelébe se ér..:/ -
Reg5 #3502 Meg igaz se volt. Ha annyira rosszul éltek a 4. évadnál kaszálni kellett volna, de a SyFy a 100 részre ment onnantól szart bele az SGA-ba. -
#3501 Nemtudom, első részt láttam meg 1-2-ből részleteket, de szétuntam magam rajta :S. Múlthéten próbálkoztam a BSG : The Plan filmmel (vagy mi a címe), de negyedóra után töröltem. -
#3500 Nem tudod mit hagysz ki... az évtized scifi-je. -
#3499 én kezdem megkedvelni a sorozatot.. ez az újabb rész sem volt rossz számomra, kicsit még izgultam is a végén hogy mi lesz.. :) spoilerezni nincs kedvem úgyhogy nem írom hogy min :) -
#3498 "SciFi úgy döntött, hogy a folyamatos magas kiadások nem érik meg sem a csatornának, sem a stábnak"
Ez mekkora fos döntés volt... -
#3497 Ögrí.
Szánalom ez a huza-vona. Bár megjegyzem simán el tudnám képzelni, hogy a valóságban is hasonlóan történhetnének a dolgok, de ez mégis csak egy film. -
#3496 Én a BSG-t le se sz*rom. -
Borg #3495 Kezd állatira idegesíteni ez a rush-young vonal. Ki kéne irtani mind a kettőt a sorozatból, hogy valami értelmes kaland is történhessen végre. -
#3494 BSG-ből új évad már nem készül. De mintha rémlene egy film.
Megmondom őszintén, és bármilyen BSG-nek jobban örülnék, mint egy GS1-nek vagy SGU-nak (SGA határeset). Szerintem BSG magasan verte eddig az SG-ket. Tényleg drámaibb, mint az SGU, pedig majdnem (majdnem!) ugyan az a szitu.
Amúgy nem hinném, hogy minél hosszabb, annál kevesebbet ér. Elvégre ha sokan nézik, akkor nekik mindegy, hányadék évad. csak jöjjön a zseton. -
Reg5 #3493 Én úgy tudtam, hogy az SG1-ből az első 5 évadot a Showtime adta le, de mivel a végefelé nem hozott új előfizetőket elkaszálta. Ekkora jött a Scifi aki először 1 évadot kért amit egy film követett volna. Aztán néhány évig folyamatosan bizonytalan volt a sorozat jövője, majd a 8. évad végén bekért még 2 évadot a nagy siker miatt.
Az oké, hogy az SGU egy jól csengő brand része, de ha nem nézik, akkor pénz sincs belőle, tehát miért éri meg?
Ööö sorozatoknál nem úgy van, hogy 100 rész után beköszönt a pénzügyi kánaán? -
#3492 Kész a felirat, bannerban megtaláljátok :) -
#3491 A lényeg az volt, hogy a forgatási helyszínek költségei irtózatosan megugrottak a válság miatt (rossz árfolyamok, amúgyis szar helyzet, stb), ezért a SciFi úgy döntött, hogy a folyamatos magas kiadások nem érik meg sem a csatornának, sem a stábnak (hosszútávon - pl. plusz négy évad), inkább átcsoportosították a pénzeket két Atlantis-filmre (ami ugye azóta se készült el...)
A Universe pedig egy másik szárny alá került (nem az origi SciFi éra alá, hanem a SyFy-hoz, azon belül is a Virtuality céghez), ahol folyamatosan pumpolják a pénzt, mivel hiába szar, attól még SG, és egy teljesen új sorozat, azt meg szívesebben támogatják a szponzorok, mint a tizenegyedik SG1-et, vagy a hatodik SGA-t (tudni érdemes, mindkettőnek ezen okból lett vége, elvileg az SG1 sem lett volna több hat évnél, de a SciFi az utolsó pillanatban még öt évadra szerződtette őket, ebből négy készült el, utána elfogyott a pénz - eddigre az Atlantis első két évada már készen is volt - sikeres volt, ezért arra csoportosították át a pénzeket).
Sajnos a filmvilág ebből a szempontból kegyetlen, hiába jó egy sorozat és nézik sokan, pénzügyi szempontból minél tovább tart, annál kevesebbet ér...
szerk: azt azért még hozzátenném, hogy pillanatnyilag az SG-csoportnak a legnagyobb a büdzséje (ennek 70%-át az Universe, 30%+az Atlantis fennmaradt pénze a filmsorozat). Utána jön a BSG+Caprica duó, majd a V. -
Reg5 #3490 Akkor az SGU miből készül? Adományból? :) -
#3489 az SGA nem kaszát kapott, nem volt pénz a folytatásra. -
Reg5 #3488 Szerintem mindegy. Az SGU-ra 2 éves szerződésük van. Az SGA-t (5 éves szerződéssel) jó nézettséggel kaszálták, ezt rosszal nem hinném hogy tovább engednék... -
#3487 De sztem nem akarjuk látni. Mert a számok ritkán hazudnak :D -
#3486 még nincsen, sztem estefelé lesznek majd... :)