4805
StarGate Universe (TV)
  • Narxis
    Nézettségi adatok vannak már a 2. részről?
  • Fabio Capello
    S02E03 trailer

De megint el fogják szúrni, érzem... :|

kicsit bénán adta be, sry
  • Fabio Capello
    Faxomba már...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi jó lehetőség lett volna most hogy feltörték a kódot, erre megint sunyít...

Viszont egyvalamit kurvára osztok Rushhal, Young egyértelműen kezd bekattanni... :|
  • Gordis2k
    no comment...
  • Narxis
    OMGOMG

Rush te balfasz!!!!
  • Victor1103
    "a műfaj változott, akcióból drámává csak épp azzal nem számoltak h közönség a régi"

Attól még lehetne izgalmas mert egy dráma is lehet jó:/ A változás nem rossz dolog csak ahogy megvalósítjak háááát az hagy némi kívánni valót maga után.
  • mosoporr
    a műfaj változott, akcióból drámává csak épp azzal nem számoltak h közönség a régi... a csillagkapu mindig is 1 bolygó felfedezős új népek megismerése kalandozunk lövöldözünk :)stb ez a régi nagyoknál is így volt,meg volt a recept de valaki azt hitte az már uncsi adjunk nekik valami újat.grat itt az eredmény,szerintem az év végével lehúzzák!!!
    vagy abban bízunk h a köv részben majd csak történik valami???
    ha vissza gondolok az első évadra az jut eszembe h csk1 a fedélzeten meg h 1 kalapszar volt. az első évadnak kb arról kellett volna szólnia h bemutatják az alian ellenséget és felfedezik a hajót(legalább) e helyett kaptunk 1 tipikus barátok közt filinget bár még abba is több akció szorult.
  • Victor1103
    Nekem is mondjuk ez legnaghyobb bajom hogy szerializált a sorozat mégsincs jóformán átívelő szál. Csak vergődnek a hajón összevissza-.-
  • Reg5
    Jó lenne már egy rendes átívelő sztori. Elvileg ebben az évadban már belekezdenek valamibe, aztán majd kiderül... És ezzel együtt egy csk csapat is alakulhatna elvégre SG sorozatról van szó...
  • Victor1103
    Szerintetek mi kavarná fel a poshadt állóvizet ebben a sorozatban? Nekem lenne egy pár elképzelésem.

1.) Rush tudná irányítani a hajót és végre leszállnának egy kurva bolygóra vele onnan indulva pedig felfedeznének új világokat( új világ alatt természetesen nem egy 20.dik középkori falut értek hanem idegen lényekkel benépesítettet ufók, felemelkedett lények, robotok, lidérc klónok és a többi shit)

2.) Szereplők likvidálása ( nekem még mindig Chloe és Greer azok akik jó lenne ha elhúznának a búsba a sorozatból)

3.) Az idegen ellenség bemutatása( kell nekik a destiny kb ennyit tudni, ha ennyire gyér a nézettség és nem húzza sokáig a sori valszínű nem is fogunk többet megtudni:S) Honnan jöttek, mi a céljuk, miért kell a destiny nekik stb.

4.) Több crossover az SG-vel és az Atlantissal akár olyan kitekintésekkel mint pl Atlantison találnak valami amivel a destiny hazahozható vagy SG1-es csapat talál valamit és eköré építeni részt. Nem azt mondom hogy 80%-a az évadnak erről szóljon de 1-2 belefér.

Hírtelen ennyi lenne:) Nektek mi a véleménytek?
  • Julius Caesar
    Nem gond, én is csak az SG cím miatt nézem.

De holnap jön Caprica, talán az majd kárpótol. Meg TCW.

De ez az SGU tényleg elég kriptaszagú.
  • K Ace
    LOL
  • Encore
    Funok nincsenek, max fanok.
  • Andr0
    én még fan vagyok:D !!
  • Kövesdi A
    Voltak , de a első évad alatt lemorzsolódtak
  • Malakai
    Mert ez egy baromi komoly sorozat.
  • Gordis2k
    Nincsenek funok....
  • sherlock1
    Meg is érdemli!
  • Narxis
    Könnyet hullajtani nem fogok. :D
  • MerlinW
    Soha nem látott mélységekben az nézettség. Ebből kasza lesz.
    Stargate Universe: 1,17M – 0.8/1 – 18-49: 0.5/1

Ez kb olyan Fábry Show nézettség:)
  • Encore
    Hát semmit nem változott a színvonal sajnos. T-bag nem sokat szerepelt, értelme se sok volt, bár gondolom még lesz. A legénység bolygóra küldésének se volt igazán tétje, kitették őket, jött a vihar, majd visszahozták őket, ha legalább valami kegyetlen hely lett volna az a bolygó és tizedelte volna őket. :D
    Az, hogy hirtelen mindenki meggyógyul, meg rendbe jön enyhén röhejes bár érthető is, mert ha még pár részen keresztül a sérülésekkel is foglalkozniuk kellene akkor végképp unalmas lenne a sorozat. Már eleve a hajó elfoglalás is... Láttuk ezt már az atlantisban is, ott is 3 részes volt, vagy kettő és az egyik évad végi cliffhanger volt. csak még ütött is legalább.
    Eddig nézetem, mert mégiscsak SG, de most már odajutottam, hogy ezt a 40 percet is sajnálom rá. :D Azért ha valamelyik régi karakter visszatér, akkor azokat a részeket megnézem, de ez így ebben a formában annyira felszínes és bugyuta, hogy lassan Barátok közt szint lesz. Sorry a fanoktól, no offens.
  • Narxis
    LOL
  • xido
    Ááá..vannak annyira hülyék a készítők,hogy azért ez a tripla rész címe,mert Rush-ék "stikában" buzerálták a rendszert egy másik konzolról:)
  • exTrem
    Talán az idegenekre értendő, voltak rá utalások TJ álmában, majd később tuti kiderül :)
  • Lysandus
    Egyébként tudja valaki, hogy miért Intervention volt a rész címe? Ki interveniált (avatkozott be) és miért, és hol lehetett ezt egyáltalán észrevenni?
  • Fabio Capello
    htx!
  • Shiwo
    az elején jót röhögtem az Eureka-s utaláson

Mikor Eli mondta, hogy "Just another day
    in outer space."

Az Eureka-ban hangzik el rendszeresen, hogy "Just another day in Eureka."

• Lysandus
    Chloé is álmodott az első részben? Nekem ez kimaradt... :-)))

Egyébként Kivát sajnálom, szerintem a legjobb nő volt eddig a sorozatban.

Egyébként pedig a bannerban a következő rész megjelenését javítani kellene, mert május 6-a már elmúlt.
  • Victor1103
    Hát jobban is teszi ha emelkedik mert 2.évad ide vagy oda de a nézettség igencsak zuhanórepülésbe van:S
  • spike0007
    Nem is volt rossz az évadnyitó, sőt egész kellemes volt!:)
    Remélem innentől emelkedik a színvonal!
  • Julius Caesar
    Az első részekben volt amúgy az a röpködő valami ami a rész végén röpködött. Meg eltűnt az a faszinger is a székből.

Ezekre még mindig nem van válasz.
  • Kövesdi A
    nah ha ez történt volna a első részben , nem kellet volna
    A folyékony kenyérhez nyúlnom
    Amúgy remélem , nem csak ennyi lesz ,a jó rész a második részben
    Amúgy igen , végre történi is fog valami
  • Reg5
    Pont az, hogy nem tudni hogy álom volt-e vagy sem. Ugye a az "álombéli" bolygóról lehetett látni egy kékes színű ködöt, amit később a hajóból is meglátott.
  • Fabio Capello
    Részlet az e02-ből... Valami történik emberek! :D

• Julius Caesar
    Engem nem zavar h nincs főcím. Végére úgy is fújod kivülről, én akkor mindig asztala teszem a sorozatot és nyomok egy fórumot. Húzza az időt. Hál istennek pl TCW-nek sincs.
  • Fabio Capello
    wut?
  • Kövesdi A
    Nah meg néztem a első részt ,
    Chloe álmát kb végig pörgetem , amúgy is, a történet menetben később nem lesz semmi jelentősége , csak álmodta

Mint szezon premier szánalmas volt , amúgy sőrel elment
  • Lysandus
    Annyira nem voltak már elvárásaim, hogy így nem is volt annyira rossz...
  • Kövesdi A
    Vissza az atlantist
  • Reg5
    Élvezzük ki az hátralévő 19 részt mert ilyen nézettséggel nem lesz több évad. Bye-bye SGU