StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't get me wrong, jó sorozat és frencsájz, de hát amit fentebb is írtam.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Have fun
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Armin & Ayu fan
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Én inkább valami biztonsági rend szerel szereltem volna fel a helyükben a kapu termet , pl mint amilyen az andromedában is van !
Szerk: Micsu: LOOL 😄😄 és milyen igaz, miért nincs vmi pajzs vagy írisz a Destinyn?
Armin & Ayu fan
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
REAL MADRID
2) ha jól emlékszem azért adta fel a hajót, mert az a terv része lett volna, ergo megtévesztés, hogy aztán visszaszerezzék az irányítást, de úgy, hogy közben sikerül megjavitani az FTL-t is. hiba pedig minden tervbe csúszhat, fõleg ilyen körülmények közt, és az a szó gondolom számodra is ismerõs, hogy "kockázat".
"Young tapasztalt CSK-csapat vezetõ, de néhány évvel ezelõtt két csapattagjának halála megtanította arra, hogy semmit ne vegyen biztosra és készüljön fel mindenre. Két éve kérvényezte a feletteseinél, hogy házassága miatt a Földön szolgálhassa le maradék idejét. A támadás alatt így õ csupán az ideiglenes parancsnoka az Icarus-bázisnak, az események sodrása miatt azonban õ marad a rangidõs tiszt a Destiny-n is."
Tehát a lényeg: tapasztalt CSK-vezetõ... Akkor milyen lehet a többi? Szerintem az amcsi hadsereg nem a bénázó vezetõkrõl híres... Másrészt az akkora ökörség, hogy feladja a hajót, már nem bénázás, hanem hazaárulás. Még a végén kiderül, hogy õ is ügynök. :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Destiny támadóértéke meg erõsen kérdéses. Azokat az ûrgyökereket is max elijeszteni tudták, de egy csomó lövés kellett hozzá.
A desteny fény alatt nem igen megy, inkább fény feletti maghajtása érdekes, de ez is lassabb, mint a földi hajók a hipertérban, hisz galaxysok közötti távolságot megtesznek 1 hét alatt. A desy meg a mostani galaxyaban is eltöltött egy csomó idõt.
ezzel szemben az, hogy a destiny-n tartózkodó emberek kétségbeesettek, frusztráltak, stresszesek, meg végülis félnek is jócskán, szerintem igencsak hihetõvé teszi azt, hogy bizony hibáznak, nem is keveset.
persze egyesek itt mindig jobban tudják, hogy mit hogy kellett volna, csak azt nem értem, h akkor miért nem õk írják a szkriptet 😊
Ezzel szemben nekünk van energiafegyver, és hypertér.
Btw LA, nem AL :]
De ha a Al sikerül le másolni a végzet pajzs vagy fegyver technológiáját , és haza is tudják valahogy juttatni , akkor már a föld is bajban lesz !
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami még normálisan mûködik is <#crazya>#crazya>
Amúgy meg a Goa hajóknak is asszem részben õs technológia az alapja
Amúgy igen , ki kellet volna szívni a terembõl a levegõt !
Amúgy attól még hogy most per pillanat microtársadalomban élnek , attól még a hadsereg és a légierõre , nem nagyon jellemzõ hogy leállnak tárgyalni terroristákal , vannak elvek is !
Az meg hogy a hajó orvosa túsz , egy dolog a többség érdekét kell nézni
Ami itt nem csak a hajón lévõkre igaz , ha nem a földön és máshol élõkre is , ne adja isten hogy a AL ki jusson a hajóról az õs technológiával felvértezve , na akkor lenne csak igazán gond a ALell !
fry day fry day sálálálláláá