4805
StarGate Universe (TV)
-
Micsu #3565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak azt felejtetted el ha nem titkolódzik rush akkor telfordot nem kellett volna otthagyni, akkor most jól cselekedett vagy sem? hát egyértelmű hogy a patkánykodásával csak hatványozza a bajt, az tény hogy young hamar kiismerte -
#3564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom nekem mennyire a képzeletem szüleménye, de a rész vége alapján Young gyanút fog.
Rushnak ha még csak a felesége jelent volna meg, azt hinném csak képzelődik, de úgy, hogy a pasast is látta, meg ugye hogy mit élt át a kód keresése közben, úgy már meg nem mondom mi van. Így vagy úgy nekem elkezdett tetszeni a SGU, vagy csak megszoktam :) -
#3563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na ja Rush power! :D meg hogy a felesége az tényleg csak az őrület jele vagy a hajó főszámítógépe próbál vele kommunikálni... btw Szerintem nem sokáig fogja tudni Tartani a hidat... úgy is egyszer követni fogják. -
#3562 Végre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak kidobták a hajóból Telfordot, remélem a következő a Lucian Szövetség tagjai lesznek, utána meg Camile, de gondolom túl sokat várok XD -
#3561 Nekem tetszett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem szidom Rusht, kedvencem a sorozatból, és igazán nem volt választása Telforddal, ha nem válik le a hajó, akkor azt kockáztatja, hogy a visszafordítás nem sikerül, ott ragadnak és a dráma úgy bontakozott volna ki, hogy az évad végéig egymást eszik, meg szomjan halnak. Persze annak viszont nem örülnék, ha az én életemmel játszana :) -
#3560 Má volt egy ilyen rész, nem?:D -
HUmanHunter #3559 vmi teaserben az volt hogy a vízben lesz baktérium és megbetegszenek, vagy valami ilyesmi :D -
#3558 Rush már csak ilyen, kíváncsi vagyok meddig tudja tartani még a hidat...:D
kezd alakulni a sorozat. -
#3557 Jó réssz volt, de elbaszták a végét, unalmas már Rush sokadik balfaszsága. -
#3556 A következő részre elővetítve:
"Az élősködő életmódot folytató, parazitikus lények (vírusok, baktériumok vagy eukarióták) betegség-okozó képessége a patogenitás. A patogén (kórokozó) tehát a megfertőzött gazdaszervezetben orvosi-állatorvosi értelemben vett betegség-tüneteket hoz létre."
Nofene, újabb fertőzés a hajón?
-
#3555 Én nekem is teljesen hasonló volt a véleményem:S Jobb rész volt sokkal mint az előzőek, de még ígyis nem nagy kunszt.
Mikor jön már végre egy olyan rész amiről úgy beszélhetünk hogy OMG WTF ez de fasza volt benne meg az de fasza volt benne..:/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amiket én remélek még a továbbiakban:
-A Lucian Alliance-t végre szabadonengedik a hajón és az expedíció tagjai lesznek
-Rush végre lebukik és a Destiny-t irányítva végre értelmes bolygókat fedeznek fel értelmes lényekkel
-Telfordot nem ölik meg az idegenek és viszontlátjuk még őket
-Illetve ha már akkora színészt szerződtettek mint Robert Knepper akkor kurvára szerephez juttatni mert ez idáig jóindulattal is vicces. kb van de minek kategória -
#3554 Hát, ismét nem dobtam hátast...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hajós részek egész jók voltak, de muszáj volt már megint berakni a drámázást... mindenesetre egy fokkal jobb volt mint az eddigiek, rushról pedig egyre komolyabb az a véleményem, hogy dögöljön meg... Végre lett volna egy értelmes katonai vezető a hajón (Telford), erre otthagyjuk a picsába -.-" -
#3553 Azt már rég megkapta -
#3552 jaja -
#3551 Hűűűűűűű lassan az SG-U is kiérdemli a "grace klinika/barátok közt az űrben" címet. -
#3550 reménykedjünk benne hogy a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kapukészítő hajó fedélzeten az az idegen aki ott van egy komolyabb főellenség és felfedezik a Destiny-t és áááá ták ták ták ták űrcsata életre halálra megkezdődik a Destiny 100 éves ostroma!!! -
haywire #3549 ha főellenség nem is lesz de pár állandó ellenfél lehetne. és nem a LA-re gondolok itt -
haywire #3548 az SGU először indítsa el a eseményfonalat. nem történik semmi egyhelybe állnak. történjen már vmi. -
#3547 Na hát nekem aztán ecsetelheted a BSG karaktereit mert nekem az "A nagybetűs" Sci-fi ami mellett a Csillagkapu sose fog tudni labdába rúgni.:D
1 szó mint 100 az SGU-nak kurvára nem megy ez a karakterépítősdi szóval szerintem mindenki maradjon a kaptafánál amiben jó volt(többé, kevésbé) -
#3546 Hát az SG1-ben hihetetlen sablonos karakterek voltak.
- A rettenthetetlen, hűséges nehézfiú, aki a szíve mélyén amúgy nagyon jó
- A humoros főnök, aki ha kell nagyon kemény és hihetetlenül morális
- A lelkiző, kicsit zizzent régész, aki azért ha kell a talpára tud állni
- És a legzsenibb tudós, aki mindent megold így vagy úgy, de azért kemény katona és megvédi magát ha kell
Ezzel nagyjából le is írtam a "mély" karakterkidolgozást. Sztem BSG-ben sokkal bonyolultabb karakterek vannak, és sokkal több a morális kérdés. Tudom, azok se feltétlen mutatnak valami hihetetlen nagy karakterfejlődést, de legalább nem papírmasék 10 évadon át. Van változásuk és az érdekesből még érdekesebb személyek lesznek. -
#3545 SG-ben mindig is felszínes, szetereotípiákba csomagolt karakterek voltak, de mindig szerethetőek voltak (pár kivétellel). Most (bénán) mélyíteni próbálták a jellemüket, csak éppen egyiket se lehet megkedvelni. -
#3544 Lapos karakterek a régi SG-ben? O'Niell, Samantha Carter vagy Daniel Jackson???? Hmmm.. nem is tom.:/ Nekem ezek a Greer meg Chloe ezerszer gázabbak. -
#3543 Ez az SGU egyre laposabb. A karakterek nagyon jól fejlődnek, de a főtörténet nem mozdul már hosszú ideje. A régi SG-ben pont fordítva volt. Remélem lassan megtalálják a közép utat. -
#3542 Ezen ne akadjatok fent. Sokkal jobb lenne, ha mindig goa'uld nyelven beszélnének, is feliratoznák, nem? Nem. Na látjátok :D
Amúgy miért van a Kuat Drive Yards logója az aláírásodban?
ui: SW-ben is mondják, h minden alien angolul beszél, de nagy baki. Nem baki, csak van egy olyan nyelv, hogy Galactic Basic, amit mindenki beszél (illetve az űrutazók tuti). Ez vagy az angol maga, vagy csak "le van fordítva" nekünk.
Ja és Jabba azért nem beszél Basicet, mert a huttoknál szokás, hogy nem huttoknak és "alacsonyabb rendűeknek" csak huttul beszélnek. De pl Xizor Herceggel jabba is a Közöset használta. -
Reg5 #3541 Eddig 2 ellen volt. -
#3540 Anno a sima CsK elején se beszéltek angolul a goauldok, aztán 2-3 résszel később már igen. -
EnxTheOne #3539 És ha megtanultak angolul? Azal a szerkezetetel kiszeték rush agyábol. :D
Nem lesz több csillagkapu. :( Pedig ezen nöttem fel: "JÁFFÁ KRIIII!" :(
Még lesz kb 17 rész, és viszlát stargate. :(
Mondjuk egy olyan sorozat ahol todd a föszereplő az 100% hogy siker lenne. :D
-
#3538 Pedig azokban a kék dögökbe lenne potenciál csak a készítők se tudnak normális történetet kerekíteni meg mit kezdeni velük és ennek a legfőbb oka az, hogy a tejútrendszeren és a pegazus galaxison túl már az idegenek nem beszélnek Angolul:) -
#3537 Meg azt is mondták, hogy nem lesz főellenség. És ezt be is tartották, mivel 1 db ellen nincs, csak egymást marják. -
haywire #3536 én ccsak azt nem értem az egészben, hogy az 1. évadot mért úgy harangozták be, hogy a sorozat új lények (idegenel, aliens) felfedezéséről fog szólni. ha jól emlékszem azt is mondták, hogy minden idegen lény animált lesz, nem fognak hasonlítani az eddigiekhez. Ehelyett mit kaptunk? Az elején egy repülő homokot, aztán talán 2 részre valami jónak ígérkező fajt. amit aztán kaszáltak. a 2x3 előetese talán annak ígérkezik hogy lesz egy 3.faj, talán, de kitudja mi lesz belőle. Amúgy meg nem fikázni akarom a sorozatot, mert nekem bejön (bár kicsit vontatott, meg nem ezt ígérték), de ennek ellenére tetszik, lehet azért mert SG. de jó. gy kell nézni hogy ne legyenek komolyabb elvárásaid, mert ha úgy nézed tuti nem fog tetszeni. egyet mondok: unicum (csak pozitívan :D). bocs hogy sokat írtam. :) -
#3535 mondom, én osztom rush azon véleményét, hogy young egyre labilisabb mentálisan, és nem beszámítható lassacskán... :| -
#3534 Nagyon jó... kb. 1,5x ennyien nézik a barátoköztöt.... vajon annak is ugyan akkora a költségvetése????):):):):) /cancel soon -
#3533 ui: én sajanáltam rileyt- Talán az egyetlen karakter volt, eddig, aki nem idegesített. Mondjuk én greert is bírom. Egyenesen ebszél.
Rush egyre szimpatikusabb, young meg nem, elején fordítva van. Úgy néz ki, hogy young és rush ésszerűségének szorzata állandó. De most Rush jobban bejövős. -
#3532 Igen. A BSG első pár része nekem is vontatott volt. Aztán úgy a 6. résztől nagyon beindult, a Kobol's last gleamingől elkezdve pedig egyenesen lenyűgözött.
Nyáron néztem, szünetben. A 4 évad megvolt, hát nemtom. 15-20 nap alatt kábé. Napi 4-5 részt lestem. Aztán amikor vége lett, sajnáltam.
Caprica is ilyen volt, de ez az utolsó rész nekem is csalódás volt, pedig eddig nagyon tetszett. Semmi cliffhanger meg semmi. de mmajd csak belerázódnak.
SGU meg.... hát ha a következő rész nem lesz tényleg olyan, hogy a füled is ketté áll, akkor kasza. -
#3531 számomra egy kedves karakter volt, egy a normálisabb fajtából, azon kevesek egyike aki nem volt ellenszenves.. nekem hiányozni fog a hébe-hóba feltűnése.. -
#3530 Ő valamiféle olyan karakter akart lenni szerintem mint az első sorozatból a kaputárcsázós, szemüveges arc. Békeszerető ember, ha jól tudom még az elején mesélte, hogy egy farmon nevelkedett, hitt Istenben és úgy mindenkivel jóban volt. -
sandor8206 #3529 hát ezt az SGU nézve már tudom miért ment csődbe az MGM mert kóklerek kezdek el dolgozni ott is+a régieket is hülyeséggel tömték meg
amúgy gratula a nézettséghez, csak így tovább
de ki a faszom volt ez a Riley, hogy fél óráig haldokolni kellett neki és full totálba venni a kamerának?! -
#3528 nekem bejött a rész innentől kezdve nagyon fel lehetne pörgetni a sorozatot csak kérlek srácok tegyétek is meg! -
#3527 lol -
Reg5 #3526 Negatív rekord.